- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
qpakcovboy #21961 üzenetére
Csesznekre minek? Várat nézni esetleg, de a szerpentin életveszélyes már. Előtte van egy kis szakasz ami faint új aszfaltos, de a kacskaringó az siralmas, sőt közlekedésre alkalmatlan
-
jasszer
őstag
válasz
qpakcovboy #21967 üzenetére
Egyelőre rugalmas. Leginkább annak lesz a függvénye hogy végül kik jönnek el...
-
TayRol
nagyúr
válasz
qpakcovboy #21961 üzenetére
meg egy szavazat az eszaki oldalra. sok-sok kituno kajalda, allatkert, gyonyoru kilatas.
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #21952 üzenetére
ebc double h?
még ninja_v említett egy jó betétet amit ajánlott nekem.persu: remélem olvastad a privátot amit késő este küldtem
-
TayRol
nagyúr
válasz
qpakcovboy #21949 üzenetére
ezt gondoltam, csak ez valami kulonlegesen szigoru verzio?
-
TayRol
nagyúr
válasz
qpakcovboy #21947 üzenetére
en nem pesti szuletesu vagyok: mi ez a Mozaik utca?
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #21885 üzenetére
Ezt én írtam korábban hogy ahova vittem az FZR-t ott nem szarakodtak semmivel sem, pedig nekem is Yoshi volt rajta, és nem a halkabb féléből. Beáltam, kifékeztem, lámpa, index, duda. Kitoltam. Ennyi. Hogy most is így van-e még, azt nem tudom, akkor így volt. Ha kell adok priviben cimet, de garantálni nem tudom hogy így is lesz.
-
Maksifül
senior tag
válasz
qpakcovboy #21889 üzenetére
Neked van igazad. Kb ennyibe fáj egy vizsga.
Akik bérenceket fogadnak, vagy maszekhoz viszik, azok kicsengethetnek egy moci után 15-17e-et is simán. -
emvy
félisten
válasz
qpakcovboy #21894 üzenetére
Oke, koszi, rendszamossal is, gondolom. (Ja, es parkolas ingyen van, ugye? Marmint en nem szeretnek fizetni, csak szepen megallni valami felreeso helyen, ez a lenyeg
)
-
TayRol
nagyúr
válasz
qpakcovboy #21889 üzenetére
nekem a kocsira 9 ezer volt, tegnap.
motort nem tudom, de a 4-et keveslem, a 14-et meg sokallom -
Integra
titán
válasz
qpakcovboy #21885 üzenetére
14 rugó egy hivatalos vizsga, szóval a 20 rendben van ha lusta vagy.
-
SzalaiG
addikt
válasz
qpakcovboy #21508 üzenetére
Eger. Király.
A Dobó tértől a vár felé van egy kis kiülős vendéglő ahol spéci sütik vannak:
- borkrém rolád, marcipános béka stb.
Okvetlenül menny be és kóstold meg!Én hétfőn megyek.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #16061 üzenetére
nekem túl tiritarka
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tyúha!Az nem semmi!
Nekem meg ez kinézetre az egyik kedvencem.
http://kepfeltolto.hu/i/?277621
Nem enged linkelni valamiért! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Láttam egy ilyet a körúton hazafelémenet munkából.
Valami berhelt dob volt rajta, hát amúgy is orronvágott kinézete volt, de hogy még egy karbon kukac jöjjön alulról és ilyen rág-rág-rág hanggal párosult miközben ment.... Szerintem nagyon könnyű felborítani a picit gyengélkedő gyári formatervet. Személyszerint nekem fehérben még eeemegy, de ahogy ott kinézett. Pfeh. Inkább a régi. -
emvy
félisten
válasz
qpakcovboy #15704 üzenetére
A V2-vel nincs baj, az SV kulsore nem tetszik annyira
(Egy V-Strom pl. nagyon bejon.)
Mutass 800k korul 6-7 evnel nem idosebb CBR-t, jo allapotban. Mar megyek is megvenni
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #15559 üzenetére
ja,a farkas pozt
ulsz a motor mellett,es vonyitasz
en nem teszemel telire,nem birnam ki,h nehanapjan ne menjek vele.
amugy nehanyan azt mondjak,h le kell ereszteni a karbit,es csurig tolteni a tankot. -
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #15559 üzenetére
Tavasszal szoktak kijönni az olyan dolgok hogy első motorozásnál elkezd ereszteni a telószimering, mivel télen megkeményedik. Ennek elkerülése érdekében érdemes a telőt befújni WD40-el, és megnyomkodni az elejét, hogy a szimering védve legyen a kiszáradástól. Én ezt is meg fogom csinálni.
-
válasz
qpakcovboy #15539 üzenetére
Ha indítás után bizonytalanul jár 1-2 henger, meg melegen alapjáraton is dadog. Akkor talán. De, elvileg sokat kibírnak, még a sima gyertyák is. A két évente/x ezer km-enként csere csak (túlzott) gyártói elővigyázatosság.
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #15157 üzenetére
Hát szerintem ha már kivonod, akkor érdemes Okt 1-től, Márc. 31-ig kivonni. Ez pont fél év, és akkor így a biztosítással is és a súlyadóval is jobban jár az ember.
Én is éppen ezen gondolkodtam, bár még sohasem vontam ki egyik motoromat sem, de most azt hiszem megteszem...Mod: Beszéltem okmány irodával, nem kell a rendszám, és 6 hónap múlva automatikusan vissza helyezik, csak a biztosítást kell újra kötni majd.
-
Tangerine
senior tag
válasz
qpakcovboy #15151 üzenetére
Mit is nem kell ilyenkor fizetni? A biztosítást, vagy a teljesítményadót?
Netán egyiket sem? -
Tangerine
senior tag
válasz
Itt azt írják, hogy kell vinni a rendszámot is. Ez igaz?
Akkor, hogy kerül automatikusan forgalomba 6 hónap után?
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #15153 üzenetére
csak gonoszkodom. megvan az ertelme a teli nemgurulasnak. csak sz@r tavasszal rajonni h elfelejtettel motorozni
-
törölt tag
válasz
mindig sajnaltam azokat, akik a teli elrakas miatt nem tudnak egy hirtelen napsuteses langyos teli delelott felpattanni a gurura es csapatni egy kisebb karikot
nekem nagy a szam, mert pofatlanul a ceg melygarazsaban lesz a pici es ha jo az ido mar indulok ispersze a jo ido definicioja kicsit mas nalam, mint a tobbsegnel.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #15077 üzenetére
szett vagy csak hátsó?
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #15053 üzenetére
hol?
-
törölt tag
válasz
ehem. 3 centis reshez mar tenyleg karcsu a hab. ott azt jatszottam volna h guma szinte teljesen leeresz, hab befuj minimalis nyomasig, var. majd ujra kicsit hab, hagy folydogaljon le alulra. de lehet igy sem segitett volna.
potkerek?persu: pontosan. meg az yzf-fel is lekoccolok nagyritkan egy-egy kisteharauto-tukrot, pedig eleg rutinosan kolbaszolok mar autok kozott, pizzafutikkal egyutt szoktam menni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Háát nemtom 32 ért megkapnám újonnan az elsőt, az annyira nem nagy biznisz így...
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #15046 üzenetére
valami ott nem tokeletes. en mar haromszor fujtam defektjavito habot a gumabaimba, de mindig megoldotta a problemat. felreall, guma beallit ugy h a luk legalul legyen, fejreforditott flakonbol felfuj, picit var, elindul lassan (egy-ket perc csigazas) majd hazaszalad. volt ami ket hetig sem engedett le
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #15048 üzenetére
Van utánfutóm, de elfér azon minden, ninsc átalakítva pont motorszállításra. Viszont autóm nincs. Meg mikor kellene?
-
jasszer
őstag
válasz
qpakcovboy #14794 üzenetére
Évente cseréled a kesztyűdet?
ALI: Kelomotornál 15500 HUF, én is szemezgetek vele. Jövő nyárra talán beújítok egyet.
-
degu
senior tag
válasz
qpakcovboy #14364 üzenetére
De azt is tudhatod,hogy...legalabb egy nappal tovabb elek!
Pajtas! Nem a motorosokkal*altalaban* van a baj,hanem azzal a par elszallt emberkevel,aki nem arra hasznalja a motort,amire valo!
Es ez a par ember teljesen lerontja az osszkepet a motoros tarsadalomrol!
Mondd! Mi keresnivaloja van egy crossmotornak a varosban? Mi keresnivaloja van egy quadnak a Bajcsy-Zsilinszki uton?
A crossmotor-terepversenygep,a quad tengerparti homokfuto!
A hangtompito a kipuffogoba pedig a zajcsokkentest szolgalja,nem pedig azt,hogy
...beledb*szom az ideget,es...mit tudsz tenni ellene? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #14206 üzenetére
Jaja, azt írtad. Sajna nem jó, mer programom van, így is egy kotvány gurulás volt ez. A fordítottja volt, mint szokott lenni. Budapest üres, kívül mindenki megy piknikezni, vendégségbe. Akorra fakkk volt az egész mai motorozás, legközelebb csak pályára megyek ilyenkor.
A másik, ha eltörte a fater a fejidomot, ilyenkor gyárira csere, nem? miféle javítás? Beszarok. Fizesse ki a biztiosító a zsír új gyári fejidomot. Rendelje meg a Suzuki szerviz. Nehogymá a nyúl vigye. Vagy kárfelvételen beírták, hogy javítva volt? -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #13950 üzenetére
én is próbáltam rávenni haverokat kékestetőről lefelé, bár ott a fékbe is bele kellett volna nyúlni, úgy meg veszélyes ha versenyre megy a dolog, de én is ki akarom próbálni.
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #13950 üzenetére
remelem nem felejtettetek el h 'HAAARC HAAAAAAAARC!'
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #13821 üzenetére
még jó, hgoy nagyobb bajod nem esett. Nem hiszem el, hogy egy évben ez már a 2.
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #13821 üzenetére
Na b+. Még szerencse hogy nagyobb baj nem történt..!
-
Kevo
tag
válasz
qpakcovboy #13744 üzenetére
Végre egy rendes ember -
Mivel én nemrég vettem a motort, így erről nem tudok nyilatkozni, remélem szervizt jóideig nem is fogok még látni
-
Gaboman
nagyúr
válasz
qpakcovboy #13663 üzenetére
Nem rossz a SV650 blokk az tuti,havernak a Hyosung GT650R-ben van ilyen kicsikét másabb gyújtással,így 78LE paszíroztak ki belőle.
Mentem vele már párszor,kellemes gép,jól húz alacsony fordulatnál is de 6000-7000 között indul meg igazán,onnan tép rendesen.
A vele egy kategóriába lévő 4hengeres gépeknél (plBF 600,ER-6N) erősebbnek hat,főleg alul venni észre.
Ma is mentünk egy jó kört együtt én az SMC-vel ő meg a GT-vel.
A V2-es blokk tényleg jó azoknak akik 600-650es gépet szeretnének és nem akarnak állandóan magas fordulaton járni vele hogy megjöjjön az erő is. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #13149 üzenetére
Az.
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #13106 üzenetére
Persze. Nem kellett volna még ennyi időt sem várni, csak másnapra jött meg a csapágy, igazából már tegnap elhozhattam volna...
Kormánygátló nincs még, de igy sem szitál, pedig meg voltam ilyedve hogy csapkodni fog, de semmi. -
törölt tag
válasz
qpakcovboy #13009 üzenetére
vegulis az ido jo
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12981 üzenetére
W gyűrűs RKt vettem 23ért nemrég.+fogaskerek 10 volt.
-
válasz
Az jó. Vagy DID, vagy RK. Mást ne.
-
törölt tag
válasz
nekem eddig mindig d.i.d volt. egeszen sokat ki szoktak birni. 532(Z)VM volt az fzr-en (aztan 530-as). a zvm2-t nem ismerem, a reklam alapjan az x-gyurukon hegesztettek picit h tobb uzemorat birjanak. rossz nem lehet, valszeg nekem is ez megy majd az yzf-re (530-as fogaskerekekkel egyutt).
az egyik legerosebb lanc a spec-ek alapjan. -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12947 üzenetére
nekem nem az volt a bajom vele,h nagyképű,neki legalább van miért.ezerszer jobban motorozik mint én.csak annyi,hogy neki jó példával kellene elől járni ők nyomták a tévében először a nagy sebességű túrázást,aztán ennek lett csomó követője.
nem azért hagytam ki,mert egyáltalán nem volt kedvem hozzá.azért léptem le,mert időm véges volt,és inkább elmentem az épitkezésre,majd esztergom felé.mindkettőre már nem lett volna időm szerencsére az épitkezés nagyjából 5 percre volt a pályától. 2re értem igy haza szolnokra,ott meg apámnak kellett segiteni,majd vissza BPre.szokásos.
ha lett volna mindkettőre időm,maradtam volna amig be nem kapcsol a ventije a gépnek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12926 üzenetére
volt utángyártott papirszürőm az előzőbe.jól megfulladt tőle a motor.az karbis,tehát nem tud utánaállitani az ECU.
Persu:nekem is hasonló a problémám.fel is kelet fél6kor,hogy odaérjek,meg is lesem a pályát,oktatót,de ssp600as motorral én sem tudok 2 percnél többet tökölni majdnem álló helyben.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #12933 üzenetére
Mikor? Mivan?
Szombaton? Vagy mikor?MOD: jóóvan leesett
-
válasz
Én meg 18ért vettem haverral egy Golf IIIas sportszűrőt, elvágtuk kétfele, beragasztottuk, és 30ezer óta hibátlanul szolgál. 5ezrenként megfürdik brigécolban, aztán forró vízben, és olajban. Jóidő
-
sowi
őstag
válasz
sose volt olcso alkatresz teren
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12923 üzenetére
jóval?nekem gyári 12, KnN 14 volt.
hu de gurulhatnékom van.
Persu:merre jársz?nem jösz el? -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #12923 üzenetére
igen, K&N.
Hát, a gyári is 9000 és 10000 km-enként kuka. Nekem már 13000-et ment. Kb. 14-nél lesz meg az új -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #12912 üzenetére
na akkor odamegyek majd én is reggel...
Ha átmegyek a pesti oldalról (boráros tér), akkor ott hova forduljak pontosan? Ott nem nagyon lehet megállni az ELTE meg a BME mentén. -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12910 üzenetére
sztem volna szabad hely(13főnyi)
mindketten azt beszéltük Alival,hogy BPről indulunk.javaslom, hogy a Petőfin hid budai hidfőjénél talizzunk 8:15kor -
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #12908 üzenetére
motorsó1 valami szervezett okitást akar tartani.most az első alkalommal ingyenes.és a budaörsi tecsó parkolóból lesz indulás.ha jól értettem,akkor a rendőrségi oktatóbázisra.és 1 napot irnak.
eső,szervezési hiányosságokra lesz esély,de alapvetően jó az ötlet.csak hogy én a nagymotorral hogy jutok oda,még kérdéses.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #12868 üzenetére
azert erre is tehettek ovlna egy szep vegdobot.igy olyan,mintha a no mellek nelkul lenne.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12878 üzenetére
sajna nyemjó
szombaton csajozós projekt van -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #12860 üzenetére
Ez valami fantasztikus, nagyon ott van a kicsike. Monnyuk még megvárom az egykettes apriliát, ha szarul néz ki - de mivel olasz, ez lehetetlen - inkább erre gyűjtök
-
ALI_G
veterán
válasz
jópénzért raknak rá olyan túrót, azt láttam. De miért nem lehet ezt az apróságot belerakni gyárilag
legalább a fokozat kijelzőt, sose tudom, hogy 5, vagy 6-ban vagyok.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12871 üzenetére
múltkor arra voltunk &rew-al meg persu-val,
télleg fasza kis kanyarvasárnapról meg még nincs semmi fix, szal mehetünk többen is akár,
még azt sem tuggyuk merre lesz az irány... -
bajnokpityu
félisten
válasz
hja,csini.de azért az nekem még mindig piros feketében az Fsport az überalles
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
hajrá fradi
amúgy sztem egyik évben sem láttam még annyi Hajabúzát mint idén... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
én sajna már lebeszéltem spannal a vasárnapot,
szombat nem jo neki, szal akkor én skippelek, talán legközelebb -
feca81
aktív tag
válasz
miert kell ezt a gyonyoru motort ilyen idiota kipuffal elb.szni???? fortelem.
-
ALI_G
veterán
válasz
váltófény meg fokozatkijelző ami nagyon sajnálok, hogy nincs az enyémben
De én akkor is a CBR600-ra szavazokMeg egy 20 literes tankot!
gyűlölöm, hogy 250 km-enként tankolnom kell, ha nem akarok parázni, hogy kifogy. Eddig a top 5,2-es fogyasztással 272 km, de még itt is volt ~3 liter hátra (17,2 liter talán a tankom). De már 233nál szólt,hogy ki akar fogyni.
Elméletileg hosszú távon 300 km meglehet, de azért kifogni a végén egy benzinkutat, felbecsülhetetlen, itt is sasoltam, hogy 30 km-en keresztül egy kút se volt! A gázkart már-már visszafele tekertem -
Boci_83
őstag
válasz
Ú de szép! Nehezen fogadtam el az új motorok formáit, de egyre jobban kezdik belopni a szivembe magukat, és ez kifejezetten tetszik is. Azt hiszem kezdek spórolni, 5-6 év múlva megpróbálok venni egyet használtan...!
-
ALI_G
veterán
válasz
[I]Kirijama Kazuo fejlesztőmérnök levele Kitano Jukikóhoz
Drága, rég nem látott kis feleségem, Jukiko!
Tudom, azt ígértem, mihelyt befejezzük a 2008-as GSX-R-eket, rögtön hazautazom, és elmegyünk a gyerekekkel pihenni Okavába - azonban korántsem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elterveztem. A munkafázist lezáró teázáson Mimura Sindzsi csoportvezető úr megmutatta a 2010-es modell skicceit, és éreztem, maradnom kell. Ó Jukikó, ha tudnád, mennyit tépelődtem a liftben, útban felfelé az irodámba, lehúzzak-e még két évet szabadság és család nélkül, de amikor beléptem a szobámba, már biztos voltam magamban: itt a helyem! Korábban írtam már, mennyire megrázott minket Hatagami Tadakacu kollégánk patikamérleges harakirije, mert nem tudta teljesíteni a súlycsökkentési vállalásait, és az idei modell két kilót hízott! Személyes küldetésemnek érzem, hogy két év múlva megszabaduljunk ettől súlytól, és még tovább csökkentsük a gép tömegét, de a jelenlegi 125 lóerővel sem vagyok kibékülve, szerintem még találunk itt-ott némi tartalékot. Drága Jukikó, mikor ezeket írom, a másik kezemmel már meg is nyitottam a GSX-R 600 2010-es mappát, csókolom a gyerekeket, két év múlva utazunk Okavába és végre pihenünk egy nagyot!
A Te Kazuód[/I]
-
Levi123
senior tag
válasz
qpakcovboy #12808 üzenetére
Gumis megjavítja nem is kell szétszedni tesz bele "dugót".
Csak az a lényeg, hogy a futó felületen legyen a szög, ne az oldalán.. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12808 üzenetére
OK,
akkor vasárnapról egyeztethetünk még...
a szögtől meg szabadulj meg... nem életbiztosítás azzal járkálni -
válasz
qpakcovboy #12800 üzenetére
Mikor indultok?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12803 üzenetére
szombat délután van pogramom,
szal vasárnap lenne az igazi, meg tegnap egyik haverral lebeszéltük a vasárnapot,
aztán gondoltam esetleg összehozhatnánk veletek is, de ha nektek szombat lenne a jó,
menjetek, aztán max. next time...
havernál lesz új 1000-es Horni tesztmotor, és nagyon ki szeretném prószálni -
ALI_G
veterán
válasz
szombaton megyek pestre, de nem hiszem, hogy vasárnap is mennék mocival
egyébként van akit visszahívtak kedden a motorshow1-től? Engem nem.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
kúl
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12781 üzenetére
azt szoktak mondani h javitottal ne randalirozz 200 folott. nekem meg sosem volt gondom. es nem is hallottam olyasmirol.
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12778 üzenetére
a nyomasbol gondolom hatsoguma. akkor irany a gumis. az elsot nem mindenhol vallaljak be.
gumiellenorzes, hm
feca: a belso nelkuli gumaval szinte lehetetlen durrdefektet kapni, lassan ereszt le serules eseten. durrdefektet a belsok okoztak, amikor lufiszeruen elpukkadtak. na azok meg tudtak ilyet. -
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #12778 üzenetére
ez a robesz tetszik
az elso,ami tetszik!
a szogre,irany gumis,most azonnal!nem lehet igy hasznalni.ha kiveszed,azonnal leereszt.ha ne mveszed,nagyobb sebessegnel kipattan,akar durdefekt is lehet.akkor meg fogd meg,ha tudod
szoval gumis,es o kiveszi,meg beragasztja.sztem ha kicsi,es nem kozvetlen a felni mellett van,hanem mondjuk a futofeluleten,akkor mentheto. -
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12520 üzenetére
jaja. 298 km-nel tankoltam
meg sosem volt ennyi egyetlen tankkal, igaz 17l-t kellett ratoltenem.
szombaton meg hamburgerezni voltunk baratommal a palacsintaskiraly-nal. regen hosszu guruk utan mindig ott alltunk meg kajalni, mert finom volt nagyon a hami. most nosztalgiakeppen ott reggeliztunk
ugye a csalad meg minden, mar nem gurulunk egyutt szinte csak havonta.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #12421 üzenetére
Nem megyek, mert úgy néz ki illegális a verseny, legalábbis MAMS licenszesek nem mehetnek. Úgyhogy tolom be a szervizbe dzsamahát, és mindenki szurkoljon, hogy jövő hét végére kész legyen, hogy mehessünk egy karikát.
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy #12395 üzenetére
Esztergom kicsit messze van, Gyöngyös jóval közelebb, de azért köszi, kb ennyire gondoltam én is.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12351 üzenetére
sztem ezen a 7végén én kempingelek,
de jövő 7végén csatlakoznék valami közösre -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #12350 üzenetére
tudsz élni
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #12141 üzenetére
hm. en legutoljara diplomaosztot nezni szinten motorral mentem
igaz, az csak gyor volt. tanktaskaban cipo, ing, nadrag osszehajtogatva, aztan huss. ott meg becsattogtam egy mosdoba atoltozni es a portan leadtam a motoros cuccaimat
feca: ezexerint lehet kozelitesz a megoldashoz. ezaz!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy #12036 üzenetére
Hétvégén reggel kell menni, akkor a kutya sincs kint. Nem szeretnek korán kelni a motorosok
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #12048 üzenetére
nincs benne mit szétrázzon, semmi mechanikai alkatrész nincs benne. Ha nagyon gagyi, akkor talán a burkolat kezd szétjönni, de egyébként az alkatrészei nem érzékenyek semmilyen rezgésre
-
zsoltee10
addikt
válasz
qpakcovboy #12045 üzenetére
Én igen. Vettem egy Airis T620-at, erős az antennája, és bár nem szép, meg nem szuper vékony, de tökéletesen megfelel. egy kerékpáros tartóval applikáltam fel a motorra. Sokat használom, vezetékes fülhallgatóval hallom, amit mondd, de néha rá kell pillantani, hogy hogyan is néz ki a kereszteződés, és merre kell menni. 48k-ért vettem itt a ph-n 2G-s kártyával, tartóval, 2 év garival. IGO-t feltoltam rá, leszedtem a legfrisebb térképeket, és ennyi. Mit ráz szét rajta? Az enyém is két hengeres, rezeg is alacsony fordulaton, de még működik.
Doboz téma: Én Faco dobozt vettem rá, és a platniját egy köztes fa lemezzel applikáltam a karokra. 25k volt az 50L-es doboz.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #12047 üzenetére
PDA. HP ipaq. meg motoron nem volt,csak autoban.a mootr majd akkor,ha legalabb 2000km-t mentem mar vele
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #12045 üzenetére
szoktam.de meg nincs fel aplikalva a motorra.mar minden meg van hozza,csak meg nem jutottam el odaig,h erdemes lenne felszerelni,nem volt jo a motor annyi ideig
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #12003 üzenetére
persze az injektor jobb mint a karbi sok szempontból, ha olyan lenne az enyém, csak örülnék neki, de nem feltétlen kell olyat hajkurászni, hogy injektoros legyen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #11995 üzenetére
miért pont a 600f?
annyira elavult (2001es modell), hogy már nem is gyártják.
és itt is lesz olyan problémád,h állandóan 600f jön szembe..oké,h jók a honda600asai.de tessék megkülönböztetni a hornetet meg a CBFet.a CBF egy agyonfojtott olcsóbbított gép (komótos irányváltás, kényelmes fotel),a hornet jóval jóval sportosabb. a karbis cbf-el mentem,olyan vezetni mint a cb1.3at,egyenes hát,magaskormány.tetű lassan ejti a fordulatot,és pörög fel,valamint jó nehéz. a hornet jóval közelebb van egy spotmotorhoz.annak minden hátrányával,előnyével.
nem mondom,h a cbf-el nem elhet gyorsan menni,dehogynem,avatott pilótával pláne,de nem könnyiti meg különösen a dolgot.az injektorosat nem próbáltam. -
ALI_G
veterán
válasz
1. Hiányzik a sor négy hangja
mega-giga-lol
mikor megvetted, tudtad, hogy V2?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Arra kivancsi lennek, hogy parodnak mennyire kenyelmes a hatso traktus? En zalaegerszegi vagyok, parom kiskunhalasi, s Pesten lakunk. Szoval ebben a haromszogben lenne hasznalva.
Hatso doboz gondolom szerelheto ra minden gond nelkul...
Nekem is tettszik a sor negy, de a v2-vel sem lenne semmi gondom.[lAyCsI]: banditrol tapasztalat, velemeny (tudom, a tied 1.2)
-
TayRol
nagyúr
válasz
qpakcovboy #11988 üzenetére
No, egy sorstars
Lehet, akkor kicsit a felsotestem rovidebb, labam hosszabb, de nekem kicsit kicsi volt a labamnak. Egyebkent ha netantan sv lesz a befuto, azt csak ujat, mert ott aztan tenyleg surun elofordulhat a nem megfelelo hasznalat (v2 leszabalyzasig).
Egyebkent koszi a fogyasztasi adatokat, jol jottek, s nem is veszes.bajnokpityu: igen, a honda szerintem is a neve miatt a dragabb (legdragabb a 3 kozul), de 3 kollegamnak is van, s mind szereti. Yamahanal teszek meg egy probat, s ha hajlandoak nem bunkon foglalkozni velunk, akkor meglatom.
[lAyCsI]: persze, azert mar a kepeken is latszik, hogy melyik tenyleg maganszemely, s melyik nem, tehat meglatnam, ha ganyoltak volna, csak a nem lathato gondokat nem fogom tudni leellenorizni. De a banditon alapbol van pl. kozepsztender. Nem fogom elsietni, van meg masfel-ket honap, de mostanaban kezdem el a nezegetest.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #11861 üzenetére
én is szerettem általában nyilt úton,esetleg szerpentinen.node visszaütött az alagútban
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #11861 üzenetére
nem fogod. godzillaval en is mindig azt csinaltam. es ha kesz lesz, megint fogom
-
bajnokpityu
félisten
válasz
qpakcovboy #11825 üzenetére
a durrogós F2esemmel mentem az alagútban.aznapra megfájdult a fejem az 1 perces úttól.
-
válasz
qpakcovboy #11825 üzenetére
3 literes egyhengeres? Az állat
Kíváncsi vagyok, hogy honnan szedte a hengert, meg a dugattyút -
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #11830 üzenetére
Engem nem tart fel. Két sávoson akart kijönni, mert egy biciklist előzött egy segédmotorkerékpár, már nem fértek volna el a kamionnal. Mögöttem nem vettem észre, hogy 120-szal jött vmi fos gagyi autó, csak mikor dudált.
-
ALI_G
veterán
válasz
qpakcovboy #11828 üzenetére
motorral én is előzékeny vagyok, nehogy a "köcsög motoros" jelzőt kapjam. Múltkor rám is dudáltak, mert az előttem lévő kamiont beengedtem (pedig ők az egyik leghálásabbak).
-
törölt tag
válasz
qpakcovboy #11816 üzenetére
mi a furcsa ezen az abran? kep a cikkbol
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy #11799 üzenetére
ez a 7vége nekem is felejtős,
nővérjemmel megyek rotyogni szombaton,
vasárnap meg Donington Parkszal nekem is next week...
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest