Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát ja,a z4 olyan,mitn egy uthenger.még el se kezdené az ember dönteni,máris megvan a széle.m1es az sokkal hegyesebb.a z6 meg ugyanaz mint az m1,csak keményebb a gumi,más a minta.
ujabban a túrasport gumiknál azt csinálják,h sportgumival azonos karkaszú,csak keményebb. irtós sokat fejlődtek a túragumik.egy dologban viszont nem volt jó a dunlop 207 hátul.hidegen,elindulás után csuszkál.nem csak én vettem észre,mások is mondták.ilyenkor ha az ember beszarik,akkor később sem mer vele dönteni.mikor már felmelegedett volna,és tapadt volna rendesen.
irjátok, h nem kéne v8al közlekedni,elég a sor4.nade mit szolnátok,ha 30lóban limitálnák a motorokat?normális közlekedésre bőven elég az is.
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nemtom, sztem a vásárlás támogatása nem megoldás (nálunk). "Gyere mama, megvesszük a gyáreknek mer akciós". A mindennapi használatot kellene vhogy, pl. elengedni a kötelezőt, felhívni az emberek figyelmét arra h mennyire költséghatékony, üany árából pl. adókedvezmény, satöbbi...
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Nah de ne itt váltsuk meg a világot. Kezd nagyon hülyén kinézni."
Jogos, de az a szomorú h ha mondjuk a világmegváltás a tizedik emeleten, a nagyszobában van, mi (mindannyian) már a lépcsőház előtti ajtónál összesz*rjuk magunkat, fel sem merünk csengetni. De h idevágó legyen: kicsit nyomatni kellene a motoros közlekedést. Nem komálom a robogókat, de simán lehetne h támogassa az állam a városlakók robihasználatát. (mondjuk 50-125 ccm-es nagyságrendben) Ha minden harmadik autózó robival járna dolgozni sokkal dinamikusabb lenne a forgalom (itt Pesten tuti), a forgalmi sávok közül néhányat megfelezni, hogy egymás mellett biztonságban haladhasson két moci is, parkolóhelyeket dettó, vmi betonba ágyazott csonkkal, amihez hozzá lehet drótozni a verdát. (persze a hülyemagyar ezt látva felsóhajtana, h végre visszaülhet az autóba, nincs dugó)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Ilyenekre gondoltam én is, nem póverszlájdra.

Kanyarba befelé motorfék - néha hátsó fék - indul is a feneke, kifelé combos gáz - indul is a feneke, csapkod a kormány - ezek nagyon jó dolgok
Az meg a másik, hogy pályán egy túragumit is leraksz szélig. Persze ha addig nem akadályoz meg benne a váltókar, vagy a kipuff, mert sajna nagyon idióta profiluk van azoknak a gumiknak. Szóval nem nagy művészet eltűntetni a csíkot így.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hat en osszesz@rnam magam, ha az ezres csuszkalna alattam

igaz szokott, de visszavaltaskor/fekezeskor. legfeljebb annyival vigasztalodhatok, hogy ma mar nem szamit igazi sportmotornak. szoval ennyivel sem
mod: viszont olyan gumaval, mint pityue (metzeler mez-6?) nalam egesz eleteben volt kb 3-5mm rcs. jajj

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem te vagy mindünk közül a legkevésbé rinyacsíkos

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mert akkora király vagy

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
valahol el kell kezdeni minden nagy dologot. megváltjuk a világot jól, aztán majd jól lehúzzuk, és ott folytatjuk, ahol megváltottuk
off vége -
ferkoboy
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Semmi gond.

-
Topiccsendőr
addikt
Így van, a pénz a kulcs, de csak azért, mert az ember balfasz. És nem látja, hogy a pénzszerzéssel azt a rendszert is elkúrja, amiben működik a pénz. De addig amíg működik, jól él benne. Majd a kölyke lesz rákos, meg majd akkor lesz a sírás, az meg messze van, ő meg jól él. Szokásos önmeggyőzős, önátkúrós sztori, nem csak én csinálom ezt, erre nincs is megoldás, stb. Szóval ha lenne egy pici esze a tömegnek, pénz nélkül is jól viselkedne.
Nah de ne itt váltsuk meg a világot. Kezd nagyon hülyén kinézni
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jó de... Példának okáért ott a vízcellás autó, ami egy zárt rendszerben bontja, és égeti a vizet-hidrogént. Miért nem azokkal közlekedünk? Pénz Ennyit a környezettudatos emberekről, vezető személyiségekről
De ott a szélerőmű, azt miért nem támogatják sokkal jobban? Naperőműveket? Vagy a fúziós kutatásokat? PénzAki meg oda kerül, hogy tehetne valamit, kapásból elkezdi hajtani a pénzt a saját számlájára.
Ezért mondtam, hogy már nincs elég idő arra, hogy érdemben tegyünk valamit
Motorozzunk amíg lehet, meg van pénz benyára, nem hajtanak ki minket az országunkból, aztán eltelik az a 40-50év (jóesetben) utána meg úgyis lehúzhatjuk a rolót, és kiírhatjuk, hogy "Mi voltunk az emberek. Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon"
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
cut...
akkor te voltál aki linkelte
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igaz, de az RR a leginkább utcára való pályamotor

-
Topiccsendőr
addikt
Hááátööö...
Az biztos, hogyha letennénk az autót akkor a csirkék nem pusztítanák el a világot.
De a tehenek sem. Télen fűtesz gázzal - CO2, internetezel. Nézed a motoros videókat. Még több CO2. Nyáron bekapcsolod a légkondit, mert k meleg van, még többet internetezel, amihez meg - jobb esetben - gázüzemű erőműből kell az áram, még több CO2. És nem csak te vagy így ezzel, hanem sok-sok ember. Az autók a szükséges plusz ehhez.Meg amúgy is. A teljesen jogos és általános nézet, hogy én melózok nap-mint-nap, húzom fel a gdp-t, az okosok dolga az, hogy mindezt megoldják, mert nekik ez a MELÓJUK. Ehhez van iskolájuk (?), ezért okosak ők. De valamilyen titokzatos módon nem tudják megoldani. Akkor mit kell tenni? A tömegnek kell megoldani, a viselkedésével.
Valószínűleg olyan ez, mint a sokak által áhítozott magyar összefogás. Az összefogáshoz pénz kell. Simán ki lehet fejezni pénzben. Az meg nincs senkinek, vagy nem akarja kiadni a kezeiből. Azaz mindenkinek lejjebb kell adnia valamiben. Azaz áldozatot kell hoznia. Pl lerakja az autót és tömegközlekedik... A sok büdös ember között, mint a marhavagonokban. De az összefogás hallatára érdekes fényű csillogás lesz mindenki szemében: hogy milyen pozitívumra számíthat Ő belőle. De meg sem fordul a fejében, hogy ő tenne ezért bármit is.
Nincs pénz arra, hogy jól viselkedjen az ember. -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
ezt a csavaralátétet enyémen is megcsinálták svájcban.volt is nagy csodálkozás,mikor cserélte a szerelő..
feszszabi a kábel végén levő csalakozó megégésén kivül az elégtelen hűtéstől is tönkremegy.ferkoboy jóvanna

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Iszonyat sok hülye van tudom.
Nézd. Sokkal egyszerűbb a "rohadt belsűégésűek károsanyag kibocsájtását vigyük lejebb" álszent baromságot szajkózni, mint a "Ne egyél ennyi húst bazdmeg, mert szétbaszod az ózont" többi gzaságtartalommal bíró mondatot skandálni.
Ennyi.
Aztán ebben a nagy álszent környezetkímélő-életmódban lehet tovább etetni a népet a bioetanollal, aminek mondjuk 3-4szer nagyobb némely károsanyag-kibocsájtása, mint a normál benzinnek, de nem baj, fő a Zöld üzemanyag. Wehehee.
Tudod mit kellene? Az összes 3 liternél nagyobb köbcentis autót bezúzni, és 1.4-1.6osat csinálni belőlük. Harmadára visszaesne a balesetek száma, és olyan kocsikat váltanánk le, amik 20-30 litert zabálnak alapjáraton, kis gázzal meg 40 litert...
Persze mindezt az után, hogy mindenki nekiáll zöldséget zabálni, a hús pedig kiegészítés lenne, nem alapélelmiszer.
De én most azt is megmondom, hogy már elkúrtuk. Innen már nincs visszaút, 40-50év, és lehúzhatjuk a rolót kollektíve. Ott vége az emberiségnek. Egész egyszerűen nincs annyi idő már, hogy megváltozzon az emberek hozzáállása, ne mindenki a pénz hajkurássza, hanem próbálna meg normálisan, jövőbe tekintően élni. Szóval élvezzétek az életet, már nem fog sokáig tartani. De ne legyen igazam...
-
Topiccsendőr
addikt
ááá-ááá
azé' mennyi autó van a dugóban állva, meg mennyi benyát égetnek el az emberek. Ne fogd a csirkékre
Az ember a f*sz. Még WC re is autóval megy. Figyeld meg, az 500 forintos benzinárak mellett mennyi autó lesz még mindig az utakon. Egy picit nagyobb lesz a sírás, de ugyanúgy kell a kényelem.
Ésszerűen kellene használni ezt a találmányt. Sőt már nem is ezt kellene használni. -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
szegeny rendszamtabla...

-
ferkoboy
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
10-20e csak Ft volt, nem km. Ott pár tizezer került általam emlitésre.

-
qpakcovboy
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem a CBR-el volt bajom a feszítőval is meg a fesz-szabályzóval is. A feszítőt ingyen megcsinálták (anyacsavar alátétnek, máris nem csörgött), a szabályzó meg főkábel csere volt egy 20-as

SV-re hol tudok korrekt áron oldaldobozt venni?
-
ferkoboy
senior tag
Valahol menni kell a környezetvédelem irányába, az más kérdés, hogy miért pont a motorokon a hangsuly... Tényleg minimális különbségek vannak. Hondáék szerintem ujra fogják gondolni a 600F-et. Mi meg csak reménykedhetünk hogy a végén a jól bevállt konstrukció valami ujabb formátumában (akár a teljesitmény rovására) imsét meglessz a modellpalettán.
Sok uniós hülyeség van, kezdve az ismerös épitkezésen való segitségének lehetetlenségével. Fizetésünk sincs megfizetni, okoskodik a magyar, de fenntröl folyamatosan szo*atják.
Bocsi, elszállt az agyam. Inkább ki kellene szellöztetnem. A mindenre jó 2 kerék...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ferkoboy
üzenetére
a vezműláncfeszitő télleg visszatérő honda betegség,de a 10-20ezer km azért irtóra nem igaz.
2 ok miatt.
első XXeket, első F4i-ket pl visszahivták,igy a szervizkönyves gépeknél látható egy feszitő csere a könyvben.innenstől kezdve 40-50ezret ugyanugy kibir,mint akármelyik másik tipus.
F2nek volt még baja ezzel, mégpedig,h túl hamar elkezd zörögni a lánc,nem tud eléggé fesziteni.ezért az F2esekbe belerakták az F3 feszitőjét.aminek meg nem volt ilyen betegsége.
VFR-F2-F3nak még a másik gyengéje a feszültségszabályzó.és ennyi.mindkét hiba szar ügy,de jól definiált,és létezik végleges megoldása.ezen kivül pedig problémamentes gépek.Horneteket egyik baj sem értini,mert olaszok rakjákt össze,ezért nem japcsi a feszszabi,hanem olasz,ezekkel meg nincs baj.másrészt meg F3as blokkjuk van.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nightmare
üzenetére
Egy 600 RR pályára való pedig. Más kérdés, hogy van indexe, meg lámpája. Az addig jó, amíg elérsz vele a pályáig. Ha nem akarsz pályára menni javaslom ne vegyél szupersport motor, mert akkor egy Kamazt is vehetsz bevásárló autónak, amit kb annyira használsz ki, illetve annyira nehéz parkolni vele, mint RR-el A-ból B-be menni.
-
válasz
ferkoboy
üzenetére
Rohadjon el az EU, az összes marhaságával együtt...
Etetnének a szarvasmarhákkal, meg a disznókkal, csirkékkel CO2 termeléscsökkentő tablettát, mert azok az EUban kb 4-5ször annyi CO2-t termelnek, mint az összes belsőégésű motor összesen. Aztán a motorokból akarnak lefaragni nevetségesen kevés %-okat, és ettől várják a megváltást... röhelyes... De ugye erről nem szól a fáma. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Nightmare
üzenetére
Látom ezt már megválaszolták elöttem szólók.
Öcsém autószerelő, mellesleg valamit motorokhoz is ért. ( műhelyükbe ismerősök hozzá gordják a gépsasokat.) Neki is eljött a váltás ideje, s most 7végén megyünk elhozni egy cbr600f3-at. Szerintem tökéletes választás.
Nem túra, inkább sport-túra. De a kormány-ülés helyzete megfelelően kényelmes testtartást eredményez. Túrázáshoz ideális lehet, hétköznapi motorozáshoz ugyszint, és pályán sem utolsó.
RR - ugyanaz szinte, de felülve rá, megfelelően kényelmetlennek (kuporodós-előrehajlós) tűnt.
Menj be egy kereskedőhöz (ahol esetleg van bennt 600F is), és ülj fel először egy RR-re, aztán egy F-re és meglátod a különbséget.
RR inkább pályára. Szerintem.
600F-et már inkább csak használtan, mert idén nem gyártják. Uj EU normák miatt vették le a palettáról. Egyébként egy sikermotor. Egy-két beragadt példány talán még ólálkodhat, de használtak között sok nézegetéssel, kis szerencsével ki lehet fogni jó példányokat. Türelem.
Jó sokat birnak azok a blokkok, s megbizhatóak.
Egy tipushibájuk van - vezérműláncfeszítő. Az néha megadja magát, de pár tizezer km-t általában kibir, cserélni meg 10-20k. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
aki csak azt nézi a másik motorján hogy milyen széles a RCS rajta az egy pöcs,
mindenkinek másról szól a motorozás... szerintem -
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Hol laksz pesten? Írd le privátba, hátha tudok segíteni valamit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Flashback
üzenetére
erre én is pont aznap döbbentem rá.egész pontosan tudtam több helyre is vinni,de nem voltam képes ott hagyni.ugyhogy inkább haza szülői házba.100km-re tőlem...
dehogy veszem magamra a rincsacsikot.te meg ne értsd félre a magyarázást.nem magyarázkodom,csak hirtelen eszembe jutott valami. -
qpakcovboy
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Úgy néz ki a dolog, hogy ha nem megyek vele 2-3 napig akkor el tudom zárni több helyre is, van egy teremgarázs, ami ugye zárt ,van ilyen kártyás beléptető rendszer meg kamera is. vagy akár olyan helyre is ahol van biztonsági őr.
Viszont akkor robogóra fel, motorért el (30 perc), rotyesz le, motor fel. Éjszakákra meg a közeli benzinkúton tudom tárolni, Tavaly ott volt a CBR, nem bántotta senki, de azon kívül volt még ott vagy 10 motor, többek közt egy CBR1000 Repsol ami vagy 2 hónapok keresztül csak oda lett állítva lapos gumikkal, emnyhén sérülét idomokkal.
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Azért te basszus kemény vagy! Lehitelezel egy fasza mocit és nincs hol tárolni/szerelgetni. Én így biztos nem vállaltam volna be. Sztem keress vkit akinek van garázsa és beszélj vele! Vagy vmi közli ismerőst kérj meg hogy ott tárold.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én csak húzlak, föl ne vedd. Azért van ott a röhögősszmájli is

-
fzr1000
tag
valamikor volt itt a fórumon szó előzésről, és akkor írtam, hogy előzni pl. beláthatatlan kanyarban is szabad, feltéve ha van záróvonal, és azt nem lépjük át... ennek megfelelően egyéb tiltás hiányában logikusnak mondható, hogy minden más esetben is lehet előzni záróvonal esetén, ha azt nem lépjük át... gyakorlatilag azonban többnyire egy sáv nincs olyan széles, hogy két nem egy nyomon haladó jármű előzze meg egymást...
ha nehezen megy a rinyacsík eltüntetése, próbáld két személlyel, mert akkor jobban kell dönteni a motort azonos sebesség mellett...

-
bajnokpityu
félisten
irtam,h szakadó esőre érkeztünk a Mátrába.tele volt a hócipőm az időjárással.én meg estem már esőben,valahogy nem volt kedvem keresni a tapadáshatárt

rinyacsik azért nagyon függ a gumi karkaszától.F2esen hiába keskenyebbb volt a gumi,a Metzeller M1et pont peremig tudtam dönteni,ahol leért a középsztender. F4in ezerszer gyosabban még ilyenkor is marad fél centi a 208ason.de azért csak összejött a széle ezen is

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pfff már, mekkora szégyencsíkod van

-
Jaaa, motorról beszélünk
Bocs, reggel óta scifit nézek, kicsit kezd zsibbadni az agyam.Szóval egész pontosan.
Záróvonalnál egynyomon haladó járművet megelőzhetsz egynyomon haladó járművel, a vonal érintése nélkül. Kétnyomon haladó járművel már nem előzheted meg, és a kézikocsi, lovaskocsi is kétnyomon haladónak minősül.
Vasúti átkelőben semmit sem előzhetsz meg. Ez tuti. -
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jah, nekem is feltűnt az a pár ezer km...és részletfizetési lehetőség...tuti, hogy valami kereskedő, biztos visszatekerte az órát

Piros, bordó...ezek nem kívánatosak nálam a közlekedésben.
A sárga, vagy szürke szebben néz ki, dehát kinek a pap, kinek a paplan. 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
ez már reálisabb ár.ez még a régi karbis változat.a 2001az nem igaz,mert 2000ig gyártották ezt a tipust.egyébként nem akarok véletlenül sem azt a látszatot kelteni,h értek a motorokhoz.pár dolgot tudok bizonyos alacsony szinten,de lesznek ujabb infók, amik meggyőznek arról,h a mostani ismereteim hibásak.
most látom a futott km számot hahaha

nekem minden motorom piros volt,élek halok ezért a szinért.a motor szine piros

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jól mondod, de csak majdnem
ha emlékeim nem csalnak kocsival is meglehet előzni egy nyomon haladót, ha nem érinted a záróvonalat.
Vasútátkelő helyen meg senkit semmivel.
persze nem én vagyok a könyv, szóval ez csak emlék.
-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csak példának linkeltem, de lehetne ez is.
Látom értesz a dolgokhoz, többek között ezért szeretem a PH-t, itt vannak rendes emberek. Ahogy beszélgetünk, lassan rájövök, hogy mi is kell nekem.
A CBR-F pont olyan, amire nekem szükségem van. Az árat jó, vagy rossz értelemben mondtad, hogy alacsony? Az RR-hez képest, vagy EZ a motor nem kerül sokba, és ez gyanúra adhat okot...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép a mocid.
Letaglóz az irigység.
Bár a piros annyira nem jön be, de nem kéne nagyon tukmálni engem, hogy vegyem meg... 
Most nézem, hogy ez is cbr-f. Te újonnan vetted?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
dinamikáját már mondtam.2005től lett az RR alul is nyomatékos,előtte alul hulladék,fölötte meg tüzijáték.fékje sokkal jobb F4nél,de azért az F4en is lehe segiteni fém fékcsővel.enyémre most fogom föltenni.amugy F4i kegyetlen jól fordul.
a konkrét példányról: sztem EUs példány,tehát számon kérhető a szervizkönyv.gáz,h extrának irja le az alap dolgokat.pl iridiumos gyertya.sportlábtartó.mert nem vette meg a gyárit,tehát spórolós.és aki spórol,annak van esélye,h olajon,szűrőn is megtette.komolyan műanyagozni is kellene több idomját is,nem csak festeni.2-3méteren nem törik szét oldala,segge,tehát hazugságot feltételezhetsz másban is.
egyébként nagyon jó műanyagosak vannak,tudnak olyan szépen is dolgozni,meg fényezni,h észrevehetetlen a sérülés.
viszont az ára mocskosul alacsony.tettem fel képet enyémről.rinyacsik azé ekkora,mert esett az eső...

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nah, akkor ez kiderült. Thx.
RR-t akartam, igazából féltem is, hogy szét vannak nyúzva, de akkor megpróbálkozok az F-el. Igazából nem gyilkolni akarom, pályát soha nem fog látni(nincs rá della
) egyszerűen motorzni egy kicsit sportosabb mocival. Dinamikájában hol marad az RR-től? 
Pl egy ilyen tökéletesen megfelelne árban, és tetszik is.

Csak a műszerfalról nem találok képet...segítene vki?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
nézegesd folyamatosan,KPt reteszen tartva.akármikor jöhet egy nagy vétel.a fő szezonja a motor adásvételnek amugy március-május közötti időszak.májustól kicsit drágul a piac,általában azért,mert addigra a tulajok az amugy is szükséges kopó,szervizes dolgokat már megvették.
600Fek amugy használtan általában irtó jó vételek.egyrészt,mert tartósak,másrészt mert ott a sportosabb tesó a 600RR,és a gyilkolósabbak ált ezt veszik.ugyanezért a 600f jócskán ára alatt van.2004től meg még olcsóbbak arányukban,innentől csomót sporolt a honda.a futómű pl alig állitható lett.ez nekem nagy kereszt lenne,mert nem átlagos a súlyom,de egy normális 70 kilós pilótának csak jó,mert nincs mit eltekergetni

-
ALI_G
veterán
válasz
Nightmare
üzenetére
már írták. Ha télen vagy ősz végén veszed, akkor soktízezret megtudsz spórolni. De tavasz elején is lehet még szerencséd, olyankor a télen bentragadt motorokat nagyon el akarják szórni, jobban lehet alkudni. Igaz ilyenkor már eléggé kiszelektálják. Viszont mindenki sokat gondol a motorja áráról szerintem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
akkor F4i.600RR szinte minden mechanikus alkatrésze F4ből származik,csak reszelgették,könnyebb legyen.az efféle kihegyezés sztem egyértelműen az élettartam rovására megy.de az eredeti F4i meg RRhez képest egy tank.
a korai 2003-2004er RRek meg10ezer alatt köhögősek (utána persze jobbak). 2002-2006os Fek már 6tól meglódulnak.a 2001esek meg simán 3ezertől használhatóak.
az alul nyomatékhiányos blokknak meg velejárója,h folyamatosan pörgették,hajtották. -
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csináltam egy tesztet motorra...át is mentem. Pedig sokat felejtettem már az évek során.

-
Nightmare
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Asszem akkor inkább mgsem cbr lesz, pedig azt szerettem volna. Nyárig, őszig utána nézek mindennek, lesz rá időm. Az biztos, hogy egy 600-as mocit szeretnék, ami nem szervizigényes, megbízható, nincs a bele kihajtva, de azért megy rendesen.
Most nézem, ezek nem sport motorok...hmmm...így nem tom mi lesz, ráadásul a CBR teccik a legjobban mind külsőre, mind hangra.

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
megelőzheted

mod: ha sávon belül maradsz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hát én inkább vettem használt hondát,mint pl uj suzukit
ne tessék dobálni, csak vicceltem.
az uj motoroknál is egyre nagyobb a minőségi szórás,akármelyik márkát nézem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Nightmare
üzenetére
németektől kicsit sérültet érdemes behozni.vagy sok km-t futottat.mást nem.nepperek is ezt teszik,csak visszapörgetik az órát.
egyébként nagyon jó, és korrekt piac. osztrákoktól viszont nem szabad, ismerősök beszopták.
olaszoktól nem nagyon vennék,bár itt ki kell fogni,néha összejöhet jó buznisz is,főleg pályamotornak használt esetén.
én hoztam svájcból, érdekes módon itt volt némi gányolás,de összességében jó buli volt egy idomsérültet behozni,ebayről meg hoztam hozzá alkatrészeket. -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
arra gondoltam, hogy aki tudja nem tartja szabadban a mociját.
-
Nightmare
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Értem.
Időm van választani, mert legalább még 9 hónap, mire eljutok oda. Most a jogsi, aztán és persze közben is a pénz keresés.Lézetik a neten motoros kresz leírás? Mert autósat találtam, motoros kresz tesztet is, de magát az okító kresz szabályokat motorosokra nem.

-
zsoltee10
addikt
válasz
Nightmare
üzenetére
Subjektív vélemény következik:
Mai motorok élettartam fődarab csere nélkül (dugó, főtengely, főtengelycsapágy, üzemanyagellátás, vezérműtengely, szelepek, ilyesmi. Kuplunglamella szett cserés lehet egy idő után)
250cm3 : 50000 (a mai 250-esek nincsenek annyira kihegyezve)
400cm3:75000km
600cm3: 100000
800-1000cm3: 120000km+Szóval a 30000km egy 250-es gépnek már sok, egy 600-as gépnek nem sok, egy 800-as VFR, 1000-1200cm3 mai sor4 dögnek semmi. (átlagos teljesítményt feltételezve, nem szupersport gépekre gondolok)
Kivételek persze vannak. Ha nyitott dob van a gépen, akkor a szelepek jobban használódnak, stb.
-
[lAyCsI]
addikt
a harmadik Karl Harris-es kép kint volt a régi szobám falán
érdemes megnézni a fotó gallerit, van még pár faja repkedős kép:
Karl Harris -
Nightmare
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Megfordult nekem is a fejemben ez, de majd meglátjuk.
Másik...többedik kérdés...
, mikor érdemes motort venni? Szezonban, vagy utána? Gondolok itt arra, hogy esetleg ősszel olcsóbban lehet venni, hátha meg akar szabadulni tőle.
Milyen állapotban lehet egy 6-7 éves motor? Mennyire sínylik meg a hajtást a motorok? Vagy nem árt nekik annyira a nyúzás? -
ALI_G
veterán
válasz
Nightmare
üzenetére
Nekem van egy helyi ismerősöm, csak behozatallal foglalkozik, többnyire olyan sérülteket honak be, amiket megéri mind a vevőnek mint neki. Nem átbaszásra megy, ő intézi mindig személyesen és ő is hozza be az országba, papírokat intézi.
mindig van neki 5-10 gép raktáron is. Általában 4-5 éveseket hoz be, de kérésre mást is behoz.Majdnem én is tőle vettem gépet, csak mivel olyat akkor pont nem hozott be, így magyar használtat néztünk, de azok mind romok, minndeki át akar baszni stb. Ezért újat vettünk.
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hát nem hiszem. Csak ha milliomosnak érzed magad.
-
Nightmare
senior tag
Ma jelentkeztem nagymotorra, már megy egy tanfolyam, de a következővel megyek, áprilisig úgyse lehet gyakorolni, illetve amíg jó idő nem lesz.
Más. Külföldről érdemes behozni motort? Mennyi ennek az egésznek az előnye, és hátránya? Főleg Németre gondolok.
-
qpakcovboy
őstag
Valaki tárolja még utcán a motort?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Chrome
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tárhely szolgáltató választás
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valahol el kell kezdeni minden nagy dologot. megváltjuk a világot jól, aztán majd jól lehúzzuk, és ott folytatjuk, ahol megváltottuk

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)