Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Ott van mit a tejbe aprítani ... ezek valószínűleg valami hobbi autók amiket néha jól meghatják, lopástól ott nem félnek mert tudják az ott dolgozók hogy mit veszíthetnek (jó állás és sok pénzt mert azonnal kiutasítják őket), így nem éri meg senkinek sem kockáztatni (ott ezek olyan autók mint itthon a Suzuki)
Ez szinte biztos hogy valami milliomos baráti társaság ... egy helyen ennyi egyforma GTR nem szokott lenni, az is lehet hogy bulizás után limuzinnal mentek haza, az autókat meg pont lesz*rják mert tudják hogy a kutya sem nyúl hozzá !
Facebook kommentek szerint szerviz előtt állnak ... ezért van olyan sok !
This is a car workshop area, they are probably there for maintenance and the workshop ran out of indoor space, hence all the GTRs in one location
[ Módosította: Qru ]
-
w333
félisten
Miért lenne az ? szerinted Dubai -ban egy homokvihar után tiszta marad ?
-
molnarpeter
nagyúr
Külön hanggenerátor adja ki magából, alapból trolihang lenne csak. A kipuff is az első kerék és a vezető ajtaja között van, hát még azt mennyire szokni kell... vagy jöhet a gázmaszk
A szóbakerült Teslák csendesebbek is, a gördülési- és szélzajon kívül csak alacsony tempónál hallatszik a hajtás. Kiállásnál furcsa érzés, mikor egyszer csak megindul osonva hátra, semmi "dráma", mint egy átlag járműben. Persze előrefelé impresszívebb a produkció
-
8th
addikt
90% csak autópályán menne számít, hogy nagy legyen biztonságos és ha többen is utaznak elférjenek + csomagok.
Jól körülírtad a Skoda Superb-et. Ezt jobb választásnak tartanám mert sokkal fiatalabb autó ugyanúgy hatalmas és kényelmes viszont nagyságrendekkel olcsóbb fenntartani. 140 tempomatos autópályás etapokhoz amúgy sem kell nagy motor pláne nem benzines. Szerintem.
-
-
Declare
őstag
Ez az amit irok. Egy sziv benzin vs turbo dizel temakörben ez teljesen oke is.
Itt viszont (az A8 eseteben) egy (bonyolult) turbos automatavaltos, nagyteljesitmenyü dizel vs (bonyolult) turbos, automatavaltos, nagyteljesetimenyü benzin a kerdes. En nem latom miben jelentene egy dizel nagyobb kockazatot ez esetben a benzinhez kepest, ellenben a benzin meg a hajadat is leeszi
vagy?
-
-
-
Szerintem a 4.2 ebben az igazi. Nem mondom h lomha vagy lassú de nincs számottevő fogyasztás különbség. És egy ilyen autónál az alkatrész árak magasak, nem ok nélkül olcsó. Mert valljuk be ez is olcsó a képviselt kategóriához.
A csomitartója megfelelő méretű de rosszul pakolható lévén nem 5. ajtó. A váltót meg kell nézetni mert sokat kibír a tiptronic de ha nem ccseréltek benne olajat az meglátszik és megérzik a pénztárcán később.
Mindkét oldalon a felső króm lécek nem állnak szintben - ez lehet natúr lógás is. A kesztyűtartó ajtaja mintha nem pontosan záródna
A bőr szép, viszont nemtom helyileg hol az autó mert az MMI 2g navinál nincs idehaza -tudtommal legalábbis- TMC szolgáltatás.Az én szememben ha az eladó úgy hirdet a szomszéd lehidal ha hazaviszed, azonnali kizáró tényező.
-
ludsimon
veterán
-
ügyfélkapun, asszem havi 20 rendszámot lekérdezhetsz:
Rendszám alapján lekérhető gépjárműadatok a Közúti Közlekedési Nyilvántartásból. A rendszám alapján tájékoztató jellegű gépjárműadatok kérdezhetőek le a jármű- és engedély nyilvántartásbólés még:
a T-Mobile, vagy a Pannon hálózatából egy emelt díjas telefonszámra el kell küldeni szóközök, és kötőjelek nélkül az adott jármű rendszámát (pl.: abc123), amelyre egy válasz sms fog érkezni, az alábbi adatokkal:jármű gyártmány
típusa
színe
és azon információ, hogy a lekérdezés pillanatában a járművet körözik e, vagy sem.
Ezen kapott adatok a járműnyilvántartás, és a körözési információs rendszerből származnak.Mely telefonszámokra kell elküldeni az sms-t?
Pannon hálózatból: 06-91-227-989, melynek díja 600 forint+áfa/sms
T-Mobile hálózatból: 06-91-336-543, melynek díja 400 forint+áfa/sms
Mint látható, a Vodafone hálózatából nem érhető el a szolgáltatás. -
mycso
veterán
Mindenki engedékeny mert látják, hogy jön egy kolosszus. Mindenütt előnyöm van még ott is ahol amúgy nem volna. Bitang nagy állat és senki nem mer vele kekeckedni.
Ez a szomorú, és ebből jön az általánosítás (nem is alaptalanul), hogy bunkónagymercis, bunkónagybmws, stb....
Bár lepődött már meg pár ilyen f@szkalap, mert ebben a hitben élt, én meg nem húzódtam arrébb....majd megtanulják.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem magában kerüld el a lupót, szerintem benzinesből sincsen annyi hogy megérje. Bármi behalhat benne bármikor, mint más autóban. 5 kilóért lehet mást is találni, pl: 206, swift. Előnye hogy roskadásig van alkatrész így olcsó a szervízelése. Más kérdés ha divatolni meg rajolni akar valaki egy márkával. Az oké hogy nőknek kis autó, de szerintem azért ennyire ne legyen kicsi, meg hülyeségnek is tartom. Nekem nem ad semmiféle biztonságérzetet a kis autó.
-
_seth_
veterán
"68.814 autóból csak 35 db van használtautón ami 500e kilométernél többet futott, és 7.041 ami több mint 200 ezret futott, 17.203 ami több mint 150 ezret és az eladó autók majdnem fele még csak 100 ezret sem futott.
97 db kettes vw dízel golfból is csak 18 db van ami több mint 200at futott, holott ezek fél milliónál járnak átlagban.
520-as dízel bmwből van 137 darab amiből 129 még nem érte el a 200 ezret sem.
Kishaszonból van 7.712 db amiből 25 futott többet mint 500e... vicc...
Teherautóból van fent 2.773 db, ebből 731 futott többet mint 500e.
Összességében azt kell mondanom, hogy a magyar gépjárművek állománya nagyon megkímélt autókból áll "Opel topikba már beírtam de itt is megállja a helyét
-
zoo8800
veterán
10/10 szereti, olyan rossz nem lehet
de azért elég komoly áruk van...izomhod
Golfra szavazok
A Corolla váltója szerintem nagyon nem az igazi, rohadt magas benne az üléspozíció, a z ablakemelő gombja nagyon hátul van és alig lehet elérni, stb. okok miatt nem sikerült megszeretnem
nem tudom, neked mi a véleményed erről a pár észrevételről, csak nekem annyira elb.szott kocsi a Corolla? -
Rick4
félisten
Ja értem, nos, én megvettem azt a kocsit ami nekem kellett, és akkor nem a fogyasztás számított, ha vennék másik kocsit azért mert tetszik, mert gyors, mert erős, azt tuti a sokadiknak venném, így is áll az udvarban 7 autó. Az első kocsi nem ilyen kell hogy legyen. Veszel egy Eclipse-t, aztán számolsz, mikor el akarsz menni egy hétvégére kirándulni. Most az is fontos lett, vettem mellé egy kis Punto-t, és tetszik. Én úgy vagyok vele, hogy az autó egy tárgy, ami nekem dolgozik, és nem én érte...
A reális itthon is az lenne, hogy mindenki olyan kocsit vesz, amit utána 2 havi félretett pénzéből ismét meg tudna venni. És akkor nem kell az lakatrészekkel számolni, meg a fogyasztással számolni.
-
H.Ezredes
őstag
ez ember kocsi útvonal forgalom függő lehet a Józsi megy vele 12Literrel a Karcsi 10-el de lehet te 9-el is tudsz menni vagy fordítva ezt pontosan belőni................
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest