Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Kicsit pontosítanék a LB ítéletével (Legf. Bír. Kfv. III. 37.027/2007.):
A Korm. rendelet 7. §-a kivételes szabályt tartalmaz arra az esetre, ha fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesíti jótállási csereigényét. Ezen rendelkezés abban jelent kivételt a GKM rendelet 4. §-a alól, hogy a csereigény három munkanapon belüli érvényesítése esetén a forgalmazó nem alkalmazhatja a GKM rendelet 4. §-ának (1) bekezdését, vagyis nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikk a forgalmazónál - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni.
Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, a GKM rendelet 4. §-ának (2) bekezdése irányadó a Korm. rendelet szerinti kicserélés tizenöt napos határidejére is.
-
Pug
veterán
Az abból a szempontból érdekes, hogy a háztartásban lévő összes többi készülék vígan üzemel a hálózaton (Nokia 5800, Samu valahányas lafleur, másik samu), szóval biztos, hogy a készülék vétele a ludas /És hogy a T-Mobile álláspontját idézzem: " mivel szabvány szerinti tanúsítványok alapján tesztelik a készülékeket, így kifogástalan működés mellett nem elképzelhető, hogy egy adott helyen X készülék hibátlanul használható az adott hálózati körülmények között, míg egy Y készülék nem."/
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Sziasztok,
Akarok T-től telót a mostani díjcsomagom megtartásával hűséggel. Itt van is ilyen, de nem látok olyat hogy egy összegben, itt van h teljes ár, de ha rányomok mindenképp ezt a részletfizetős dolgot erőlteti, az nem pálya. Hogy van ez?
Olyat látok, hogy 2 év hűség a Mozaik S-re, ott van egyösszegnél is "Kosárba" gomb...
De gondolom nekem az kell, hogy jelenlegi díjcsomagja megtartásával, nem?[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Hm ha meg simán arra megyek, hogy a mozaik s-el 2 év hűség a díjcsomagra (tehát nem arra hogy meglévő díjcsomag megtartásával - most is mozaik s van), és végignyomkodom, akkor a végén a kosárnál mégis úgy írja hogy meglévő előfizetés megújítása stb. Szal akkor mégis jólesz ez is így?
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Ha T-s webshopba rendelek egy telefont akkor: "Minden honlapunkon vásárolt készüléket díjmentesen házhoz szállítunk belföldön! Részletek >" Miért éri meg nekik ingyen kihozni és még olcsóbban is adni egy adott telefont? Nincs benne valami buktató?
-
addikt
válasz daniele #17265 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem kötöttünk semmilyen szerződést (külön), de én akkor már régen havidíjas előfizető voltam. A telefont mindenképpen nézd meg! (Legalább a csomagolás épségét, bár nekem ezzel sem volt bajom, de fordult már elő itt a fórumon, hogy nem volt minden rendben.) Meg van egy ilyen mondat a honlapon:
Átvétel előtt ellenőrizze a kapott csomagot, még a futár jelenlétében bontsa ki és nézz meg, hogy minden benne van-e! Ha bármi hiányzik, ne vegye át a rendelést. A futár visszaszállítja a megrendelt árut a T-Mobile-nak, és igyekszünk mielőbb megoldani a problémát. Forrás
Jó szerencsét!
-
gyurko0
csendes tag
Üdv!
Van egy T-Mobile Like előfizetésem és át szeretném íratni más nevére. Ez lehetséges? És ha igen hogyan? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
TriackFeri
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség interneten keresztül havidíjas díjcsomagot váltani? Rákattintok a fülre hogy díjcsomag váltás, de a következő képernyőn már nem látok olyat amivel továbbléphetnék.
-
addikt
válasz gyurko0 #17269 üzenetére
Üdv!
Találtál jobbat?
Bementek egy üzletbe, ott jelzitek mit szeretnétek. Ugyanazokra az okmányokra lesz szüksége az új tulajnak, mint neked volt. Jah, meg némi (6096,-) magyar forintra...
(#17270) TriackFeri:
Szia!
Természetesen van rá lehetőség. Ha nem sikerül, hívd a 1430-at, s jelezd a problémád. Azt már a hívás elején hangsúlyozd ki, hogy próbáltad online felületen, de nem tudtad végigvinni.
Jó szerencsét!
-
milestone
tag
Csak jelezni szeretném, hogy miután írtam ma egy (nyugodt) levelet a webshopnak, hamar visszahívtak és egy normális hangvételű beszélgetést követően kedvező ajánlatot tettek.
Így sikerült korrekt módon lezárni az ügyet. Szereztek egy elégedett ügyfelet.
Ezúton is köszönöm. -
Varszegig
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy a domino web feltöltési akcióban (feltöltök min. 3000-et, és kapok 3000 ft extra egyenleget) a leírás szerint jún. 30-ig kell elhasználni. Ez hog yműködik? Ilyenkor innentől előbb az extra használódik el, vagy az használódik el, ha már nincs más?
Köszi.
-
gyurko0
csendes tag
-
meroly
veterán
Srácok, ha részletre és előfizetésre vettek egy telefont, a készülék törlesztését kifizették, a számlát viszont nem fogják (valószínű), akkor is tilthatja a T a készüléket?
Impossible is nothing
-
No-kia
őstag
Sziasztok!
van egy előfizetésem, ami novemberben jár le, ha most váltok rajta mediamania S díjcsomagra, de novemberben(esetleg hamarabb nemlehet készüléket váltani? aranytárskártyám van) szeretnék egy nokia 710-est venni, akkor aláírhatok majd kétévet a médiamánia S-re és 26K-ért eltudom hozni a telefont?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Wictor
őstag
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt kérdeztem egy olyat, hogy Mozaik M csomagot válthatok-e Net & Roll L-re. Olvasgattam a szerződést és találtam egy ilyen pontot: "feltételei: ...a hűségidő tartama alatt az Előfizető/Számlafizető a választott díjcsomagot 5876 Ft-nál alacsonyabb havidíjú díjcsomagba nem váltja át" - Ez bruttó, vagy nettó 5876 Ft? Mert ha erre nem jön ÁFA, akkor ezek szerint Net & Roll M-re is válthatnám (6990 Ft), nem? Holott a Mozaik M havidíja 8000 Ft, ami több. Vagy már nem tiszta, hogy mit lehet és mit nem...
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
mostanában hallok mindenféle legendákat, hogy 2 éves előfizetés esetén annak lejárta előtt hány hónnappal lehet a szerződést meghosszabbítani, készüléketváltani. Egyes források szerint 1 hónappal, de van aki 3at mondott. A 18 hónapos-ról azt tudok de akkor drágábban adják nem mintha lejárt volna? Mennyivel drágább, ha 18. hónap után akarok egy új 2 évest aláírni? köszönöm a segítséget!
Huawei P10 lite
-
1430
senior tag
Nem egyértelmű számomra, hogy most vállalnál e tarifahűséget vagy sem...
Ha vállalnál, akkor olcsóbb a készülék, és ebben az esetben azt a konstrukciót válaszd, ahol a díjcsomagra is hűséget kell vállalnod, illetve van egyösszegű fizetésnél is "kosár" gomb (illetve tartalmazza a 10%-os kedvezményt). Ne lepődj meg, de duplán vannak a konstrukciók (10% kedvezményes és nem kedvezményes).TriackFeri
Bizonyára azért nem látod a tovább gombot, mert egy rakás szöveg van előtte, ami persze nem véletlen, mert a díjcsomagváltásnak vannak olyan buktatói, melyek miatt így utólag nem reklamálhatsz (pl. MédiaMánia díjcsomagból való kiváltás előtt kapcsold ki a Mobil TV-t, ha van). Görgess lejjebb!Varszegig
A bónusz keretnek nagyobb a prioritása, tehát az fogy először, viszont csak Domino Web sávokra vagy SMS-ekre használható.meroly
Igen, letiltják a készüléket is (és mindhárom magyar hálózatban).No-kia
Ha 24 hónapos hűségedből 18-23 hónap már letelt, akkor vehetsz új készüléket ("előrehozott készülékváltás"), akár tarifahűséggel és akár részletfizetésre is, de utóbbi kettőt a WebShop-on csak akkor, ha van legalább arany szintű kiemeltséged (anélkül csak egyösszegben, tarifahűség nélkül).
Ha időközben letelik vagy 30 nap híján letelne a hűséged, lásd következő bekezdést.krisztian112
Ha legalább aranykártyás hívószámon a hűségből (12 vagy 24 hónap) csak 30 nap van hátra, akkor már a lejárt hűségű árakat kapod. az "előrehozott" és "normál" ár különbözetéről a többiek majd beszámolnak.Wictor
Az 5876 Ft az bruttó.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de nem találtam semmit arról, hogy MédiaMánia M csomag esetében külföldön az adatforgalom mennyibe kerül? Annyit sikerült kiderítenem, hogy túlforgalmazás esetén 10kb 0,1FT, tehát 1MB 10 FT. De akkor is ez a díjszabás, ha külföldön netezek? Illetve, ha be van kapcsolva az adatroaming, akkor automatikusan kapcsolódik netre, vagy külön kell igényelni? Köszönöm!
-
club1
veterán
válasz pingwin011 #17288 üzenetére
Külföldön roamingolsz, és az alábbi helyen tudod megnézni, 100 KB mennyibe kerül.
Alapból külföldön minden külön beállítás nélkül működik a mobilnet (a fenti árakon).[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz pingwin011 #17288 üzenetére
Kollegának teljesen igaza van de hangsúlyoznám neked hogy minden Kb pénzbe kerül tehát a MM-ben levő adatmennyiséged nem számít!
Hopp, közben írtál és látom neked is egyértelmű volt a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz pingwin011 #17292 üzenetére
Illetve van egy ilyen lehetőség is:
Travel&SurfSzerintem ez is arcpirítóan drága. Amit én szoktam külföldön csinálni: veszek egy feltöltős kártyát, amin van egy értelmes mobilnet keret (mondjuk 500Mb), és viszem a régi telefonomat (Samu Wave, wifi hotspot képes), abba beleteszem, megosztom, az S2-ben meg a normál kártya. Az s2-n tudok netezni, mert wifin át a külföldi kártyát használja. Van már cseh, olasz, egyiptomi kártyám. Egyiptomban tavaly 2000 Ft volt az 500 mb net (túlforg díj nincs), ez lett volna a travel&surffel 20.000, a sima MM tariffal meg 310e magyr pöngő. Ja a 2000 Ft-ban a taxi is benne volt, ami elvitt a plázáig
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Hmmm, nem fogynak jól az iPhone-ok?
-
metaksza
tag
Tegnap Webshopból rendeltem (4 után pár perccel) ugye akkor ma elvileg felhívnak a T-mobiletól,és utána számított egy munkanapon belűl küldik a terméket.
3 óra múlt,4ig van munkaidő,de még nem hívott senki..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest