Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ti sem tudjátok?
Elrontották volna az oldalt 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bandikában csak 400asnak van változó szelepvezérlése. sem 250nek,sem nagyobbnak nincs.RF400 kapta még ugyanezt a blokkot.ja és a badikát forgalmazták németeknél,ott sem volt változó szelepvezérlés,csak belpiacosnál.könnyű megkülönböztetni, piros a szelepfedél.
amugy bandikák teljesitményéről még annyit tok,h régen,amikor még nem volt 53lóban limitálva a 400asok teljesitménye,akkor 58 lovasak voltak,vált vezérlés nélkül.később 53lovasak lettek,majd kaptam spéci vezérlést.ja és az RF400ból csak változó szelepvezérlésű létezik.amugy nagy hibája ezeknek a tipusoknak,hogy ha kiürül a karbi,akkor elég nagy esélye van,h lent ragad az úszója.utána hiába kapna benyát,csak a túlfolyón jön ki a lé,és a motor nem indul.
96ban nem volt CBF.most akkor CBR 600 96 vagy 2006 CBF?

-
[lAyCsI]
addikt
Basszus asszony vasához eccerűen nem lehet kapni utángyártott fékkart
néztük biker-world-be, imet, motoróázis de sehol semmi...
'96-os CBF haccá... valakinek valami egyéb tipp
-
stargazer
senior tag
hihetetlen hogy itt az új monster, és szinte semmivel se drágább mint az elődje... vagy ahogy nézzük: az elődje semmivel se lett olcsóbb.

nekem kegyetlenül tetszik a 695-ös, nem merném egyértelműen állítani hogy a 696-os sokkal jobban tetszik. persze lehet hogy az sokkal jobb...
-
stargazer
senior tag
basszus akárhogy nézem, ezek a ktm-ek, főleg az új 690-es duke iszonyatállatul néz ki és nagyon jónak is tűnnek, mindehol nagyon dicsérik őket (tartósság lehet kétséges), de a triumph street triple is nagyon disznó kis motor lehet. és ezek ahogy láttam könnyebbek mint egy hornet vagy egy gsr
-
*vágyakozva álmodozik, és veri a fejét a falba, miért ide született*
"The engine ticks over with the same V-four rumble as an RC45, but open the NR up... different story. Four oval pistons deliver what the rider and then the throttle demands: a noise seeps from deep inside the bike like someone cutting a bass drum in half with a chainsaw.
Forget noise, riding it is even better. For starters, you'd swear you were sitting on a fat RVF400 - the NR is only 7mm taller. Riding position is racy without being cramped or uncomfortable. High pegs and low seat mean knees often bump elbows, but the reach to the bars holds a body in a near perfect riding position - you don't hold onto the NR, it holds you to leave the upper body totally free of tension. You can get this dream-like feeling, and can move to any position on the bike with no effort. It's sublime."
bahh

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem néztem katalógust, gyári dob van rajta. de már akkor is csak 45 ló lehetett?
-
Topiccsendőr
addikt
Télleg, Banditban csak 400 tól van V? A változó szelepvezérléses?
-
Topiccsendőr
addikt
nincs ilyen katalógusadat sehol. Csak ennél jóval kisebb. Remélem nem a sportdobot számolta hozzá a haverod, és rárakott +8at

mod: de mint előbb említettem nem lehet 250-es belpiacos japán motor 45 lóerőnél több. Ez tuti. Szóval ha még a GSXR Across blokkja van benne - ami a leggyengébb a 4 márka közül, akkor sem lehet annyi. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
elméletileg vmi 48 LE. legalább is nekem ezt mondták. Azt meg tudjuk, hogy a 8-ra végződő számokat 10-re kerekítjük elseje óta

-
Stalker-2572
veterán
Valaki meg tudná mondani hogyan kell használni a hasznaltmotorok.hu alkatrész keresőjét?
Nem tudok típust választani (gyártmány bejelölése után sem) és nincs kereső

ps.: hírdetés meg van egy csomó
érdemes máshol is keresgélni? -
törölt tag
5-en hozhatok meg egy-ket motorost?

es hova lesz pontosan a tura? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Vagy HRC karbis
Pöszén néznék, 250es hornet megenné a 400as cbr-em 
-
ALI_G
veterán
250-es belpiacos hornet, talán 96-os vagy 98-as kb. 50 ló és szépen megy. Nem forog világba ahhoz képest és 10e-nél barátian gyorsul. Egy kezdőnek még majdnem az is sok. Én MZ után biztos ráélveztem volna, de így hogy 600-as után próbáltam ki a csutka gáznál 2-esben szarrá forgó (600-ashoz képest) hornet és gyorsulás élmény nem volt már olyan elbűvölő, de mindenképp büszkeségére válhat ahogy megy.
-
bajnokpityu
félisten
amugy tök jó,h ennyire különbözünk. ettől szép a világ. ettől van témánk..
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
enyem soha nem ment jobban 180-nal,lehet meg benne van?ezt honnan lehet megtudni?
mod:helyesiras

-
feca81
aktív tag
valoban van,nekem 12-14 kozott csinalta,viszont nem akkora merteku,mint mikor egy 125-os 2T-nel nyit a power
a gep meg nagyon tetszik,gyonyoru.kicsivel tobb hitelt vettem volna fel,meg is vehetnem,es ezt ami most van megtartanam alkatresznek
viszont lehet egyik haveromnak beajanlom,hatha... -
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
EXUP-os volt valóban, amiatt lehetett, elfelejtettem hogy a ZXR-ben nem volt..

-
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hmm... Azért az általam emlegetett FZR 250-esnél úgy 10e rpm körül volt egy 2T-hez hasonló 'nyomatékfelfutása' mikor viszonylag hirtelen meglódult. 7e rpm alatt pedig szóba se állt az emberrel..

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
te mit melóztál? nem készen vitted oda a vasat?
egyébként vettél utánfutót is? vagy mivel vitted el? BKV-val?
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
jójó, olvastam, de most az EXPO-val kapcsolatban gondoltam

most hétvégén jöttök kétegyre?
-
F1DO
senior tag
Azon túl, hogy szerintem max egy karbitisztítás ráférne - az ősszel mentem vele - hibátlan volt a gép. Gyönyörűszép egyenletes, kisímult motorhang, semmi komoly repedés, törés, kotványolás nem látszott rajta és mondom ismét, mentem is vele, pörgetve is volt, én egyből beleszerettem. Az ára is ennyi, rendszámos, talán a műszaki lejárt már rajta, fél éve minimum nem használják már..
Nem véletlen akartam megvenni.. A kereskedő akinél van (itthoni a gép, egyik rokona tolta be hozzá hogy adja el) egyenlőre a garázsába tárolja, tavasszal ha előszedi tuti elviszik tőle - hacsak nem vitték már el, kb két hete hallottam hogy akkor még megvolt..
40e valahány Km volt benne óra szerint. Az állapota is ápoltságot, odafigyelést sejtetett. -
Furkálja a kistököm
Sose basznám szét azt a felületet, amit gyárilag úgy gondoltak, hogy úgy kopjon össze. Hacsak nem esik a kompresszió 2-re, én addig nem nyúlok a felülethez, az szentisten.Kb 60 lovasak a 400asok, és 190 kiló tele. Nem a gyorsulás az erőssége, bár 3 alatt 100on van (nekem 110nél tilt 1ben ha jól emlékszem) hanem maga a vázgeometria, és az, hogy az új 600RRnek van akkor tengelytávja, mint ennek. (1380mm). Szóval ettől lehet terelni a vasat szerpentinen rendesen
Meg ugye az alacsony súlypont.
250esnek annyi előnye van, hogy szerintem 40 kilóval biztos könnyebb.
Hátránya ezeknek a gépeknek, hogy ésszel kell vele menni. No, nem azért mert, húúú de megy (230 a vége, talán 235), hanem azért, mert hidegen nagyon hamar meg lehet ölni. Főleg a 250-est, ami pörög 19ezret. Épp ezért nagyon érzékenyek az olajra is. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát mindenki ezt mondja a kettőötven sor4re, hogy hirtelen jön meg az ereje, de nem. Folyamatosan a fordulatszám emelkedésével, gyönyörűen. Ezek inkábbb versenymotor kategóriák, nagyonjó fékkel, nagyonkicsi súllyal, upside down villával, még kormánygátlónak is van helye a vázon. A kétütemű az már más dimenzió. Az sem tartósságában, sem karakterisztikájában nem utcára való motor. Nem tudom mit kellene mellé állítani ellenfélnek, mivel ez a 250sport kategória. Drága hozzá minden és kicsi. Azok az ötszázasok ehhez képest igásló kategória.
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
lehet hulye vagyok,de maradok az allianznal.nem mellekesen nekem meg a MAVnal is olcsobb az allianz.igaz az egesz csalad nala kot mindent.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
velem nem beszélget senki?

voltál EXPO-n? Akik voltak, esetleg rakhatnának fel képeket extra.hu-ra a ph_motoros felhasználónevű user galériájába.
jelszót adok priviben. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
oké,de ha egy burkolt CB500,gs500at tekintem,mint elenfél,akkor miben jobb egy 250es sor4?GS500is könnyű,könnyen kezelhető gép.sztem fék,súly hasonló.minden olcsó egy 500ashoz,ráadásul jóval tartósabbnak is kell lennie. a nyomatékról nem is beszélve.kezdőnek legalább olyan jó sztem.pláne,h nem hirtelen jön meg az erő.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem van letjogosulsaga.pl az,amiert en is vettem. a biztositok meghuzzak a hatart 300ccm-nel.alatta bagatel az osszeg,felette meg sokszorosa.en egy 400-ast is mar evi 30E penzert tudom biztositani. ezt meg 6E Ft-bol.nagyon nem mind1,ha az ember albit is fizet mellette.a sulyadorol (bocs,teljesitmenyado mar) ne mis beszelve. evi 4000Ft

-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem bantottal meg.mint mondtam ez egy velemeny,es arra mindig vevo vagyok,mert csak okulni lehet belole.a leszolas nem igy kezdodik

-
feca81
aktív tag
tul jo ar,vmi nem stimmel.meg a leharcoltak is boven 300E folott vannak.raadasul 3ln valtozat,ami sztem sokkal szebb,es mar aluvazas is.van forgalmija is?
mod: v esetleg a km tul sok benne? ha anno ket eve ez fent lett volna,csaptam volna le ra. az enymet 335-ert vettem milyen allapotban

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Héééj, nem bántottál senkit
ne csináld már.
Csak nem értem, hogy nem lehet szeretni ezt a kategóriát. Itthon nálunk szinte csak kotványokat kapsz, ez biztos.
Jah, japánban van a kategóriának létjogosultsága, a szabályok miatt, és még a kétütemű 250-eseket is 45 lóerőre fojtják le. Szerintem nálunk is lenne helye, nem baj, ha nem egyből hasszázzal kezd az ember. Szóval ezek akár 50-55 lóerősek is tudnak lenni, a kétüteműek meg 70-75 lovasak kinyitva. Az azért finom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sajnos én csak leharcolt kriptaszökevényekkel találkoztam. egy dologra nagyon jók lehetnek,mégpedig dallamosan,ritmusosan kanyarogni. sajnálom ha bárkit megbántottam,v leszóltam volna a motorját,eszemben sem volt. én csak a kategóriát nem értem.
-
F1DO
senior tag
Ugyanilyen a külső, az állapota is ilyen, a fejidom csúszásnyomát leszámítva (horzsolás egy tenyérnyi részen) csak a kipuff más, azon cserélve lett egy speckó krómozottra.
Ezt a képet a netről szedtem.
Csillog rajta minden fém mint a salamon töke, fel van polírozva.. Egyébként ahogy néztem a használt árát, jó ár ezért a 290e véleményem szerint. (Mentem is vele.)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én 85 kg vagyok, alattam ment mint az állat, miért nem húztad neki?

Az egyetlen baj ezekkel a madzsarisztáni türelmetlenség, pénztelenség. Mindenki baszik hozzá rendelni japán alktrészt - kivéve én. Két szezont nyűttem, kapott ez mindent, oldalán fekve üvegeléstől kezdve bármit és ezután még több tízezer kmert ment. Nem tudom honnan van ez a tévhit hogy szétthullanak egyik pillanatról a másikra, ezek többet is elmennek mint 60 000. Ha nem gondozzák akkor persze nem. De ami ide jön, ebbe az országba, Japánból konténerben, annak a 99 százaléka már 40-50 000 környékén jár, azt ne felejtsük el... -
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az legalább egy fagyiskanál

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az én zxr em 80-at ment 1 esbe... 18 500nál. az azért annyira nem homokozólapát.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
a sor négy 250-esek sajnos nagyon jó kis gépek. 45 lóerő 140 kilóra az azért megy. Pillanatok alatt fent volt 140-en az enyém, észre sem vette az ember. 180-at lazán tolta. Regulált az elektronika, tehát kraft még lett volna továbbra is. Az alkatrészek meg ahogy nézem a zxr hez szotyipénz. Mindent lehet kapni, csak egy hónap, mire behajózik. Én nagyon megértem aki ilyen gépet vesz, azt nem értem, aki nem gondozza. Egy kompresszoros Merci nem tudott beütni, csak végsebességre, szóval élvezet menni egy ilyen géppel.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
teljesen jo otlet,mar alkalmaztam is,de sehol nem talaltam
volt egy motorhibas elado,de inkabb nem bantottam
lehet pont ugyanaz a hibaja,bar o hajtokart emlegetett. a piacon meg inkabb 2kr-esek vannak,az enyem meg 3ln tipusu. nem ertem,ezt miert nem hozna kbe alkatresznek.mar nemetorszagban is kerestem,sot! multkor az ebayen talaltam blokkot is,csak hat a hazaszallitas... lehetetlen.mod: mind1,most megindult a dolog,megvannak a gyuruk(holnap-holnaputan erkeznek),a henger,az elkeszul pillanatok alatt,most rahajtok a hengerfejre.meg a vegen motor lesz belole.

-
bajnokpityu
félisten
próbáltam. 5 percig egy zxr250et. meg próbáltam egy 400as inazumát(ami meg 53lovas sztenderd vizes sor4 blokk).és egyik sem tetszett.a 250 nagyon nem. a probléma még az is lehet,h 100kila vok,és a 20-25Nm nyomaték elfogy a súlyomon.de hogy ne gondolj telhetetlennek, a GS500 mai napig egyik legjobb vétel szememben.34lovassal mentem,tehát még gyengébb is mint a sor4 250,de az a kéne kategória.
-
feca81
aktív tag
ha tehetnem eletem vegeig
de legalabb is meg 5 evig tuti. az igenyeimet kielegiti.nem kell nekem 220-szal szaguldozo motor,ugyse hasznalom ki.a fenntartasi koltsege meg alacsony (a szervizt leszamitva
)
az az FZR amit mondasz,ket korlampas,v trapez? kepet tudsz rola mutatni? -
F1DO
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Egyébként amíg ki nem próbálod tényleg nem tudod meg mekkora élményt tud adni egy ilyen kis 250-es sor4 zsebrakéta..

-
F1DO
senior tag
Ha ennyi gebasz van a motorral tényleg elkéne gondolkodni egyáltalán megéri-e.. (Gondolom már gondolkozol ezen). Kérdés mennyi ideig szeretnéd még használni a gépet, meg mennyire 'ragaszkodsz' hozzá, mert ha jövőre lecserélnéd egy komolyabb vasra lehet hagyni kéne inkább az egészet..
Kiárulgatni alkatrésznek aztán ennyi..
Egyébként meg 290e Ft-ért tudok egy '91-es FZR 250-est, egy csúszásnyommal a fejidomon, egyébként hibátlanul. (Még én akartam megvenni, de egyéb okok miatt nem valósult meg a megvétele) -
feca81
aktív tag
folyamatosan jonnek a negatv tartalmu levelek.szinte mind sajnossal kezdodik

a red baron meg ,hat had' ne mondjak velemenyt. joforman leszidott,h hogy mereszelek arat kerni.
-
bajnokpityu
félisten
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
azert van ott meg 5 sebesseg is,nem robogo ez

-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem megvolt a 125-os kategoria.es levaltottam 250-esre.tapasztalatbol mondom,van kulonbseg a ketto kozott.es itt ne ma hangra ertem

a 125-os atlag 160-at megy.a 250-es 170-180. ez meg nem is kulonbseg,de az elmeny,amit gyorsulas kozben nyujt, teljesen mas.azt,h melyik goyrsul jobban ne mtudom ravagni,mert a power nyit,es meglodulsz,mig a masik fokozatosan adja le.de megis mas erzes a 2. gyorsabbnak tunik a 250 4T.mod:ja es nem veszem szidasnak,inkabb velemenynek.es abbol mindig johet,sokat okultam mar beloluk...
-
törölt tag
amikor meg a cb400-ast kergettem egy matras turan korbemotoroztam a tdm850-et meg a vfr800-at (ok ket szemellyel voltak). volt is meglepodes
haverom ugy ertekelte a latottakat h 'konnyu neked, csak dontod a fejed valamerre es mar dol a gep is' bar ot nem ertem utol az fzr-jevel. -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Meg ne lepődj majd a 400ason

-
bajnokpityu
félisten
nekem ez a 250-400as kategória kimaradt.62ezerért ETZ125, 80ezerért ETZ250,majd CBR600.útáltak is érte 250es haverok.
ETZk után jogsiszerzés: inazuma400.és tök jó volt visszaülni ETZre.utána GS500,és akkor megtört a jég.ennek már volt értelme
nekem ez a hatalmas vágyakozás nem olyan ám,mint normális embernek.én mérnök vok, igy a konstrukciókért,meg földi dolgokért tudok lelkesedni. egy fenntarthatatlan,de széphangúért már nem ment volna.ETZvel meg szlájdoltam a zebrán,mátrában körbemotoroztam a 400as bandikásokat,és úgy éreztem,jól döntöttem,h nem vertem magam adósságba.majd jött a CBR,és eladósodtam.aztán jött a második,és megint.hétfőn fizettem ki a mostani uccsó törlesztését. -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jóvammá, ne szidjad. és amikor még nem volt mocid csak csodáltad őket jogsi nélkül?

én ha fél karomat nem is (hogy még tudjam vezetni
), de egy-két lábujjamat odaadtam volna egy olyanért, amikor még 125-ös TZ-vel toltam...és jogsim se volt nagyobbra. -
ALI_G
veterán
EXPO-s képeket pls a ph_motoros.extra.hu galériájába, plsplspls.
jelszót persutól kérjetek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy
üzenetére
jó,persze,de imént beszéltük,h nem csak a motorerőtől függ az élmény.
mindenesetre nekem inkább kéne ETZ mint egy sor4 250.ez az a motortipus,amit valamiért rühellek.1x ültem egy zxren,húzom neki,pörög világba,asziszem megyek már mint állat,lenézek órára 16ezres fordulat,és 40km/óra.hij,mondom,kemény mint a kő
-
ferkoboy
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azért megy az a 250es sor4.

Szépen duruzsol egy pöpec állapotú ksi FZR. Anno egyszer próbáltam. 140-150 körül, hegynek (egy vár) felfelé még gyorsult...pedig azért nem akartam volna ott biciklivel felfelé tekerni...
250 sor4 vs 125 2t? 250es TZ-k sose fognak ugy menni mint az FZR. Az más kérdés, hogy sokkalta olcsóbb hozzá bármi, meg egyszerűbb is a konstrukció. -
bajnokpityu
félisten
ne vicceljetek már.ekkora gané gépekre vétek bármit is költeni,szerintem.ilyen öreg széthajtott verdák helyett tökéletes ETZt,vagy 2Tt lehetett volna venni.vagy egy GS500ast. hangra nem nagy számok,de mennek ugy a 125ösök mint a 250es sor4.felujitása meg "filléres"ügy.GS500 meg sokkal komolyabb mint ezek a totál csak hangjavandenemmegyegyáltalán 18ezret pörgő csodák.
ne hari,én nem a motorodat akarom szidni,csak nem értem.volt egy haverom,vett egy fékféktárcsás zéxert,200at költött rá,és semmi.. -
ALI_G
veterán
ápr. 5-én asszony is jön velem. Szóval akinek jön bnő, az nem fog unatkozni, ha mi nem beszélgetünk velük

-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
dehogy,az meg eztan jon... csak ha ez nem megoldhato,abba mar bele se fogok...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mint utolag kiderult fotengely mar volt cserelve benne.scak a tulaj ezt eladas utan kozolte,miutan kerdore vontam az allapota miatt.gondolom akkor fel is csapagyazta.logni nem lognak a hajtokarok,az tuti,megvizsgaltam.csak akkor nem ertem,miert nem ujitotta fel a hengert is...
ja persze hasznalt fotengelyre
vmi bontobol szerezte -
Topiccsendőr
addikt
De nem tudom, hogy mennyire van megkopva a többi alkatrészed. De ha már ilyen nulla kompressziód volt akkor nem valami rózsás a helyzet máshol.

Ezért kellene egy használt jó állapotút hozatni garival. A régi ki, a másik be, csókolom, lehet motorozni. Én ezzel próbálkoznék... De majd a többiek is hozzátesznek ezt-azt, hátha van jobb ötletük, nincs kőbe vésve a véleményem. Csak egy lehetőség. -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hadde akkor ezek szerint, ha en fel akarok ujitani egy blokkot,akkor fotengely+ csapagyak+dugo+gyuru+henger.de akkor mi marad a regi blokkbol?

ertem,akkor meg gondolkodom ezen a felujitason...
-
Topiccsendőr
addikt
Mert úgy szokott lenni, hogy helyreállítod a kompressziót akkor az elkopott hajtókar, vagy főtengelycsapágyak fognak halni stb, a megnövekedett terhelés meg felgyorsítja az amúgy is kopott alkatrészek kopását. Ezért kellene normálisan rendberakni, mert az ember fossa rá a pénzt.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
miert nyekkenne meg?ezt ne migazan ertem,elvileg annak birnia kellene,hiszen erre talaltak ki,nem? v hogy megy ez?
-
feca81
aktív tag
most ajanlottak eredeti gyari gyuruszettet 1000km-t futott 30 penzert.erdemes vajon hasznaltat venni? (fexen 1000km-t futott)
-
Topiccsendőr
addikt
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amit te emlitesz arakat,egy az egyben kifizetnem erte.azt egyaltalan nem sokallnam a motortol,de amit a yamaha ker,az vmi gigaszi. mit ertesz beprobalkozos aron?mondanak nagyot,en meg alkudjak?milyen mar,h egy bolttal kell alkudoznom
az a baj,h semmi imserosom,akivel elmehetnek,h nezze meg a blokkot.meg ha mar szetszedem,mert enelkul nem latom a henger falt,dugot,gyuruket,akkor meg kene nezni a szelepeket is.kapasbol szelepszimmeringek csereje,tomitesek csereje,mert a hengerfej tomites egyszer hasznaltos.+ 30 csak mert szetszedem.de usse ko,legyen,legalabb ujak lesznek.meg mindig ott van,honnan szerzek embert,aki ezt megtenne nekem?meg jobb kerdes,honnan szerzek blokkot?
a burmimotorral beszelgettem anno.ok hoznanak nekem japanbol,de csak ha fixen kerem.es ha rosszat hoznak?
teljesen tanacstalan vagyok.
(sry ha sokat sirok,de ez mar az vegso stadium) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
húúú azé pesten is vannak kutyaűtő link emberek rendesen
ajjaj, mennyi ilyet ismerek 
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ott a pont

-
Topiccsendőr
addikt
Azért a használt blokkoknál nem ennyire gázos a helyzet, egyrészt meg lehet nézni, hogy lóg-e hajtókar, mennyire kopott a hengerfal, dugó, meg garit kell rá kérni keményen. Persze hozzáértővel kellene ezt is tenni. De ez az egyetlen járható út, akkor nincs pepecselés, összerakás, akkora nagy munkadíj. Az a 30 000 meg bepróbálkozós ár, csak le akarnak húzni. Mondom az én Kawámba a gyári dugó volt 9 000, hengerfejtömítés 5 000 gyűrűszett 8 000/dugó. Ezek az értelmes árak. A többi lehúzás. Az más kérdés, hogy 1 hónapot kell rá várni.
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
eddig 3 szerelovel talalkoztam,mind3 atvert.ugy latszik itt lent delen mas a helyzet,mint ott pesten

mod: vagy en vagyok egy balf.sz, es engem mindenki at tud verni,v rettento peches vagyok,v naiv,v nem tom.megyek veszek egy polot magamnak 17.800Ft-ert

-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez teljesen jol hangzik,de a blokk veteletol felek,h megint megszivom.ugye ki se tudom probalni,mert csak egy blokk,szoval megint ott a zsakbamacska esete.ezert akarom ezt felujitani.amugy a szakalmetal ugrott,nem keszitenek hozza gyurut.a red baron meg csillagaszati arat mondott. 30.000/gyuruszett. ha most ezt egy dugora ertettek,akkor nagyon felejtos.marpedig gyanus...
a kawa csak alvazszam alapjan tud, a suzuki ne mvalaszol,honda szintugy.egyre kilatastalanabb...
hidd el,ha a ganyolason kivul lehetne mas esszeru megoldas,azt valasztanam.mind1,meg varok a valaszokra,aztan majd meglatjuk,h 5 rossz kozul melyiket valasszam.en mar vesztes leszek,az tuti,a kerdes,h mennyire (a motor mar tobb,mint fel millio ft-omban van!) -
-
Topiccsendőr
addikt
Teljesen megértelek, de emiatt a rohadt pénztelenség miatt én itthon nem vásárolok egy darab motort sem, komolyan mondom. Teljesen megértem a helyzeted, viszont holmiféle itthon gyártott kisipari gyűrűket venni, vagy típusidegen dugattyús motort csinálni enyhén szólva is gányolás kategória. Mondom, én is egy valag pénzt belefeccöltem a belpiacos 250-esembe, de azóta 30 000 km-ert beleraktunk én és a további gazdái. Sokat melóztam miatta, de az élet kemény, csapásokat adunk és kapunk. Nagyon fog csuklani anyud, amikor eladod azt a motort, ha megcsinálod kis pénzből. A b kategória, hogy odáig el sem jutsz, mert gallyramegy alattad egy nyár alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elrontották volna az oldalt

Meg ugye az alacsony súlypont.