-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
semmiho
tag
válasz
semmiho #1495 üzenetére
Úgy korrekt, ha írok a pozitív fejleményekről, és nem csak panaszkodom a szolgáltatóra. Részletezem.
Szerencsésen megoldódtak az USB-stick-es, sebességgel kapcsolatos problémáim - legalábbis, ami az eszközt magát illeti. Kb. 2 hét alatt megjavították, de a 2 hétre egy ugyanolyan csereeszközt biztosított a T-Mobile (pirospont nekik!).
Üröm az örömben, sajnos úgy sejtem, "túlságosan" bejött nekik; illetve, nekik IS a mobile-net, ennélfogva jelentősen lassult a szolgáltatás sebessége a mi környékünkön. A hétvégén Pécsett jártam, nos, ott villámgyors, excellent signal mellett. Újabb pirospont.
Addig is, várjuk türelemmel a többfrontos támadás általi totális mobil rádiohullám-szennyezés villámháború-szerű drasztikus elmélyítését. ;) -
válasz
semmiho #1489 üzenetére
ha csak az általad írt lehetőségek adottak, akkor az eszköz meghibásodására teszem a voksot - több ismerősöm is használja az általad igénybe vett netet az említett eszközzel - budapest eltérő pontjain -, és mostanság sincs rá panaszuk.
nekem n95 8b telcsi mellett van mobilinternetes (5gb) előfizetés, gyakran használom a telcsin és notihoz csatlakoztatva egyaránt, sokat mászkálok a városban, és én sem panaszkodhatok a sebességre - minimum 3g van szinte mindenütt, de többnyire megy a 3.5g is nagyon sok helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest