Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz legiaap #2897 üzenetére
Achtung! Achtung!
MIX-hez ugyanazokat a net csomagokat kérheted, mint Dominohoz! Az nem lesz jó Net 500-hoz! De amúgy a MIX havidíjon felül fizeted a net csomagokat...
Ja és ha egyéb előfizetésre váltasz, de október 31-el tényleg véget ér a promóció, lőttek a Net 500-as csomagodnak.
Ami a korábbi kérdésedet illeti. A MIX átmenet a havidíjas és a Domino között, tehát van, amiben az előfizetésre hasonlít (például havi számla), van amiben a Dominora (például havi keret, feltöltési lehetőség). Úgy képzeld el, mint egy Domino számot, amit minden hónap elején központilag feltöltenek 2860 Ft-tal, de ha nem használod el, elvész a maradék (amit utólag töltesz rá, az görgethető). Ha plusz szolgáltatásokat is aktiválsz hozzá (TV, Net csomag, stb), annak a havidíját a MIX havidíjon felül kel kifizetned, és kapsz egy keretet hozzá, melynek erejéig nem csökken az egyenleged, de ha a keret kifujt, a túlforgalmazási díjat a MIX egyenlegedből vagy ennek hijján a feltöltött egyenlegedből vonják (például TV túlforgalmazási díj = 5 Ft/perc).
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legiaap
nagyúr
Köszi!
Akkor ez elég gáz.
Szeretnék egyel kisebb netet kötni a telefonomra, de a 3 gigás alatt, csak 80 megás van...na ez mekkora sz@r.
Egy 1 gigásat azért igazán berakhattak volna...Nekem meg egy ügyfélszolgálatos csaj mondta (aki ezek szerint megint hótt hülye), hogy a MIX-hez lehet 500-asat kötni. Ezért váltottam volna, de így esélytelen.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
blueye
veterán
-
Killing
addikt
Valaki mondja már meg, hogy miért van ez előfizetéseseknek más roaming partnerük mint a dominósoknak?
A Seychelles-szigeteken pl.: a dominósoknak nincs egyáltalán roaming partnerük, az előfizetéseseknek meg van.
És még arra is kéne válasz, hogy mi a különbség a Világjáró és a World Class roaming között?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Viktor0610 #2905 üzenetére
Ebből is az jött le hogy a World Class drágább. Pedig a World szó hallatán nem erre asszonciálnék.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
MODERÁTOR
-
CsuRi101
tag
válasz Viktor0610 #2907 üzenetére
2 eltérő roaming dijcsomagról van szó, lehet köztük váltani, nem a kor az oka az árkülönbségnek.... a sima dijcsomagoknál is egyes dolgok olcsóbbak, egyes dolgok drágábbak, kinek melyik a jobb, azt választja, itt ugyanigy van..
-
MODERÁTOR
-
CsuRi101
tag
válasz Viktor0610 #2909 üzenetére
hm, lehet, hogy ez csak régen volt igy vagy esetleg mms, gprs van más árban..most nem találom én sem...
-
legiaap
nagyúr
Kérdésem lenne a MédiaMánia S díjcsomaggal kapcsolatban:
1. A 4.990 Ft-os havidíj teljes egészében lebeszélhető?
2. Az 50 Db ingyen sms az mind a 3 szolgáltatóba küldhető?
3. Hűségnyilatkozat nélkül igényelhető? (dominóból lépnék át)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Enjoy
addikt
válasz legiaap #2911 üzenetére
Ezek az infók, engem is érdekelnének. Ha jól láttam, iPhone 3GS-hez lehet választani ezt a csomagot is.
(valamint az érdekelne, hogy figyelmeztet-e vmi, hogy átléptem az ingyen 50 sms-t, ill. az 500mb netet? vagy le lehet-e kérdezni vhogyan? s ha igen, akkor hol?)[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Killing
addikt
Az 500 mb 50%.-aánál küldenek egy SMS hogy elérted az 50 %-ot. 100%-nél kapsz egyet hogy elérted a 100%-ot. SMS-nél nem vágom mi van.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
legiaap
nagyúr
Köszi a választ.
Akkor lehet lassan átlépek ebbe.Enjoy:
Adatforgalomért miért kéne értesítés?
Omniádra felteszed az Spb Wireless-es progit é mutatja az adatforgalmad.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rep3at
őstag
válasz Csapi007 #2920 üzenetére
Már máshol szóltam eme problémámról, de nem tudtak segíteni, gondoltam ti hátha.
A kártyám egy új PIN-kód beírásakor kiírja, hogy SIM letiltva. Semmilyen kódot nem enged beírni, pedig nem hibáztam el a kódot (nem volt benne régi PIN). Értetlenül állok a dolog előtt. Igaz, hogy közben rendeltem egy új domino-kártyát, de azért volt benne körülbelül 60 telefonszám és még olyan 5x10 perc ingyen beszélgetés. A kártyát apámtól kaptam, de egy munkatársa nevére van iratva.
Ha valaki tud segíteni, kérem dobjon egy privit!
Forward thinking. كرر
-
szandisas
senior tag
A számlámat szeretném átutalással fizetni (csekket eltrehánykodtam). ATM en keresztül nem tudom miért nem lehet A probléma az, hogy nem találom sehol a T-mobile-nak a számlaszámát
Valakinek van valami ötlete?
aláírás
-
MODERÁTOR
válasz szandisas #2924 üzenetére
A számlád nézted már? (Csak mert azon szerepelnie kell, és a T-Mobile oldala szerint szerepel is.)
Ami még lényeges, hiába tudod a számlaszámot, az önmagában még a pontos összeg ismeretében is kevés. A közlemény rovatban fel kell tüntetned valami plusz azonosítót is, ez biztos.
Xiaomi 13T
-
szandisas
senior tag
Köszi mindkettőtöknek! Ügyfélszolgálatos csaj megadta ezt az azonosítót is amit a közleménybe kell írni
aláírás
-
David75
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy a t-mobile menyiért függetlenít.(részletesen) esetleg a többi szolgáltatóval is függetleníthetem a telefont a hűség lejárta után?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Balinov
félisten
-
MODERÁTOR
-
-
törölt tag
válasz Csapi007 #2931 üzenetére
Igen, csak közben végighallgatjuk, h csak most csak itt megrendelhetjük a QWEERTTRAD akciós mms hírlevelet csak most akciósan 999 ft-ért és jár mellé egy ajándék matyi és a hegedűs csengőhang, mire el lehet jutni élőhangig. Nekem valahová föl van írva h melyik szolgáltatónál melyik gombkombinációval lehet azonnal ügyintézőhöz jutni, csak mindig elkeverem
100 szónak is egy a vége, nem csodálom, h az ember ha nem muszáj nem hivogatja a telefonos üfsz-t. A várakozásról és a sokszor hatalmas fogalmatlanságról ami egyes üfsz-ösök (tisztelet a kivételnek) körében tapasztalható, már nem is beszélve. -
addikt
válasz #02683648 #2932 üzenetére
Hááát... a T-nél rohadt egyszerű élő embert találni! Nyelvválasztás után opsz egy "0", azt már van is.
A másik két szolgáltató ügyfélszolgálatát nem szoktam hívni, de a topic névadójának ügyfélszolgálatosai eddig még mindig segítettek, és megoldották a problémáimat, kéréseimet...(de lehet, csak mázlista vagyok...) Köszönet érte, mégha ez is a dolguk!Jó szerencsét!
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
T-s gariztatásos kérdésem lenne. Adott egy LG Shine készülék.(megvételre nem ajánlanám senkinek ezt a készüléket csak ha szivatni akar vele valakit). Kb 10hónapos de 3* volt szervizbe (csak azért 3 mert már unom az oda mászkálást). Aksi gondok, kamera szar,memóriakártya felismeréssel, magától kikapcsol,újraindul stb stb. Szóval ahányszor visszaviszem szépen felveszik az adatokat és átveszik telefont. 3nap után jön sms hogy mehetek érte. Szoftverfrissítés "segített" a gondokon eddig minden alkalommal. De az a gond hogy nem segít. Még ugyan úgy fennállnak a problémák, frissítés után max 1 hét ameddig kb használható a telefon utána ismét minden sza* baja van.
Erre tudnátok valami okosat mondani?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Olcsi
senior tag
Ezekről a sim csomagokról tudna nekem információt szolgáltatni? Mennyibe kerül egy hagyományos előfizetéses sim készülék és hűségnyilatkozat nélkül?
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Nem rég vettünk bnőmmel mix díjcsomagban 2db LG GD330-at. A helyzet h elhagytam a pin kód kis kártyáját, a teló meg lemerült. Miként tudom meg újra a pin kódot? Vagy h tudok újat kérni?
Köszönöm.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #2938 üzenetére
Megtaláltam.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Goose-T
veterán
Szevasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy 900 aranykártya-ponttal mennyiért lehet a különféle Nokiákat készülékcsere-programban megvenni? Nekem céges előfizum van, arra nem tudok venni, anyámnak van aranykártyája, csak nem tudja a jelszavát, vagy nincs is neki, így nem tudok belépni, hogy megnézzem, mennyi a kedvezmény ennyi ponttal. Legjobban a 6500, 6700, E51, E66 és E52 telefonok érdekelnékek. Előre is köszi!
Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-Maci-
addikt
válasz Goose-T #2940 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint 1 pont 1Ft-ot ér.
Magára az aranykártyára pedig ki van írva egy akciós, aranykártyás készülék ár. Abból jár még 1000Ft kedvezmény a legtöbb esetben.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Goose-T
veterán
Igen, engem pontosan az akciós aranykártyás árak érdekelnének, forintosítva, különösen a fentebb említett telefonok árai. Mivel jelszó nélkül nem tudok belépni, ezért nem tudom ezeket megnézni, amik itt vannak. Csak annyit ír ki ár helyett, hogy a készülékváltási árhoz kérjük, lépjen be.
Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
Goose-T
veterán
Nekem a készülékváltásos árra lenne szükségem, legalább hozzávetőlegesen. Mindenkinek személyre szabott árak vannak. Ezt nem lehet megnézni, csak ha belép az ember. Ezért kéne valaki, akinek van aranykártyája, belép, és megnézi nekem az árakat, csak hogy tudjak viszonyítani. Erről beszélek:
-
-Maci-
addikt
válasz Goose-T #2944 üzenetére
Nem értjük egymást de mindegy! Megnézem neked, bár szentül hiszem, hogy nem kell bejelentkezni!
Azt áruld el, hogy milyen opcióban érdekelne? (1 összeg, 24 hónap hűség, 12 hónap hűség, részletfizetés stb..)If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Goose-T
veterán
Mittudomén, nem tudom, milyen opciók vannak, mert még sosem léptem be. Egy összegű fizetés. Azt tudom, hogy két évente lehet akciósan készüléket váltani, és édesanyám legutóbb két éve használta ezt a lehetőséget, szóval most megint van valami kedvezménye. De ez sem biztos. Ezer éve céges előfizum van, nem értek az aranykártás akciókhoz.
-
-Maci-
addikt
válasz Goose-T #2946 üzenetére
Figyu Goose!
Higyjél nekem! A már leírt módon kikeresed a készüléket és megnézed a különböző árakat. (ugy hogy ugye nem vagy belépve)! Ehhez képest az "egyedi ajánlat", amihez Te be szeretnél lépni, nem jelent mást, minthogy az aranykártya miatt 1000Ft-tal olcsóbb (tehát vonjál le egy ezrest), valamint beszámítják az aranykártya pontjaidat 1ft/pont áron, ha kéred. Ennyi!!
Nade azért megnéztem neked az az eshetőséget, ha egy összegben fizetsz és 24 hónap hűséget írsz alá:
-6500 Slide: 32990
-6500 Classic: 38990
-E51: Jelenleg nincs, amúgy 28990 (már ha lesz még egyálalán)
-E52: 53990
-E66: 78990Ezekből az árakból én nem vontam le az aranykártya pontjaitokat! Tehát azt is beszámíttatjátok, akkor annyi Ft-tal kevesebb, ahány pont van.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
cettlee
őstag
üdv.
holland mobilt akarok hivni itthonról, kaptam egy ilyen számot hogy 0031 06 xxxx-xxxx.
namost ahogy neten láttam, a 6os elöl elkell hagyni a nullát.
a többi oké lehet? tehát 00316-xxxx-xxxxdominós vagyok t-mobilnál.kell valamit aktiválni? roaming vagy valami..
köszi elöre is a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest