Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magimano
aktív tag
-
Kobe
veterán
hülye kérdés
nem tudja valaki, hogy ha meglévő előfizum (relax) mellé akarok iPhonet, akkor ott nincs pl részletfizetési kedvezmény mint a többi akciós ajánlatnál ? Tom h olyankor 80 felett van a készülék, cska érdekelne h ilyne emgoldás nincs e -
Kobe
veterán
na még egy kérdés
lejárt a hűségem, ha én msot csomagot szeretnék váltani, de pl készüléket nem szeretnék most venni, akkor ugyanúgy hűségidő nélkül menne tovább az új csomag ? Csak mert később lehet hogy szeretnék venni valami készüléket, de nem most rögtön, a csomagváltás pedig esedékesebb lenne
-
Balinov
félisten
szerintem havidijaskent dijcsomagot havonta 1x dijmentesen valthatsz, akar meg a webes ugyfelszolgalati feluleten keresztul is.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
infectedmann
őstag
Kit kell "megölnöm" azért, hogy a Domino központon keresztül aktiválni a tudjam a mobilnetet?
Állandóan azt mondja ezt a hülye automata, hogy a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.
Fel van töltve a Domino egyenlegem a megfelelő összeggel úgyhogy az sem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Végül csak sikerült megoldanom.
Egy SMS a 1430 -ra csodákra képes -
Teemu
tag
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani olyan előfizus tarifát a t-mobilnál aminek fix havidíja van és le tudom beszélni? Havi olyan 4000-5000 Ft-ot beszélek le, vegyesen hívok hálózaton belül és kívül ismerősöket. Nézegettem a t-mobil honlapot de nem nagyon tudom, hogy melyik érné meg a legjobban. A multimédiás dolgok (mms, wap) nem érdekelnek. Csak telefonálás és sms.
Előre is köszi. -
Kobe
veterán
volna újfent egy kérdésem
a My T Moile rendszert eddig nem használtam, most azonban mivel kiugróóan sokat hívtam kiváncsi lettem aktuális egyenlegemre.
Realx 100 as csomagom van, 3200 ft havidíj, lebeszélhető. A jelenlegi egyenlegem 2500 ft körüli összeget mutat. A tájékoztatás szerint ebben a havidíj még nincs benne. Kérdésem a rendszer működésével kapcs : kiszámláz mindent amit beszélsz és számlazáráskor elvonja a kedvezményt, amire jogosult vagy, vagy ez már folyamatában történik ? Szóval most akkor a számla 2500+3200 ként alakul vagy a 3200 ból 2500nyit használtam fel ?
Csak azért érdekel mert ebben a hónapban eddig volt 5 óra beszélgetésem, abból legalább 4 ingyenes hívás volt, ügyfélszolgálatokkal egyeztettem, intéztem dolgokat és igen érdekes lenne ha ingyenes hívással és kb 1 óra - max 80 percnyi beszélgetéssel ami alapból átlag mindig kijön a relax 100ból, 6 ezres számlát produkálnék -
megyeri
tag
A korábban már belinkelt számlaismertetőből is jól látszik, hogy előbb mindent kiszámláznak, majd visszavonnak.
Én most Eco-s vagyok, de korábban én is a Relax 100-at használtam. Ha megnézed a számlát, minden beszélgetést nettó 30,83 Ft-tal (bruttó 37) számláznak ki, majd egyszerűen visszavesznek legfeljebb 100x37=3700 Ft-ot. (32 Ft-os percdíj gyakorlatilag nincs is, de mégis kijöhet, hiszen a havidíj nem 3700 Ft, hanem csak 3200 Ft)
Vagyis az aktuális egyenleged nem tartalmazza az ÁFA-át, a havidíjakat és a kedvezményeket sem, csak a forgalmat nettó értéken (perc, SMS, adat). Persze ha ingyenes számot hívsz, azt (gondolom) hó közben 0 Ft/perccel számolja, vagyis nem nő tőle az aktuális egyenleged.
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
tothb71
csendes tag
Sziasztok. Tegnap óta T-mobilos előfizető vagyok,előtte pannonos voltam.
Van egy-két dolog,amit elsőre furának találok a t-mobilnál .
1. Miért kell külön fizetni a hívószám-kijelzéshez? Számomra érthetetlen!
2.Hogyan lehet telefonos ügyintézőt kérni az 1430 felhívásánál? Eddig még nem jöttem rá...
3. Sajnálatosnak tartom,hogy az aktuális egyenleg-infóért és az adatforgalmam(GPRS) lekérdezéséért külön fizetni kell.Sony Xperia SP 4.1.2
-
Balinov
félisten
válasz tothb71 #1464 üzenetére
Udv a klubban.
1: sajna ez van, elofizusoknak evek ota kell 160+trefat asszem csengetni azert, amit a Dominosok ingyen kapnak.
2: 1430-nal mintha vagy megvarod,mig elsorolja a menuket (marmint a usz nyelvvalasztas utan) vagy nyomsz egy 0-t es akkor kapcsol egy szabad operatorhoz.
3: Webshopon keresztul nem ingyenes?Balinov
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
wisda
csendes tag
Szerintem a vodafone az új multimédiás csomagjaival nagyot fog szakítani. Igazából szerintem a másik két szolgáltatónál csak azért vannak többen mert előbb jöttek és a magyar nép nem akar nagyon váltani, pedig szerintem messze a voda a legkorektebb, igaz csak egy-két évig voltam dominós, de ahogy az árakat nézem messze ez a legkorrektebb. kb 2002 óta vagyok vodás és semmi bajom konfliktusom nem volt azóta velük bár lehet szerencsés vagyok. Mellesleg sokkal inkább világcég, mint a többi, és külföldön jobban használható. A többi hasonló témájú topikba is beírtam ezt a szöveget kiváncsi vagyok a véleményetekre.
üdv. Dee
-
Balinov
félisten
szerencsed volt! Nezzel csak el a Huawei E220-as HSDPA modemmel (is) foglalkozo topikba es tatva marad a szad!
-
MODERÁTOR
-
wisda
csendes tag
válasz Viktor0610 #1472 üzenetére
Kedves Hazigazda!
Örülök, hogy vigyázol a házra de nem értek veled egyet ugyanis nem biztos, hogy mindenki megnézi mindegyik topicot, mint én fanatikus, szerintem semmi csúnyát nem írtam és a helyet nem hiszem, hogy túlságosan foglalta volna. Ha ilyen kedvesek és inteligensek itt a moderátorok inkább nem fárazstom magam
Tiszetelettel: dee
-
MODERÁTOR
-
tothb71
csendes tag
Lenne egy keresztkérdésem : ha a telefonomról e-mailben képet küldök egy másik e-mail címre ,akkor ugye csak az adatforgalmi díjat kell fizetnem a t-mobil felé? Tehát,ugye nem mms-ként kezelik?
Sony Xperia SP 4.1.2
-
MODERÁTOR
-
biker
nagyúr
-
megyeri
tag
Ha ezt a a hozzászólást tényleg képes voltál megírni több topikban is, akkor gratulálok. Talán inkább a Voda topikba illett volna a téma, hogy ott jól megerősítsenek a hitedben, mivel a Nagy T-Mobile topikban inkább T-Mobile-osok vannak, akik azért T-Mobile-osok, mert például... meg vannak elégedve vele? Hihetetlen ugye?
Sokan azzal apellálnak, hogy a T-Mobile drága. Én nem így látom, és ha olcsóbb is lenne a Voda 1-2 Ft-tal, azért nem fogok meghatódni, mert a minőségért hajlandó vagyok többet fizetni (na nem sokkal többet, de ez a "sokkal több" most nem áll fent).
Írd meg inkább a "sztoridat" bővebben a Logouton, aztán borulj össze dddd4-gyel, és vígadjatok együtt, milyen jó is vodásnak lenni. Nincs is ezzel semmi baj, csak így sosem tudjátok meg, milyen jó is T-Mobile-osnak lenni!
Mellesleg nem derül ki, mikor voltál Domino-s. 2002 előtt? Mert akkor ez elég szánalmas. Hiszen a Voda 2005-ben még "nagy térerő próbát" hirdetet... Tényleg azt hiszed, hogy a T-Mobile az elmúlt 6 évben nem változott árban és minőségben? Megsúgom hogy még jobb lett. Például a külföldi használatot illetően (ezt legalább leírtad, mint problémát) már több, mint 400 roaming partnere van... Vagy például az általad is használt Domino számoknál a részletes híváslista megfelel az NHH előírásainak... A szélessávú internet politikájukról már nem is beszélve... Nem volt még bajod a Vodával? Képzeld nekem sem a T-Mobile-lal, pedig kétszer több ügyfelet (SIM-et) kell kiszolgálniuk.
Szóval ha azt szeretnéd, hogy megerősítést kapj a hitedben, akkor írj a Nagy Vodafone topikba...
Üdv, Megyeri
-
wisda
csendes tag
válasz megyeri #1478 üzenetére
Kedves Megyeri neked pedig a színvonalhoz gratulálok illetve a hangsúlyhoz. Egyszerűen nem értem, hogy miért baj ha valaki kiváncsi több ember véleményére. Egyáltalán nem megerősíteni akarom magam hiszen nekem a voda felel meg a legjobban, mellesleg édesanyám egészen tavalyig t-Mobilos volt kb egy éve váltott vodára, nem keveset használja és nem egy két forinttal jön ki jobban a pénzéből hanem két-három ezerrel vagy többel. Mellesleg számomra (tudom az én IQ-mmal lehet baj) sokkal követhetőbbek a Voda tarifarendszerei a honlapján is érthetőbben vannak összefoglalva a különböző táblázatok adatok (tarifák ahhoz kapcsolódó árak stb.) követhetőbb látom együtt őket. És sokkal kevésbé tesznek különbséget a között hogy hálózaton belül vagy kívül telefonálsz. Egyébként ha megnézed az új multimédiás csomagokat ahhoz még közelállót sem találtam a másik két szolgáltatónál. Hangsúlyozom az én telefonálási szokásaimhoz nézve. Amit aláírok, hogy a csúcsidőszak nem csúcsidőszak meghatározások a másik két szolgáltatónal az előfizetések tekintetében kedvezőbbek.Kérek mindenkit, hogy ne legyünk türelmetlenek egymással és próbáljunk a másikra normálisan reagálni. Nem kívántam téríteni csak véleményt kértem és remélem innentől lehet értelmesebb hangsúllyal bezsélgetni.
Tisztelettel: dee
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Kérdés jön, lehet láma lesz.
Domino csomagban 'előfizettem' az NET80 -ra, de még nem járt le a kifizetett időszak. A 80MB -ot már elneteztet és holnap (mivel akkor kapok fizut) szeretnék 'előfizetni' a 3GB -os csomagra. Nem lesz gebasz, hogy van egy függőben lévő NET80 szolgáltatásom (be van kapcsolva, de nem használom és még nem járt le a kifizetett időszak)?
-
Balinov
félisten
ott van a bibi es a felhaborodas, hogy ezt a panaszt tobb topikban megtetted. Pl. A GF8800 topikba sem irjak be, hogy marpedig a Matrox VGA-k milyen "szarok"...
-
wisda
csendes tag
válasz Balinov #1481 üzenetére
Feladom! Egyébként akkor már a szolgáltatók részesedése (vagy valami ilyesmi) topicba lett volna értelme benne hagyni ugyanis oda is betettem bár lehet házigazd úr csak itt vetted észre és akkor inkább nem szóltam, bocs (tudom, amúgy is jobb ha ne teszem )Bocsánat ha bárkit bármilyen idenditásában megbántottam volna vagy lekezelőleg hatott a véleményformálásom nem volt szándékos, kész vége lezártam.
-
Balinov
félisten
semmi gond,hisz belattad az esetleges tevedesed. barcsak mindenki ilyen esszeruen latna a dolgokat.beke veled.
-
megyeri
tag
Az első hsz-ben felsorolsz egy rakás negatívumot a T-re és isteníted a V-t. Majd megkérded, mi a véleményünk... Én megírtam a VÉLEMÉNYEM. A gratuláció a "mindenhova megírtad" cselekedetednek szólt, ami után ki is kérted magadnak a hsz törléseket.
Véleményed: Nem tetszik a stílusom illetve a hangsúlyom.
Véleményem: Szerintem inkább a véleményem nem tetszett, mert ha mindenben egyetértettem volna veled és ebben a stílusban írtam volna, akkor biztos nem lett volna baj a hangnemmel...Véleményem: szembeálítod a két céget, de nem támasztod alá a mondani valódat, csak rágalmazol (állítólag tapasztalatod van, de nem írod le mi volt az, csak hogy mi tetszik a V-nél és mi nem a T-nél >> de miért?).
Véleményed: Rosszabbul használható a T külföldön.
Véleményem: Több, mint 400 roaming partnere van. Akkor most jöhet a V. Azt aláírom, hogy a Passport jó lehet, ha valaki hosszabb beszélgetéseket folytat, de például tavasszal Belinben voltam és pont akkor hívtak az OTP-től, hogy kivizsgálták a "panaszomat". Nem volt 2 perc a beszélgetés, szóval olcsóbban jöttem ki így. Illetve hívást nem is indítottam a 4 nap alatt (csak 1-2 SMS).Véleményed: Az árakat nézve jobb a V.
Véleményem: A minőség többe kerül (nem a lefedettségre gondolok, hanem hogy például telefonos ügyfélszolgálatnál 2-3 perc alatt jutsz ügyintézőhöz és egyéb apróságok). Egyik gyulai haverom a Kaméleonnal gyuláról (ott autószerelő, ritkán jön át Békéscsabára, akkor meg kibírja telefonálás nélkül) 20 Ft-ért telefonál, de mivel szinte csak T ismerősei vannak, azokat 10 Ft-ért hívja. Multimédia csomagok. Te melyikre váltottál? Mert az én számlám ritkán éri el az 5000 Ft-ot, tehát nekem nem lenne jó, főleg hogy 50-70 percet beszélek, akkor minek fizessek ki legalább 200-at (jelenleg Eco-t használok, előtte Relax100). Jó persze, ezek meg az én használati szokásaim, de ha többet beszélnék, arra Kaméleont használnék.Véleményed: A Voda honlapján jobban követhetőek a díjcsomagok.
Véleményem: Pont ennyire követhetőek a T honlapon is. "követhetőbb látom együtt őket" >> megnéztem, nem látod őket együtt (ki kell választanod a "listából"), míg a Relax-ok egy táblázatban vannak (a többi pedig ugyan úgy "listában" van, csak nem egymás mellett, hanem alatt), tehát azok tényleg együtt láthatóak.Véleményed: Kevésbé tesznek különbséget, hogy hálón belül vagy kívül telefonálsz.
Véleményem: A T-nél erre ott a Relax. Egyébként nézőpont kérdése, hiszen ha úgy nézem, ilyenkor a szolgáltató ugyanannyit kér a más hálózati beszélgetésért, mint hálón belül, ami szinte semmibe sem kerül neki. Tehát ha hálón belül olcsóbb, azért nem sértődök meg. Mellesleg átnéztem a telefonkönyvem: 3 V ismerősöm van, bár ebből kettőt hónapok óta nem hívtam, legfeljebb ők engem, vagy személyesen dumáltunk. P elég sok, és valamivel több a T. Ezek alapján nem csoda, ha a V olcsó kell legyen, mert annyiért kell adnia a más mobilirányú beszélgetést, mint a másik kettőnek hálón belül.Véleményed: "Igazából szerintem a másik két szolgáltatónál csak azért vannak többen mert előbb jöttek és a magyar nép nem akar nagyon váltani"
Véleményem: 2000-ben Pannonnal indítottam, 2002-ben (vagy 2003-ban?) Voda SIM-em is volt, de nem tetszett, hogy 3 havonta töltenem kellett (a P volt a fő számom, a V-t csak azért vettem, mert volt valami akció, hogy legalább egy évig nem emelnek, de akkor egyetem mellett nem volt nagy kimenő forgalmam). 2005-ben vettem T SIM-et, és tavaly áthoztam a régi P számomat is. Így most csak T vagyok, ráadásul előfizető.Véleményem: A Vodafone hajlamos a saját érdekeit az ügyfeleké elé helyezni, illetve kapkod. Példák? Még az évezred elején a GPRS balhéja, aztán most az Internet szabadon korlátozás. A kapkodása abból is látszik, hogy először 5000-ért adta a korlátlan csomagot, de tavasszal emelt 6000-re és most kijött az 1 és 3 gigás csomagokkal, ami fura, hiszen akkor mégis ez a jó neki és nem a korlátlan? Továbbá ott van most az NHH ügy... T-Mobile-ról legutóbbi elmarasztalás tudtommal, hogy a Kaméleon hirdetései a megyeszékhelyeken megtévesztőek voltak, de annak is már vagy 2 éve, mikor bejött a csomag...
Véleményem: Ha tényleg a többiek véleménye érdekel, akkor kérdezd meg, de legyél tárgyilagos, mert ha szubjektíven írsz, ne lepődj meg, ha a válasz is az lesz... Szerintem.
Nos akkor én is lezártnak tekinetném a témát.
Tisztelettel: Megyeri
szerk: Elnézést a többiektől, hogy ilyen hosszasan sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz old rocker #1485 üzenetére
elég régi hozzászólásra reagáltál... de igen, akkor (2006-05-04) még 1230 volt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
okib4100
aktív tag
Személy szerint az gondolom, h prepaidben a voda most a legkedvezőtlenebb a 3 cég közül, szinte mindegyik csomagja 41 Ft-os percdíjú, kivéve a vitamax joker plusz , aminek viszont elég kiismerhetetlen a tarifatáblázata, és végső soron ha vkinek v-s kontaktjai nem nagyon vannak, elég rosszul jár vele. Előfizetésnél a voda puszta számok alapján jó (kifejezetten pozitív, h a fix díjas csomagoknál beszédre és sms-re is fel lehet használni a kreditet, pannonnál ez a 20000-res csomagnál sincs, gondolom ténél sem). Alapban a multimédia is jó csomag, főleg h netet is tartalmaz az adott árért.
Negatívum viszont h a vodáról hallani továbbra is a legtöbb panaszt, térerőpanasz szinte csak erre a szolgáltatóra van, ráadásul lassan 10 év alatt nem voltak képesek összedobni egy netes számlainfót egyéni előfizetőknek.
T-nél a prepaidek kifjezetten jók sztem, különösen hálón belül (OK, h voda is premizálja a hálón belüli beszélgetést, de sokkal több a T-s mint a vodás), pl. domino aktív, domino nap plusz. Plusz ingyen egyenleginfó mobilról (*102*#), ez sincs a többi szolg-nál.
Előfizetésesnél mínuszpont, h a hívószámkijelzés külön díjért van, h nincs a kiszámlázatlan hívásokról ingyenes netes infó, és h a relaxnál a keret elfogyása után büntető (magasabb) percdíjjal megy tovább a móka. Pozitívum a sztem magyar szolgáltatók közül No1 internetes felület,a jó 3g/HSDPA lefedettség, és a 3 közül a legkidolgozottabb hűségprogram.
Pannonnál nagyjából a pannonline bizonyos fícsörei (már amikor működik), meg az 5percután 0 hozható fel fő pozitívumként.
All in all, sztem nincs legjobb szolgáltató, mindenkit aki új mobilt vesz, determinálja valahogy h milyen kontaktjai vannak főleg (nekem 90%-ban P-sek, ergo valószínűleg mindig lesz egy P-s mobilom, amíg 5pután 0 van), a szolgáltatások amit elvár, és az egyéni prefek (ár, stb.)
PS. voltam mind 3 szolgáltatónál, 98-99 pannon, 99-00 voda, 00-02 pannon, 02-07 voda, most van 2 P-s és egy T-s simem.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
semmiho
tag
Lassan másfél hónapja próbálok időt szakítani Web'n'Walk mobil internetes előfizetésem használhatóvá tételére.
Bevezetőnek a következőket írhatom: a T-Mobile mellett az akkor kínált konstrukció kedvező árán túl az akkoriban nagyon jónak tapasztalt lefedettség szólt.
Sebesség: HSDPA-képes mobilomon ugyanis, lakhelyemen (Bp., XII. ker.), "Excellent" signal mellett működött 3.5G-vel a WAP-os internet, kitűnően, szaggatásmentesen nézhetőek voltak az akkoriban kísérletképp "sugárzott" webes TV-csatornák, stb.
Költségek: a mérlegeléskor 2 év szolgáltatás költségeit hasonlítottam össze egy egyszerű Excel-táblázatban, mindhárom hazai szolgáltatóra kedvezményestől, mindenestől.
Nos, a sebességgel nem is volt gond úgy kb. június közepéig, július elejéig. Olyannyira gyorsan működött a mobil internetes előfizetéssel és a Web'n'Walk-os USB-stickkel, hogy akkoriban a www.speedtest.net -tel mért letöltési sebességem 1.5-3Mb/s (!) körül alakult. Vagyis, elégedett voltam a szolgáltatással annak dacára, hogy sajnos maga az eszköz hajlamos volt a lefagyásra, amit jobb esetben az eszköz le- majd felcsatlakoztatása, rosszabb esetben csak gépem újraindítása orvosolt. Júliustól viszont egyre rosszabbá vált a helyzet. Az eszköz nem csak hogy egyre gyakrabban fagyott le, de az UMTS/HSDPA jel vételi erőssége is kritikán alulira változott (amit néha a mobiltelefonomon látható kijelző egyaránt alátámasztott; néha pedig nem) - de valahol mindez az eszköz meghibásodására IS engedett következtetni; illetve vélhető némi korreláció a jel erőssége és az eszköz műszaki meghízhatósága közt.
Az Web'n'Walk eszközt 2 hete vittük be egy T-Pontba, ahol újraprogramozták: egy jóval frissebb firmware-t és szoftvert installáltak az eszközre (2007-es volt a régi, kb. 2008. júniusi a mostani "friss"). A számítógépről a régi programverziót eltávolítottam, és feltelepítettem a friss verziót. Nos, pár új funkciót látok (például adatforgalom követése, aktuális le- és feltöltési sebesség kilobitben, statisztika stb.). Ezen túl, "jött" egy másik érdekes "feature". Sajnos… Azóta GPRS és EDGE módokban képes csak kommunikálni. Ez annyit jelent, hogy UMTS/HSDPA módban még SOHA (!) nem csatlakozott az eszköz, miközben a letöltési sebesség 3-6 KiloByte(!)/s (nem KiloBit, egy a hálózati forgalom mérésére szolgáló szoftverrel folyamatosan követem) körül alakul úgy, hogy EDGE módban csatlakozik és szinte folymatosan Excellent signalt jelez a gépre installált Web'n'Walk-os szoftver. Tegnap például, a hotmailes e-mail postafiókom betöltése és 2, azaz kettő darab csatolmány nélküli e-mail megtekintése 15 percembe telt, amíg egy origo.hu főoldal letöltése, valamint egy banki oldallal történt vesződés további 40 percet vett el szabadidőmből – ami akárcsak bárkinek itt, nekem is túl DRÁGA erre a „játékra”.
Összegezve: az előfizetett szolgáltatás arra, amire az előfizetést követő 2-3 hónapban (pár kisebb problémától eltekintve) jól használható volt, ma teljesen HASZNÁLHATATLAN. Természetesen amint lesz arra időm, a szolgáltatás minőségét érintő változással kapcsolatos tapasztalataimat és használhatóság ellenében felmerült aggályaimat személyesen is tolmácsolni fogom egy T-Pontban - amint lesz erre alkalmam és időm.
Egy egészen apró gondolat; fontolgattam, mi lehet a változás(ok) oka.
1. Meghibásodott a HSDPA-s Web'n'Walk eszköz, amin a szoftverfrissítés nem, csak az eszköz cseréje segítene,
2. annyira népszerű lett a mobil internetes szolgáltatás, mint amennyire nem számított erre a szolgáltató. Kifejtve: egyáltalán nem elég a mögé kiépített infrastruktúra,
3. mindkettő… -
legenda
válasz semmiho #1489 üzenetére
ha csak az általad írt lehetőségek adottak, akkor az eszköz meghibásodására teszem a voksot - több ismerősöm is használja az általad igénybe vett netet az említett eszközzel - budapest eltérő pontjain -, és mostanság sincs rá panaszuk.
nekem n95 8b telcsi mellett van mobilinternetes (5gb) előfizetés, gyakran használom a telcsin és notihoz csatlakoztatva egyaránt, sokat mászkálok a városban, és én sem panaszkodhatok a sebességre - minimum 3g van szinte mindenütt, de többnyire megy a 3.5g is nagyon sok helyen!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
semmiho
tag
Eszközhibára gyanakszom leginkább, igen... Pláne, hogy próbáltam egy villámgyors, másik számítógépen a III. kerületben, ahol Excellent volt az UMTS vétel - de ott sem tudott csatlakozni, fél perc "homokóra" után eszközhibával elszállt az USB stick modem. (A modemen egyébként a legfrissebb firmware található, amit egy T-Pontban telepítettek rá 2 hete; utánanéztem a weben, illetve futtattam a hozzá telepített updater programot.)
Kísérletképp megpróbáltam a telefonomba áttenni a Web'n'Walk 5gb netes kártyát, és bár lakhelyemen nem produkált 1.5-3Mb/s letöltési sebességet, csak kb. 300-400 kb/s-ot, de így is sokszorosan gyorsabb volt. Csak zárójelben jegyzem meg: sajnos a telefonom "bugos" lehet (úgy látszik, lesújt rám valami földöntúli bug-harag), és 1-2 perc után lefagy az internetes kapcsolat. Mindegy, ez zavar a legkevésbé, a telefont telefonálni vettem, az USB-modemet pedig internetezésre.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Aktuális egyenleg: 3 141 Ft
Előző havi egyenleg: 3 564 FtMy t mobile felületem ezt mutatja. Az előző havi egyenleg az aktuális egyenlegből kellene h képződjön, ugye hó eleje van, előző egyenleget terhelték áfával stb, zárták. Kérdés: akkor az aktuális egyenleg miért nem nullázódik le ? Vagy később szokott ? Volt egy csomagváltásom közben relax 100 ról ecora, de nem hiszem h ez befolyásolná, szóval lövésem sincs "miért ragadt be". 2x fizetni meg nincs érte kedvem
-
megyeri
tag
Idézet a T-Mobile honlapjáról (gyakorlatilag a második mondat vége ):
Hogyan érheti el, és mit nyújt a Hívásforgalmi Tájékoztató szolgáltatás?
A Hívásforgalmi Tájékoztató szolgáltatást
* a T‑Mobile belföldi hálózatából a 1730-as hívószámon,
* a T‑Mobile belföldi hálózatából a 1730-as SMS számon,
* a WAP-on, a t-zones portálunk (wap.t-zones.hu) "T‑Mobile" menüjében vagy
* a My T‑Mobile-on belül az internetes ügyfélszolgálatona tárgyhónap hetedik napjától érheti el.
Ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy 1-7-e között nem vállalnak felelősséget az eredményért, illetve valószínűleg nem azonnal nulláznak, így az aktuális egyenleged, amit írtál, gyakorlatilag a szeptemberi aktuális egyenleged...
Ha tovább olvasol a honlapon, azt is leírják, hogy az aktuális egyenleg nem tartalmaz ÁFA-át, havidíjakat illetve kedvezményeket, míg az utolsó lezárt egyenleg már igen.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Kérdés:
Ezt mostanában elég sokszor beadja a netem ((web'n' walk Stick 7 megás).
Főleg akkor ha mondjuk nem használom legalább fél óráig és akkor utána hiába van csatlakozva nem adja be az oldalakat. Sőt mindig azt írja ki, hogy UMTS...nem értem.
Ilyen problémákkal szembesült valaki?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
semmiho
tag
válasz legiaap #1494 üzenetére
UMTS/HSDPA jelerősség gyenge, az eszköz nem bír csatlakozni. A képen ez jól látszik, 5-ből 2-es a jel erőssége - már ami a képen látható rovátkákat illeti. Egy időben nálam ugyanez volt a hiba. Amióta szofvert frissítettek a mobilos modemen, azóta az excellent jel mellett sem tud csatlakozni, és max. 10-12kb/s (!) sebességgel "használható" a netem - már amennyire annak lehet ezt a sebességet nevenzi, amikor egy mezei oldal is egymegás... :/ Amint ismét bejutok egy T-Pontba (ahol megpróbálom az eszközt kicseréltetni), írok majd a friss tapasztalataimról.
Egy apró megjegyzés. A Web'n'Walk sticked szoftvere nem a legfrissebb, érdemes lenne frissítened/frissíttetned. (A frissebb szoftver ablaka már máshogy néz ki, onnan látom.) Csak nehogy úgy járj, mint én: használhatatlan lett az eszköz.:-) -
tothb71
csendes tag
válasz megyeri #1493 üzenetére
Azért,megoldhatnák a t-mobilnál,hogy követhetőbb legyen az egyenleg alakulása... gyakorlatilag, az aktuális egyenleg alapján semmiféle rálátása nem lehet az előfizetőnek,hogy pontosan mennyi is az annyi.
Hetedikéig pedig a lezárt ,előző havi egyenleg sem biztos ,hogy azt az összeget mutatja,amely a csekken szerepelni fog... magyarul : követhetetlen az egész.Sony Xperia SP 4.1.2
-
rhen
senior tag
ha veszek egy telót 2 éves hűségnyilatkozattal, akkor újabb telót kedvezményesen csak a 2 év letelte után lehet venni, vagy bármikor, csak akkor onnantól kell vállalnom ismét a 2 évet?
jelenleg előfizus vagyok, dominoból váltottam rá. abból tudom, h lehet kedvezményes telót venni hűségnyilatkozat aláírásával.
-
bbazsy
őstag
hali.
kérdésem annyi lenne, h egy SE w760ból (ez igazából mind1) el lehet-e pusztítani a t-mobileos menüt és visszatenni a gyárit ?
ha beviszem nekik függetlenítésre akkor mi lesz ezzel ?
(ill ha egyéb úton oldom meg?)[ Szerkesztve ]
..
-
legenda
nem bármikor;
- amikor letelt a 2 év hűség akkor simán aláírsz ismét 2 év hűséget
- az utolsó 1 - 2 - 3 hónapot megválthatod pénzben, kicsivel többe fog kerülni az új telcsi a kiírt ártól, de onnan ketyeg ismét a hűség, a hátralévő adott néhány hónapot törlik - már amit megváltottál x összeg befizetésével.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER Predator CG437K
- Kedvező ár! Lenovo T470 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVil) - 1 év garancia
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe (PCIe 4.0) magyar vbill ujjolv gar
- Kedvező ár! Dell E5430 laptop (14/i5-G3/8GB/160GB/MagyarVil) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Dell E7440 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen