- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandemonius
csendes tag
"Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább?"
nekem is ez a legnagyobb talány.
"Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed."
Aláírhatok 2 évet, ebből nem csinált titkot az ügyintéző, de se részletre vásárlás, se semmi, dominó áron vehetem meg. Nagyon valószínűnek tartom, hogy az ügyintéző volt zokni, mert a mellette lévő kollégáját kérdezgette elég gyakran, és reális indokot nem tudott mondani, miért maradnék 2 évet a Tmobilnál.
A többi szolgáltatónál teljesen egyértelmű: a 2 év hűségért cserébe olcsóbb a telefon és kész. Függetlenül attól hogy "eleget" beszélek-e év közben.
Gondolkoztam rajta, hogy átmegyek egy másik Tmobile-ba és megkérdezem miújság, de annyira fel*szták az agyam hogy inkább a kékekhez mentem be. -
pandemonius
csendes tag
Nah a mai napig voltam T-mobilos.
2 éves hűségnyilatkozatom járt, bemegyek a meglehetősen krimó-szerű miskolci "központ"-jukba hogy szeretnék új telót venni előfizuval, szintén 2 évre. Megnézegeti az ember a kap-pontjaimat, hogy ugyan mennyi kedvezmény jár nekem a telefon árából, mondom hú de jó, értékelik hogy 2 évig rendszeresen, késedelem nélkül fizettem 4-5 ezer forintokat + mobilnettel mindennel.
Aztán jön a hidegzuhé: nem vehetek új telót az előfizetéshez. Merthogy az utolsó 6 hónap átlaga miatt nem vagyok aranytárskártyás. Még hallgatom a sületlenségeket egy kicsit meredten (céges előfizu is szóba kerül valahogy, hogy miképp azt nem tudom)
A következő lehetőségeket ajánlotta:
1) Megszűnteti ezt az előfizetést (a számmal együtt ofkorsz) és veszek egy újat, kb 1 hét átfutási idővel megvan, csak a lényeg (a régi szám) vész el.
2) Megveszem a kiszemelt telefont dominó csomagban (kicsit drágább - lenne ha lehetne kapni a telefont dominóval)
3) Várok 3 hónapot, és kicsit "belehúzok" (sic!) megduplázom a forgalmamat, így már talán(!) aranytárskártyás lehetek, és kiérdemlem azt a megtiszteltetést, hogy vehessek egy k*rva telefont az előfizetésekhez járó kedvezménnyel.Most a problémám végülis az, hogy a Vodafonhoz besétáló testvérem 2 év után ugyanilyen számlák mellett gond nélkül vett új telefont, és a Pannonnál is lehet. Mégis mi a franc köze van a "kedvezmény"-nek a havi forgalmamhoz?? Átmentem a pannonhoz és a számhordozással simán áthoztam a számomat hozzájuk, a telefon náluk olcsóbb, a havidíj ugyanannyi lesz. És 2 év után veszek egy másik telót mindenféle idióta kártyák nélkül. Viszlát, T-mobile.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest