Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Segítsetek kérlek.
Mondjatok olyan embert, aki kipucolja nekem a karbikat, és a karbiszinkront is megcsinálja, itt pest közelében vagy pesten!
Olyat aki, jól és gyorsan dolgozik. Vagy akár márkaszervíz is jöhet. De az meg necces mert gondolom ott a szervízben kell hagyni.
Köszönöm szépen! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Elbuktad a JOG-omat, 2 hónapja adtam el 55 000-ért gyorsba, generál után

mod: Most a paraszt, akinek eladtam, árulja 79 000 ért a 18 éves robogót LOL. Hulljon darabokra alatta, bezzeg nekem meg elkezdett alkudozni
Nahát ez aztán a csóróország. Mindenki fogni akar mindenen. Pedig hogy helyeselt, amikor mondtam neki, hoyg azért adom el, mert utánfutót akarok venni, és azért ilyen olcsó, mert egy 18 éves robogóért többet nem lehet elkérni, ettől függetlenülő 95-ös évjáratként árulja. 
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem érted...tehát megvan az utolsó sikeres vizsgám, mennyi idő után kapom meg kézbe a jogsit? Vagy Te értelmeztél félre vmit, vagy én.

Ja, benzin...de ezt a rendőrnek magyarázd, nekem munkába menet kellene, teljesen legálisan.

-
rebel56
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Óvatosan kell keresni a Vaterán, szűkebb feltétellel. Lada pumpát eddig nem találtam, péniszpumpa viszont volt dögivel.
Kösz a tippet, bontókban körülnézek! -
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor még várhatok, bakker 1 hónap múlva meglesz a pénzem rá, és ápr 9-n vizsgázok kreszből...és hol van még a gyakorlás. Lesz az július is, mire jogsim lesz...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
rebel56
üzenetére
Nahát, én már átmentem ezen, amin te
. a következőt csináltam. Mivel emlékeztem, hogy fater vett úgy 1988 környékén egy kocka egyötös Ladát és ahhoz gyárilag olyan pumpa volt, amit szétgyilkolni nem lehetett, ezért egyből tudtam, hogy mit kell keresnem. Vaterára felmentem és kb 2 hónap keresgélés után 2 500 forintért vettem egy komcsi orosz pumpát, azt a Ladásat. Hát az valami döbbenet milyen jó állapotban van. 1989 van ráírva a tömlőre, és ez nem hajlik, nem ropog, olyan stabil, hogy a bokád előbb eltörik. Nem vagyok ilyen "a régi dolgok jobbak voltak" károgó varjú, de akkor még nem volt kínai szar, amit mindenféle vizsgálat nélkül a fogyasztók elé vetnek...mod: most számolom ki... 19 éves, az már csajban is sok és még mindig bírja ...
-
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köbö annyira emlékszem én is tavalyról. Bár már a gyakorlatokra is motorral mentem...

-
Nightmare
senior tag
Kérdés: ha pl 1 hónap múlva sikeres vizsgát teszek mindenből, mennyi idő múlva lesz kezemben a jogsi?
-
ferkoboy
senior tag
2 vagy 4 liter kellene. Sajnos ma megyek haza vidékre, s szombaton már nem leszek itt.
Ha esetleg fórumról valakinél tudnád hagyni, azt megköszönném. Ha nagyon nincs más, akkor posta.
2 liter biztos kell. De lehet +4l is. (Hyo- 2lityi, meg öcsém is most akarja cserélni F3-ban, bár eddig Repsol fullsynth.-et nézett- talán 10w50)
Szóval ha van, 6l-re vevő lennék. Max eláll nálam, s jó lesz még 2 olajcserére.
Köszi!Üdv: Ferkó
-
rebel56
tag
Üdv! Gumiabroncs-levegőnyomás ellenőrzésére és beállítására szolgáló készséget szeretnék venni. /Pumpát./ Eddig csak bóvlit láttam, olcsón. Tud valaki jó minőségűt ajánlani? Olyan egy életen át tartó kivitelre gondolok, ami egyaránt használható motorhoz, autóhoz, biciklihez.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kérdzeték is tőlem ma, hogy mé' nem veszek már autót. Pöszén néztek, amikor mondtam, hogy nem tudnám fenntartani. Ill, nem fogok azért dolgozni, hogy nyöszörögve fenntartsak egy autót. Wehehehe...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Teljesen normális

Én azt is megkérdezném, hogy minek az utánfutóra kötelező, akkor, ha esetleg kárt okozol vele, és az autó kötelezőjére számolják rá
atomot a bestiáknak
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
csapasokat adunk es kapunk...
szop@s. ez van. hihetetlen agyatlansag van jarmu-ugyben
-
Topiccsendőr
addikt
nah megvan az utánfutó, amivel szállíthatok jó sok motort. Olcsó volt, és nagyon jó. Megvettem 98 000 forintért. Néhány éjjel 2-ig fusizás+ későn beérés a munkahelyre, szétütött idegrendszer volt az ára a forintokon kívűl. Ráfutófékes, laprugós, jó gumi, friss műszaki, egyszóval - egy fillért nem kell rá költeni. Haaaahhhhh...
Na, majd az okmányiroda. Telefonon felhívom, mik kellenek ehhez az utánfutóhoz... Aszondja a nagyon segítőkész hang, hogy 6000Ft forgalmi, 6000Ft törzskönyv, 9000 Ft átírási illeték és eredetvizsga. DE. Az eredetvizsgát megkövetelik műszaki vizsga során a régebbi utánfutókhoz újabban. Ezt az előző tulaj meg is csináltatta, ezen a héten egy integrált műszaki vizsga keretein belül, aminek az érvényessége ha jól emlékszem másfél hónap. DE... Ahogy át akarja iratni az ember, akkor már nem érvényes, mer újat kell csinálni, a drágábbat. Egy héten belül. Akkor mire érvényes? másfél hónapon belül újra műszakivizsgára??? vagy mire?? Milyen kotvány ez az ország mááár????? Ha csilliárdos lennék ilyeneket perelnék egész nap, olyan jól ellennék.
Szóval most kb 30 000 forintot kell költenem a futóra. Egy átírásért. Ott van a Michelin Pilot Powerem szevasz. Csak eredetiségvizsga lett a neve meg illeték. -
-
törölt tag
jo van, megertem a felhaborodasodat 
ezt a motort vagy kivonom a forgalombol vagy megcsinalom/csinaltatom szorakozni. , mert mar elfutotta a szamara kiszabott km-t (vagy tobbet is), ezzel a 91000-rel. 700 lenne hozza az alkatresz, ha rendesen felujittatnam (valahol regebben leirtam mibol mennyi). szoval innen kezdve jatek.
eddig megkapott mindent, ami jart neki. gyari uj dugok lettek benne amikor cserelni kellett, gyari uj gyuruszett, gyari hajtokarcsapagyak es mindig, amikor szervizben volt uj alkatreszt kapott ha kellett, a ganyolas helyett.
"ki tudja még mi minden más" -en tudom: semmi.a lanckerek tarto anyat mar ketszer dobta le, de eddig a tengely megmenekult, csak a menet legveget ragta meg. gyari kerult ra vissza es most azt dobta le megint (gyari alatettel). a tengely kb 50k. mar _nem_ veszem meg bele az ujat. hosszu teli esteken esetleg egy bontottat atteszek bele. _nem_ ujittatom fel gyari vadiuj alkatreszekkel, mert ha megegyszer beindul, akkor csak palyazni v elvezkedni megyek vele rovideket.
elkoptak a szelepek (is). csere. de minel olcsobban, hogy azert legyen kompresszio es ne fujjon vissza a karbi fele.mar megvan az utodja es mostantol az kapja meg a szukseges teljes gondoskodast, ahogy eddig o. 5000-nkent olajcsere, ha elkopnak kopo alkatreszek, akkor jominosegu csere es ha szervizelni kell, akkor vadiuj minosegi alkatreszeket fog kapni tovabbra is. ha nincs penzem, akkor inkabb alljon, de sz@rt nem teszek bele.
burmieknak meg arcatlan araik vannak, oket inkabb kihagyom. ha szerencsem van, akkor olaszorszagbol hoznak akar kompett hajtomuvet is 100k-ert, es akkor van mindenem. persze hozzaertok mennek ki erte, tehat kevesbe zsakbamacsek.
szoval peace

-
F1DO
senior tag
Tessék már magyarisztánba tudomásul venni hogy a motorsport az kőcccség!!!
Aki nem bírja az ne csinálja, senki se mondta, hogy kötelező.... -
F1DO
senior tag
válasz
üzenetére
Lehet hogy nagyarcúság tőlem, de bazz, ember! aki mégiscsak egy literes sportmotoron akar lovagolni - ami azért nem játékszer és nem egy simson/MZ (bocs Persu) az ugyan legyen szives ne gányoljon már ilyen módon rajta.. (hegesztett fogaskerék, és ki tudja még mi minden más egy ilyen kaliberű gépen.. bázzze!)
Amúgy meg keress rá neten pl: Burmi bontó cinkotán
-
válasz
zsoltee10
üzenetére
Megkérdezem, hogy tudnak-e többet is. Én ennyiért kapom, mert ismerősi kör, de ez csak pár embernek él. Ha úgy alakul, hogy tudok többet is, akkor megkérdem mennyiért, ha kell szóltok, és lesz.
Azt nem ígérem, hogy ennyiért, de nem hiszem, hogy drasztikusan drágábban.
Most nézem, hogy itt sem sokkal drágább... -
törölt tag
nnna. bontoban, alkatreszhegyekben jo valaki? az oreg fzr1000-hez (3LE - ez nem a teljesitmenye, hanem a tipusa) kene egy hengerfej bontva szelepekkel (legrosszabb esetben szelepsor).
es persze jo szokasahoz hiven lerazta az elso lanckerek anyajat, majd elragta a menetet a tengelyen teljesen, szoval az mar heggesztessel (pici pottyokkel) kerult vissza a tengelyre
es egy karburatorsor is jol jonne
szoval ha legolcsoert ertelmesen ossze lehetne rakni, az nagy kiralysag lenne
mod:
LIDL-ben 27-tol mindenfele motoros szirszart lehet kapni. nem mondom h bukot ott vegyetek, de en megyek terdmelegitoert
1800ft a par. -
ALI_G
veterán
nesztek bambee
ui: bocsi
-
ALI_G
veterán
szerdáig 5-6 fok várható...

-
zsoltee10
addikt
válasz
ferkoboy
üzenetére
Köszi, holnap én is megkérdem itt nálunk vidéken, hogy hogyé adják. Egyébként vicces, hogy sokan szidják, de aki használja, az meg dícséri.

Arról nem beszélve, hogy a BMW egyes modelljein is megtalálható. Biztos azért, mert sz@r.
Egy barátomnak 14000km van benne, és még bírja, a Mátrában pedig jól lehet vele döntögetni. -
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Meg a Shiver-hez, ami k jó, mert a Shiver egyébként 2,2M, és a robogót meg simán el lehet adni 400-ért, akkor már csak 1,8M, ami már nagyon jó ár. Kegyetlen jól néz ki, 750 cm3 V2, ami szintén ütős, szóval nagyon bejön. egy nagy baja van, ami miatt nekem nem jó. Túl sportos és kényelmetlen, hosszú távú 2 személyes túrára pedig alkalmatlan. Meg elég hülyén is nézne ki oldaltatkkal, meg hátsó dobozzal.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Majd a következő akció alkalmával talán.
Az ETZ meg tudod milyen... Szép lassan állítódik el benne minden és érzed, hogy a gyújtás már nem a régi, stb. Egy mai motorban ilyesmi már nincs. Vagy működik, vagy nem. Digitális korszak: csak 0 meg 1 van...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha összejön,akkor a robesz érdekelhet.bár nyilván nem lenne fél misim rá,mint a normál piaci ára.
ETZ mindig elhuzta belét,akármi volt.1x láttam végleg lerohadt motort. egy zsir uj pegaso volt.begurult szépasszonyvölgybe,majd leállt.kb 1 órán át próbáltak bele életet lehelni,de nem nyert.pedig már ez yamaha blokkos vala.
-
stargazer
senior tag
ilyenkor mindig arra gondolok: áhh, lesz ez még így se! ha ma ilyen akciók tudnak lenni, akkor holnap még jobbak lesznek!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
Nah azé nem kell eladósodni annyira
valszeg nem veszik annyira az apriliát, elég kemény akció ez. De én akkor is bevállalnám. Olyan sokat nem megyek egy évben, hogy bármelyik hisztis, vagy annak mondott olasz vas ne bírná ki azt az 5-6 000 km-ert. Komolyan veszek egy ilyen RSV diszkó motort, aztán azzal villogok, mellé egy zxr 400 pályázásra, ssp 400ba, utána eeeeevagyok, mint a befőtt, nem is érdekel engem semmi, szavazni sem mennék, tévét sem néznék, mobilomat kidobnám, csak úgy ellenék, élném a kis életemet. Hmmmmmm.
Ha meg valaki kérdezné hogy mi van velem, azt mondanám: Hát úgy eeeeeevagyok. -
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne őrjíts meg azonnal rohanok és veszek egyet! na jó nem de azért hol...?
most rátapadtam a monitorra de nem nagyon találom. nem akarok hülyeséget csinálni és nem akarok hitelbe bonyolódni! nem!különben meg majdnem minden motorban találok valami kifogásolhatót. ezen mondjuk hogy nincs ABS. lehet direkt csinálom hogy józan tudjak maradni.
bakker megtaláltam...!
ez kész!
ezek ki akarnak engem csinálni!
SR50 Street akciósan 450.000. mondjuk ettől spec nem vagyok hanyattdőlve de az SR50 R na az már igen...
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
adnak mellé egy robogót??? a Mana mellé??? vagy a Mana mellé is? meg az RSV mellé? vagy csak az RSV mellé?
A Triumph nekem is mocskosul tetszik. annyira eredeti a két első lámpájával, de az egész motor valahogy úgy nagyon különleges sztem is.
mondjuk kicsit fázok a túlságosan új hitech dolgoktól a megbízhatóság miatt, de ugynakkor nagyon tudok lelkesedni is értük.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
Ebből a felhozatalból Triumph Speed Triple
Nagyon jó blokkja van, nyomatékos, és ki is lehet vinni néha megkergetni pályára akár. Iszonyatosan lehet vele menni ahhoz képest, hogy naked. Haverom nem tudta beütni CBR 600 RR-el, az Euroringen, pedig elég tapasztalt.
Vicces volt ahogy kergetőztek. Meg nekem nagyon tetszik. Egy custom dobbal úgy fel lehet dobni...
a Mana csak azért jöhet szóba, mert adnak mellé egy robogót ingyé, meg rohadt jól néz ki.
Ilyenkor vennék új RSV-t nagyon. mégiscsak 650 000 annak az SR nek a listára... Mér nem vagyok csilliárdos
De ezek az én szempontjaim, neked valszeg teljesen más. -
stargazer
senior tag
miért van az hogy nekem mindig valami különleges kell? már megint a mana. ez nekem kegyetlenül bejön. igazábol még az a jó hogy egyelőre nincs rá pénzem hogy motort vegyek, pedig már most aggódok hogy mit fogok választani. de télleg 2 millió körül elég sok lehetőség van. főleg nakedekben gondolkodok, de még ki tudja, a fuoco is szóba jöhet.
szóval ti melyiket vennétek és miért, ha kb. ezek közül kéne választanotok:
Aprilia Mana
BMW R1200R
BMW R1200GS
Ducati Monster 695
Ducati Monster 696
Gilera Fuoco
KTM 690 Duke
Suzuki Bandit 650
Suzuki GSR600
Suzuki AN 400 Burgman
Triumph Street Triple
Yamaha MT-03
Yamaha FZ6Nezt mindet ki szeretném próbálni egymás után ami tudom hogy lehetetlen, így marad a vak szerencse vagy a sors vagy hogy mondjam.
-
zsoltee10
addikt
HOL? Nekem Conti RoadAttack kell hátulra, mert több ismerősömnek van a mociján, és teljesen passzol a mocimhoz, illetve az én stílusomhoz. Hosszú élettartam, korrekt tapadás. 2-3 héten belül ki kell cserélnem a gyári hátsó gummát, 18000 kili lett ma a mociban.

Hó: ma a pályán Fehérvárnál belefutottam a hóesésbe keményen.

-
stargazer
senior tag
hehe
a múlt héten voltam az okmányirodában a jogsimat intézni (már hónapok óta mehettem volna dehát télen értelemszerűen nem annyira fűtött a vágy), és a nő kedvesen felhívta a figyelmem előre, anélkül hogy kérdeztem volna: de ezzel az okmánnyal nem szabad ám még vezetni, mert a rendőrségnek a rendszerébe nem kerül még bele az hogy magának már megvan a jogsija!
-
Nightmare
senior tag
válasz
jasszer
üzenetére
Ma tudtam csak írni. Megvettem a fent említett cuccokat, kivéve a csizmát, mert nem volt, igaz nem a Te általad említett boltban, mert ott szinte üres volt a bolt az akciós ruhákból.
A csizma ilyen lett végülis, csak ebből még 20% lejött, remélem beválik majd.
Lassan vizsgázok, mire jön a jóidő, addigra talán mehetek is vezetni... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
semmi mással nincs probléma csak a viszkozitással. Arra van a hígítás. Nem tesz semmi kárt az autóban...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Fél méteres hóba nehéz lesz felmenni pestre

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bizonyos modern dieselek nem komálják a repceolajat,és társait.valamint a dermedésponttal is vannak télan bajok.drága ezekbe minden alkatrész. és drágábbak is.jóhogy nem kivánok diesel kocsit,egy jó kis pörgős sor4 helyet.
felénk elég nagy a hajtás, bár 2 hét van még a gurulásig, sztem halni nem lesz időm,nemhogy összerakni a motorom.kb akkor kezdődik az építkezésem.
-
Topiccsendőr
addikt
Ezt asszem mindenki sejthette.
De hogy a sültkrumplikból a fáradt olajat törvénytelen diselautóba rakni, az necces. Pedig jóval olcsóbb, és szűrés-hígítás után nem károsítja az autót sem.
mod illetve az sem elhanyagolható, hogy az M betűs gyorsétterem nema csatornába önti ezerrel. Mert az elszállítás-gyűjtés pénzbe kerül. Sőt mondok jobbat. A szelektív hulladékgyűjtésből öszeszedett műanyag flakonokból is tudnak diesel olajat csinálni. De inkább hajjon meg mindenki. -
Kisebb szelepnél kisebb a tehetetlen tömeg, nem kell olyan mélyre nyitnia két szelepnek, mint egynek. Javítja a szívást-kipufogást, ezáltal erősebb a motor is. 5dik szelepet szívónak szokták berakni, a fennt elkezdett gondolatmenetet folytatólag...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja,esélyes.amikor elkezdték fejlesztgetni a kocsiknál a szelepeket a 80as években,akkor első körben a szivó oldalon dupláztak,csak később lett a kipuff oldalon is 2 szelep.
conti gumikat általában dicsérik.aki nem árulja meg szidja.az viszont biztos,h a mai túragumik (road attack) olyan tapadási tartalékkal rendelkeznek,amit épeszű ember utcán nemigen ér el. nekem a D207essel egyetlen negativ tapasztalatom,hogy irtó lassan melegszik be,és amig ezt nem várom ki,addig csúszik mint a takony.
-
ALI_G
veterán
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nyertel

-
feca81
aktív tag
lehet nagoy nidiota a kerdes,de mit csinal az otodik szelep???
-
Shox 2 részes ruhát vettem!
-
ferkoboy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlen olcsón gumit?
CBR600F-re kellene (F3).
Continental Sport Attack-ot nézegettem. Ez, vagy vmi hasonlóan jó kellene jó áron.
Főként elsö kellene. 120/70 R17 Hátsó még ráér, az 160/60 R17.
Köszi!Ferkó
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hianyzik a barmi, majus elejere tervezem,h kesz lesz a motor.
ja amugy megerkeztek a gyuruk ma,nem vesztegetem az idomet.tiszta ujnak nez ki...
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nice

Btw, én még megvárom milyen idő lesz, nincs kedvem 4-5 fokban hazamotorozni este
-
qpakcovboy
őstag
PH! Túra április 05. 10:00
Indulás innen
Résztvevők:
-Flasback
-Qpak
-[lAyCsI]
-Tüzi
-&rew
-ALI_G
-persuaderÚticél egyenlőre Szilvásvárad 3-as úton Eger felé, eddig nem igazán merült fel más választási lehetőség.
Akinek van kedve, ideje, vagy bármije az csatlakozzon!
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
talan itt:http://www.cma-motor.hu/
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
en is ezzel a problemaval kuszkodok.megoldast meg nem talaltam

-
törölt tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
eleg gyenge, de most majdnem megy.
nem szamitva h nem erdekli a keresesi feltetel (csak a motor tipusa) es ha lapozol az elso 20 talalat utan az osszes tobbit egy oldalra teszi. szoval meg gyerekcipo. mozilla 2.0.0.6 + ubuntu server 7.04
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
9200 huf megfelel?
Nem biztos, hogy Lada, de tuti orosz. Elnyűhetetlen.
Nahát ez aztán a csóróország. Mindenki fogni akar mindenen. Pedig hogy helyeselt, amikor mondtam neki, hoyg azért adom el, mert utánfutót akarok venni, és azért ilyen olcsó, mert egy 18 éves robogóért többet nem lehet elkérni, ettől függetlenülő 95-ös évjáratként árulja. 

Örök darab, igaz nem garis, de úgy 50 évig biztos jó lesz még