Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz -v- #17261 üzenetére

    Nem egyértelmű számomra, hogy most vállalnál e tarifahűséget vagy sem...
    Ha vállalnál, akkor olcsóbb a készülék, és ebben az esetben azt a konstrukciót válaszd, ahol a díjcsomagra is hűséget kell vállalnod, illetve van egyösszegű fizetésnél is "kosár" gomb (illetve tartalmazza a 10%-os kedvezményt). Ne lepődj meg, de duplán vannak a konstrukciók (10% kedvezményes és nem kedvezményes).

    TriackFeri
    Bizonyára azért nem látod a tovább gombot, mert egy rakás szöveg van előtte, ami persze nem véletlen, mert a díjcsomagváltásnak vannak olyan buktatói, melyek miatt így utólag nem reklamálhatsz (pl. MédiaMánia díjcsomagból való kiváltás előtt kapcsold ki a Mobil TV-t, ha van). Görgess lejjebb! ;)

    Varszegig
    A bónusz keretnek nagyobb a prioritása, tehát az fogy először, viszont csak Domino Web sávokra vagy SMS-ekre használható.

    meroly
    Igen, letiltják a készüléket is (és mindhárom magyar hálózatban).

    No-kia
    Ha 24 hónapos hűségedből 18-23 hónap már letelt, akkor vehetsz új készüléket ("előrehozott készülékváltás"), akár tarifahűséggel és akár részletfizetésre is, de utóbbi kettőt a WebShop-on csak akkor, ha van legalább arany szintű kiemeltséged (anélkül csak egyösszegben, tarifahűség nélkül).
    Ha időközben letelik vagy 30 nap híján letelne a hűséged, lásd következő bekezdést.

    krisztian112
    Ha legalább aranykártyás hívószámon a hűségből (12 vagy 24 hónap) csak 30 nap van hátra, akkor már a lejárt hűségű árakat kapod. az "előrehozott" és "normál" ár különbözetéről a többiek majd beszámolnak. ;)

    Wictor
    Az 5876 Ft az bruttó.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák