Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
jo van, megertem a felhaborodasodat 
ezt a motort vagy kivonom a forgalombol vagy megcsinalom/csinaltatom szorakozni. , mert mar elfutotta a szamara kiszabott km-t (vagy tobbet is), ezzel a 91000-rel. 700 lenne hozza az alkatresz, ha rendesen felujittatnam (valahol regebben leirtam mibol mennyi). szoval innen kezdve jatek.
eddig megkapott mindent, ami jart neki. gyari uj dugok lettek benne amikor cserelni kellett, gyari uj gyuruszett, gyari hajtokarcsapagyak es mindig, amikor szervizben volt uj alkatreszt kapott ha kellett, a ganyolas helyett.
"ki tudja még mi minden más" -en tudom: semmi.a lanckerek tarto anyat mar ketszer dobta le, de eddig a tengely megmenekult, csak a menet legveget ragta meg. gyari kerult ra vissza es most azt dobta le megint (gyari alatettel). a tengely kb 50k. mar _nem_ veszem meg bele az ujat. hosszu teli esteken esetleg egy bontottat atteszek bele. _nem_ ujittatom fel gyari vadiuj alkatreszekkel, mert ha megegyszer beindul, akkor csak palyazni v elvezkedni megyek vele rovideket.
elkoptak a szelepek (is). csere. de minel olcsobban, hogy azert legyen kompresszio es ne fujjon vissza a karbi fele.mar megvan az utodja es mostantol az kapja meg a szukseges teljes gondoskodast, ahogy eddig o. 5000-nkent olajcsere, ha elkopnak kopo alkatreszek, akkor jominosegu csere es ha szervizelni kell, akkor vadiuj minosegi alkatreszeket fog kapni tovabbra is. ha nincs penzem, akkor inkabb alljon, de sz@rt nem teszek bele.
burmieknak meg arcatlan araik vannak, oket inkabb kihagyom. ha szerencsem van, akkor olaszorszagbol hoznak akar kompett hajtomuvet is 100k-ert, es akkor van mindenem. persze hozzaertok mennek ki erte, tehat kevesbe zsakbamacsek.
szoval peace

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Szinte Új HP HyperX Cloud Flight Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jo van, megertem a felhaborodasodat