Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Michlen Pilot Power 2CT pályának számít, vagy tökéletes hosszabb túrákra?
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
de
-
BT002 vkinek tapasztalat?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egyetértek.TTsek nem 100%asok.miért hal meg minden évben min. 1 kiváló motoros Man szigeten?pedig mindent megtesznek a túléléshez.
motoGPn 1 fő halt meg eddig összesen.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pont ezért mondom, hogy kíváncsi lennék rá.
Mert ugye motorozás és motorozás között is óriási különbség van
-
Topiccsendőr
addikt
Fordítsuk meg a dolgot
utcabútorzattal kirakott versenypályán, meg belógó épületek között csak a hülyék tudnak motorozni. Ettől függetlenül respekt nekik, de Rossi ott is szépet menne hidd el. Motoron nőtt fel. Sőt, azok akik a GP-ben vannak, egyikőjüknek sem lenne téma az úthiba, meg poros kanyar, ebben biztos vagyok. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szuiszájd, vagy nem szuiszájd, részletkérdés.
Pályán, zsír aszfalton, szír gumival, bukótérrel körbekörbe, 20 kanyarral a hülye is tud motorral menni. 65km-es karikán, utcai aszfalton, úthibákkal... Na az igen. Ott érezni kell a motort. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez jogos lehet. bar en nagyobb bringakra emlexem mint 125, de nem talalom.
190kg az r6? jo nehez
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Ha RS 125-ről beszélünk, akkor az teljesen oké. A tézével 1,5-1,6-al megyek pályán, hidegebb időben ennél jóval alacsonyabb nyomással, De a tézé 140 kiló, Az r6 meg 190oda kell a 2,2, legalábbis én nagyon úgy érzem.
mod: volt hogy nyáron akaratlanul szlájdoltam 1,2-es nyomással tézével, kemény 17 lóerővel
guminyomás nagyon-nagyon fontos. Javaslom mindenkinek, hogy minden gurulás előtt mérjen rá, életet menthet. Akinek nem inge ne vegye magára 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
most csak vicceltem.természetesen soha nem próbáltam,de szerintem elég hama lent lenne az oldala.talán a motornak is

a legkisebb nyomás,amivel motoroztam az 1.9 volt. a metzeller M1 itt mocskosul stabil volt,és nagyon kapaszkodott az aszfaltba.persze izommunka volt vele kanyarogni. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amikor kimesz sajat motorral hungaroring-re tanulni, az okitok asszem ott is ~1.6-ra veszik le az elsot. vmelyik forumon olvastam egy srac tapasztalatait. nekem is kevesnek tunt, messzire en hatul 2.7-tel megyek

lehet abban pont az a jo, hogy igaz elkezd kuszni, de lassan, kontrollalhatobban es igy legalabb hasonlit a kemenyen kuszashoz, csak korrigalhato es hozzaszoktatja az embert az erzeshez.
pumukli
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tézével, persze. R6-al azért csínyán bánok. Ott ha leér valami, akkor az anyagi kár jelentős

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pumukli csak pályán tud. Betennék TT-re, megnézném, hogy hol végezne

A TT-sek azok, akik igazán tudnak motorozni, nem a GPsek. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
1,6? Az nagyon kevésnek tűnik. Olyankor még a gumi is hamarabb elkezd kúszni, bár még nem próbáltam ilyen alacsony nyomással menni, de rémisztően hangzik. Pályázás után 2,2-őn hagytam 2,5 helyett, és érezhetően hamarabb kezdett el csúszni amikor mentem haza.

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Elvileg két komponensű.
A közepe keményebb, az oldala puhább. Így tovább tart a gumi, döntéskor meg jobban tapad a puha(ább) felület miatt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kemény vagy

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Addig amíg nem 46os a rajtszámom, meg nem pumuklinak hívnak, nyugodtan egészíts ki. A legnagyobbat egy 49 ccm-es Cagiván estem, vállficam lett belőle, tézénél csak hüvejkujjrepedés
Vivarónál meg 8 napon belüli. 
Jah, ami a határokat illeti, mostanában az a dilemma nálam az esésgyanús kanyaroknál, hogy elengedjem-e vagy ne? Szóval már érzem, hogy húú ez nagyon gáz, csúszik eleje hátulja, megy ki alólam. Már többször is az volt hogy inkább nem engedtem el, aztán valahogy mégis megúsztam esés nélkül. Esni gyönyörűen tudok, de ezt kitapasztalni, hogy mikor kell elengedni a vasat... Nehéz
-
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
a 2ct az középen kemény, szélen meg puhább keverék. em néztétek hájdent mikor mosogatószerreklámosan előadta a duo compound technologyt?
a bandikáknak azért elég hintázós a futóműve,nem csoda.csillapitást nem tudod csavargatni rajta?sima aszfalton is igy kanyarodik?
amugy ha zavar,akkor engedd le a guminyomást 1.6 körülire,ültesd fel az asszonyt,és alig döntésnél is eltűnik a rinyacsik
nem tapasztaltam,de biztos 
régen gurultam egy TL1000eses sráccal.soha egyáltalán nem volt képes dönteni a motort,be volt tojva.egyenesben durrrogtatott,meg tépte a gázt,kanyarba meg nagyfék. na,egyszer megunta a szövegelést,és lekapta dörzspapirral..
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mi a különbség a 2CT és a sima között?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bocs, az elozo nem is neked ment
csak a te hozzaszolasodat egeszitettem ki. nehogymar neked fejtsem ki h mit kell tudni az esesekrol 
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Sikerült.
Tényleg olcsó. -
bajnokpityu
félisten
Ha Flashnek sikerül élesítani a kapcsolatot Mekivel,akkor odaadom majd az elérhetőségét a srácnak. 2 éve hozott nekem uj sima power 120/70 160/60at párban 58ért.ha beértem volna diablo stradaval,akkor az 48lett volna.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pilot Power esedékes lenne szezon elején nekem, ez a 2CT vagy a sima?
Én nem vagyok csókos sehol sajna.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
'sosem ismered meg a sajat hataraidat, amig tul nem leped oket'
ha folyton bizseregsz h szebben/jobban kanyarodj es nembirod a sebessegkorlatozast, akkor nagy valoszinuseggel esni fogsz, a sajat hibadbol. ha kenyelmesen, a gurulas oromeert gurulsz, mas hibajabol akkor is eshetsz
de akkor kisebb a valoszinusege. aztan ottvannak meg az olajfoltok, katyuk, tocsak, amik szinten nem azon munkalkodnak h te ne ess. csak nem szabad kataszrofakent megelni.pityu: en remelem tobbet nem esek nagyot, ha mar muszaj volt, akkor jojjon akkor amikor topon vagyok szellemileg es fizikailag is, ugy konnyebb kiheverni

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát ja,régi mondás,két féle motoros létezik:aki esett és aki esni fog.
18éves korom óta motorozok,most 27jócskán multam,de még nem estem nagyot. kopkopkop inkább csak felborultam 10el. viszont átéltem milyen borzalmas érzés lehúzni a motort az útról az oldalán,milyen szenvedés felállitani.meg biciklivel is csúsztam forgalmas kereszteződésen kersztül, és autó alatt landoltam.meg orrom előtt csúszott ki, 2 különböző haverom 2 alkalommal kanyarból.meg kocsit 2x zúztam le.óvatos duhaj lettem én is.hát majdcsak...
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
magyarán konvergálunk az esés felé
ez így nagyon csúnya, de igaz.Bár van egy haverom aki kb. akkor kezdte a motorozást mint én, és most 26 éves. Még nem esett egyszer sem, de volt pár olyan helyzet, amire én azt mondom, élete mákja

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Bazsika22
üzenetére
Ejj. Belpiac danger.
Univerzális fékhenger? Inkább cseréld ki a karmantyút, azaz a kis gumikarikát a fékdugattyúnál. Minek cserélnél egész fékhengert? de inkább told el szervizbe, mert gányolás lesz a vége, úgy tűnik.
A kuplungnál valami pontosabb körülírás kellene, ilyesmiről nem halottam. -
Na megjöttek a papírok a mocihoz. Holnap mennék az okmányirodába MGE-s papírt intézni. Fénymásolatokat elfogadnak egyenlőre?
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
tourist trophy, isle of man
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
oda csak video meg kép mehet fel.videobol sem akármi...
és köszi a hangot.meglepődtem 3 hónap kuss után megnyomtam a start gombot,és ez lett az eredménye.ezek a CBRek hidegen emelt alapjáraton indulnak,ez a normális ezeknél. -
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nincs cél, csak ha vki akar felrakni vmit amit ide akar belinkelni, vagy neagyj isten saját termék lesz (túra), akkor simán felrakod ide, és mindenki látja.
A másik honlapomon még fent vannak a TT race videók, ha vkit érdekel.
-
ALI_G
veterán
bajnokpityu Hondája, pontosabban hangja

-
ALI_G
veterán
Csináltam egy rövid html "kódot", még se legyen üres (és így nem törlik az oldalt 1 hónapon belül
)
Szóval ez a honlap, voila
314 byte, nem szidni
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hova akarod felrakni?
Küldd el nekem e-mailben, én meg feltöltöm honlapra és belinkelem.
vagy múltkor csináltam extra.hu-n egy tárhelyet ahova fel lehet töltenie bárkinek bármit, ha ebben a motoros topicban aktív. ph_motoros.extra.hu
jelszót privátban tudok adni, ha kell.
Apropó, ha vki akar egy kis rövid HTML tákolmányt, akkor feltölthetne vmi kezdőoldalt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hogyan lehet könnyedén feltenni hangklippet?
3 hónap állás után beinditottam tegnap a CBRt.darabig ez lesz a csengőhangom
-
bajnokpityu
félisten
ennél olcsóbbat tudok.majd szólj,ha komoly lesz.igaz nem raktárról,de 2-3 hét alatt mindig megjött.és nem valami leszázalékolt ezeréves tipus.átlag ilyen 50körül megvolt a 120/70 160/60 méretű új.48 volt a dunlop,58 meg a pilot power párja.annyival szarabb ügy,hogy ott nincs benne a felszerelés.
láncszettben nem tud senki kontaktot?most rögtön kéne cserélnem.
-
Olcsó vkinek tapasztalata?
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nem indul el.
-
Stalker-2572
veterán
Jön valaki Erzbergre?
Kedvcsináló: [link]
-
Nightmare
senior tag
Törte itt vki össze már a motorját? Kiváncsi lennék a statisztikára.

-
jasszer
őstag
A randommal próbáltam körülírni h nem egyenletesen kijárt kátyú volt, hanem a kátyún belül is volt szemmel látható szintkülönbség, belemenni csak ha nagyon nincs más, mert a végén átrak a szembesávba és nem biztos h állva maradok. Na mind1, köszi mindenkinek a hsz-eket, úgy tűnik tényleg nincs annyira egyszerű megoldás erre...
Rebel56: Kösz, megfontolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tüzi: "inkább én intézem" -> inkább postai csekk? (mert a netes átutalásnál jobban nem nagyon lehet saját magadnak intézni sztem
) -
Bazsika22
tag
Sziasztok!!!
Valakinek van tapasztalat Honda VT250 spadaval kapcsolatan?
Indulásnál csúsztatott kuplungal ránt egy picit mintha a kuplung befogna teljesen!
Néhány hondás ismerősöm asszondta ez hondáknál normál.Másik első fékmunkahengert keresek hozzá vagy univerzálisat.
Nem folyik teljesen jó csak kb 3-400km után megjelenik rajta 1pici csepp.
Válaszotokat előre is köszi -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hát az egyik linkem unas.hu-s, de szerintem ott többen is vannak motoros shoppal.
Akit én linkeltem az az adamoto.unas.hu
Én a komlett ruhámat vele rendeltem, igaz nekem van egy kis kedvezményem, mert az ősök ismerik egymást. -
bajnokpityu
félisten
most mennem kell melózni,de valami webáruházból vettem anno pár cuccot,brutálisan jó árakon,teljesen vállalható minőségben.
majd megkeresem. asszem valami unas.hu volt a vége.ilyen 17-19körül volt a legdrágább bőrgatya.házhoz hozta a srác,és nagyon elégedett vok vele azóta is. -
bocX
tag
Sziasztok!
Átfutottam a topikokat (korábbiakat is beleértve), és akárhogy kerestem nem találtam meg
, amik korábban lettek linkelve, ill írva motoros ruázattal kapcslatban. Szóval én boltokat keresem, amelyikeknek van netes honlapja (nem feltétlen online áruház). emlékszem volt pár jó link is. Esetleg Ti tudtok valami jó boltot javallani, hol érdemes körülnézni, sisak és ruházat szempontjából? Köszi! 
és talán belefér a topikba (azt kérték ha tudjuk minél több helyen jelenjen meg):
2008.01.21-én este Pécsről, a mélygarázsból ellopták Suzuki GSXR-1000 K4-es motoromat. A motor sárga-szürke és az idomok sérültek voltak. A nyomravezetőnek természetesen magas jutalmat adnék illetve a motort visszavásárolnám. Minden segítséget köszönök előre is. 20-4-999664
Motorszám: T711133355
Alvázszám: JS1BZ111100112207Motoros üdvözlettel
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hát igen, ha gyorsan történik, már pedig úgy szokott, akkor csak a reflex.
-
bajnokpityu
félisten
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
végülis slide-ot akartam, de nem jött a _kezemre_, csak a drift jutott eszembe. A parittyát meg magas oldali átesésnek hívom
De a parittyát is ismerem. -
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
hát ha pont az íven jön és még van lehetőség balról kerülni egy jobb íves kanyarban pl, akkor fék, attól kicsit feláll a motor, majd döntheted újra, mert már ki is kerülted, de középen vagy a vonalon az tuti

Esetleg ha úgy jön ki, akkor fék és "egyenes" motorral átmenni rajta, közben semmi fék, hátha nem üt fel a teló.
Bár a kátyut nem láttuk
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gázelvételnél ha belegondolsz, rögtön betapad a gumi, mert kevesebb lesz a rá ható erő és hirtelen kiegyenesíti a motor állását és hoppá már le is repült a pilóta. Nem?
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jasszer
üzenetére
jópár ilyenben volt részem.elsőnél belerántottam a fékbe.és szépen felegyenesedett a gép,máris szemben szalagkorlát mellett kerültem ki túloldalról a szembejövő kocsit.na ezt nem szabad.
döntésen változtatok, igy kikerülöm a hibát.meg persze sasolok előre amennyire lehet.ha meg sejtem,h rossz az utfelület,akkor lassan megyek.persze,ha ismerem a futóművet,h mit képes megoldani,akkor ha nagyon muszály,akkor belemászok az uthibába is.nyár végén azt élveztem legjobban,ha fék nélkül kanyargtam.berakom 3-4be,fékezés nélkül,lábujjhegyen, motorfékkel saját tempómban lágyan döntöm

-
-
jasszer
őstag
Ma gurultam kicsit Dobogókő felé, jött egy teljesen belátható, éles, rövid ív felé lejtő kanyar, finoman elkezdtem borítani (mivel rendesen még nem is merném
), erre látom h épp az általam belőtt íven éktelenkedik egy teljesen random kátyú... Szövegesen ezt elég nehéz, de ilyenkor ti h korrigáltok? Tovább dönteni nem nagyon lehetett volna, mert az út szélét lejárták már, ha kiállok, akkor át a szembesávba (ez történt), ha rámegyek koppan a teló... 
Korábbi kérdés: Fizeti vki a kötelezőt netes átutalással?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt máknak hívják

De ez a leggázabb, mert ha elveszed a gázt akkor kilő, ha meg úgyhagyod, akkor meg elcsúszol. Ilyenkor kell behajolni, testtel ellntartani, meg ellenkormányozni, és csak kicsit elvenni a tüzet? Akkor lenne szlájd belőle. Vagy hogy lehet ezt kivédeni? Eddig akikkel beszéltem, azokat mind kilőtte ilyen esetekben a gázelvétel... Félelmetes. -
bajnokpityu
félisten
hudejó volt ma(tegnap) gurulni kicsit.felvettem,amint 3 hónap állás után hogy indul a kisciccber
majd felrakom a hangját holnap. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
már látom a kommentben. Csak az elsőt olvastam el.
Hát akkor respect a srácnak, hogy így bírta tartani a tempót, sőt. -
ALI_G
veterán
ne akarjatok motorral meglógni, mert a zsaruk szemetek
[link]
legalább is ott ahol ez a videó készült. -
ALI_G
veterán
Megnéztem a pannónia-ring oldalát. Nem is rossz, 15k-s áron fel lehet, akarom mondani lehetne menni rá, de márciustól októberig le van foglalva. A fene enné meg őket

Biztos szarul keresnek. -
ALI_G
veterán
uh, itt meg jól megjárta a gyerek: [link]
szintén pannónia ring. A gyerek próbált driftelni
még gyakorolnia kell. Egyébként remélem nem esett baja senkinek. -
ALI_G
veterán
túl bevállalós a jobb helyért a srác: [link]
Már az első kör végén is majdnem elszáll, éppen nem sokallt be, de a 2. kör végén én úgy érzem meg lehetett volna az a kanyar.
Egyébként milyen motorral mennek? Csudajó hangorkán van végig!Ja és azt mondjátok el, hogy miért szitál a gyereknek a moci amikor csutka fékbe vált át? Először olyan érzésem van mintha hideg gumival menne, de a többieknek nem szlalomozik a segge alatt a bike. Aztán mintha túl hirtelen csinálná, ekkor nyilván szitál, nekem is szitál ha durván bánok vele, de azért az enyémen mégsem pálya gumi van (pilot road) és nem is pályán megyek, hanem mezei főúton. Az utolsó gondolatom, hogy érzi már annyira a gépet (azon kívül, hogy versenyen indul), hogy ennyire határon hajtsa, de szerintem ez így gumi pazarló (igaz, ez mégsem a MOTOGP).
Szóval? -
Zolee_70
senior tag
-
ALI_G
veterán
Á, csak azért tolta tovább mert már kijött a kanyarból és jééé, túléltem!

Szerintem csak annyit csinált, hogy ijedtében elengedte a gázt, mert érezte, hogy a segge már külön utakon jár. És a motor szépen megfogta "magát". A gumi nem hiszem, hogy hideg volt, simán erősen akart kigyorsítani nagy dőlésszögnél.
De ha perecel (kedvenc péksütim), akkor átesik be a bokorba. Na az csúnya lett volna.pannónia ring?
szépen használják a vasakat!
-
-
[link]
"Srác szépen megfogta. azért a kakilámpa biztos bevillant neki!" - Albi @ gsxrfans.hu -
Nightmare
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igen, az utóbbi napokban némileg felfogtam, hogy miért is nem kell nekem RR.

-
Nightmare
senior tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Igen a döntés egy cbr 600f lesz. Ezem belül a sorozatszámok mit jelölnek? Pl az álétalad említett f3? Pályára sohase fogok menni, ezt már most leszögezem, így most már látom miért nem kell az RR. Hogy őszinte legyek első ránézésre semmi különbséget nem láttam az RR és az F között, tetszik mind a kettő. A nézegetés egyelőre még messze van, de az első hsz-ban sokminden le van írva, azok alapján próbálok majd választani. Kicsit félek, hogy belenyúlok, de újra nincs lóvé, így marad a használt.
-
Integra
titán
tessék kapaszkodni

-
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
a, Kedvesemmel egy dobogoko-visegrad guru alatt megvan kenyelmesen a perem, de egyedul keptelen voltam, egyetlen kivetellel: baratom, akitol tanultam motorozni es aki hurcimbalt engem es ezzel kaptam meg a vegso lokest siman peremig donti a '90-es fzr1000-t szinte akarmilyen gumaval. na egyszer ment o elottem es en igyekeztem mogotte maradni, akkor nekem is megvolt. de magamtol keptelen vagyok ra. baratom inkabb azt nem erti, hogyan lehet fuggolegesen kanyarodni

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
100 ló, 600 ccm korlát elég lenne.
[OFF]Egyébként simán nem bánnám (lévén nem pesti vagyok), hogy bevezetnék azt, mint ami pl, washingtonban meg az ilyen USA beli nagyvárosokban már működik, hogy a városhatárban vannak kapuk, ahol ellenőrzik, hogy egy kocsiban hányan ülnek. És ha csak 1 ember ül benne (mint pesten 10-ből 9), akkor jobb lenne egyből a kihasználtság.
mod: ja, hogy hagyjuk abba
[/OFF]
Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

utcabútorzattal kirakott versenypályán, meg belógó épületek között csak a hülyék tudnak motorozni. Ettől függetlenül respekt nekik, de Rossi ott is szépet menne hidd el. Motoron nőtt fel. Sőt, azok akik a GP-ben vannak, egyikőjüknek sem lenne téma az úthiba, meg poros kanyar, ebben biztos vagyok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egyenlőre érdeklődésképpen, hol érdemes nézelődni. előbb utóbb égető kérdéssé fog válni a ruhavásárlás....