- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ADAM1337 #184395 üzenetére
Rendes gazdája vagyok, teszek bele olajat, vizet, nem taposom neki amíg hideg az olaj és mindig járatom egy bekötésnyi ideig a motort mielőtt elindulok.
Szerencsére outit szoktam általában belerakni, de majd megjelenek valamelyik telepen azzal, hogy "hellosziatesa érdekel az autó, tegyük már bele a bicajt". -
blu79
addikt
válasz
ADAM1337 #184047 üzenetére
Szia, mi is mazdát akartunk .. csakis mazdát ... csak dizelt mert azok árban jobbak , viszont többen írtak a rá jellemző láncszakadást ... meg rozsdát ... Ennek ellenére megnéztünk párat (2016 évjárt) nagyon szépek voltak de alulról az egyiknél az alvázon lévő csavarok full berozsdásodtak nem mindegyik de a nagyok közül ... a másik a hátsó sárvédőn apró pici rozsdapöttyök... így vegképp kiábrándultunk belőle .... és lett egy Passat B8 ...
-
válasz
ADAM1337 #155702 üzenetére
A Smart érdekes lehetőség, mindenképpen utána fogok nézni.
A Mercedes vonal miatt jó is lehet, lévén oda van "bejáratott" szerelőm. Akinek az S osztály mellett ugyancsak egy Smart-ja van városi szaladgálósnak(#155701) Jorus: nem tudom, milyenek ezekben az automata váltók?
-
enginev3.0
félisten
válasz
ADAM1337 #155532 üzenetére
Neeem, nekem céges autó van munkára
Edzeni, barátnőhöz, boltba, ez a napi 10km, de lehet hogy 15-20is meglesz, vagy épp lehet lesz olyan nap, hogy nem megyek vele, de az ritka lehet csak kéthetente 1 vagy 2 nap lesz, hogy nem indítom be.
Ezen felül kirándulós, moziba járós autó lesz még, hogy ne a családira keljen várni, vagy elkéregetni.
Ez 1.4-es, felszereltebb, de kereskedős, az nagy gond? [link]
Ő is fiatal, friss műszakis -
enginev3.0
félisten
válasz
ADAM1337 #155529 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszik, közel is van helyileg, rendes rendezett és korrekt leírás, szimpatikus hirdetés
Szép a színe, szépnek tűnik az autó, évjáratra sem rossz, és az udvar/ház környék sem putri
Szomorú, hogy nincs benne elektromos ablak, és hogy csak 1.1-es, de szerintem elég, nem rallyzni akarok, csak járni vele. Ezen felül erősebb szinte csak a dízel, ami 2.0 HDTi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ADAM1337 #155203 üzenetére
Ezt olvasd át: használtautó garancia, szavatosság
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ADAM1337 #155191 üzenetére
A vevő az eladótól megtekintett és kipróbált állapotban veszi át a gépjárművet, így azzal kapcsolatban utólagos igényt nem támaszt.
mod:
4 példány kell mindegyiken eredeti aláírás (tanúknak is) - bár ez csak a bolti önindigósnál számít. 2 példányt kap a eladó és 2-t a vevő.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ADAM1337 #153281 üzenetére
Amúgy jó az irány, benézhetsz a Subaru topiba is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
ADAM1337 #151874 üzenetére
Egyik üzleti partneremnek pont ilyen van, csak 2009-es, de ugyanez a külső, ugyanez a motor.
Ő sokat panaszkodik rá, évi szinten 800k-1M ft-ot állítása szerint kivesz a zsebéből, már ami csak a meghibásodásokat illeti, nem a kötelező szervizeket.. Legutóbb bal első légrugót kellett cseréltetnie, 350k volt mindennel együtt, de fel kellett újítania már a kompresszort is, a váltóval is volt valami, ahogy ezt ezen példány hirdetője is írja, illetve az ülésmozgató motorok is lehaltak benne fél éven belül. -
gaborbol
őstag
válasz
ADAM1337 #150773 üzenetére
Nalunk nincs dizel, de itt talalsz benne erdekes adalekokat
If the starter motor goes, you may as well replace the water pump as well. Being an engine-out operation, It takes 24 hours worth of labor the remove the engine then an additional 2 hours to replace the starter motor.
If you live in temperate climates, you may have to look at replacing the valve cover gasket ($1000.00 job).
Tire pressure monitoring sensor will always go, (You can disconnect the sensor module).
2 Batteries. The Phaeton has an AGM (Absorbed Glass Mat Battery - Not aftermarket available $220.00) battery in the left compartment (Powers everything in the car except for starting the vehicle) and the Starter battery on the right side.
My very mediocre massage seat died (Didn't bothered to look into replacing as it will cost thousands to replace).
Brake pad wear sensors, these have to be replaced with brand new parts ($200.00 for set of 4) or you can just disable it (What I did).
Wheel alignment (Only available at VW dealerships) 3.5 hours of labor for the job.
Low beam bulb (HID), to replace the bulb, you will have to remove the bumper. 2 Hour labor charge. Spend $200.00 on the proper OEM bulb and not $80.00 like I did (Died within 3 months)
-
válasz
ADAM1337 #150770 üzenetére
Természetesen nekem sincs tapasztalatom vele; leginkább egy Touareggel vethető össze a fenntartása, így bitpork lesz a Te embered.
Csatlakozva egy korábbi hsz-hez; nagy valószínűséggel nem a fék és gumicsere lenne a legnagyobb parám.
Ha tetszik, vedd meg.
Viszont addig add el, amíg úgy tudod, hogy a következő tulaj is élvezze az autót néhány hónapig. -
Termi16
őstag
válasz
ADAM1337 #150763 üzenetére
Az övében is fel lett újitva, de aztán megint tönkrement.
Nem a fék és a gumi lesz ezzel az autóval a legnagyobb problémád.Szerk.:
Többet sajnos nem tudok róla, párszor utaztam benne, de igazából csak a szentségelésre emlékszem, meg hogy végül eladta "bármi áron", csak menjen.Ha ilyesmiben gondolkozol, akkor érdemes lenne "valódi" prémiumot nézned szerintem.
-
-
Mauzes
addikt
válasz
ADAM1337 #149489 üzenetére
Ha a költség számít, akkor szerintem a fogyasztás miatt nem annyira nyerő. Rokonomnak 12-t eszik városban és autópályán is, mert hiába hibrid, bikaerős a benzinmotorja. Ami még szopás benne, az a picike csomagtartó, így családdal már nem is ezt az autóját használja.
-
szőröscica
addikt
válasz
ADAM1337 #149492 üzenetére
Sokkal kisebb a hibridé mint az E39-esedé.
Egyébként vedd meg nyugodtan, de ne azért, mert olcsóbb a fenntartása. Valószínűleg inkább drágább lesz (biztosítás, adók, ritkaságából adódó drágább alkatrészek), de ha tetszik, és belefér, vedd meg.
Szerintem jól néz ki, de én a csomagtartó miatt nem vállalnám. Egy jó Touring variálhatósága óriási plusz a hétköznapokban is, nem szívesen mondanék le róla.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ADAM1337 #149485 üzenetére
Van hozzá kisebb koptató is, de leszedve is alig buksz 1-2 kilométer hatótávot.
Vagy ilyesmi.
-
htomi85
tag
válasz
ADAM1337 #149483 üzenetére
Szinte bármi racionálisabb mint egy luxusszedán.
Innentől kezdve nevetséges a költségeken rinyálni.
Nyilván tudod, hogy egy ilyen autó kb ugyanannyiba fáj 5 évesen, mint tízévesen.
Ötévesen 8-9 milla egy ilyen autó.
Véletlenek nincsenek.
Kivéve ha lelakni lefingani veszed. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
ADAM1337 #149480 üzenetére
Prius szerviz szerintem tud segíteni, ugyanaz alapvetően a technika, szóval szvsz nincs nagy igénye
Ott ugye az inverterrel szokott baj lenni, de szerintem ez még a jobbik / régebbi verzió. Persze több olaj kell bele mint egy kisebb motoros autóba, és a váltó is megszokást igényel, de akkor már tudott nem rozsdásodó autót gyártani a Toyota.
-
lenko
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ADAM1337 #146370 üzenetére
2.5 V6 és a 3.0 TDI-vel is bele lehet nyúlni a kakiba rendesen...
"A 2.5 V6 TDI lássuk miért a sok rossz tapasztalat: VP44 adagoló valóban gyenge, elégtelen tranzisztor hűtés miatt bármikor eléghet az adagoló vezérlője, szelephimbák gyenge anyaga, túlzott vezérmű tengely kopás, kartergáz szűrő eltömődés miatti olaj szivárgás (mindenhol) és a sok elhanyagolt karbantartás bármilyen drága hibát okozhat.
Mindegyik generációra jellemző, ha gyenge minőségű üzemanyagot kap, a magas nyomású szivattyú kivégzi az egész üzemanyagrendszert (szó szerint az egészet, a tanktól a porlasztókig).
2.7, 3.0 motorok vezérműláncainak hibája, vagy nem megfelelő karbantartása az egész motor végét jelentheti. Maga a karbantartás nem egyszerű és nagyon drága, mivel ki kell venni az egész hajtóművet."mod:
alázógyík: Haver is ezért adta el S60-át, mert 250k-s ajánlatott kapott a váltófelújításra.
S60 D5 5 gangos geartronic.
-
válasz
ADAM1337 #138503 üzenetére
Hát 2M alatt nehéz lesz jót kifogni, max németből, de még ott is a legalja van annyiért.
2-2.5 között már vannak jók.
A xenonon kívül a többi még egy Trendbe is van, de Titaniumot is ki lehet fogni az említett ársávban. Park radar majdnem mindbe van, ritka amelyikbe nincs. Csak 6-os váltóval létezik a dízel.
-
válasz
ADAM1337 #138484 üzenetére
2.0 140 lovas teljesen jó, azt ha kevésnek érzed lehet rajta emelni...
Nyilván a 2.2-es 200 lovas jobban viszi, ha van rá mód akkor olyat vegyél igaz kicsit többet is eszik.
1.8-at hanyagold nem egy jó konstrukció kombinált láncos vezérlése van ami nem olcsó a kettőstömegűt is hamarabb nyírja mint a 2.0 egy előnye van csak, hogy abba még nincs DPF.
Ha városba keresel, akkor egyik dízel se lesz valami jó választás.
-
haddent
addikt
válasz
ADAM1337 #137060 üzenetére
Igen kicsit fura... mármint azért, mert szvsz. (és sose volt egyik sem, csak amit látok hallok olvasok és amiben ültem nem sofőrként) egy mergához pl. vagy felső kategóriás audihoz köszönőviszonyban sincs egy bömös. Ami semmi gond nem lenne, nekem pl. hót jó lenne egy cső buta bmw ami semmi másra nem koncentrál, csak hogy egy gyökér állat erős elpusztíthatatlan vas legyen. Ez ugye az (általad is) leírtakból kis túlzással teljesül, a gond csak az, hogy az árcímke nem ezt tükrözi.
Szóval igen, ennyiért, legyen IS-IS, ne maradjon ki a luxus sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bluering Libra irodai forgószék
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest