Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Azéééé: pont néztem az eventet
Itt azt mondta hogy 829/899 euró lesz a készülék ára. Mire felkerült a netre már egy százassal drágább volt. Ez a magyarországi felár? Direkt beraktam kosárba, kaptam hozzá ingyen fülest, meg 60% kedvezmény tokot, illetve egy 30 eurós kupont. Szóval még mindig 994 eurónál járok.Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Nézegettem, de Realme GT2 PRO mellett nem éreztem, hogy kell ez nekem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Straw
senior tag
azért itt is a 256GB-ost érdemes venni mert a 128-as "csak" UFS 3.1-es, a 256-tól felfelé UFS 4-esek, ua mint a samsung esetén
42
-
gattolino
senior tag
Akinek sok az 1000€
Tessék alternatíva. [link]Vivo X90 Pro Plus
-
sfefe
addikt
Pro lesz ebből?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Zsoltg4s
tag
Hívásfelvevőt valahogy lehet rávarázsolni?
Eddig Huawei telókat használtam, de már megérett a cserére a P30 pro. Ott elég volt egy apk-t telepíteni és működött a gyári hívásfelvevő amit az euban kivettek belőle. Autóban, ahol nincs lehetőség jegyzetelésre, jól jön... -
btotyi
tag
válasz CptAdamica #34 üzenetére
Hát még az OP7T Pro :-) . A VOLTE-val itt is barkácsolni kell vagy működik oob?
-
prolad
addikt
700 dollárért egy érdekes ajánlat odaát, kicsit visszahozza a régi Oneplus érzést. 900+ euróért erre már annyira nem egyértelmű.
-
janeszgol
félisten
Az arak nagyon jok, bar 16 GB ram szuksegtelen remelhetoleg par ev mulva is.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Végre van esim benne, el sem hiszem
http://totesz.myminicity.com/
-
CptAdamica
veterán
válasz hunhool1979 #31 üzenetére
Nekem az OP7 Pro-t 190 euróért vennék be, ami lehet most a piaci ár felett van, 809 euróért, azaz 317 ezer forintért pedig egy elég jó ajánlat lehetne, főleg még egy ajándék fülessel. Deeeeeeeeeeeeeeee, még mindig jó az OP7 Pro.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
tomp
félisten
válasz hunhool1979 #31 üzenetére
Jó, hogy írtad a trade in opciót. 9 Pro-t beszámítottam. 689euró lett nekem is a 16/256-os. Plusz ugye ott lesz az ajándék füles.
-
Colos1
őstag
Igen, mert ha megcseréljük a szövegben a 8/128-at és a 16/256-ot, akkor sem jó
Valahogy így lenne helyes:
A 8/128 GB-os verzió csak Titan Black színben vásárolható 909 eurós áron (357 ezer forint), míg a 16/256 GB-os kiszerelés Titan Black és Eternal Green opciókban, 999 euróért (399 ezer forint).[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
hunhool1979
tag
Van a fiókban egy Xiaomi 11t pro (azt hiszem ) 310 eurót adnak érte "trade in" opcióban, így mindjárt barátibb a 689 eurós 256gb verzió.... Lehet beruházok egyre.
-
veterán
válasz AliceWake #28 üzenetére
Tehát a cikkben írtakkal ellentétben nem lehet a 8/128-ast megrendelni Eternal Green színben, míg a 256-ost lehet mindkét színben
#21 #29 Colos1: Először azt írtad, hogy "fordítva", de úgy sem jó[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Colos1
őstag
válasz AliceWake #28 üzenetére
A cikkben az van, hogy: "A 8/128 GB-os verzió Titan Black és Eternal Green színben is választható 909 eurós áron (357 ezer forint), a 16/256 GB-os kiszerelés viszont csak az idei széria alapszínében (zöld) opció 999 euróért (399 ezer forint). "
Erre írtam, hogy rossz.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
mrThomi
addikt
Kíváncsi vagyok itt hogy oldották meg a hűtést...Nekem sem mindig kell 128 gigánál több, inkább több munkamemória, de ilyen kombinációba talán az india piac vagy kína bár nem hinném a tárolósebesség miatt. Egy ilyen hardverrel a következő 3 évet lazán lehozza. Ezért nem szereztem csak eddig be a 10T-t, mert vakon bíztam, hogy a 11-nél is meglépik. Várok még pár hónapot és nézem az Amazon akciókat, tavaly nyáron egy 256GB 10 prót 690€-ért lehetett berántani, igaz fél napig volt az akció. Viszont ha az 1500 ajrós S23 12/256 Ultrát nézem akkor a Oneplusból már most kettőt kérek
-
veterán
Azért az előzetes árak tükrében kevesebbre számítottam itthon, így messze nem kiváló ajánlat, de jó ajánlatnak még mindig megteszi. Pláne, hogy úgy néz ki, beléptünk a 700 ezer környéki flagship mobilok korába. A hardver legalább bika. Várok még kicsit a váltással, derüljön csak ki a valós vásárlói tapasztalatokkal, hogy idén mit sikerült elkúrni. Valahogy az első tesztelők soha nem beszélnek OP-val kapcsolatban olyan hibákról, amik azonnal nyilvánvalóvá válnak a vásárlók számára. Milyen különös.
-
-
Colos1
őstag
"A 8/128 GB-os verzió Titan Black és Eternal Green színben is választható 909 eurós áron (357 ezer forint), a 16/256 GB-os kiszerelés viszont csak az idei széria alapszínében (zöld) opció 999 euróért (399 ezer forint)."
Fordítva. A 8/128-as csak fekete, a 16/256 -os meg zöld és fekete.
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Új avatáros Mit vegyek legközelebb?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
joey04
titán
Jobb zoom kamera kéne, amúgy jó ajánlat.
-
tomp
félisten
Nekem nyáron többet volt túlmelegve mint nem...
Szuper volt mikor a túlmelegedés miatt az utcán egyszer csak fényerő 0%...
Egy idő után már vakon vissza tudtam emelni a fényerőt.Egy 16+128-as modellnek örültem volna. 8GB RAM gondolom már nem lenne olyan acélos 2-3éves távlatban. 256GB tárhely viszont nekem nem kell. Minden fotót és videót feltöltök eredetiben a Google Fotókra. Zenére meg van DAP.
Azaz a RAM miatt kénytelen lennék a 16+256-os modellt venni... -
natë
nagyúr
Gsmarena teszt alapján nagyon korrekt cucc, a kamerát is beleértve.
-
rakomen88
friss újonc
Szolgaltatóknál kapható lesz?
-
tomp
félisten
Na én még agyalok mi legyen.
Maradjon a 9 Pro és csak akksit cseréljek(az már nagyon gyenge) vagy legyen a 16/256-os 11 és az ajándék Buds Pro 2-t és a 9 Pro-t(új akksival) eladjam?
Így már nem lenne olyan rossz ára. -
LordVarbaro
csendes tag
Ez sajnos így gecc drága
-
veterán
Hát akkor még marad a 7 Pro
Facebook kommentek a "green line" hibával vannak teliHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
G4bi89
senior tag
"A diákok tovább, a tanulói jogviszony igazolása esetén 20%-kal kedvezőbb áron juthatnak hozzá a gyártó termékeihez, így a OnePlus 11-hez is, a kedvezmények mértékét pedig korábbi OnePlus készülékünk beszámításával is növelhetjük."
Ez azért nincs teljesen így... Van a családban aki még tanul ezért ránéztem:
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
G4bi89
senior tag
válasz Linkin1994 #2 üzenetére
Ez igaz, csak az a szomorú, hogy Ausztriában 829€, de még Romániában is 849€ a 8/128-as verzió.
Persze ez legalább 3 éve így van, csak mivel az elmúlt egy évben (is ) a forint gyengélkedik, így látványosabb a különbség.#1 Az USA ár az nettó!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
metal01
őstag
Idén nem lesz pro verzió? Pletykák már vannak, de hivatalosan még nem volt róla szó.
-
-
kbyte1024
veterán
Durva mi?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
bear_
aktív tag
8/128-as indiai ára átszámolva ~650 euró.
Az USA-ban is 700 dolláron nyit.
Itt miért kerül 909 euróba?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest