Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaksza
tag
Én is küldtem vissza anno készüléket, először postai úton,amit visszaküldtek, majd ezután bevittem egy T-pontba,és úgy visszaküldték. Igaz, történt egy kis pereskedés is (békéltető testület,stb) mert az augusztusban visszaküldött készülés árát (20.000 forint mobilelőleg) februárban küldték vissza,akkor is két részletben.
-
milestone
tag
válasz #40993792 #17152 üzenetére
Hm.. nem túl életszerű ez a kizárólagosság.
Nem értem, miért ne lehetne cserélni egy hibás példányt garanciális csere formájában?
Ez csak személyes vásárlás esetén létezik (és az is 72 órán belül)?Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Gedeon31: igen, mind2 megoldás lehetséges, nekem ezt mondták, amikor leadtam egy T-Pontban.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Sziasztok,
T-nél nem lehet olyat csinálni, hogy 08.16-án jár csak le a hűségnyilatkozat az előfizumra, de már most venni telót hűségnyilatkozattal előbb? És akkor akkortól élne gondolom az új két éves hűségnyilatkozat, amikor a másik lejár.. ilyet lehet? Csak mert ha belépek az oldalra, ott nem írja h ne lennék jogosult mert mégnem járt le a hűségidőszak.. régen ezt mintha írta volna mindig, szóval azért gondolta, hátha lehet ilyet.
-
addikt
Szia!
Ha aranykártyás vagy, és nincs 15 napon túli lejárt tartozásod, akkor egy előrehozott készülékváltással új készüléket vásárolhatsz. Az új hűséged ettől a naptól fog újból indulni.
Lépj be, ott válaszd a "meglévő előfizetés megújítása" pontot, s ha ott megjelennek különböző konstrukciók, akkor tied a pálya!Jó szerencsét!
-
milestone
tag
válasz #40993792 #17162 üzenetére
Arra gondoltam visszaküldöm, és kérek majd egy cserét (tehát a kettő nem zárja ki egymást), u.akkor nem tájékoztattak a 72 órás határidőről, ami a cserére való jogosultságot illeti, sem a személyes érdeklődés során (egy partnerüzletben, sem a telefonos ügyfélszolgálaton - mindezek a 3. napon), csak később, a 8. napon, amikor már késő volt ebből a szempontból.
Szervizes javítást nem mertem bevállalni, mert a Defy fórumában figyelmeztettek arra, hogy nem mindig sikerül a szerviznek úgy összerakni a készüléket egy kijelzőcsere után, hogy a vízállóság továbbra is biztosított legyen; ők is cserét ajánlottak.Köszönöm a részletes magyarázatot
(neked is Blueye).[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Hali!
Nemrég jöttem át a vodától és meglepve tapasztaltam, h a metroban csak GPRS netkapcsolat van... Eléggé meglepődtem, hiszen a vodánál simán jött a 3G. Itt meg már hirdetik a 4G -t, azt még a metroban 3G sincs! nem tudja valaki, hogy egyáltalán van -e remény, h valaha is lesz? -
1430
senior tag
válasz milestone #17147 üzenetére
3 napon belüli csere csak műszaki hiba miatt lehetséges, esztétikai okokból nem. Azt nem tudom, mit értesz "nagy mértékben elégedetlen voltam a készülék kijelzőjével" alatt, de ezt az üzletben tudták volna amúgy is elbírálni. WebShop rendelés esetén is él a 3 napos csere, de ha élsz vele, bukod a 8 napos visszaküldési lehetőséget (mivel az új készüléknek más lesz az IMEI száma). Illetve ha jól értem, mostanában volt ez a rendelés, és mivel már nem forgalmazuk, így nem tudták volna másikra cserélni, legfeljebb a visszavásárlás maradt volna (gyakorlatilag most ez történt) vagy hasonló árkategóriájú készüléket választhattál volna, amit most is megtehetsz...
Gedeon31
Személyesen a szervizzel rendelkező T-Pontokban lehet leadni a WS-on rendelt készülékeket.b4zsi-
Ha nem tudod a jelszót, csak a meghatalmazásos vagy a kapcsolattartón keresztüli aktiválás fog működni. Ha tudod a jelszót, próbáld meg telefonos ügyintézőn keresztül.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok.
A T-nél tud valaki egy jó flottát?
Köszönöm. -
Wictor
őstag
Estét!
A Mozaik díjcsomagok is időarányosan számlázódnak? Tehát ha hó.15-én kötnek előfizetést, következő hónapban csak a maradék 16 nap után kell fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy ha céges csomagban vagyok kb 40-50 ember akik ingyen beszélhetnek egymással és olcsóbbak a tarifák az mellé külön valahogy lehet kérni kiegészítő mobilinternetes csomagot úgy , hogy nem én vagyok a cég előfizetője csak sima felhasználó. Van egyáltalán ilyen opció és ha igen akkor meghatalmazás kell ahhoz is mint anno a telefonvásárláshoz?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Balázs -
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy aranytárskártyás vagyok-e, illetve mennyi pontom van? Mire lehet azokat felhasználni? Számom előélete: két évig volt előfizetéses, azóta Dominós, lett párszor feltöltve. Erősen gondolkozok, hogy szolgáltatót váltsak (Telenor), de lehet maradok, ha jó ajánlatok lesznek.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
polonic
félisten
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz polonic #17175 üzenetére
Ahh, rosszul fogalmaztam, este van Linket akartam kérni, hogy hol nézhetnèm.meg.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Wictor #17178 üzenetére
Kösz!
Hát az szerint nem vagyok aranytárskártyás, csak valami más, 312 pont kéne a szintlépéshez... ez nagyon zsírEriccson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
1430
senior tag
válasz slice14 #17182 üzenetére
1. A Domino soha nem gyűjtött beváltható pontokat.
2. A csúcsidő csökkentés díjmentes.
3. A csúcsidő csökkentés és a többi tarifális kedvezmény (SMS Plusz, Perc Plusz és Te+Én Plusz) a Domino hívószámokhoz le lett zárva most május 1-től, vagyis csak az használhatja, akinek már aktív.
4. Jelenleg a Domino számoknak azért jó aranynak/platinának lenni, mert feltöltési bónuszt kaphatnak, mert igényelhetnek Kapcsolat kártyát, hogy az elfogadóhelyeken kedvezményekben részesüljenek, és mert 2 évente új telefont is vehetnek a meglévő Domino számhoz (a normál Domino árlistához hasonló áron de több lebeszélhetőséggel).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Sn[4k3]
senior tag
Azigen... akkornem sok mindenre használhatom amúgy nem vagyok aranytárskártyás, kiderült...
A Domino 5 milyen feltöltési kedvezményeket ad? Nek tudtak nekem.semmit sem mondani a viszonteladónál a csomagról...
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
milestone
tag
A kijelző fakó/fátyolos volt, sárgás árnyalatú, fényereje gyenge, napsütésben olvashatatlan.
Ezt nem nevezném esztétikai kifogásnak, inkább műszakinak hibának. A különböző tesztekben, fórumokban nem panaszkodtak hasonlóra, ezért gondoltam, hogy egyedi hiba és kértem volna cserét.
A 72 órás határidőről nem szóltak, ezért gondoltam elég a 8. napon bevinni.
Mivel elfogyott a készlet (legalábbis nem rendelhető, talán van még egy pár példány hasonló esetekre, de azok vélhetően már nem értékesíthetők), így gondot jelenthetett volna a cseréje. Arra gondoltam, hogy esetleg méltányossági alapon egy Defy+-ra cserélték volna...
Mindez már úgy tűnik, hogy elméleti marad...
Köszönöm a választ. -
1430
senior tag
válasz Sn[4k3] #17186 üzenetére
2012.08.31-ig van egy olyan feltöltési akció, hogy ha előzetes regisztráció után legalább 3000 Ft-tal töltesz, akkor bónusz adatkeretet kapsz, amit 30 napon belül tudsz felhasználni, de csak ha Domino 5 díjcsomagban vagy (regisztrálni másik díjcsomagból is lehet, a bónusz is jár, csak nem felhasználható, de a 30 nap elkezd ketyegni).
Részletek >>
(a honlaphoz képest annyit javítanék, hogy már nem kell 30 naponta regisztrálni, mert megoldották, hogy minden "bónusz" regisztráció 08.31-ig érvényes)milestone
Ha nem tudtak volna sima Defy-t biztosítani, akkor kaptál volna egy tól-ig összeget, amin belül választhatsz készüléket, ráfizetni nem lehetett volna (és ne kérdezd a tól-ig-ot, mert ha tudnám sem mondanám el ). Szóval ha a Defy+ nem fért volna bele a keretbe...[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
metaksza
tag
Készülök megrendelni az alcatelt, és a t oldala azt írja, hogy kérhetnek mobilelőleget, ami 10.000 ft. Erről ki tud bővebb tájékoztatást adni?
-
metaksza
tag
Én nem szeretnék.
És ez ilyenkor úgy megy,hogy akkor 3 hónapig - már ha mozaik xs díjcsomaggal számolunk,amiben nem telefonálunk túl,tehát csak a díjcsomagban foglaltakat használjuk fel- nem vonnak le pénzt,és a negyedik hónapban pedig csak 2000, vagy úgy számolják, hogy mindennek az egységárát veszik,és úgy vonják le a 10.000ből? (a második variáció sokkal szarabb, de kinézem a t-mobiletól.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen