Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
nekem a mmostani asszonyom nem nagyon komalja a motrozast.az elozo meg a boltba is azzal akart menni,ez az egy jo volt benne.ez viszont fel tole.na majd ha megtesszuk az elso par km-t,hatha kedvet kap hozza.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
&rew-n mulik.ha sikerul szereznie szelepet,onnantol megindul a javitas megint. ha sikerul neki,imaba foglalom a nevet,az tuti

-
qpakcovboy
őstag
Ha minden jól megy én is hozom, a beosztásától függ, de én is jobban tudom dönteni ha mögöttem ül, megszoktam a jelenlétét

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Persze viszem. Ill Ő visz engem
Kicsit leharcolt már szegény, de akkorra már új kormánycsapágy lesz benne, szóval kezes lesz 
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
en tuti hozom, gyakorlatilag ha nem ul mogottem, hianyerzetem van
az idei ~2000km-bol legalabb 1800-at mogottem toltott
lehet h godzillaval jovunk
ossze van rakva, hogy amikor lesz uj szelepsor vagy hengerfej vagy blokk, csak azt kelljen csinalni. remelem beindul
persu, akkor aztan kapsz egy kis szornyeteget kiprobalni -
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Erre megyek

15dikén rakják vissza a motort forgalomba, szóval ott leszek
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
ha igy halad,lassan en is csatlakozom

-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
bajor orszag az igazi nemet sorok hazaja
ettol fuggetlenul a stella a kedvencem,de megis inkabb bajororszag
-
qpakcovboy
őstag
Sajnos már másodszorra kell ezt ide írnom, rossz időre való tekintettel ismét egy hétel toljuk el a talit, ami annyit tesz, hogy:
Dátum: Április 19. 11:00
Résztvevők (még bizonytalan):
-Flasback
-Qpak
-[lAyCsI]
-Tüzi
-&rew
-ALI_G
-persuaderinnen indulunk, és errefelé megyünk.
Jelentkezzetek még többen, és mindenki szedje össze a kétkerekűt.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem kell. casco van a motorokon, és aláírod, hogy az önrészt ki kell fizetned, ha összetöröd a vasat.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Még akkor is fényévekkel szebb, mint az új ezresek közül akármelyik is. Mármint japán ezresek közül. Eddig nálam a Honda mindent ütött a RCV dizájnal, de ezek az új néköd bájkok... háááááááát...
-
Halihó.
Érdeklődnék hogy Nyíregyházán nem e tudtok egy helyet ahol főtengely felújítással foglalkoznak, és nem aranyárban mérik?
Egy kis tz főtengelyét kell felújítani. -
törölt tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mondjuk 50-nel nem mennek semmire ha rommá töröm

hát egyébként én azt hittem, hogy csak aláírás, hogy felelősséggel tartozom az anyagi károkért blabla.
akarná a franc összetörni. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
és te hol olvastad, hogy beszámítanak bármilyen sisakot 5-ért? Mert 15-ért akkor már veszek egy zsír ujat asszonynak. 5 éveset hord szegény

ja és remélem nézted, hogy csak S-es méretben van az a sisak

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nyereményjáték érdekes. áprilisban sorsoltak utoljára. pedig szívesen nyernék egy 30000-es HJC kupont.
SPOOL Chris, S méret Orange bőrkabát 55 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért!

SPOOL LT-22 Profi bőr-textil protektoros túrakesztyű (MÉRETHIÁNY!), HIPORA béléssel
8 900 Ft helyett 2000 Ft-ért!
ki is keresett kesztyűt?!?!hol van a webáruháza? nem találom.
-
bajnokpityu
félisten
HJC.hun akciózzák a sisakokat.mindez azért érdekes számomra,mert akartam egy uj plexit venni enyémre ,és 11rugó lenne.de beszámitanak akármilyen gané sisakot 5rugóért.az akciósakba is.és hát akkor egy HJC FG-14 azért csak jobb,mint az ezer évesem..nem?
-
Froclee
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Így van. Majd meséltek nekünk a ZX-10ről hogy veri el a GSXR-t!

-
--TIKI--
tag
Hello!
Tudom h itt nagyon nem foglalkoztok robogókkal de egy olyan kérdésem lenne h szerintetek melyik a jobb motor a "Gilera Runner SP 50 v "Yamaha Aerox"?
Melyiket érdemesebb meg venni?
fogyasztás, fék, teljesitmény, kinézet...stb.Elöre is köszönöm szépen!!

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persu, ha elmarad a túra elnézünk kakucsra kawasaki napra? MZ nélkül szombaton.
Ingyen ebédet adnak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ami még dicséri a zx9est,hogy kényelmes,és utcára zseniális a futóműve,és nagyon kafa a szélvédelme(haveré meg 2001es karcmentes).meg szép is.és mocskosul porba alázott vele mind gyorsulásban,mint szar úton kanyarban.hiába a modern injektorrendszer. azért a köbceni az nehezen pótolható...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
passz.kicsit korán temettük talán a karbit.
-
Nippon
őstag
Eladó!
Spool SP-11-es protektoros bőrnadrág. Nagyon szép, egyszer sem áztatta el eső, kívül-belül tiszta, vékony alsóruhával hordtam csak párszor. De ez látszik is rajta.
52-es méret. Összezippzározható (van hozzá ellendarab amit bármelyik kabátba bele lehet varrni.)Ár: 25k
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
De ezhogyafenébe???

Egy zxr 750-es 12 liter alá nem adja
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
haveromé is 4.5-5 között evett túrán.kissé leáttételezve.kapott dynojetet,mondjuk rögtön 6lett belőle.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Most 7végére szintén ilyen nyálkás időt mondott,
utána meg valszeg nekem kiesik a köv. két 7vége,
mert szabadságolni akarom magam a Börzsönyben,
de ha esetleg most hétvégén mégis összejönne megfűzöm
asszonyt mennyünk ketten a CBF-jével
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Haver vett olcsóé ZX 9-et 95-ös évjárat, körbetörve, úgyhogy már naked bike lett, viszont motorikusan tökéletes állapotban, 42 000 km. Nem eszik egy csepp olajat sem. Városban - és most figyelj - 4,5 l. Nem hittem a szememnek, de télleg. 4,7-et evett amikor volt hoszú egyenes szakasz is asszem Nagytarcsára ment. Döbbenet. Persze hozzáteszem egyáltalán nem volt üvegelve.
-
[lAyCsI]
addikt
A 7végi túra részemről egy darabig tuti kilőve...
Szombaton olajat akartunk cserélni és sajna végleg kiszakadt az olajteknőben a menet az olajleeresztő csavarnál... az előző gondos gazdi valszeg 1x félretekerte...
úgyhogy lebontottuk az alját és megy javításra...
természetesen így pár tömítésgarnitúra is ment a levesbe, szal így most azt is rendelni kell...
a hátső fékcsövem elkezdett megolvadozni, valszeg amikor anno visszaraktam a gyári kéményt rossz helyre raktam egy hézagoló alátétet, így túl közel került a csőhöz... namind1, így legalább hátul is fém fékcső lesz
viszont kötöttem egy jó bizniszt: a szerelő srác kérdezte nem tudok-e valakit akinek kéne egy hátsó motorguma, és mivel 190-es, és pont felmegy a Bandira megvettem ocsójé...
zsír új Dunlop D207 Sportmax 25-é
-
bajnokpityu
félisten
tipusa válogatja amugy a válllasodási hajlamot. régi sportyamahák szerettek korán vállasodni,például.vagy betéttől függ még nagyon.
előző motoromon 32eznél gyári állapotú volt a tárcsa,viszont gyengének éreztem a fékhatást,kapott egy racong feorodot.8ezer után betét kuka,tárcsa meg vállas.
amugy némi használódás nyoma kell hogy legyen használt motornak,különben gyanúra adhat okot. -
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
szerdan ne essen! ugyvaor mazt a szerdat,mint a karacsonyt

-
feca81
aktív tag
marcius 25.-evel megszunt a nyomozas,es felkerult az ugyeszhez vademelesi javaslattal.ugyesztol fuggoen par nap,v akar egy honap,mig kivizsgalja az ugyet ,es eldonti alkalmas-e birososagi targyalasra. ha nem,akkor visszakuldi nyomozgatni meg kicsit,ha igen,megy a birosagra.onnan mar ropke par honap,mig megkezdodnek a targyalasok,es onnan mar fellebbezesekkel egyutt 1-2 ev ,es itelet szuletik.aztan mar alig kell vanri,mig behajtjak a penzem rajta. igaz akkorra mar egy csokit se tudok venni rajta,mert megszunik a forint,de sebaj,legalabb nyerek egyugyet

-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hát szombatra még mindig 20 fokot mond, csak nem tudni, hol lesz eső.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az időjárást tekintve is lehet tolni kell mé mindíg, bár most hétvégén motoroztam szombaton is meg vasárnap is egy 150-200 km-t
-
bajnokpityu
félisten
no,imént irt motorszerelőm,h szombat reggel nem tud fogadni.szombat reggelig nem is fogom látni a motoromat,ráadásul a szerelőnél vannak a lánckerekek,szal ugrott.
-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
kozben talaltam egy oldalt,ami online leforditotta az egesz weblapot angolra.onnan mar konnyu volt regisztralni,meg stb.de ahogy neztem a postakoltseg elvinne az arkulonbseget,szoval maradsz te
tudsz meni akkor szerdan?ha igen,nagyon jo lenne.
amint megerkezik a szelep,megyek yamhahoz,megrendelem a scpagyakat,viszem az alkatreszeket a muhelybe,osszerakjak a hengerfejem.ha az is kesz,megy a szervizbe es ott osszerakjak a blokkot.ugy dontottem hivatalos szervziben rakatom ossze. raszanom azt a + 10-20ezret, de legalabb tutira megcsinaljak.+ kapok szamlat,amit viszek a birosagra bizonyiteknak. -
jasszer
őstag
Budapest agyhalál, mindenki porolja le a mociját aki ma közlekedni akar...
Feca81: Neked inkább Japánba kellene túrázni menni, végigjárni néhány bontót.

-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
en nem azt mondtam,h olcsobb lenne,hanem azt,h ha ennyi penzem lenne,akkor motort vennek.oriasi kulonbseg
engem amerika ne mvonz.sokkal inkabb bajororszag- vajon miert?
-
Kevo
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Áhhá, így már értem, ezt barátom is nézte, nem tudtam, mit is néz
Ennél is csak valami sötét tónusú, egyenletes vonal van, kézzel nem érezni semmit, tehát akkor az jó, már ha jól értelmeztem, amit leírtál 
Üdv
Kevo
u.i.: már ennyi volt, leragadnak a szemeim. Midenkinek nagyon köszöm a segítséget, alszok egy jót, aztán holnap átfutom mégegyszer a gépet, felvértezve az új infókkal, hála Nektek
Jócak mindenkinek! -
zsoltee10
addikt
A tárcsát a betét nem teljes szélességében fogja. A tárcsa peremétől néhány milliméterrel beljebb kezdődik az a felület, ami a betéttel érintkezik. A kilométerek szaporodásával a tárcsa kopik a betéttel érintkező részen, míg a szabad részen nem, ezért szintkülönbség keletkezik a két felület között. Ezt meg lehet érezni, ha az ujjaddal megsimogatod a tárcsát. Nálam 19000km-nél csupán a vonal látszik, semmit nem lehet érezni.
Ezen a képen látszik, hogy a tárcsán van egy széles sáv középen, ami foltosra égett, míg a két szélén látszik, hogy ott ép, ott nem érintkezik a betéttel. -
Kevo
tag
Elolvastam
, de gondoltam leírom a személyes élményeket, tapasztalatokat is, amik ott nem voltak benne (lehet, nem lényegesek, de kisség még laikus vagyok, nézzétek el légyszi
).Ja, amúgy nem írtam, hogy a szín gyári, ill. a matricázás is, szal kicsi a snasz, hogy csukták, ált tényleg ilyenkor jön az "egyedi megjelenés" duma, itt ez elmaradt, szerencsére. Amúgy féktárcsákat is lecsekkoltuk, tökéletesek, friss műszakira megy a anpokban, szal ha valami nagy gebasz van, az ott csak kiderülne, nem?

zsoltee10: átnézteünk mindent, se karc, se hajlás, semmi, még a lábtartó sem kopott, semmi, fényezés gyárinak tűnt, ráfestét, idomfestén nem láttam, matricák gyáriak (utánanéztem neten). Amúgy km-re én sem adok, nálunk, ahogy Te is rávilágítottál divat visszatekerni. A nincs-e válla mit takar, kifejtenéd kicsit konyhanyelven, nem vagyok sajnos ekkora szaki
Ennek holnap akkor utánanéznék, csak tudjam meg, mit is kell néznem -
zsoltee10
addikt
Még a féktárcsát megnézném, és ha nincs válla, akkor valós a km, és jó vétel lehet. Ha átnéztétek a vázat (nincs-e valahol fényezve..), idomokat, stb., akkor mindent megtettél, amit lehetett.
Ettől függetlenül a piacon levő rengeteg kevés km-es motornak 80%-a kamu.Próbálj meg keresni 50000km feletti futásteljesítményű motorokat. elenyésző mennyiséget találsz. Ráadásul sarkítva mondhatjuk, hogy a paicon ugyanannyi km van az 5 éves, meg a 15 éves motorban. Most keress a mobile.de-n. A németeknél kevesebbszer van motoros idő, mint nálunk, mégis rengeteg sokat futott gépet hirdetnek. Jah, kérem, ott büntetőjogi következménye van a visszatekerésnek, meg amúgy sem divat...
-
Kevo
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Először is köszi a hozzászólát
Másodsorban: Ezt a nyorsítás, korményelengedéses trükköt nem vállaltuk be, mert ugye aláírtuk, hogy ha perecelünk, akkor mienk a felelőség
Annyi volt, hogy meghajt, aztán szabadon fut, ott nem volt semmi gond.Az első gumi nem gyári, az tuti, mert az sem túl régi, sztem max 1-2 idényt mehetett. A tulaj állítólag (kereskedő mondta, szal nem 100% az infó) nagyon kis tüchtig volt, óvta széltől is, tútára használta, nem magyar, de ez hazánkban nem meglepő, itt nincs ilyen morotból kínálat). Km nekem is fura volt, de több motort is láttam a neten kevés km-rel (visszatekerés itt ijátszik szted?), ismerősön is van, aki hetente ha megy vele 200KM-t, akkor sokat mondok..ennyiért én meg sem venném. Na, a lényeg: Te megvennéd e helyemben, mit gondolsz? Van valami, amit figyelmen kívül hagytam, tehetek még valamit, vagy lehet jobb vétel (egy hetet böngésztem a kínálatot netes, stb, mire rátaláltam erre), hmmm? 
Üdv
Kevo
-
zsoltee10
addikt
Egy dolog jutott eszembe, hogy a féktárcsának van-e válla. Ennyi km-nél még abszolút semmi válla nem lehet elvileg. (lassan az enyémben is ennyi km van, és a tárcsák gyári állapotúak). Azt kipróbáltátok, hogy felgyorsítasz 120-ig, aztán elengeded a kormányt, lelassulsz úgy 50-ig? Nem szabad szitálnia. Jahm,és ha tényleg 21000km van benne, akkor elvileg elöl még a gyári gumma is lehet, érdemes megnézni, hogy az van-e rajta. Kérdezz utána a Suzukinál, hogy milyen gummával adták ki a 2000-es évjáratot. Mindenesetre elég fura, hogy egy 8 éves motorban 21000km legyen... Persze nem lehetetlen. Remélem tudtam hasznos tanáccsal szolgálni.

-
Kevo
tag
Sziasztok!
Most készülök motort venni, a kiszemeltem egy 2000/08-as Suzuki SV 650 S (21.000 km-rel). A kérdésem a következő lenne: mivel a motor használt, mire figyeljek oda, mielőtt megveszem? Vezetett szervizkönyx, pótkulcs, kulcs-sorszám jelző biléta, stb van. Nemrég (szombaton) kb egy órát töltöttem a kereskedőnél, barátommal átnéztem tetőtől-talpig, sérülésnek nyoma sincs, elemek nem lötyögnek (blokk egyben, karc sincs, idomok egyben ,szintén nincs karc, belül sincs hegesztésre utaló forradásnyom se a ksznin, se a vázon). Hátul majd zsír új gumi (szőrőcskék rajta), elsőn néztük, döntve nemigen volt, túrás hasznáat lehetett erősen), Beindít, hagja szép, egyeneltes (már amennyire egy V2-es az lehet, na azért nem Wartburg
), füstje full áttetsző, nem kékes/lilás. 2-x szorra indult, melegen pöccre, majd felülés, cibálás minden fokozatban leszabályzásig,dinamikus gyorsítások, hirtelen fékezések 170km/h-ig meghajtva (hideg volt és vizes az út, ennyi tellett), semmi gond (barátom dettó ue.-t tolta végig, nem kis motoros múltja van, ezért is kértem fel, hogy jöjjön velem). Szlalomra jól reagál, nem remeg, nem szitál be, nagyon jól írányítható, lengéscsillapító nem nyekeg, fék tökéletes, lámpák világítanak. Holnap megyek újra és terveim szerint le is foglalónám. Szerintetek van még valami, amit érdemes megnézni, mielőtt megveszem, nekem semmi nem jut eszembe. A blokkba nem látok bele sajnos, mit gondoltok, nyugodtan megvehetem? 
Hálásan köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Üdv
Kevo
-
zsoltee10
addikt
válasz
Nightmare
üzenetére
Sok embernek sok tapasztalata van,elmondom az enyémet is.

Az én mocimban 19000 kili van, és a gyári gumma van rajta. (Dunlop D221) Lassan csereérett lesz, és mindenképp túra-sport gumit javaslok. Az új generáció már 2 féle keverékkel készül. Középen keményebb, hogy ne kockásodjon, széle puhább, hogy jól tapadjon kanyarban. 3 gumma van, amit most érdemes megvenni. Michelin PilotRoad2, Bridgestone BT021, és a Dunlop Roadsmart. Ezek árban hivatalosan 45k körül mozognak (160/60 R17). Nem hivatalosan be lehet szerezni 36k körül, ha érdekel, tudok elérhetőséget adni. Én Dunlopot veszek, mert az marad elöl, de a 3 közül mindegyik jó. Szolid használat mellett ezek a gumik elmennek 16-20ekm-t.
Tüzi által említett Continental RoadAttack egy jó és olcsó gumi. 32k körül megkapod boltban, viszont erre nem tudok olcsóbb forrást, így sokkal jobban megéri hozzátenni 5k-t, és megvenni a túra-sport kategória valamelyik favorit gumiját. Szerintem.Fogyasztásom nekem 19000 kilire vetítve 4,4l/100km, de ez nem tipikus, azt hiszem. Az enyém sor2, kevesebbet eszik bármelyik 600-as sor4, vagy v2 mocinál.
Ali_G:Nem tudok senkit, aki road2-őt használ, de a gumimágus ismerősöm szerinte fasza gumi. Nem olcsó, de jó. Amennyiben elöl hagyod a Michelin gummát, akkor mindenképp hátulra road2 kerüljön.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem sztem sima honád hátulja van, de a csomagom annyi, hogy van benne egy tartalék szemüveg, mivel szemüveges vagyok és nekem kötelező vinni (persze vagy 10 éve fel se vettem, rég rossz a dioptria
), mellé az EU csomag, tartalék izzó nuku, vagy nemtom hol lehet, "szerszámkészlet" (szigorúan idézőjelbe
) meg a tárcsafékzár.
nem is hiszem, hogy van hely másnak.feca81: nem álsz meg, lef*snak a rendőrök. Utánad tuti nem megy, rendszám vagy megállítás nélkül semmit nem ér, hogy bemértek.
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ne hulyeskedj,ha ennyi penzem lenne,megvennek egy motort

-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
1,4 misi? WATTAFAKK!

inkább stoppal
-
Stalker-2572
veterán
Route 66 USA motorostúra
Külső szervezésű túra. Ha mennétek ilyennel mennétek vagy egyedül? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
csomagtér sportmotoron? hát a tartelék lámpakészlet nekem befér, a spré is,papirok is,de a szabvány eu csomag már nem.és kifejezetten nagynak számit az fsport csomitartója (osztott üléses) valamint másik baj,h lukas lent,tehát pl egy napszem nekem kerék alatt végezte.
a túrasport gumik ma irtó jó gumik.az emberek 90%a sosem éri el a határait ezeknek.én is ilyet fogok venni.de eleinte azért vettem sportgumit,mert abban mertem igazán megbizni,hogy tudjam mennyit lehet dönteni.M1es meg igen tapadós papucs volt, csak taknyos úton csúszott meg,meg motorféknél.most már Z6 kategóriából vennék.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
figy,nekem meg diosdrol kell majd bejárnom.nem gyorsforgalmin,hanem 90es megengedettel lehetne tépni városon kivül.szintén 15km.és eszembe sem jutott CBRemmel menni melóba...
erre a célre akarok egy robeszt.hidd el,nem ilyen célra való egy CBR.nem azt mondom,h vegyél kisebbet(bár ilyen közlekedésre robeszen,meg enduron kivül egy 500ast vennék maximum).,hanem hogy ne erre használd.azaz,hogy keress valami alternativ közlekedési módot,napi 15km városi használatra irtózatos pénzkidobás, és motorgyilkolás.szerintem,de amugy azt csinálsz,amit jónak látsz.
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
biztos nem. Motorost nehezebben fogják meg. A rendszám hátul...csak akkor érvényes ha megálsz a mérés után, hogy rendszámot igazítsanak a felvételhez.
ha meg másik irányba áll akkor sebességet nem tudnak mérni, csak a rendszám lesz meg. Azzal se tudnak csinálni semmit
-
Cselesek a rend őrei, tegnap a 0-áson este a hídról mértek. Hogyha motoros jött volna vajon megfordítják a trafit?
-
ALI_G
veterán
rossz ómen vagyok az időjárásra hetek óta. Ahova megyek, rossz időt viszek
visszajöttem szegedre délután, itt 16 fok volt 5kor! nálunk meg 10 volt, sőt egész Békés megyében felhős volt.
Itt meg sütött a nap
ezen a hétvégén se füstöltem el egy deci benzint se. -
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Legalább télen nem fogok annyira fázni rajta...

Azért nem belváros ez, lehet haladni, nem hinném, hogy túlmelegedne ilyen rövid idő alatt. Igazából világéletemben tetszettek a cbr-ek, meg a hangjuk, így ha kisebbet vennék, állandóan fájna a szívem a nagy után. Megaztán lesz hétvégén motorozás is a haverokkal, nem csak 15 km-re fogom használni.
-
szilchi
őstag
Ok,köszi.Rendben,akkor majd megdumálom velük a részleteket.Az egy órával elöbb szvsz nem gond,bár majd meglátom.Állandó éjjeles vagyok,szal így hétközben necces.
Meg eszembejutott valami.Még jó,hogy időben
.Tavaly év vége fele kapott a gép egy új kipuff dobot,mert a gyárinak az alja végigrepedt.Így került rá egy ovál nyitott dob.Nem kellett volna ezután újrahangolni a karburátort?Mondjuk csere után is mentem vele,de nem volt gond.Most is mentem,de talán csak egyszer jelentkezett ez a gond menet közben.Egyszer volt,hogy 8K-nál kicsit megtorpant és visszaesett a fordulat. -
dre_am
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Yamaha XJR 400R hátsó rugóstag beszerzésében lehetőleg bontottan, mert egy Öhlinsről lenne szó. Pontosan pedig Type 36P típusról. Kerestem már neten de jelen pillanatban nem igazán találtam sehol ilyet. Ami most a motoron van egyszer már volt újítva, de sajnos 300 Km után ugyanúgy jelentkezett az olajfolyás, ezért úgy gondoltam felesleges megint tizenxezer forintot kidobnom a javítására. Vagy nem túl szakszerűen végezték a javítását
Tudtok ajánlani valami relatíve megbízható bontót ahol esetleg találhatnék egy ilyen telót? Előre is köszönöm! -
válasz
szilchi
üzenetére
Én is megyek szervízre 20dika környékén. Felhívtam őket egy hete kb, akkor azt mondták, hogy két hétre be vannak táblázva, de aztán szabadok teljesen. 1-2 szervízelés biztos be fog lépni a színre, de nagy valószínűség szerint lesz időpontod elsőre.
A Robiék korrektek, rendesek, szóval így állj hozzájuk. Én is vihetném Veszprémbe, meg Zircre a motorom (sokkal közelebb lenne) de inkább irány Tapolca, Veszprém felől a felső úton. Jó kacskarigós, én nagyon csípem azt az utat.
De azt mindenféleképpen fixáld le, hogy mit akarsz csináltatni, és mondd meg, hogy részedről nem probléma, ha egy órával korábban odamész, annyi idő alatt kihűl a motor, és utána lehet szinkronoztatni.Hidd el, első alkalom után oda fogod vinni a motorod mindig.
-
szilchi
őstag
Sajna nincs.Itt falun van egy-két motoros,de úgy konkrétan nem tom foglalkozik e valaki vele.Van egy srác,aki régen a Real motornál volt szerelő,de egyrészt nem sűrűn ér rá másrészt meg nem ismerem.Szal kicsit furcsálná,ha csak odaállítanék karburátor-tisztításra.De akkor sztem megcsináltatom a szervízzel és akkor a tisztítás+szinkron meglenne egy tizesbe,ami azért nem vészes.
Kössz a címet Tüzi,majd felhívom őket időpont ügyben.Remélem nem most viszi mindenki tavaszi szervízre a gépet.De elképzelhető...
-
válasz
szilchi
üzenetére
Pedig nem egy bonyolult dolog.
Idom le, tank le, légszűrő le. Ez eddig gyerekjáték.
Karbisor alján beömlőnél a vákumcsöveken a csavarokat meglazítod, utána addig ráncigálod, amíg le nem jön. Gázbowdent szerintem nem kell leszedni. Lesz 3 db csavar karbinként, amik egy teknőt fognak fel (amit ide-oda lehet csavargatni, azt NE csavard). Csavarokat kiszeded, teknő lejön, benzinben kimos, fúvókák kiszed (V motornál jegyezd meg (írd fel) melyik, melyik karbihoz van, mert neked hátul kisebbek vannak mint elöl) aztán jó erős tüdővel kifújod őket. Karbinként kettő fúvóka van, érdemes egyesével csinálni, úgy nem kevered össze.Visszaszerelés az ellenkező írányban, mint ahogy leírtam.
1 óra alatt röhögve meg lehet csinálni. Bár utána kell a szinkron, mert szétszedted. -
válasz
szilchi
üzenetére
Jelentkezz be. Kérj időpontot, és kérdzed meg, hogy helyben meg tudják-e csinálni. Elmész addig városba, úgyis van dolgod, mittudomén. Én sem fogom otthagyni, inkább elmegyek strandra fürdeni, de nem fogok 150km-t vonatoznii két napban, hogy kész legyen.
Honda Lakamoto
Tapolca József Attila u 5
06-87-321-027
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 687 ciklus, 12 hónap garancia
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

döntetlen számomra. Na de majd élőben.Telefonica sem vót csúnya annó

... szerintem
gondoltam mar ra
.Tavaly év vége fele kapott a gép egy új kipuff dobot,mert a gyárinak az alja végigrepedt.Így került rá egy ovál nyitott dob.Nem kellett volna ezután újrahangolni a karburátort?Mondjuk csere után is mentem vele,de nem volt gond.Most is mentem,de talán csak egyszer jelentkezett ez a gond menet közben.Egyszer volt,hogy 8K-nál kicsit megtorpant és visszaesett a fordulat.