Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Mobil flották
Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Minek a 10%-a? Az árnak(mocié), vagy mi? Bocsi, hogy értetlenkedem, de ez most teljes homály.

-
Yuasa akksi 15K

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt majd úgyis meg lehet kérdezni, de biztos sok a casco, nem?
Jasszer...mernék, ha hiszed, ha nem.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jah szivató az rajta volt, elnézést azt elfelejtettem oda írni. De mindíg félek tőle nehogy sok üzemanyagot toljon be a sok indítózás után, aztán a gertyékat beköpi vagy vmi

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Lehet, hogy újat tudok venni, még nem tudom. Sokat számít, hogy mennyit tudok rá összegyűjteni. A többi hitel. Új motorra kell casco? Mert kocsokra úgy tudom, hogy kell, de motorra?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Flashback
üzenetére
derék

érdekes,h egyáltalán beindul sziva nélkül. F2 tökig szivatóval sem indult 5 fok alatt nedves időben.szal kereskedőtől azért veszel,mert nincs másképp hitel? sztem nagyon gyorsan kerüld el a kereskedőket! hivott 2 kereskedő engemet is,miota árulom.mondja neki nem baj,h 43ezer van órámban,ugyis visszatekeri.figy,csak olyan motort tudnak ezek megvenni mélyen ára alatt,ami nem véletlen olyan ócsó.aztán kukáznak neki pár alkatrészt,oszt eltüntetik a nyomokat.
de ha mindenáron kereskedő,akkor talán a ceglédi yamahánál nézném meg.ott nem hazudtak még nekem,sorok között legalább ha jól kérdeztem elmondták mi a pálya.esetleg pécsen is van a honda szalon. és ennyit ismerek ebben az országban akitől vennék talán.mástól kizárt...
inkább járj utána hogyan kapsz másképp hitelt!
vagy esetleg magyar módra uj motort vegyél,biztositózd le ismerősökkel,máris van uj GSXRed másfél körül
-
bajnokpityu
félisten
igen,ráadásul szép!
mondjuk ritka igénytelen egy masina,egyik japán minőségét sem éri el a kidolgozottsága.akik hosszabb távon tesztelték ismerősök,nem vennének hyosungot azt mondják.de hát messziről jött ember...akksit olcsón tudsz venni sok helyen,de yuasát nemsok helyen,azt is kurva drágán.attól függ mennyi időre akarod megtartani,sztem.2-3 évet birnak az ócsók.
hogyhogy nincs rendszámod??
-
Amúgy ma sem bírtam ki csak kitoltam a vasat a garázsból. Előtte kocsival megnéztem a rendőrök állapotát. Ugye rendszám nélkül elég gáz szaladgálni. Szóval kitoltam. Indítózás nem indul, na szar akksi. Megint bika, beindul, jó kis 2 hengeres hang, fulladozik... na mondom gáz van. Aztán mint kiderült a gépnek semmi baja csak tartalékra kellett csavarni és rögtön beröffent 4 hengerrel. Beöltöztem, vastag bőrkabát, kesztyű, villanyszerelő csizma (sajna még ilyen van) Ki az útra had szóljon. Sötét volt már, az út meg vizes. Azért egy 100-al mentem az egyenesbe ezzekkel a szar gumikkal. De a kabátomon a zippzározás tetejénél jól bevágott a hideg, először még csak fáztam aztán már égetett. Legurultam a haveromhoz kértem tőle egy sálat
Aztán vissza a "jó" útra. 8000 főlé nem mentem... nem mertem. De az élmény így is megvolt. Meg kiugrottam a boltba egy kis trafikért. Rendesen megnéztek, hogy bukóval meg kesztyűvel állítottam be
Meg is kérdezték hogy nincs hideg? Mondtam hogy fűt a szerelem, meg a blokk.Viszont az nagyon rosz volt hogy el akartam bújni a plexi mögé és majd kitört a nyakam hogy előre tudjak nézni.
Akksit hol vegyek bele ahol megúszom olcsón?
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
hát én F4imet el akartam adni(épitkezek,és jól fog jönni a zsetontartalék),de kutyát sem érdekelte. oké,novemberben adtam fel egy hirdetést, nem éppen főszezon,de hogy 1.05volt a max a 3komoly érdeklődőből,hát kissé elkent.szal árát nem nagyon tartja ez sem.
tudod a suzukiknak olyan iszonyat jó a hitele uj motorra,hogy emberek zöme inkáb vesz uj suzukit.persze irdatlan sokat buknak vele.
én motoromat is lebiztositózták, szal erre sem lehetne sztem normális hitelt találni.. -
Nightmare
senior tag
Valami olyasmi kellene majd nekem, ami tartja az árát. Mindenképpen kereskedőnél venném, mert egyben nem tudom, csakis részletben megvenni.
Igazából a cbr tetszik nekem, viszont nagyon félek egy használt motortól, újat viszont nem tudom mennyi törlesztővel lehetne elvinni.

-
bajnokpityu
félisten
ha jól gondolom,akkor másfélért szinte az összes motort meg lehet kapni,ami nekünk van errefele.kb csak a S4 ezresek nem férnek bele 3 évnél fiatalabbak.másfél a tökéletes zsetonmennyiség használtmotort venni

egyébként a bömös uj boxerei igénylik a 98as benyát.meg talán néhány EU modell.japcsik viszont mint 95assal muzsikálnak,ha nincs bennük hengerfejtuning

-
ALI_G
veterán
válasz
Nightmare
üzenetére
ehh
a 2006-os hondám könyvében 93-ast vagy még kisebb oktánszámút ír elő 
95-ös bőven elég.másfél milláért sokmindent lehet kapni használtat, de újban csak GS500, CBF600, de az új meg rohamosan veszti az értékét.
Használtban meg nézz szét, sokat fogsz látni ha már csak az árakat és a hozzájuk tartozó mocikat nézed meg. -
Nightmare
senior tag
Amúgy mit érdemes venni, úgy másfél millióért? Ami tartja az árát, és szép hangja van? Gondolom a fogyasztás ebben a kategóriában nem mérvadó.
Amit még nem kérdeztem, milyen benzin kell ezekbe? Mert hallottam olyat, hogy a 100-ast szeretné...de igazítsatok ki, ha hülye vagyok.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
K6-os 600- versenyre felkészítve, az alap, hogy átverik az elektronikát és mindig 4-et mutat, mert különben nem ad annyi tüzet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hátde a K4ig bezárólag az ezres gsxrben is csak 1-3 között van folytás.a váltó végén levő ellenállásból itélve 4-5-6 egyiken sem folytott,mivel egyeznek.ahogy emlékszem...
meg hát egy 600ason mit tiltasz 4edikben? ne jöjjön kerékre?
3adikban sem teszi... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Van bizony. R6-nak asszem 2-ig, de GSXR nek 4. sebességig fojtva van keményen.
-
bajnokpityu
félisten
hja,tudtak valamit

mindig nyugisan, túlontúl megfontoltan vezetett. egyszer nagyon kellett sietnünk kocsival, ő vezetett. egy teljesen másik oldalát ismertem meg.semmi tatás tökölés,meg 40nél5ödikbe váltás.szépen zenélt a motor,tapadáshatáron kanyargott,látszott,h nem először csinálja.aztán kérdeztem,h hogy van ez, tud ő vezetni gyorsan is,miért nem láttam soha. válaszát most kezdem megérteni. nem akarta h az utódja azt lássa mintának, úgyis árokba végezné az elején tapasztalat nélkül.úgyhogy ha nekem megszületik utódom eladom a picsába a motort mikor 6 éves,és emlékezni kezd...
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
vazz, fatero is hasonló volt. Én két 250-es MZ-t hajtott szét még anno, nekem vettünk egy 125-öset. Elvitt 2-3 éve és ő is vazz úgy kezelte mintha azon született volna. A fékezésnél azonnal eltalálta a maximális fékerőt úgy hogy tompán csikorgott a hátsó kerék
Én fél év után tudtam megcsinálni, hogy ne blokkoljon, hanem még forduljon is a kerék. eszméletlen. De a hondán azért már fosik egy kicsit ha vezeti. Akkoriban ez az erő elképzelhetetlen volt. 100 ló még kocsiban is ritka volt 30 éve. -
bocX
tag
sziasztok!
én is most szemezgetek nagymocákkal, nekem suzu sv650 nagyon bejön. nagymotorom még sosem volt. smkp-val már tekertem 15000 km-t
de most már ideje lenne váltanom. már 3 éve készülök rá, de eddig egy s más miatt, nem jött össze. motorokkal képbe vagyok, imádom őket, csak nemtudok dönteni. korábban gs500 volt amire azt mondtam ezzel megtanulok motorozni, aztán majd felülök egy nagyobbra. de a sport kategória jobban bejön. aztán igy kezdett érdekelni az sv650, az valahol félúton van a sport és túra között, nyomatékos, és amennyit tesztet és mindenfélét elolvastam a maga felépítményével és 70+ Le-jével barátságos kis motornak tűnik. meg bejön a V motor. azért kiváncsi vagyok ti mit mondtok, sv-vel nem járnék rosszul igaz? 
-
jasszer
őstag
Vagy megelégszenek azzal h ha 5 fok fölé megy a hőmérséklet és tiszta az út akkor gurulnak egy bő órát a városban, szép óvatosan. (és még csak nem is fáznak)
Nightmare: Ha még nem láttál motort közelről sztem vegyél vmi segédmotort, h ne kelljen görcsölni a rutin első pár órájában, nekem legalábbis sokat segített.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
nekem a féltés meg a kemény kézzel való bánás külön dolog.féltés nálam kimerül abban,h ha valami elromlik azonnal javitom,cserélem az olajat,meg szükségeseket.és ha nem vok 100%ig biztos,h elférek akkor inkább Yozok parkolásnál.ezzel együtt leesik a hó,megyek azonnal kézifékezni a parkolóba,körforgalmat rendszerint keresztben teljesitem.
és semmi baja nem lesz egy cbr blokknak 1 órányi nyélgáztól
-
bajnokpityu
félisten
egyedül sosem féltem motoron,autóban...
de mind anyósülésen,mind hátul kicsi sebességnél is fosok.mindig...
SV meg R1 hátsó ülésén ültem,de 40nél majd befostam,akkora para,h nem én vezetek.hátul sztem kurva szar,nagyon távol vagy a súlyponttól.
apám se semmi.mikor a 125öst vettem, 25 év kihagyás után leérintette MZ lábtartóját.(nem volt még jogsim,mikor megvettük 18 évesen)
aztán vasalt szövetgatyában elvitte a kiégett kipus CBRt műszakira. és mondja: kegyetlen a motorfék.látszott rajta,nagyon értékeli,h milyen stabil a gép a régi szocikhoz képest. -
Nightmare
senior tag
Na, azért, mert a melóhelyemen láttam egy srácot motorral, jól beöltözve, és azt mondta, hogy egyáltalán nem fázik. CSupán ezért kérdezem.
És hogyan csillapítjátok a motorozási ösztönt télen?
bajnokpityu, én is féltem a kocsimat, mert ha összetöröm, akkor nem tudok másikat venni.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
igen,kell kresz vizsga is külön.
csak az EUs elsősegélynyujtás vizsgát nem kell megcsinálni ilyenkor.
télen motorozás?
hát aluvázas motorral nem szabad sztem.a só kurva nagy ellensége.mint az alufelninek is.
ETZvel imádtam kimenni a hóra jégre,két lábam végig földön,oszt ugy festettem a házfalakat
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
elírás vót jah

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
de biztos bevolt melegedve, meg előtte állíthatta le, szóval kenés is volt. Nem ártott neki. De ha meg igen, akkor is az ő baja

Szóval ti ennyir bevállalósak vagytok, hogy más mögé felmertek ülni?!?! én fater mögött is féltem, még akkor is amikor csak MZ-vel vitt
A hondán hátul ülve is majd becsináltam, pedig még 6000-ig se forgatta el fater 
Najó, egyszer vittek egy P21-essel ami megvolt csinálva veterán 24 órásra, vattaúj öntött alu blokk, minden széttuningolva, de fene tudja miért, 2 személyes ülés volt rajta még (gondolom pont azért, hogy mehessenek még 2-en egy kicsit ha vki akar). Haver bátjáé volt a gép, aztmondta menjünk egy karikát. Még bejáratós picit, de már a pörgetős szakaszban van, húgyhogy haladni fogunk. Akkor még csak A1-em volt
2-esben 90-nel ment a kicsi 250-es magyar csoda, kuplung se kellett, azt is megcsinlta csúszóra. Szóval dzsalunk már 90-el a kanyar előtt, fel 3-as 4-es satu, visszakettő, kanyar volt, nincs
Idiot gyerek 2 személyel is úgy döntötte, hogy majdnem leért a nadrágom. Jól bele is csináltam majdnem 
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mivel sokminden vagyok, csaképpen nem gazdag, így mindenemre vigyázok. Ha tudnám, hogy lehet másik, ha összetöröm, leszarnám.

Kocsival se szoktam száguldozni, max autópályán. -
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kreszt is meg kell csinálni, ha van B-s jogsid? Vagy esetleg van olyan, amiről a motorosoknak külön kell tudni? A téli mocizásra is írhatnál pár sort...

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
hehe,én is 80as vok, 18évesen lett jogsim A B re,majd korlátlant 22 évesen csináltam különbözetivel.
kategóriák valahogy módosulhattak,anno 3 kategória volt. 150ccm,34ló,majd végtelen.
szte most is 3 van,de 125 ccm,34ló,és végtelen.
16-18-21éves kortól mennek.sztem a 350ccm-et keveritek.a biztositónál vannak más féle kategóriák. ott SM,150ccm,350ccm a kategóriahatár.
nem láttuk, hogyan közlekedsz motorral,igy nem mondhatjuk,h mivel kezd. van haverom ,aki 1000es CBRel kezdett!! mai napig él,és virul
csak hát fel kell nőni belül.rutinvizsga?
hehe : -
ALI_G
veterán
-
bajnokpityu
félisten
a yasha az elirás volt?
nagyon nagyon sok szerelőt kérdeztem már akksi környékéről mind yuasát mondott,h király.a többi csak időleges megoldás.motorban a pici méret miatt nagyon komoly teljesitmény kell.meg igaz,h kicsi tömeget kell mozgatnia,de a kompresszió meg elég durva
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
of korz kiforog és kerékre is állogat, de ahhoz nem kell full gáz meg maximális benya egy 600-ashoz.
-
Nightmare
senior tag
Kicsit zavaros volt az egész, azért inkább kérdeztem

Ti szoktatok télen motorzni, vagy inkább elteszitek garázsba?
Ha igen, akkor milyen védőfelszerelésben, hogy ne fázzatok?
Illetve milyen a téli motorozás a nyárihoz képest?Na még valami. Ha én letenném a nagymocira a vizsgát, akkor milyen tanfolyamon, illetve vizsgán kell részt vennem elméletben és gyakorlatban?
-
ALI_G
veterán
-
Ha van két éves A1, vagy Akorl jogsid, akkor 18évesen is mehetsz A-ra (ami korlátlan)
Ha nincs két éves jogsid a fentiekből, akkor csak 21 évesen kaphatod meg a papírt.
Mivel 28 vagy, így nem értem mit nem értesz
-
Nightmare
senior tag
A terveim a jövőre nézve a következők...
Megcsinálnám az A-t, "nagymotorra".
Aztán néznék egy megfizethető árú motort hitelre. Igazából beleszerettem a CBR-be a hangja miatt, egyik motornak se tetszik a hangja ennyire. Ide kattintva meghallgatom.
Ezt a mocit nem ismerem(vagyis csak találtam a videómegosztón), de imádom a hangját, bár hallottam élőben is sok motort, de ennek a hangja fogott meg.
-
válasz
Nightmare
üzenetére
Simán ülhetsz 200lovas gépre is. Más kérdés, hogy hamarosan ellapátolnak majd, de ráülhetsz.
A nagymotor minden, ami segéd-kis-korlátozott kategória felett van. A1 13kw, Akorl asszem 25kw. Ami a korl felett van, az nagymotor. Értsd: Minden, ami 350ccm felett van. Értelemszerűen csináld meg az A-s jogsit, aztán vegyél valami szerényebb motort.
PÁV már nincs, 8-ast kell tolni. -
Nightmare
senior tag
Tüzi, és flashback.
8 éve van jogsim, 28 vagyok, motort nem nagyon láttam még eddig
Ezek szerint simán meheték nagymotorra?Mi a nagymotor?
Egy autósiskola hirdetését olvastam, itten van, és innen a zavar is.
Segédmotor (SM):
- 13 és fél életév betöltése
- 1 db igazolványkép
- kitöltött jelentkezési lapNagymotor (A1):
- 15 és fél életév betöltése
- 1 db igazolványkép
- kitöltött jelentkezési lapNagymotor (A):
- 17 és fél életév betöltése, ha már rendelkezik A1 jogosítvánnyal
- ha nem: 20 és fél életév betöltése, PÁV2, vagy PÁV3 ill. motor kiegészítő PÁV vizsga
- 1 db igazolványkép
- kitöltött jelentkezési lapNo, itt egy másik hirdetés, de ez nekem baromi zavaros.
Meg akarom nézni a hirdetést! -
válasz
Nightmare
üzenetére
Nagymotorra a jelenlegi törvények mellett csak 21évesnél öregebb legyél és mehetsz. Vagyis a kreszt 20,5 évesen elkezdhetd.
Rutinon egy zárt pályán vagytok, tele bólyával. A bólyák között lavírozva van 3 megadott útvonal amin le tudják mérni a képességeidet.
Forgalminál meg az oktató mögötted megy autóval és cb-n mondja hogy merre menj. -
válasz
Nightmare
üzenetére
Mi a nagy? Mi a kicsi? Van akinek a 600as is nagy, van akinek már a turbós haya is kicsi

ha van b-s jogsid, akkor vezethetsz segédmotort.
ha van két éves A1-ed (125ös) akkor mehetsz A-ra (korlátlan) különbözetivel (4óra rutin, 4 óra forgalom + vizsgák)
A-ra 21 évesen mehetsz, vagy az előbb említett két éves 125-el, így 18évesen lehet A-d. -
Nightmare
senior tag
Látom eddig nem villogtak sokan a sebességgel.

Kérdés. Nagymotorra milyen vizsgafeltétel szükséges? Pl...tudomisén, kell előtte kisebb motorra menni, vagy lehet rögtön nagyra? Vagy a nagymotor képzésében benne van már az is? Egyáltalán hogy zajlik egy nagymotor rutin, és a vizsga? Mert ott nem ülhet az ember mellett senki. -
SzalaiG
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Cseréltünk a haverral, aztán ő 100m után félreállt míg én mentem két kört az ő CBR600F4i-jével. Sirály volt ott menni ahol a nagyok.

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Vidd el valami mosógépszerelőhöz, vagy hobbi rádióépítőhöz. Azok érteni fognak hozzá szerintem. Vagy autóvillamossági emberhez.
Yuasa-t fogok venni én is, noha a vartát is dícsérik. De japán motorba japán akksit 8)
-
bajnokpityu
félisten
én is ezt akartam mondani.azaz, a kisütés(tökig lemerülés) leköti a savat.
swiftben 18rugós varta van.2 alkalommal sikerült kisütnöm,igy tönkre is ment.hidegben gyakorlatilag nincs inditóárama...
az F4ben a gyári yuasa van,immár 7 éves,de 3 hónap után is pöccröff..vagy a régi orosz kézzel állithatós áramerősségű készülékek sem rosszak
iszonyat értékes számomra.sajnos mindkettő kipusztuló félben van,javitásukhoz nem értek 
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Sav az nem tud párologni, csak a víz
Ha meg a sav elfolyik,akkor gáz van.
Valszeg szar az akksi, 3-4 évente úgyis tönkremennek. Vegyél Yasha-t vagy Varta-t.
Ezért kell egy jó automata csepptöltős akksi, az mindig annyita ad, amennyit az akksi fel tud venni. Csak az ára gázos, igazán jó töltőt nem láttam még 25ezer alatt... -
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jah sorry
93-as. Amúgy kap majd egy másik akksit ha ezt nem tudom beéleszteni. Folyadék az bőven van benne amúgy teli van. A töltő meg vadi új, dobozából most csomagoltam ki! -
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
750-es

-
09:00-kor csipás szemmel keltem fel. Egy heti vizsgázás után jólesett 8-órát aludni. Miskolci "kereskedőt" felhív. Motorszállító futót, meg vonóhorgos autót intéz. Irány Miskolc. Én az egyik nagymotoros barátom, nővérem barátja meg persze öregapám (ő autóján van csak vonóhorog) Út picit vizes de nem esik!!
Miután elhagytuk Hatvant hetvennel
úgy rákezdett mintha dézsából öntenék. Kicsi aggódás de 30km mulva elállt az eső. 14:10-re odértünk a helyszínre. Csávót bevitt egy telepre. Garázsajtókat kinyitott. 20m2-nyi motor fogadott minket. GSXR kitol. Indít. Nem indul. Szar az aksi, de ezt már a telefonban is mondta. Bikakábel. Indítózás. Röf-röf, indul.
Csalódás... 3 henger hang. Na gondoltam akkor erről ennyit. Bal szélső henger nem ment. Szerencsére hozzá lehet férni. Gyerta ki, megnéz, dzsuvás. Drótkefe, szikra teszt. SZIKRA! Visszarak. 4 hengeres brutál hang! Kicsit melegedett. Odahúz kipuból egy kisebb láng tör elő. Motoros haverom kipróbálta a szar úton 150-el. Bevállalós. Elvitte egy hosszú karikára. Visszahozza. Mondja nagyon jó. Erős, pontos a váltója, nem is csúszik, kormánycsapágy jó, telók jók. Motort még 1x Alaposan átnéztük mind a 4-en. Kisebb esztétikai hibák, köfelverődések, a tankon egy icipici horpadás. Valószínűsíhetően gyári fényezés, vagy csak szépen megcsinálták. Csavarfejek abszolút nem kopottak. Mindenhol Made in Japan felirat. Kisfogaskeréktől jött egy kis hang, vagy a váltó csapágy, de azt kikonzultáltuk hogy nem vészes. Alkud. Megegyez adásvétel. Futóra fel, spaniferezés. Irány haza. Köd eső meg minden. 18-ra itthon. Futórol le megmutat haveroknak. Indítás. Nem indul. Bikázás. Beindul. 4 henger...
Világítás rendben. Nem bírtam ki. Mentem vele egyet.
3-4000 között óvatosan, de egy pici "hóbuckán" (inkább csak hómaradvány) majdnem fikáztam egyet. De egyébként nagyon-nagy élmény volt még ez az alacsony fordulaton menés is.
Itthon felraktam az akksiját a töltőre. 20 perc után állítólag fel is töltötte. Bekartam és egyből beindult. Jövőhéten olajcsere, a telókban is. És sajna 2 új gumi. De azt kapok a motoros barátoktól. Mert ami van rajta az már megkeményedett. Hátsót füstölés céljából 5K-ért eladom
Extrák: Josimura hamisítvány kipufogó, kormánygátló.
Valószínűsíthetőleg az előző tulaj csaj volt, a kulcstartó egy női mikiegeres cucc, meghát a színe is elég nőies.
Női név tippeket kérnék. Mondjuk: Ibolya, Ilonka
Majd holnap ha jól letakarítom rakok fel még képet, addigis: [link] -
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
Kivácsi lennék ki mennyire bevállalós!
Írjátok le, hogy ki mennyivel ment eddig a motorjával
Engem vittek egyszer 210-el, nagyon izgalmas volt, tele volt a gatyám rendesen.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Elméletileg RCV-ben van olyan cucc, amivel 1-2ben elveszi a teljesítményt az elektronika. Ezt nevezhetjük "rajtprogramnak" is, de hármasban már nincs szabályzás, ott elengedi a lovakat.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jó

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hamár itt tartunk
Bajadzsi Wheelie?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem te csinálod a szabályozást
Meg is kérdezték hogy nincs hideg? Mondtam hogy fűt a szerelem, meg a blokk.
Tényleg baráti ár.
És eladtad??? 

És miért motoroznak csak a hülyék télen?