Hirdetés
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
be akarok szerezni hátsó kerék emelőt mostmár, mert elegem lett. Mennyi cash kell minimum? ergo honnan lopjak
Ki tud nagyon-nagoyn olcsón?persu: expo ugrott részemről, sorry. MAMI-sokat üdvözlöm.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mi az, hogy katarban nem akadt? Egyébként CPU zabáló. Ramból beéri pár100-zal, de nekem a felhúzott 2,5+ bartont megeszi 99,9%-ig. Firefox-ot meg mindent ki kell lőjek, hogy ne akadjon folyamatosan...ja és nekem is vmi idiot alacsony felbontásban megy, igaz ablakban mert kell a natív felbontás a moncsim miatt (TFT, 20" wide és sajnos a 9800 pro-m nem igazán tudja meghajtani az 1680*1050 pixelt
). -
bajnokpityu
félisten
irtátok a motogp2007-t
hát mondom megnézem én is,ócsóé adták.
de úgy akadozik,mint állat.nem szoktam igazán játszani,de meglepett.
konfig:5200+,2gigadual,9700gs.max detail.próbáltam 1280*900 meg 800*600at is,mindkettőben ugyanannyira.
úgy csinál,mintha keményen swappelne,de alig csinál vmit a winyó.
a tréningben akadt,utána meg katarban semmi. -
Pocee
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
talán csak az athena gyárt tuninghengert de azt mondták kalapkaka.
A profik kireszelik/reszeltetik maguknak.
Meg úgy tudom a prox inkább középkategóriás mintsem felső.
a fala nem lyukadt ki de belül komoly károkat okozott az összeroppant dugó.
meg még régebbröl is volt repedés a falon,lehet a perselyezés miatti hevítés miatt repedt el. -
ALI_G
veterán
hogy csinálják, hogy ilyen tiszta a felni?

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
megvettem a havi motorrevüt. hát zsír
az előszó olyan mint mondtad, nagyon állat ez a csávó 
Azt olvastad amiben a baleset van leírva, hogy ipari kamera rögzítette? Az agyam eldobom

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja lehet egy kicsit kell majd tekergetni...
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az tuti. Capuccino racer.
Mondjuk a 2T/50ccm is alkalmatlan kb. a közlekedésre, bele sem merek gondolni h ez h gyorsul, meg ebben az üléspozícióban kiadós büntetés lenne pl. a Thököly út is... -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Havernak elszállt az YZ 250 hengere.
Nincs valakinek egy talonban?2000-es model.
Ha valakinek van vagy az ismerősének nagy segítség lenne,az sem baj ha nikoztatni kell vagy perselyezni csak ne legyen felrobbanva mert olyanunk már van
Az új ára 170 ropesz.
Amcsiban meg csak 70
,csak mire hazaér az sem lesz olcsóbb,sajnos.
Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm!
Amúgy remélem mindenki jól van,rég voltam erre.
Üdv
ocee -
ALI_G
veterán
este vki moto GP verseny?
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Aranyos ez is, olyan mint egy alultáplált etióp café racer.

-
Topiccsendőr
addikt
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nem az idojarastol tartok
szoktam en gurulni rettenet idoben is. a ket eve lejart muszaki aggaszt pottynyire.
tuzi: koszi, de elobb en hilak meg egyre, aztan johet a tied
-
qpakcovboy
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem nem lesz gáz motorral menni, én ma már azzal jöttem dolgozni, reggel még kicsit deres volt az idő de az új ponyva megvédta a motort, a régi simán bepárásodott, és alatta megfagyott a víz, de ez a mostani..... mondjuk 3X annyiba is került.
Azért még lehet érezni, hogy a gumik csak langyosodni tudnak, én úgy éreztem pár helyen hogy megcsúszik.
Jahh és ami még jó hír, hogy 6 liter eszik a városban két személyel, mondjuk nem húztam neki. -
Minnyá itt a szülinapom ezzel meglephetne valaki

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
karbon?
lehet idén én is beruházok még egy kis tuningra...
kinéztem egy progresszív rugószettet az első telóba, nem a megfizethetetlen kategória, csak még kicsit utána kéne járnom hogy télleg megéri-e belerakni...
mindenesetre ahol kinéztem, a srácnak szintén Bandit 1.2-je van és aszonta hogy ég és föld a különbség... csakhát ugye a kereskedő a saját portákáját...
mindenesetre ha orvosolná a kanyarba hinta-palintát mindenképp megérné befektetni... -
törölt tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
ma en is labon kell elvigyem a picit. odaviszem este es ha szerencsem van holnap vizsgazik. ha nincs, akkor jovheten, de addig is ott lesz. remelem nem futok bele dolgos rendorbacsiba ezen a gyorsasagi szakaszon
a, szabalyosan, ovitosan fogok kozlekedni. uj a pici, regen ultem motoron, regiek a gumak... a jarokeretes nenike a jardan szelveszkent fog elsuhanni mellettem, csakugy vigyorog majd a mufogsora!
-
qpakcovboy
őstag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DroneZ^
üzenetére
anno volt egy tanulságos esetem.
csapatok buzukival fehérvárra.dombon kielőzök,erre szemben egy nagybandika tép.villant,én meg huzok vissza.balfax modon nem gondoltam rá,h jöhet szembe nagyon gyorsan vki.ami még keményebb,h pár órával később kiderült,h haverom jött a bandikán.. -
DroneZ^
őstag
hallottátok a sztem 1ik legdurvább motoros balesetet? Három motorost gázolt el nemrég egy nő, "kikapván a kormányt a szembesávba, majd lehúzódik a hülye motoros" gondolkodásmód. Legalábbis elfelejtett gondolkodni/nézni, vagy legalább megpróbálni. Hát meghalt mind3 motoros... Ennyi beteget. Száguldó agyhalottak az úton, és ölik az ártatlanokat...

-
Köszi Bajnokpityu és &rew !!
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem is rengeteg a dolgom: akksitoltes (venni kell ujat), biztositas intezese (kell a vizsgahoz), vizsga (talan hetfon
), bejelentes (assetudommi
), huuuu. hetvegen pedig mar durva napsutes. lehet meg kene szerezni gyorbol a szornyet es csapatni vele egyetmod: jah es kozben reggel hattol este nyolcig melo...
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a kisertesen kivul mindennek ellen tudok allni

-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szebb idomszett nincs hozzá? ez iszonyú.

-
Megvan a rendszámom!

-
Topiccsendőr
addikt
Affene ilyenkor megy el az összes lóvém futóra

Viszont a Termignonimat egy tízessel olcsóbban vettem heheAsszem elmegyek a posták közelébe ötödike környékén és kénytelen leszek leütni egy nyugdíjast... Kell ez az idomszett nekem.

-
zsoltee10
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Mindenki motorozik, jól látod a helyzetet. Én is gurultam egy kicsit, holnap meg egy kicsit többet majd.

-
DroneZ^
őstag
Hamarosan lehet majd névsor olvasást tartani...kb ugyanazok a mocisok irogatnak ugy 10en kb... sajna elég kicsi ez az osztály... pedig a motorozás menő

&rew , [lAyCsI] , ALI_G , Tüzi , persuader

-
jasszer
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Gurulnék, szabadnapos vagyok, de még szervizben rohad a GS...

-
qpakcovboy
őstag
megin mi az a pangás? mindenki gurul ebben a szép időben? Ma már én is előveszem a pincéből és átviszem az új helyére, hogy holnap tudjak vele jönni melózni. Vettem is egy takaros kis ponyvát neki oxfordéktól. A ponyvavásárlás közben meg kinéztem egy marha jó nyári kabátot, egyetlen baja van, hogy 52.000 pénz. Rs TaiChi télleg jó kabát.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem kéne neked írni a blog kollega

-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amig versenyzett nem állhattam robotizált vezetését.aztán most visszasirom ilyen alonso hamilton után.amugy a 4mp-s lemaradását a juroszort is leadta.ami azé annyira nem rossz.de versenyképesnek azért nem mondanám

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
alapban aki apriliát vesz fel kell készülnie,h váratlan húzós kiadásai lesznek.öhlinsről meg az hirlik,h isteni finom cucc,de drága a karbantartása.ezek után 30rugó az sztem semmiség.
nem is mondtam,asszem találtam top kategóriás RK láncot 23.5ért.elég jó

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
rotfl
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Biztos jobban, mint én, japán motor telóját én nem újítottam fel még. Csak mindenhol ezt mondogatják. De a gyakorlat többet jelent.

mod:
Annak a h. gyereknek, aki szidta az apriliát, akkor sincs igaza
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez nekem tök új.olajat 2-3 évente cserélek mindenütt legkésőbb.teflonbetét meg ütközésig tart.ha ütközik a motor,a villaszár meggörbül,teflont szépen kinyirja.amugy meg örökélet2nap.
vagy nem jól tudom?
-
Topiccsendőr
addikt
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kabbe persu

de igazad van. alig haladok a meloval, mert folyton ide lyukadok ki
en a magam modjan epitem a cucializmust: tulteljesitem az oteves terveket
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Vidám hangulatban folyik a fórumozás a világhálón. Az ország dolgos fiai a mindennapos kemény munka alatt is szentelnek több percet, hogy ápolják a kapcsolatot egymással. Micsoda összetartás! Itt épül az új Magyarországunk. Fórumon vitatják meg mindennapos gondjaikat, kérdéseiket. Példátlan rokonszenv és tolerancia tombol a népeink között.
A motoros fórum, mintha egy megbolygatott méhkas lenne.
Endrú új motort vett. Mindenki elismerően szól a frissen szerzett gépjárműről, átérzik a történtek jelentőségét, szinte saját bőrükön tapasztalják meg azt. A fórumtagok közös dícséretben részesítik a nem mindennapi lehetőség megragadását. A tagok egybehangzó véleménye szerint telitalálat volt a vétel.
További híreink. vörös csillagot avattak fel a...bocs, nem tudtam kihagyni

-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azaz. Miért érzem úgy h ez kicsit abszurd?
Ez meg nagyon off. A világ legaberráltabb videója sztem. Persze japán... Eddig senki sem tudta végignézni az ismerőseim közül, figyelmesen, maradandó sérülések nélkül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Evnyú-blörr mesápp.

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De biciklin erőt fejtesz ki. Én egyszer gurultam le nálunk a lejtőn -17ben, mire leértem (2-300méter) ingen keményen ráfagyott a kezem a kormányra.
Most akkor gondolt el motornál ha 5 fokban mész 150körül.
Pontosan, ahogy mondják is ^^ -
törölt tag
mit elvisel? ragaszkodott a motorhoz
alig varja h gurigazzunk a picivel. nagy volt a szaja h ez milyen konnyu meg pici az fzr-hez kepest, de miutan gurult vele par metert itt a melygarazsban, rajott h azert neki ez nagy picit 
van tesoja. de az pasi, baj?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lAyCsI: melto bizony! koszi

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az, hogy általában olaj-szimmerincserénél a perselyt is cserélik, mert az is elkopik.
Mod:
Ezért volt felháborodva egy hülyegyerek a népitéletben egy RSV Mille R-nél, hogy az Öklinc első villájába a szimmering 30 000 volt. Meg írkálta, hogy soha ne vegyen senki Apriliát. Minek vesz az ilyen R-t? (azaz a régi Factoryt, ha nincs rá pénze) Nem értem az embereket. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mi köze a szimmeringnek a teflon csúszóbetéteknek?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
eddig azert jobb a helyzet. jott haza fini tejberizs Parom edesanyjatol, hoztunk ezt-azt az en szuleimtol, haveromnal voltunk kepeket nezegetni (egybekotve kajalassal), van vacsimeghivasunk masik baratomekhoz, szoval egyelore jol megy
pozitiv gondolkodas 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).

az előszó olyan mint mondtad, nagyon állat ez a csávó 

ocee

), bejelentes (assetudommi