Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
funkygee
tag
Most mi a fenéért van az, hogy mobilnet stick azt írja ki, hogy EDGE és állandóan elmegy a net.. Eddíg UMTS vagy HSDPA volt. Vagy most épp mindenhol szaraxik?
-
nobika1
tag
Szerintem a T-mobile a legjobb hazai mobilszolháltató. Bár a készülék árak lehetnének olcsóbbak...
06-70-419-1638
-
Killing
addikt
válasz #41635072 #2308 üzenetére
Csak a T-mobile hálózata sokkal robosztusabb. Nekem még a Mecsekbe is max térerő volt majdnem mindenhol,nemhogy Budapesten.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
niti
aktív tag
válasz megyeri #2302 üzenetére
Ez pont elég lenne, de nekem nem írt ki ilyet sehol. Az ingyenes számlalekérdezés menüponton belül meg közölte, hogy 54 (vagy mennyi) Ft-omba kerül. Lehet, hogy valamit benéztem, meg is akartam direkt nézni újra, de folyton ez a hibaüzenet fogad, ha megpróbálok belépni:
A My T-Mobile nem tudta Önt beléptetni.
Az Ön azonosítója fel van függesztve!Ahol a telefonszámomnak kéne lennie, ott meg:
null
Azonosító: nullOtt van még egy kilépés gomb, amire rákattintva visszadob a főoldalra, de aztán sem tudok bejelentkezni. Mi az, hogy fel van függesztve? Lejárt számlatartozásom nincs, ilyesmiről nem lehet szó, más tippem meg nincsen.
-
Tristis
őstag
Sziasztok!
Ti mennyi esélyt láttok arra, hogy a Samsung S3310 készülék hamarosan belekerül a Trémobil készülékkínálatába? (Ha belekerülne, szerintem pofás ára lenne elnézve a pannon szédületes akcióját mondjuk olyan 8-10.000Ft.) Ugye az a baj, hogy az L 700-as még nem kifutó... gondolom én.
Mit gondoltok erről?Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Joe bácsi
őstag
Mára fel van függesztve a bejelentkezésed. Holnap tod csak próbálni újra.
Hívd a 1430-at és jelszó ellenében megmondják. (Asszem.)Tristis: Pedig kifutó korban van az L700-as.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Régebben olvastam egy cikket, h léteznek olyan programok, amikkel lehet "szűrni" az átfolyó adatmennyiséget. Magyarul Nem tölt be mindent max felbontásban sok sok Kbyteért cserébe, hanem minimális a "fogyasztás"
Ugye ez nagyon hasznos dolog ha az ember mini csomagot használ....
Szóval nem tudnátok segíteni, h milyen hasonló proggyk vannak?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
g0dl
addikt
A Pannon HSDPA lefedettsége szerintem jobb, legalább is ahol nekem kéne, viszont a T-mobile 3GB-os csomagja jobb árazású.
Viszont, és ez az érdekes egy kis serpenyőbe téve a modememet 20KB/s -ről 220KB/s-re ugrott a sebesség. Ezzel átlépve a használhatósági küszöböt. -
törölt tag
válasz Killing #2309 üzenetére
Hogy lenne már az?
Épp arról beszélek, hogy ahol a trénél van 2 csík, a pannonnál van 7. Pannonnál mecsek ide-oda nemszámít. Majd próbáld ki. Nekem van trés és pannonos aktív simkártyám is, szóval tudom mit beszélek. Most voltam a Pilisben, ott egy csomószor semmi sem volt trénél, pannonnál viszont max mindig. Itt Ercsiben pl 3G sincs, pannonnal meg HSPDA is van. -
lesaux
veterán
SIM-kártya-csere esetén T-Pontba kell mennem, vagy elintézi a T-Partner is? Konkrétan a XX. kerületi Tescóban található.
-
niti
aktív tag
Mit gondoltok, ha egy telefont kifüggetlenítettek, de aztán visszatették rá a T-s szoftot, akkor használható vele a Mobil TV?
-
Killing
addikt
Igen,de a garancia ugrik.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Ottoka
őstag
Sziasztok, van egy 5G mobile internet usb-s internete ismerősömnek.
Sajnos csak a város szélén van 3G (kisváros),bent a faluban csak gprs kapcsolata van. Van arra lehetőség hogy valamilyen antennával erősítsem a jelet? Lehet kapni ezekhez az usb-s cuccokhoz valamilyen antennát? Vagy express card-ra ha áttér, ahhoz van antenna?Mezőhegyes
-
Killing
addikt
Nem.Ilyet nem lehet csinálni.Ha egy cellában nincs 3G akkor nem lehet bele csinálni,csak úgy hogy a szolgáltató lefedi azt a területet is.Ez nem olyan mint az FM rádió.
-
premete
veterán
Én úgy oldottam meg, mivel kültéren volt néha umts, hogy vettem egy 3 méteres USB-hosszabbítót, kifúrtam az ablakkeretet, kint rádugtam az usb sticket és addig forgattam, amíg nem értem el a legjobb vételt; azóta 1,8-2,8 Mbit/s közötti a sebesség, de már volt 4,6 is letöltésben, feltöltésben fix 0,3 Mbit/s. Pedig hivatalosan csak edge lenne....
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Onderon
senior tag
továbbra sem sikerül megoldani a mobil tv-zést nem t-mobilnál vásárolt winmo készüléken, igen bosszantó
-
truhali
csendes tag
Sziasztok! Az apple blogban írta valaki, h iphone-t akart venni a t-mobile-nál. Ott a készülék árának kifizetése és a 2 éves hűség aláírása mellett még kértek volna tőle 30 ezret kaucióként a használatra plusz 75 ezret kaucióként a készülékre. Mindezt annak ellenére, h erről semmiféle ászf nem rendelkezik. Van itt valaki aki tudja ezt cáfolni vagy megerősíteni illetve megindokolni? Előre is kösz!
-
szasza_xp
senior tag
válasz truhali #2330 üzenetére
Én a héten voltam a T-ben céges telót intézni és rákérdeztem, hogy megy a szifon vásárlás, s nekem is mondtak 30-40k közötti kauciót, a 75.000-t pluszban nem mondtak, mondjuk akkor ezt miért nem írják ki, s egyáltalán hogy meg az elbírálás ???
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Joe bácsi
őstag
válasz truhali #2332 üzenetére
Abban amit írtam (a kérdésre válaszoltam) mi nem volt érthető?
szasza_xp: ... mert akkor senki nem menne be és nem lehetne rádumálni sok sza@rt.
Ilyet egyik mobil cégnél sem fogsz találni kipublikálva.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
truhali
csendes tag
válasz Joe bácsi #2335 üzenetére
Hát, én úgy az egészből egy szót sem értettem, de mind1, kösz h válaszoltál. OK, nincs feltüntetve. Tuti én vagyok a naiv, meg h a mobilszolg-nak mindent lehet, amit nem szégyell, meg ha nem teccik akkor nem kell megvenni, de ilyet tényleg lehet?! H elkér 30 ezret, de nem tünteti fel sehol?
-
Joe bácsi
őstag
válasz truhali #2336 üzenetére
Most komolyan nem értem, h. mit csodálkozol! Ez Magyarország!!!
A hitelképességi vizsgálat azt hozta ki (vagy nem), h. 30 rugót tegyél az asztalra. Vagy nem tetszett a ruhád és az ügyfélszolga mondta, h. 30 ropi. Vagy az üzletvezető mondta mert nem voltál neki szimpatikus.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
válasz Joe bácsi #2337 üzenetére
Voda emlékezetem szerint leírta valahol az ászf-ben, h milyen adatokat kér be a hkv során. Ettől persze nem mondom h átláthatóbb lett sokkal az eljárása
Sajnos a nagy mértékű fraud miatt a "keleti blokk" mobilcégei közül sok mindenki paranoid. Tőlünk keletebbre vagy délkeletebbre sokszor a sima sim kártyáért is kauciót kérnek, láttam olyat -igaz ex-SZU tagállam- h kaució nélkül csak hálózaton belüli hívást engednek
-
Ottoka
őstag
válasz Killing #2340 üzenetére
Tegnap próbáltuk 5m aktív usb kábellel, és simán ment havernál a teraszon a hsdpa kapcsolat. Anélkül csak 3-as erősségű edge volt, bent a házban már csak gprs.
Szal egy kültéri antenna még többet tud erősíteni, szerintem, de nemsokára megtudjuk, mert rendeltünk egyet.
Mezőhegyes
-
Tristis
őstag
Hihetetlen, hogy a Trémobil készülék kínálata egyre sz...rabb és sz...rabb tud lenni!!!
Iszonyatos! Legalább egy-két normális középkategóriás készülékük lenne... Arról nem is beszélve, hogy a netes árlistába kb. 5-8 telefon simán van, ami már nem is kapható sehol. Vérlázító!Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Nilur
csendes tag
Sziasztok!
Én is kb egy hete váltottam MediaMania S-re. Eleinte nem ment a MobilTV, mert független Samsung Omnia készülékem van. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és megmondták a két proxy beállítást, amit a T-Mobil Net GPRS kapcsolathoz kellett megtennem, és működött a MobilTV. Összesen 2 napig. Eleinte nem volt semmi gond, még az SPB Weather és a G-mail-re beállított levelezésem is működött a proxyval, semmi baja nem volt. Aztán tegnap le akartam kérdezni a leveleimet, és kiírta: "Error synchronizing". WTF? Gondoltam biztos a proxy miatt rossz, pedig tegnap még semmi baja nem volt vele. Úgyhogy kikapcsoltam a proxy beállításokat, ekkor már működött jól a levelezés, de a mobiltv ugye nem ment. Ekkor visszaírtam a proxy-t, felmentem a t-zones portálra, kattintok a MobilTV-re: Önnek nincs előfizetése....anyád. Pedig proxy, minden belőve.
Kitöröltem az adatkapcsolatot,újra létrehoztam modemet is, mindent belőttem, nemjó. Végső elkeseredésemben hardreset-eltem a telót, mondom ez mindent visszaránt alapállapotba, akkor majdcsak megint jólesz. Nem lett. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondta mégegyszer ugyanazt, és aztán közölte velem, hogy rossz a telefonom . Ja, biztos elromlott a polcon. Szóval érdekes, ezért most kikapcsoltam a proxyt, legalább netem van, a MobilTV-t meg hetente megpróbálom majd, hátha újra működni fog.Üdv,
Nilur
-
xbenyax
csendes tag
Lehet nem jó helyen kérdem...Sőt...De hátha valaki tudja a választ.Találtam egy telefont és akkor még működött,aztán lemerült 2 nappal később tudtam feltölteni és azóta azt írja ki: Korlátozott Szolgáltatás. És nem talál térerőt Nagy valószínűséggel letiltották? Sikerült függetlenítenem de így se jó. Valakinek tipp?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest