Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy emelt díjas telefonszámok a havi lebeszélhető keretből vonódnak le?
Mert ma küldtem egy lottót, és az azt írta ki, de úgy tudom ez függ díjcsomagoktól. (Like) -
Dicker
őstag
válasz Something_ #17352 üzenetére
Oké köszi, akkor küldök még egyet. Nehogy már kiszámlázzanak nekem 220 Ft-ot.. Ha nyerek, már pedig miért ne nyernék, akkor vendégeim vagytok mind a fórumon egy sörre
-
dero
csendes tag
hatha valaki tud infot adni szamomra..
domino web +3000ft-os bonuszt valaki megkapta vagy honnan lehet ezt megtudni?
mert nalam ha belepek a my-tmobile-ba, ott nem latszik csak az amit feltoltottem... vagy ez csak az uj stickekre vonatkozik? -
Dicker
őstag
válasz Something_ #17354 üzenetére
Tudom. Értem, csak ez a hónapom most ingyen van, mert leírattam az összeget másból.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Bocs azavarásért, de nem találtam még választ a kérdésemre, hiába nyálaztam át a hivatalos t-mobil honlapot. Megpróbálkozom itt, talán kapok választ. Tehát a kérdésem: létezik-e olyan előfizetés ami 5 szám között ingyenes (természetesen valamennyi havidíj fejében 500-1000 ft) beszélgetést tesz lehetővé? egy előfizető nevén lenne az egész, de ha külön is megoldható az sem baj! Köszi a válaszokat!Meghajlás...Puszi...Taps....
-
Nietzsche_
tag
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #17350 üzenetére
Hivatalos állásfoglalás még nincs és sajnos félhivatalos sem. A másik "T" speciel árakat emelt.
Írhatnék/írhatnak okosságokat, de ez tiszta spekuláció lenne/lehet csak és nem több.
(#17351) Dicker
Az a mobilvásárlás terhére megy - minden esetben a havidíjon felül számlázódik.
[ Szerkesztve ]
-
Armi5
tag
Hűségidő alatt lehetséges Médiamánia XS-ről Mozaik XS-re váltani? Valahol azt láttam, hogy igen, de van itt valaki aki biztosan tudja ezt?
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Armi5
tag
válasz Nietzsche_ #17362 üzenetére
Köszi a választ! Azt nm lehet tudni miért nem lehet ezt telefonon intézni? Vagyis bármit...
egésznap azt mondja a 1430 gépe, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető (1-es menüópontra mondja, ami a díjcsomag váltásos pont)“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Teddyke0
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni Nokia c5-03 telefonhoz van mozaik xs díjcsomagom ha a díjcsomagban foglalt netet akarom használni akkor a hozzáférési pont kiválasztásánál melyiket kell választani van "WAP" és "T-mobil NET". mind a kettővel csatlakozik a netre csak nem szeretnék akaratlanul plussz fizetős szolgáltatást.
Segítségeteket előre is köszönöm üdv. Edit -
Richard!
addikt
Szép Napot!
A közeljövőben szeretnék egy telefont venni a barátnőmnek.Olyat lehet,hogy a telefont előfizetés nélkül veszem meg? Szóval nem kellene új telefonszám stb.az maradna a régi.Ezt én el tudnám intézni egyedül is,vagy kell az is akinek a nevén van az előfizu?Igazából ajándék,meglepetés lenne...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Fubu007
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Hogyan tudok lemondani egy számot a T-mobil Családbarát kedvezményből majd egy ujjat felvenni?
ha valaki azt tippeli hogy 1430 akkor mondja már meg utána miket kell nyomni mert már kitépem a hajam.
Köszönöm -
addikt
-
St3ven
addikt
Nektek működik a My T-Mobile?
A belépés gombra kattintva lényegében nem történik semmi, még csak nem is tölt. Két napon keresztül két különböző gépen, három különböző böngészővel próbáltam.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Még egy kérdés.
Tegnap lottóztam. Volna. Ugyanis kb. fél órával a teló beépített Mobil-lottó alkalmazásával történő tippfeladást követően érkezett a Szerencsejáték Zrt--től a visszaigazolást kérő sms.
Erre rögtön (kb. 5 mp múlva) válaszoltam, majd az sms "Várakozás a kézbesítési adatokra", azaz függő státuszba került. Mire a T elküldte, természetesen lejárt az időkeret, és kb. 3 sms-ben értesítettek, hogy sikertelen a fogadás.A kérdés pedig: most ki kell fizetnem ezt az sms-t, amivel tkp. semmire sem mentem? Csak mert nem egyszer próbáltam tegnap a tippfeladást, és nem is csak egy telón.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Dicker
őstag
válasz St3ven #17383 üzenetére
Próbáld ki a LottózoM alkalmazást, ha androidról van szó. Nekem azzal sikeresen ment. Amúgy, ha nem érvényes, akkor nem hiszem, hogy levonják, csak egy alap sms árát. Bár a legtöbb helyen levonják, hogy aztán ügyfélszolgálatot hívogassák az emberek, hogy visszakapják a pénzt...
-
St3ven
addikt
válasz Dicker #17384 üzenetére
Köszi, de S40 6th edition (Touch and Type), szóval nem fog menni.
De ha jól sejtem, ez a progi is csak annyit csinál, hogy előállítja az L5,szám1,szám2,szám3,szám4,szám5 karaktersorozatot sms-ben, aztán elküldi a Szerencsejáték Zrt.-nek, amivel nincs is gond, csak szerintem itt a rendszerük volt nem kicsit leterhelve, ezért a nagy késlekedés
-
Nietzsche_
tag
válasz St3ven #17383 üzenetére
A mobillottóval nem szokott hiba különösebb hiba lenni, tegnap viszont sajnos volt. Jött is a rendszerüzenet tegnap 10-11 körül, h. az elérése bizonytalan.
Nem kell fizetned semmiért, a sikeres visszaigazolással terhelődik csak az egyenlegeden.
(#17384) Dicker
Akkor nem is volt vele semmi gond...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #17390 üzenetére
Az OK, hogy a lottó díja nem terhelődik, de akkor a visszaigazoló sms-é sem?
@Dicker:
Közben Nietzsche kolléga megerősítette, hogy rendszerhiba volt, de köszönöm Neked is a segítséget!Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
SPF
senior tag
Ha ugyanazt a főalkatrészt cserélik háromszor, akkor sem lehet újat kérni?
-
atila4
senior tag
Ha így rendelek meg valamilyen készüléket akkor úgy bármikor vissza lehet mondani a sim kártyának az előfizetését és utána csak a telo részleteit kell fizetni?
2 év hűség az előfizetésre
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbenWindows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
slice14
veterán
Hali. Szeretném megosztani a wp7-es mobilom netjét, de azt írja hogy nincs megosztható mobilátviteli kapcsolat. Mit kel még beállítsak a MOBIL ADATÁTVITEL-nél? Mert a net az megy, de a hozzáférési pont nincs kitöltve. Mik a beállítások? Mozaik XS csomagom van.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
addikt
válasz atila4 #17395 üzenetére
Nem. Két év hűség a díjcsomagra. Tehát két évig fizeted a havi előfizetési díjat, plusz az első évben a telefon havi részleteit (ha vannak).
slice14:
Tudja azt a wp7?
St3ven:
Szerintem ő nem a két év utáni időre gondolt... (akkor ugye már nem lehet részlet).
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen