Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
rbalint88 #185569 üzenetére
Ha reggel elindulok Debrecenből mondjuk Győrbe és még haza is akarok érni értelmes időben akkor csak a gáz marad.
Ezt majd megkérdezem, nem lenne rossz, ki is fizetném akkor is ha csak céges autó de most hómofisz van.
dj79: Egy relatíve keveset futott, jobban felszerelt darabot most is elfogadnék magánnak.
-
trassher
addikt
6-os kézi volt a pözsó, 112 lóerős.
Qru: Tavaly december óta használom új kora óta. Az én fülemnek hangos és rettentően forog ha gyorsítani akar az ember. Ettől eltekintve tényleg nem rossz autó, mondjuk az is poén, hogy nem széria az android auto/apple carplay de kezdem ezen is túltenni magam
-
trassher
addikt
Kis távokra szerintem is ideális. Nem rossz ez a corolla de a cvt váltót süketeknek találták ki. Sajnos az enyém hatchback így pakolni sem nagyon lehet és hátul is szűkös. Viszont egy 2 literes kombi már megy is, hely is van benne és jól is mutat. Persze annyi pénzért már sok mindent lehet kapni.
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
Dare2Live #180196 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy nem taposni. Ha adott nap debrecenből el kell mennem győrbe és még aznap haza akkor nem fogok 120-al menni a pályán. A peug ebben például tökéletes. 145-150 tempomat és 5,2, vegyesben pedig 4,5-4,7-ből megáll. A kollégák már szivatnak is vele: "Majd megmondják otthon szabolcsban, hogy itt a bolond a kuplungos toyota-val"
Még jó, hogy bevásárolt belőle a cég yaris-okkal és rav4-ekkel együtt. -
trassher
addikt
Corolla 1.8 hybrid-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hónap végén cserélik az 1.6 hdi 308-asom és valahogy nem vagyok elragadtatva. Az, hogy mekkora az adott, 1-2 embernek elől talán oké lesz viszont attól tartok, hogy nem fog menni cserébe zabál. 5,5 a norma rá, mondjuk úgy megmosolyogtató.
-
trassher
addikt
válasz
molnarpeter #175738 üzenetére
Köszi, úgy látszik akkor ez sem nyert hangszórót.
-
trassher
addikt
Ha már Focus 2 akkor mik a tapasztalatok az 1.8 FFV és a 2.0 motorokról?
-
trassher
addikt
válasz
Gergőke88 #175605 üzenetére
Egy B5.5 passat-hoz olcsóbb rengeteg alkatrész. Barátommal mindig pislogunk mikor alkatrész kell. Egy tisztességes termosztát nekem 14.000, neki 6.000. Fék alkatrészek, lengéscsillapítók is kivétel nélkül olcsóbbak és nagyon nem egy kategória a két autó.
Bontott extra alkatrészek is drágábbak (bőr szett, kormány, stb), persze ez abból fakad, hogy kevés volt a jól felszerelt astra.
Azért be kell látni, hogy az akkori Golf IV, Focus Mk1, Astra G trióból az Astra a legegyszerűbb. -
trassher
addikt
válasz
molnarpeter #175595 üzenetére
Szerintem pedig adja el, mondom ezt G tulajként.
Sosem volt egy jó autó cserébe az alkatrész is drága.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Tavasszal autócsere következik és szívesen vennék ajánlásokat. Jelenleg egy 1.4-es 90 lóerős astra g-m van, lassan 5 éve.
Kritériumok:
-65% autópálya/főút, 35% város.
-Üzemanyag majdnem lényegtelen, évi 15 - 20.000 km körül megyek mivel van céges is
-Sedan, 5 ajtós és kombi jöhet szóba. A mostanitól kisebb semmiképp.
-Benzines esetén minimum 130 lóerő, dízel esetén minimum 110.
-Szokásos extrákon kívül (minimum 2 elektromos ablak, klíma, tempomat) nincs nagy elvárás. Ülésfűtés ha van az oké de nem létszükség.
-A kevés km futás miatt a fogyasztás nem igazán szempont, inkább legyen elég a bőven dinamikus közlekedésre és ne kelljen gépészkedni 1-1 előzés alkalmával.
-Természetesen minél fiatalabb annál jobb ezért nagyjából a 2000-s évek vége lehet reális a vételárat tekintve.
-1,5 - 1,8 millió forint a keret. Lehet itthoni vagy kinti autó és alkalomadtán egy kis szereléstől sem riadok vissza, van/volt min gyakorolni.
-184 cm vagyok szóval a dodzsem kategória kizárva.A fentieket figyelembe véve mely típusok és motorok lehetnek számomra érdekesek? Elképzelés van de több információ, nagyobb választási lehetőség.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
BigBlackDog #142510 üzenetére
A 125 lóerős motor ahogy linkeled g-ben más váltóval volt szerelve + egy zafirában azért szerintem a szélzaj is máshogy érzékelhető.
Már egy motorháztető szigetelés is sokat segít. Próbáltam már classic g-t amiben ugye gyárilag nincs. Na az tényleg hangos volt.
-
trassher
addikt
Az 1.6 szerintem csendesebb mint az 1.4, ugye csak arról tudok nyilatkozni bár jobban belegondolva nem. Ugyanaz a váltó van alattuk így nincs hosszabb áttétel. 1.6-os b5.5 passat-hoz képest az 1.4 egy, talán másfél fokkal hangosabb. Az 1.4 ugye nem igazán erre való, nem is forgalmazták németországban csak 1.6-tól felfelé. Ha nem kell azonnal az autó akkor én inkább keresgélnék míg nem találok egy szebb 1.8-ast csak az a gond, hogy nagyrészt 3 ajtós kasztniba és bertone coupe-ba szerelték.
Rozsdára érdemes figyelni azokon a pontokon ahol írtam. Párásodást okozhat a külső-belső keringtetést állító zsalu kikopása. Ha nyitott állásban marad akkor belső keringtetés van és megjelenik a pára. Gyújtásnál lehet hallani egy halk daráló hangot a kesztyűtartónál ha ki van kopva. Zárhídra adattábla van szegecselve, ha az nincs akkor törték az elejét. Anyósülésnél a gumiszőnyeg alatt egy kis műanyag fedél, gyárilag van benne szivacs. Ez takarja az alvázszámot. Ide érdemes benyúlni, hogy nem e nedves. Ha ezt tudom megúsztam volna egy nkh-s alvázszámot mert otthagyom az autót. A tetőantenna talp tömítése tud elöregedni, ez könnyen észrevehető, 2000 forint egy új, gyorsan lehet cserélni megelőzve a beázást. Benzines motoroknál ugye van egr szelep amit illik tisztítani csak sokan elfelejtik. Ha koszos, kezd leragadni akkor 2-es és 3-as fokozatban adott gázpedál állást tartva rángat, motorfék pedig szakaszos. Így hirtelen ezek jutottak az eszembe. -
trassher
addikt
Ezek közül octavia vagy g astra. A astra-ról tudok érdemben nyilatkozni bár az enyém 1.4. Az 1.6 nem rossz motor csak van amelyik szereti az olajat konstrukciós hiba okán. Pakolhatósággal nem lesz gond az 5 ajtóssal, én 5 ember 1 heti cuccát pakoltam bele mikor visszajártunk egyetemre. Fenntartása nem lesz drága, minőségi alkatrészek árai sem borsosak. Beltere masszív, nem pusztul csak a váltó és kézifékszoknya ami gyárilag műbőr + a dudagombok szoktak beszakadni 180-200 környékén de ez sem triviális. 800-ért már lehet kifogni szépet és jót vagy ez alatt picivel olyan 700K környékén. Az ilyen 1,4 - 1,6M-s árú darabok kelthetnek az emberben kételyt, hogy akkor mit adnak 800-ért de nem kell félni. Azok túlárazott, silány lengyel szarok, szebben nem lehet kifejezni. Fék és futómű alkatrészek bírják a strapát, ez ugye a bp-i használatnál előny. Hátsó kerékjárati ívek alja tud rohadni és a tankbetöltő melletti lemez.
-
trassher
addikt
válasz
Kornel #141384 üzenetére
Minden van hozzá, keveset eszik, relatíve kényelmes. Ismerős 350K-t tekert bele 8 év alatt, a legnagyobb kiadás egy lendkerék volt és egy turbófelújítás. Azt mondta ha tudna ilyet venni 150K km-rel a mai napig megvenné újabb 8 évre. 600K km-rel az órájában adta el, minden nap látom az autót.
-
trassher
addikt
válasz
mycso #141194 üzenetére
3-man is lekapcsoltuk index közben a világítást mikor próbáltuk az autót.
A sok rekesz tényleg jó de akkor lehet én vagyok ilyen, hogy alig férek sok autóban. Ma is egy j astra sports tourer-el mentem, teljesen le kellett engednem az ülést, hogy a jobb térdem ne feszüljön a középkonzol ívének. A kesztyűtartó probléma akkor tűnt fel amikor harmadik alkalommal állítottak meg igazoltatni és mindig ki kellett adnom a sofőrnek a forgalmit.
-
trassher
addikt
válasz
roberto211 #141189 üzenetére
Akkor leírom harmadjára is, hogy nem a sofőr nem tudta kinyitni a kesztyűtartót hanem én az anyós ülésen mivel olyan kevés a hely.
Az ajtaja nem tudott lenyílni mert ott volt a térdem.
t1: Az opelben is akkora kesztyűtartó van, hogy belefér 2 tepsi mégis kitudom nyitni ha ott ülök.
[link]
-
trassher
addikt
válasz
roberto211 #141169 üzenetére
Félreértés ne essék, én nem tudtam kinyitni rendesen a kesztyűtartót mikor az anyósülésen ültem. Nem vagyok benga a 184cm-el de nekem teljes mértékben kényelmetlen volt. Mögöttem a 170cm-es haverom csak középen fért el úgy, hogy a sofőr 165cm.
Érdekes mód b5.5 passat-ban ki tudom nyitni a kesztyűtartót teljesen az anyósülésen ülve. Nagyon nem egy kategória a 2 autó se belül se kívül. Az 1996-os swift-emben több hely volt elől és hátul is mint egy megane 2-ben az már biztos.Mögöttem terpeszkedni tudtak hozzám hasonló magassággal.
-
trassher
addikt
válasz
Kornel #141101 üzenetére
Szerintem meg pont nem meglepő.
Te konkrétan nem férnél el benne hidd el. Annyi hely van benne, hogy teljesen hátratolt anyósüléssel nem tudtam kinyitni a kesztyűtartót teljesen mert a térdemtől nem volt neki hely. Vezetni is elég érdekes, nem fértem benne sehogy. Bónusz a világításkapcsoló. Indexelésnél nem egy alkalommal kapcsoltam le a pilácsot.
-
trassher
addikt
válasz
Tothgera30 #140660 üzenetére
-
trassher
addikt
válasz
Tothgera30 #140458 üzenetére
Ennyiért valóban korrekt ha jó állapotban van és a leendő tulaj nem rakétát keres.
-
trassher
addikt
válasz
B-L-A-C-K #139863 üzenetére
A 140 lóerőset nézed? Az 1.6-tól fényévekre van, a városi fogyasztás meg egy dolog. Az én 1.4-es g astrám is simán bever városban 10 litert ha nem finomkodok.
Amúgy signum-ot nem néztél még? Legfiatalabb 2007-2008 közötti példányok kint jó áron mennek, mire itthon lepapírozod és leszervizeled 2M-ból az is megáll. 1.9-es dízel 150 lóval bőven elég, ez a fiat jtd motorja. -
-
trassher
addikt
válasz
tboy93 #138044 üzenetére
Én ali-ról rendeltem ami a képen is van. Elemet kicseréltem magamnak, nagyon maximum 2000 forint volt az akció. Ez inkább műanyagos mint gumi de nem is fog beszakadni az biztos. Ignis kulcs ugyanez, ott is cseréltem már faternak házat + gombokat.
sagesz93: Ezt mi hoztuk ki 0 kilométerrel 2006-ban. Kb. a tökéletes autó az öregnek mert a műszaki dolgok abszolút nem érdeklik és neki az autó is csak egy eszköz amivel eljut A-ból B-be. Szerintem elég csak annyit mondanom hogy autókozmetikás ismerősöm tavaly szeptemberben csak azért vállalta el mert jó barátok vagyok. Baráti alapon kért 17K-t úgy, hogy 3 napig nála volt a kocsi.
-
trassher
addikt
válasz
hobizoli #138040 üzenetére
G astrákból a későbbi classic (lengyel) kiadás ilyen. A pótkulcs sima volt, távirányító nélkül. Sokat hirdetnek a sima kulccsal mert a távirányítós eltűnt. Mondjuk ezt sosem értettem, a 20 éves suzukinkhoz megvan az összes gyári kulcs.
A korábbi német verziókhoz minden kulcs távirányítós volt. Az más kérdés, hogy a gyári gombok kiszakadnak/berepednek aztán leszarják pedig ali-ról fillérekért megvan az új ház. Gyári ház meg csak elektronikával van. [kép]
Szerk.: Na gyári kazettás ignis-t még nem láttam, fateroméban is cd-s van. Mondjuk 3-szor ha volt benne cd a 10 év és 340K km alatt.
-
trassher
addikt
Alvázszám újratöltve. Ez azért már tényleg abszurd.
-
trassher
addikt
válasz
huliganboy #137604 üzenetére
Reggel 8-ra kaptam időpontot, délután 3-kor lett vége. Szerinted mennyire untam már a dolgot? 1 ügyintéző van akinek be kell adni a papírokat, onnan mehetsz tovább az illetékeshez. 7:45-kor érkeztem, akkora már 4 nepper állt a sorban 6-8 autó papírjaival.
-
-
trassher
addikt
válasz
haddent #137590 üzenetére
Te már láttad képen mikor elkészült.
szilva01: Pont olyan szarul mint ahogy hangzik.
Eladásnál ha jól sejtem lesznek érdekes tekintetek.
B-L-A-C-K: Az biztos. Csak azt nem értem, hogy egy hatóságnál ahol ilyeneket csinálnak minden nap miért nincs előre legyártott adattábla. Azt pedig felrakhatnák teszem azt a b oszlop tövébe vagy a tűzfalra.
-
trassher
addikt
válasz
rbalint88 #137580 üzenetére
tboy93 meginvitált egy bemutatóra.
Valóban tök igényes és minőségi alvázszámot adnak a művelt nkh-sok. Az irodában a szemle előtt hülyének néztek, hogy nekem tuti f astrám van és nem g. Mondom neki menjünk már ki aztán nézze meg mit hoztam. Kimentünk, emberünk lesápadt, úgy hívott egy vizsgáztatót, hogy jöjjön már nézze meg mert ilyet nem látott. Hát ő is csak pislogott majd a tornyot megcsiszolta és beütötte a próbajelet. Mondta itt lesz az új szám. A vizsgasoron egy másik ember meg kérdezte, hogy ez mi akar itt lenni. Mondom a kollégája csiszolta le kint, hogy ott lesz az új szám. Hát ő oda nem tudja beütni, nem lehet mert gyenge az anyag. Mondom maga aztán jó erőben lehet. Mondták, hogy kis alutáblába beütik és azt rakják fel, addig várjak kint. Na a kis alutábla az valóban pléhlemezből lemezvágó ollóval kivágott darab szar. Egyiket a pótkerék öble mellé popszegecselték fejjel lefelé, a másik a zárhídra.
Megkérdeztem, ha mondjuk belém jönnek és megreccsen a híd akkor jövök új számért? Mondja akkor sajnos igen. Akkor kérem adjon már egy nevet - elérhetőséget mert azt maga fogja állni.
Mindezt 53.960 forintért.
-
trassher
addikt
válasz
Dinter #137131 üzenetére
Ki kell próbálni, alá kell nézni. A motorral baj nem lesz, váltóval sem igazán. Ha nem úgy kell kezdeni, hogy 4 sárvédő csere és a futóműve sincs szekér jellegűre ütve akkor ennyiért teljesen jó. A "sportdob" meg nem feltétlenül jelenti azt, hogy boyracer volt a tulaj. Egy profildobnál jóval olcsóbbak ezek az univerzális kályhacsövek.
-
trassher
addikt
válasz
Lacy6 #136965 üzenetére
Az 1.5dci például nagyon példás konstrukció. 180K km-nél két főtengely csapágy szétkopott a 2-es megane-ban. 1. ismert gondos tulajtól (autóbolond), 140K km-rel. Az akció vége teljes csapágysor és főtengely csere. Szerviz szerint visszatérő probléma a 200K km-nél széthulló turbóval együtt.
-
trassher
addikt
válasz
szőröscica #134898 üzenetére
Igen ezt azok tudják akik valamennyire is képben vannak az autókkal kapcsolatban. Azt azért ne felejtsük el, hogy a lada mint márka még mindig erősen él az emberek emlékeiben. 30 éve is szar volt mert nem volt hét, hogy ne kelljen szerelni de az embereknek ez egy ismerősen csengő név. Szerintem a legnagyobb ütőkártyája ez lehet a márkának nálunk.
-
trassher
addikt
válasz
szőröscica #134893 üzenetére
Várd csak ki nyugodtan, lesz belőle rengeteg. Az átlag magyar autósnak az kell, hogy olcsó - egyszerű - megbízható legyen. Olyan lesz ez mint a 90-es években a suzuki swift.
-
trassher
addikt
válasz
Wiz Khalifa #134053 üzenetére
Mikori swift-ről lenne szó? Nálunk itt akad egy glx-c ami 1996-os.
Limitált kiadás, 2 féle metál fényezéssel volt kapható. Kékes ibolya és forest green(a hivatalos magyar nevét nem tudom). Színre fújt lökhárítók, 6 küllős borbet alufelni, egyedi belső kárpit, digitális óra, gyári kp zár.
-
trassher
addikt
válasz
HoaryFox #133735 üzenetére
Astra g 1.8 125 le. Ettől olcsóbb nem igen lesz semmi. Írták az üléseket, hogy kényelmetlenek. B vectra ülése előre plug&play, hátra minimális szivacs formára vágás szükséges.
-
trassher
addikt
válasz
#94529552 #133528 üzenetére
focvis és kalmanchris jól írja. Nem kell feltétlenül nyomkodni, elég ha ott tartják a kezüket mikor vezetnek. Gumiból van így az idő is szépen megtudja enni. Például a suzuki ignis-ben ezt már javították, ott külön dudagomb van ugyanott. Úgy sejtem az a g astra kormányának egy jobban átgondolt változata + ez volt olcsó. Ugye megegyezik több alkatrész, mint például a bajuszkapcsolók és a világítás kapcsolója is.
-
-
trassher
addikt
válasz
Gedeon31 #133231 üzenetére
A probléma csak annyi, hogy a kevés km-es nagy eséllyel már classic 2 lesz. Ez a lengyel gyártású astra azért érezhetően spórolósabb mint a korábbi német darabok. Persze ezekkel sincs gond csak itt-ott kicsit lecsíptek a gyári dolgokból az olcsóbb előállíthatóság miatt.
kornelka: Ha könnyű a kérdés akkor a válasz is az.
-
trassher
addikt
válasz
Morris #131293 üzenetére
Nem ismerem a jogi hátterét a dolognak de akkor mi van ha nem rakták vissza? Ha elcsapok egy őzet és az utastérbe hullik még a betlehemi csillag is akkor visszarakják a ki tudja milyen állapotú matricát? Eredetvizsgára úgyis mennie kell az autónak, ott nem tudnak kérni rá újat ha nem lopott az autó és az alvázszám passzol?
TaaT: És ha nem maradt belőle semmi mint jelen esetben? Akkor eredetvizsga és adják az újat nem?
-
trassher
addikt
válasz
Handball94 #131274 üzenetére
Jó állapotú g astra évjárattól függetlenül 700-800K között indul jelenleg. 500K-s keretből szép f astra van.
-
trassher
addikt
#csakahonda jeligével kérdeznék. Egyik barátom akar venni 2007-es accordot 2.0-s benzinmotorral. Mikre kell odafigyelni a típusnál?
[link] -
trassher
addikt
válasz
Kornel #130906 üzenetére
Gondolom a könnyebb ki-beszállás miatt kell a magasabb autó. Ignis-t szerintem hanyagoljátok főleg ha derékfájós a fater. Az az autó konkrétan egy szekértengelyes stráf csak kormánnyal. Faterom újonnan vette 2006-ban, már 330K km van benne, embernek nem kívánom azt a típust. Bedobnám a meriva-t de ennyiért a kínálat alját kapnátok meg + a legtöbb 1.6-os.
-
trassher
addikt
válasz
roberto211 #130877 üzenetére
Jó de azért azt is tegyük hozzá, hogy te ütöd a 2 métert.
Ha ezt is beleveszem akkor értem miért volt neked az ülés kényelmetlen. Az üléspozíció volt nálad a gond mivel a lábtámasz közelebb van a kelleténél.
footy: 1.6-os motorral próbáltam, nem éreztem számottevő különbséget az 1.4-es ecotec-hez képest.
-
trassher
addikt
Én meg azt nem értem miért kéne úgy elájulni az 1-es fókától.
G astrám van igen de előtte 1-es focust akartam. Ki is próbáltam egyet, rendben volt tartva aztán mégis úgy szálltam ki belőle, hogy köszi ezt nem kérném.
Már írtam máskor is, lehet én vagyok amorf de abban a kocsiban nem tudtam rendesen ülni. A jobb térdem ütötte - vágta a középkonzol alsó ívét. Van akinek ez tetszik, másnak meg egy teljesen más autó.
-
trassher
addikt
válasz
aero. #130734 üzenetére
És akkor honnan tudjam, hogy az aktuálisan kinézett autóban nem e épp vétel után 2 héttel kell kicserélni?
Viszont ha a 2.2 tényleg bajos akkor benzinessel nem tudom hogy lenne véve? 1.8-al elég gyengus lehet.
rbalint88: Akkor nem tudom miért van tele a net a szívótorok problémával.
A Z19DTJ, Z19DTH 1.9 CDTI motorok szívócsövének gyakori "betegsége", Opel típushibája a levegőszabályzó lamellarendszer kikopása, amely hibás motorműködést okoz. Ennek oka a lamellarendszer mozgatásában szerepet játszó, eredetileg műanyagból készült fejek. -
trassher
addikt
válasz
Integrale #130720 üzenetére
Integrale & aero.: Van pár c vectra tulaj az ismeretségi körömben. 1.9-es szívótorok 150.000 km-enként kuka, tőcsavarok eltörnek, fojtószelepbe olaj jut és vége. Azért ezek annyira nem csábítóak. Tudom hogy mit írnak tc-n, direkt kérdeztem is azokat akiknek ilyen van, semmilyen nagyobb gondról nem számoltak be. Van köztük céges autó és saját is. Mindegyikkel sokat mennek, lehet csak eddig szerencséjük volt.
-
trassher
addikt
válasz
Handball94 #130711 üzenetére
1.4 mindenképp jó választás, 1.8 is ha találsz jó állapotút ami nem 3 ajtós. Jellemzően azokba szerelték. Dízeleket annyira nem ismerem de az 1.7-es isuzu motort szokták dicsérni.
-
trassher
addikt
válasz
roberto211 #127232 üzenetére
Ha nincs sajátod akkor nem éri meg vele bajlódni, be kell hozatni olyannal akinek van. Én sem azt írtam hogy azzal kell furikázni csak azt hogy nekem engedték kipróbálni az autót. Volt komoly 5 km város oda majd vissza. Szerintem ezért nem fognak senkit sem bilincsbe verni a helyszínen.
-
trassher
addikt
válasz
bitpork #127217 üzenetére
Ezt tudom jól de szerintem próbaút miatt nem fognak senkit megbüntetni ha a napló szerinti jogosult is ott van. Tudják azt a rendőrök pontosan hogy ki az aki csalási célzattal vezet P-s autót és ki a kereskedő.
Ilyen alapon ki fog megvenni egy P táblás autót úgy hogy nem próbálhatja ki saját maga?
Szerk.: Még mindig itt tartasz?
-
trassher
addikt
válasz
Predator2 #127197 üzenetére
Itt most 2 konkrét típus van. Nézd meg az kopó alkatrészeket mi mennyibe kerül újonnan. Nem nagy dolog 2-3 ablakban összehasonlítani az árakat. Vezérlés, fékalkatrészek, futómű alkatrészek, ezeket nézd első körben + azokat az alkatrészeket amik köztudottan könnyen elhasználódnak az adott típusnál.
-
trassher
addikt
válasz
bitpork #126969 üzenetére
Hátrálj ki nyugodtan mivel látom nem értelmezed a leírtakat.
Szerk.: Indulok is a "Hogyan éljünk előítéletek nélkül" önsegítőkörrel egybekötött előadásra.
peterr85: Legyen úgy.
Nem törvényszerű hogy egy pénztemető és szerintem nem is ezt írtam csak azt hogy az is lehet. Valakinek ez rosszindulatú, másnak meg nem.
-
trassher
addikt
válasz
peterr85 #126965 üzenetére
Ha nem fontos számodra akkor rendben. Viszont a tömítés az lehet egy szimpla O gyűrű is a hűtőnél 200 forint értékben vagy kompresszor tömítés is 25.000-től. Ha neked tetszik az autó és amire kell megfelel akkor vedd meg én csak leírom hogy ez is lehet. Nem véletlenül, én is benéztem a klímát és kemény pénzbe kerül, ez a fórum meg azért van hogy segítsünk egymásnak.
-
trassher
addikt
válasz
bitpork #126961 üzenetére
Jóhiszeműen a szalonban kell vásárolni, szerintem. Én sem abból indulok ki hogy egy autó bontásra ítélt hanem abból hogy az is lehet. Meg kell nézni, ki kell próbálni és ha jó jó, ha nem akkor meg lejjebb alkudja vagy otthagyja. A klíma pont az a rendszer amivel nagyon szépen meglehet szívni. 460-ban állapodtak meg és akkor mi van ha pl összeesett a kompresszor? Majd szereléssel együtt rákölt 200-at töltéssel? Közben majd kell még egy nyomáskapcsoló, egy előtét ellenállás mert kelleni fog hidd el. Ebben semmi rosszindulat nincs, szerintem itt senki sem akarja hogy kidobja a pénzét az ablakon.
-
trassher
addikt
válasz
bitpork #126959 üzenetére
Ezt miből sikerült kikövetkeztetned? Csak segíteni akarunk neki hogy nem kell elhinni mindent amit mondanak. Ha van az autóban klíma miért nincs feltöltve? Vagy azért mert szar vagy azért mert a tulaj fillérbaszó vagy nem épeszű. Akinek a klímája működik az általában használja is nem? Ez nem a hétvégi ház vízrendszere amit télre leengedünk hogy ne fagyjon el.
-
trassher
addikt
válasz
peterr85 #126950 üzenetére
De nyugodtan feltételezd. Engem a rokkantnyugdíjas kent át a palánkon hogy utána csak pislogtam. Klíma leírás szerint jó, mikor megnéztem az autót akkor is jó volt tehát kikapcsoltam. Csak az nem volt odaírva hogy 2 percig működik a klíma mert utána leold a kompresszor. Nem tud a rendszerben megfordulni a gáz mivel 2 szárítószűrőt sikerült berakni teljesen érthetetlen módon, az egyik felrobbant és eltömítette a klímahűtőt.
-
trassher
addikt
válasz
parandroid #126830 üzenetére
Eddig ugye ez a ka tetszett neki a legjobban. Jó kasztnis van helyben 2 is akikben megbízok és tudom hogy igényesek a munkájukra. Vásárlás előtt majd beültetem az adott típusokba, próbálja ki aztán majd elválik.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest