Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz
hobizoli #1356 üzenetére
Sokan az egész életüket élik le tévedésekbe burkolva.Amit te a fiattal kapcsolatban írsz az UNIJET amúgy.De végülis egyzzünk ki abban hogy a részecskeszűrővel illetve a többlépcsős befecskendezéssel a PSA tökéletesítette és nem a BOSCH.Szerintem de nemis számít a lényeg hogy rohadt jó.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1352 üzenetére
Keresem a cikket és megértessz ha megtalálom.
-
spurika
senior tag
-
spurika
senior tag
válasz
MPowerPH #1323 üzenetére
Nagyon jó a benzines is kedves BMW001 kolléga.De a legutolsó 320D mel 300000-et mentem le kötelező szervizeken kívűl nem sok bajom volt vele.80% német autópályás km de180 nal.nekemis volt benzinesem azért tudom a különbséget.Az 2 akár lehet 5-6 liter is.A fent említett alkatrészek közűl egyikre sem volt szükségem.mert BMW.
-
spurika
senior tag
válasz
runner 125 #1299 üzenetére
Hát itt nem szivesen írnám le itt de marad.
[2011.08.31. 20:25:53] Menzo Lorant: http://www.autobazar.sk/inzerat/289654/bmw-rad-3-touring-320d-touring-m5/
http://www.autobazar.sk/inzerat/275799/bmw-rad-5-530d-aa-sedan
http://www.autobazar.sk/inzerat/273898/bmw-rad-3-touring-330xd-kombi-4x4-m5/
http://www.autobazar.sk/inzerat/282494/bmw-rad-3-touring-330xd-kombi-4x4-m6/
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320_320d_touring-5001594
http://www.origo.hu/auto/20110829-kijatszhato-a-kulfoldi-rendszamokra-hozott-szigorubb-jogszabaly.html
Ez pedig már pozsony:http://www.darex.sk/page/sk/Kupujem-auto?__boxId=c679&__mvcevent=vehicleList&vehicleId=621886
És még küldhetném,szinte mind kb 80% a km garanciásamit odakint elég komolyan vesznek és büntetnekhttp://www.autovia.sk/
A 330 XD 5800 euró és vihető,már lealkudtuk egy ügyfélnek csak nem ment érte.Hol veszel ennyiért 180 LE összkerekest?Sehol,nemtudom miért jobb az országnak hogy aregadó miatt mindenki lomokkal járkál?[ Módosította: Pompi ]
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1294 üzenetére
Én csak azért mentem hogy valami ellen szavazzak és nem valakikre vagy valakikre.
-
spurika
senior tag
A PSA Consum már évtizedek óta bizonyítja hogy komoly a dizel futásteljesítmyény alapján.Más cégek 1990 es évek elején 300 ezer kilométert tudtak kinyögni motorjaikból ők már akkor 5-600 ezret.Számtalan díjat hoztak el.Néztem az érdeklődési köröd,a BMW-ét értem de miért benzines?Isteni a hangjuk de a fogyasztás nagyon komoly.Egy 530D 184 lovas dízellel 250 km-t mész el míg az 525I 100 at.Ha számít a véleményem 320D, 330D 6 speed. Majd 200 ló és 6 literes fogyasztás még az uttóbinak is.Sok sikert a vásárláshoz.Csak SZERVÍZKÖNYVESET és ha nlehet ne autómatát,ami ugyan a motort jobban kiméli de plussz meghibásodási lehetőség.
-
spurika
senior tag
válasz
Napfénysüti #1276 üzenetére
Én akkor sem leszek hűtlen a bajor vashoz,attól függetlenülis 5 litert eszik.
-
spurika
senior tag
válasz
Yushchenko #1251 üzenetére
Milyen gázt pakolsz bele?
-
spurika
senior tag
válasz
spurika #1248 üzenetére
Én minden 30000. kilóméternél használom,speciel úgy szoktam hogy szűrőt cserélek előtte és utánna is.2000 ft nem öszeg. És jelzem faternak a 2 es Xantiáját kezdetektől ezzel kezeljük 2002 kiadás 630000 km.Igen jól látod és még szépen ketyeg,szerintem már megérte,meghálálta az 1.9 td motor.
-
spurika
senior tag
válasz
johnny82 #1235 üzenetére
Na Johnny te következel. Tehát kérdés milyen probléma kezelésére szeretnéd használni. Mi a PROTEC cuccokat használjuk lassan 10 éve. No.1 Bátran ajánlom mindenkinek nem gagyi anyag nem véletlen hogy gyári beszálítója a General Motorsnak. Benzines dízel motorolaj adalék és üzemanyag tisztítóit bátran merem ajánlani bárkinek.Dízel autókat 1:1 ben szoktam mosatni vele ha komolyabb korom lerakódásra gyanakszunk.3000 ft környékén van de komolyan mondom voolt rá precedens hogy zöldkártyára sehogy nem birtam visszavenni egy regattát átmosattam és éppen benne volt.Folyamatos használata is ajánlott minden 2. tankolásnál bele a tankba az egészet.Valamint a tank alján vagy gázolajszűrő alján lévő vizből euziós anyagot képez amit akár elis képes égetni a motor. Remélem kielégített a válaszom.
-
spurika
senior tag
válasz
Yushchenko #1236 üzenetére
Ez a ne lehessen lenyomozni ezt nem egészen vágom.De az rohadtúl felháborító hogy elhalgatnak dolgokat mikor sem előnyük sem hátrányuk nem származik belőlle.A szlovákok most akarnak szigorítani a km óra tekerésen még börtönt is adhatnak érte ha elfogadják.Nagyon pozitív dolog szívni fog aki ilyen miatt ül majd le.Nézük rendszeresen azt a piacot és nagyon korrekt.Gondoltam is hogy egy 320D onnan kéne behozni de a papirozás cink.
-
-
spurika
senior tag
Lehet jó választás csak 16v meg turbó nélkül kicsit egyhangú a kocsikázás.Habár költséghatékonyabb az biztos. Az 1 es puntót nem tartom rossz választásnak mert az "akkori" olasz benzinesek pörgösek és strapabírók. Opel corsa,kadett és társaik abban az évjáratban felejtősek.
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1211 üzenetére
Holnap folyt köv.Sziasztok.Jóccakát.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1208 üzenetére
Akkor csak nekünk szólt.Tehát tisztázzunk valamit:hozzánk már jött olyan IV golf amit 1.5 milláért vettek és székesfehérvártól miskolcig alig bírta ki.Jelzem igenis lehet venni szerintem magánkézből olyan emberektől aki neadjisten megszorult,költözik,építkezik. Én annyit mondtam és láttam is már olyan golfot amit800 ért vettek és bevált 98-99 es évjárat körül.Ritka de lehet. Szerintem,használtautóban utazók tudják nincs olyan hogy tökéletes vagy jó.
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1206 üzenetére
Azt hittem nekünk szólt anem már fárdt vagyok de még nem alhatok mert haver jön skypra amcsiból
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1204 üzenetére
Mi nem?
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1202 üzenetére
Ez igaz hát előtte jól meg kell nézni.Kissebb karcok vannak rajta de nem vészes.Azért csak több mint 10 éves érted.
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1199 üzenetére
Nézted az ismerősömét?A corsával kapcsolatban nemigazán tudok nyilatkozni mert szinte soha nem szereltem,tünk.Sajnos miskolci vagyok én elmennék szivesen.Haveroma multkor magánkézből vett autót,a tulaj megengedte hogy elvigyék a 307 est a szervízbe átvizsgálni.16 ezerbe került annyit megér szerintem.
-
spurika
senior tag
válasz
makaveli666 #1192 üzenetére
Természetesen.De gondolom benzinesre gondoltál.Mert dízel kicsit nehéz vólna de nem lehetetlen de az már ne mide tartozik.1.4 est fogyasztás végett ne vegyél,főleg ha légkondis.
-
spurika
senior tag
válasz
zoo8800 #1189 üzenetére
Tudom nekemis volt 524td. Azért össze lehet hasonlítani a mercivel ahol még németországban angolul tanították a szerelőiket hogy nehogy szégyent valjanak,Vagy estlegesen nehogy pancserek javítsák az E, és S modelleket.Ilyen promóciót a BMW nem tett meg az Usáért soha.Erre céloztam.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1183 üzenetére
az bizony
-
spurika
senior tag
válasz
varga911 #1178 üzenetére
Úgy hogy az USA-ba megkérdezettek 74% (100000) tehát 74000 kicsit vagy egyáltalán nem foglalkozik még mindíg a fogyasztással,ez tavalyi adat.(people word)A reálkeresetekről nemis beszélve mindíg is egy pazarló felvágó kapitalista nép volt azis marad.Csak ezt akartam ezzel elmondani hogy nem akart a BMW amúgysem Amerikai piacot hódítani.Éppen elég tehetős fun van európában is.
-
-
spurika
senior tag
válasz
Typhoon47 #1175 üzenetére
Mert az amcsiknak nemszámít a fogyasztás,minek nekik dízel.Mikor 1 gallon kerül nálluk majd annyiba mint itt 1 liter.Rohadtúl nem érdekli őket hogy a 530,vagy 540 i 15-18 liter benzint eszik azért.A mérföldezés pedig azóta van mióta megvették a Rovert,Egyesült Királyság végett.
-
spurika
senior tag
válasz
dízelracer #1162 üzenetére
Tudom,csak szivtam a vérét.Próbáltam más irányba elterelni mert látszik rajta némi bizonytalanság.
-
spurika
senior tag
válasz
Mr.Grincs #1112 üzenetére
Nekem is fura C5 után a stilo,De ha sz.könyves veszel ami igazolt kilométerrel van rendszeresen karbantartott és nem női tulajtól,hidd el megveheted.Viszont ne a leggyengébb változatát a JTD nek.Pontosan annyit eszik nagyobb tempónál mint a nagyobb társaik.Tapasztalat céges autónk volt 1 120 lovas.300 ezerrel adta el a cég és még szinte hibátlan volt.Pedig amit kapott apám tőllünk.Javítási gomdok inkább idegesítőek voltak mint költségesek a 2. évtől havi rendszerességgel műszerfal világítás cseréi,elektromos ablak kapcsoló hibája és stb.'100 forintos tételek de idegesítő.Nállam kapott egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest