Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Parom szomoru lesz. kedvence az r6 es mar ugy beleelte magat
dehat az elet kemeny... -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
igy már nekem is van esélyem ott lenni.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
meg nem adtam fel,csak kozelitek hozza

-
qpakcovboy
őstag
Kerestem, de nem találtam az elöző hsz-ben, azt, hogy Te említetted, hogy neked nem lenne jó az 5. remélem a 12 jobban hangzik és szép időnk is lesz.
Ettől függettlenül, ha szombaton mégis jó idő lesz én szívesen elmennék dobogókőre, de ez majd még addig kiderül, vagy beborul...
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Elnézést, el is flejtettem időben kiírni, szóval rossz időre való tekintettel egy hétel toljuk el a talit, ami annyit tesz, hogy:
Dátum:
Április 12. 11:00
Résztvevők:-Flasback
-Qpak
-[lAyCsI]
-Tüzi - remélem így 12-én tudsz jönni!
-&rew
-ALI_G
-persuaderInnen indulunk, és egy ilyen kört futunk.
Jahh és Mindenkinek nagyon boldog születésnapot! (április 1.) -
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Akkor csúsztatjuk a talit...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na majd kövi pályanapon már azzal is foglakozom, meg majd pár vezetésteknikai dologgal nyaggatni foglak titeket!!

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
93-as

-
SzalaiG
addikt
Ma megint gyönyörű idő volt. Nagyon jót motoroztam.
Remélem holnap délután is ilyen jó idő lesz!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
nem mindegy,h 2000 v 2001.első karbis,második meg injektoros.elsőt kapsz ennyiért normálisat,másodikat nem.kettő váza,fékje blokkja egyezik,csak injektoros,és HISSes a második,meg sztem sokkal szebb.ja meg nincs digitális egérmozi.
injektoros fsport cbrek 1,2körül mennek a törésmentes Fsportok,alatta szemetek.tudom,láttam párat 1 éve.bár az egybeüléses kicsit olcsóbb szokott lenni,de nem hiszem,h 200al...az fsport hajszálnyit különbözik műszakilag a simától.
2001eset tudok egyet sima Feset,3 éve áll lent a mélygarázsban.ha megtudom,h eladja szólok.tökéletes állapotú,szürke,és egy balf*sz a tulaja.azt se tudja milyen motorja van...
-
legiaap
félisten
Tudom, hogy erre nem lesz pénzem, meg jogsi is kéne hozzá, de nekem ez a motor a motor. Főleg ezüstben. Agresszív forma, de mégis elegáns. Az ára meg elég borsós. És akkor még nem ártana egy normális ruha és sisak is, ami elengedhetetlen.
Amúgy mi a véleményetek róla? -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igen, úgy mondta, hogy ő 600-as yamahával (nyilván supersport) szokott gyakorolni az euro vagy pannónia ringen, mert köridőben kb ugyanannyit mehet vele.
tüzi, az oké, hogy nekem egy lada niva jön be?
-
jasszer
őstag
Durva kis járgány. Mikor először megláttam az jutott eszembe h biztosan egy Er-6n és egy Hornet frigyéből született, mégpedig úgy h az előbbi hajnal kettőkor bekokszolva seggbeb*szta a Hornetet, szárazon, a kis MV Brutale meg a javítóintézetei évei alatt megkeményedett a sok agresszív sportmotorpalánta között.

-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ejjh szivemből szóltál...
bár valszeg azt hosszabb távon nem bírná a szerkezet, a "térhálós acélcső váz"...

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Attól kérdezem, aki ért hozzá

Max 1 millióm lesz rá, így csak 2000-2001-esben tudok gondolkozni, többet nem tudok áldozni rá, illetve nem is akarok. Tehát akkor jól olvastam, amit a szemeim láttak, én örülök neki, hogy lehet manuálisan hangolni.
Lassan kezdek nézegetni motort, nem tudom, kicsit fázok tőle, nem akarom elkapkodni, szeretnék egy jobb állapotút kifogni, aki vigyázott rá. De mindenképpen CBRF lesz a választás. Lehet elmegyek majd valami szalonba, ahol rá lehet ülni egy-egy használt cbr-re, hogy érezzem az üléspozíciót. Szeretném, ha így neten keresztül segítenétek a választásban, Ti jobban értetek hozzá, mint én... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nagyon vigyázzatok, valahogy kell találni egy gyári állapotút, amit nem fűrészeltek szanaszét, meg nincs rajta mindenféle sportkipuff. Jah az idomok hátsó felében kell keresni az évjáratpecsétet sajna, tehát lehetőleg bontani kell. De készüljetek fel, hogy kb 10 tulajból 9 át akar vágni robogóval, vagy tudatosan, vagy már őt is átvágták...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen csini ára van.lotton nyernék,állitom vennék ilyet,oszt kiraknám a vitrinbe.1x kérdezték Talmát,h kb milyen gépek ezek a 125ösök,mennyire mennek érzésre.annyit mondott,h kb az utcai 600asok szintjén állnak.és, hogy aki azt állitja,h kimotorozta a 600asát,az hirtelen szálljon magába.
ilyen átbaszásos dolgom nekem is volt hétvégén.ott minket akartak palira venni. fazon 3100km-el hirdetett egy aerox robit vaterán.meg,h tök gyáril. helyszinen: vállas a tárcsa (nem hiszem,h a robiknál annyira hamar lenne vállas) kifúrva gyári dob,és patika tisztaságú a jószág.meg finom cicergések jöttek a blokkból.3100km-nél... akkor ott szivem szerint lett volna kedvem kifizettetni vele a benyaköltséget.szerencsére volt ott dolog.
-
jasszer
őstag
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az bazmeg

Nincs pénzem 40D-re, meg nagylátó obira, meg CF karira, meg hátizsákra, meg SP2-re, meg HRC kitre, meg nincs NR-em, meg R34-em, meg S14-em, meg nincs pénzem gumit venni a 400-asra. Faszom már
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az élet kemény. B*zi pénztelenség. Meg hogy Fecát átejtette a tulaj, a motorszerelő. Hát úgy néz ki, sajnos ő kénytelen a következő tulajjal megtenni. Ez rossz.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
4 200 000 forint egy "régi" gp 125 ös.. nem semmi. top speed 244 kéész. Kb mint egy négyütemű 600-as.
-
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a fotengelyt nem vettem ki,nincs szethuzva a blokk.a motor ugy all,ahogy a kepeken.raadasul teljesen epnek tunik,nem vonalkodos,csak a csapagy. szoval azt mondjatok csereerett, v meg elmegy 20E km-t? a fotengelyt tuti nem szedem ki,akkor inkabb ott rohadjon meg,ahol van,mar igy is kezdem feladni.
a hajtokar nem logott,nem kopogott,zaja nem volt,mikor meg ment. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Chieftec
üzenetére
mindenképp szerelőhöz menj.ha enyém lenne,ezt próbálnám ki: alapos pucolás. majd alapjáraton a keverékállitócsavart ki be tekergetném,és a legmagasabb alapjáratnál hagynám.utána alapjáratot állitanék nagyjából, 2 közepes karika,és üzemmelegnél ujra. ennyi. 1 henger 2T legjobb

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
felpaprikáztál.
mondom gugli gp 125 carbi... páradik találat egy eladó rsw 125.2005ös gyújtással,stb..
de a lényeg,h fúvókákat is adnak a dellortó karbihoz.
[link]én meg aszittem...
-
Chieftec
őstag
Helo
Segitseget szeretnek kerni karbi beallitassal kapcsolatban. Van 1 25 os nsr em ami gyarilag folytott volt. Ezeket kipakoltam belole, kipuffbol, legszurobol meg karbi elol. Megvettem bele a folytatlan nsr fuvokait, viszont gondolom ilyenkor utana kellene allitani a dolgoknak. Ha valaki leirna nekem szajbaragosan azt megkoszonem.
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem tom.megadtam nekik az alvazszamom,motorszamom.az alapjan mondtak egy jo arat.
ra egy nappal biztos ami biztos alapon elkuldtem nekik egy mintat.a zalapjan mar mas volt az osszeg.azt mondtak,elneztek.meghogy rossz arat adtak meg nekik a nagykerben,ill a bontoban. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem láttál még engem, pirosfekete hondás kabátban, szörke farmerben, meg fekete tűzó csizmában
Én sem festek szebben, no para 
-
feca81
aktív tag
&rew! ha nem gond,elnek a lehetoseggel,es megkernelek egy majoshazi utra.
a steelhorse motor mikor meglatta a szelepemet 3000ft-rol felemelte 6000-re az arat.annyiert mar nem kell a hasznalt.akkor inkabb majoshazarol 2500-ert. erdekes modon a szimmering ara is gyorsan felkuszott 160ft-tal.(ez igy kevesnek tunik,de 16-nal mar nem.+ lehet akkor mar a yamaha markakepviselettol rendelem meg helyben)
szoval FZR 250R v FZR 250 Exupba kellene szelep.a lenyeg,h 3,5mm legyen a szelepszar vastagsaga. se a 4-es, se a 4,5-os nem jo. ja es szivoszelep kene 3 db.
tipus 3ln, motorszam 1hx.
ha megadod a szamod,megadom en is.ha ott jarsz,van,csorgess meg,visszahivlak azonnal,es megbeszeljuk a dolgot.
elore is koszi! -
qpakcovboy
őstag
Szerintem ebből eltolás lessz, mert szombaton esni fog, legalább is azt jósolják.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jo, de nekem rogtonzott elmeleti eloadast kell tartanod meg a palyangururol meg mindenrol
a koridomet meg eleve tilos merni 
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
14-et ír szombatra és az árnyékban annyi ha süt a nap. Tegnap este 6kor is 16 fok volt szegeden.
De tolhatjuk egy héttel ha rossz az idő. -
-
ALI_G
veterán
hú, még nem rég felmerült egy kérdés, hogy ugye kocsiknál megadják a légellenálást cW-ben. Kocsiknál olyan 0,3 az új példányoknak az átlag.
De ez mennyi motornál? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
felismertelek teeeee
ruhád egyértelmű volt már, meg a fekete r6 is.mit szóltok az időjáráshoz? Lehet megyünk szombaton?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jol van, leviszem a thunderace-t. de nem rohogni a tempomon!

-
feca81
aktív tag
tul sokat oltem mar ebbe bele,h donor legyen.hitelt nem akarok felvenni tobbet,eleget vettem mar erre fel(jelenleg is ketto van emiatt a motor miatt).en mar csak akkor jovok ki jol,ha ezt megcsinaltatom,es hasznalom meg jopar evig. v eladom javitas utan kis bukassal(kb 100.000ft minusszal). durva, 100ezret ra kell koltenem,h ne bukjak 300-400ezret

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
b-type megmondta a frankót, karbisok...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
le kell ereszteni. Flash nem nagyon foglalkozott vele

egyébként 2,2 -2 volt az enyimbe, de valami döbbenet mennyire nem érzem. A régivel karistoltam a lábtartót, ezen meg magasabban vannak a lábtartók is, meg magasabban is ülsz, de nagyon jó kis motor. Meg kell szoknom még. Mindenképp gyere.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hogy tunt volna, mikor meg sosem lattalak titeket?

egyedul az tunt fel boven 2bar alatt lehetett a guminyomasotok
en a 2.5/2.9-cel gyorsan megfaradnek ott 
na majd orultkodunk, ha meglesz godzilla
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
be lehet kapni
irigy vagyok 
neked új sisakod van? Mintha az MZ-s képen nem ez lett volna rajtad.
várjácsak, egyáltalán a fekete mocis vagy te?

-
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ahha...
Évjárat, ccm? Tudni ezeket?
-
F1DO
senior tag
Te Feca!
Ha annyira hosszútávon gondolkozol FZR 250-be, szerintem valahogy vedd meg azt amit lentebb ajánlottam, még megvan a csávónál a gép (ez múlt heti info és hitelezhető a gép, hogy milyen THM-el azt ne kérdezd, de tud intézni valamit)
Most komolyan, akkor az a legjobb megoldás ha donor lesz a mostani gépedből és jóideig mehetsz FZR 250-el még. -
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mikori évjárat és típus ez a GSX-R? Még a lég-olajos hűtésű blokk van benne?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mosme? en kimennek, nem festenek jobban

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Btype biztos tudja, nah átmek a WSBK fórumba megkérdem...
-
Topiccsendőr
addikt
De vérprofik ezek a gyárekek
: -
ALI_G
veterán

nekem nem tetszik

-
feca81
aktív tag
itt van par kep a motorrol,mmeg a ket utolson latszik a csapagy is.
-
A héten vasárnap CSAK és kizárólag MOTOROS nap lesz az euroringen!
Itt a hely. Az árak pedig ITT

-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
ez sikocsapagy,nem gorgos.joval dragabb sajna.raadasul nem is olyan anyag,mint az autokban, bronz oszt kesz,hanem vmi femes fenyu ezustos v krom szinu anyagbol van. viszont a fotengelyem alatta gyonyoru volt,se bemaras,se semmi.szoval az legalabb jo

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kérdezzünk meg valakit.
emlékeim szerint zömében átálltak injektorra a GP500as idők végén.mármint a gp500at én még nem néztem,de mitha olvastam volna valahol.és az volt a bajuk a pilótáknak,h hirtelen jött meg erejük.és nem azért,mert h 2T V4,hanem mert injektor. -
qpakcovboy
őstag
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ebben van valami

-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
tegnap elovettem,leporoltam szegenyket,meg megnezte ma hajtokaromat
a csapagyak nincsenek tul rossz allapotban,szoval lehet marad.majd meg meglatom a tobbi koltseget,es ha belefer akkor kicserelem.keszult rola par kep is,tisztara ugy nez ki,mint egy ujabb FZ igy fel blokkal,idomok nelkul
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezt alairom tapasztalatbol

-
-
törölt tag
mi erdelyben voltunk. kigurultunk, kolbaszverseny, ottaludtunk, hazajottunk

a kiralyhago az nagyon jo, par percen keresztul csak a gumik oldalan mentunk.
pl debrecen-bannfyhunyad tavon 5.05-os atlagfogyival jott a pici ket szemellyel, nagyon buszke voltam ra. jah, a csapat egy yama fzr1000, kawa gpz1100, bmw r1100s es mi az yzf1000r-rel.
viszon a bp-debrecen tav halalos unalom. ezert visszafele ugy 137km-re bp-tol tankoltunk es onnan kezdve belso sav az fzr-rel egyutt, 190-210 ahol lehetett. na az mulatsag volt. csak mogyorodtol kezdve volt tomeg, ott bealltunk a belso sav 160-jara, nem lett volna ertelme sietni. viszon egy par percig nagyon csigatemponak tunt a 160
eleg huvos volt, foleg kifele, de be is voltunk oltozve rendesen. a lidl-s terdmelegitobol az M/L-es elegge szuk gumis reszekkel van megaldva, a felsot el is vagtam h ne szoritsa el a verkeringesemet, de van ertelme, 1700ft-ot megert.
viszont feltettem a motort, mert egyszeruen nem melegedett be. a vizhomerom jo, de ott a 15fokban pl 160-as utazonal egyszeruen max 60fokos volt a viz, es soxor visszahult meg lejjebb. raadasul 20w50-es olaj... remelem nem lesz baja. johetne mar joido vagy lecserelem az olajat egy 10-esre.
ne legyetek nyamnyilak, elo a vasakkal
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én síktolattyús karbira emlékszem.
-
Topiccsendőr
addikt
Az olaszok tudják a legjobb 125-ösöket összerakni, ez biztos. Sőt a 250-eseket is jobbra fejlesztették, mint a japánok (RGV 250 blokkos RS). Ha egy konténeres szemetet összelapátolnak és megveszi valaki, az ne csodálkozzon. Nameg igen érzékeny az otthoni kókányra a kétütemű. Nem az van hogy lecseréled a kipuffot, hipp hopp, mert megragad. Ezt sokan nem is tudják. Szidják is keményen ilyenkor, hogy milyen szar, a botcsinálta tuningerek...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
dehat az elet kemeny...
okes,varom a pingelest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

irigy vagyok