- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dißnäëß #227244 üzenetére
Elvileg 2012-15-ös generációváltás óta már nem annyira, főleg mióta mi sem sózunk, meg tél sincs
én mondjuk 2018 facelift utániakat néztem annó, azok nem voltak semennyire sem, de végül mást vettem.
#227246 C-HR nekem nagyon szűk hatású 182cm-rel, pedig az Infiniti Q30-am is az.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß #227289 üzenetére
Megoldott már FSI-TSI/TFSI motoroknál is [link] , gyárilag is vannak gázos “TGI” verziók. Maga az FSI motor befecskendező rendszere, ami drága lehet (mondjuk a gáz miatt kevesebbet dolgozna), korom tisztítás kellhet, vezérlés talán nem olcsó ezeken a motorokon… Annyira nem ismerem, de VW topikban érdeklődj, van CC tulaj is (dízellel), nála ajtó rozsdásodás probléma rémlik.
-
-
válasz
Dißnäëß #227245 üzenetére
van 2 literes 180 rendszerlóerős C-HR, amik kaptak GR matricát, azok valószínűleg negyedik generációs hibrid rendszerrel vannak, de egy volt kollégámnak volt egy évig, ő szerette és tolta is neki. megy az, ha taposod neki.
nekem 2023-as (már az új) NX350-em van, ebben tutira az ötödik generációs hibrid rendszer van, plusz a mostani a Rav4-hez képest még annyi előrelépés, hogy a nagyobb (RX-től örökölt) villanymotor, így 245 rendszer lóerő, de nehezebb is, mint a C-HR
ettől függetlenül lehet vele haladni, főleg sport módban. 7.5mp a 0-100 ebben a videóban és én is mértem hasonlókat, bár a zeperfs szerint "csak" 8.0
most ráadásul nincs belőlük olcsó használt, tavaly nyár végén még voltak 15-16 körül, most valamiért a legolcsóbb is 18,5 -
viizo
tag
válasz
Dißnäëß #227227 üzenetére
Haha, azért próbálj már majd ki egy újabb Toyota hibridet is, mielőtt ledöglötthalazod mindet, csak mert egy tíz éves autóban az akkori 3. gen hibrid technika nem volt versenyautó
Már az 5. gen hibridek vannak, az 1.8-asok is 140 lovasok, és egyáltalán nem mennek rosszul, a nagyobb 2.0-ás, 2.5-ös hibridek is azért már szedik a lábukat, ha odalépsz, és nem vmi ECO módba állított autóval szerencsétlenkedsz.
-
-
kcsa
veterán
válasz
"Vagy Ford (hibrid, amit a Toyotától vesz, kérdés, mennyit örökölnek a döglött hal effektusból ezáltal)."
Az egy nagyon fontos részlet, hogy nem veszi a Toyotától. Valami váltólicenszük van, de a motor az a khm. közkedvelt Duratec HE származék, a váltó is saját, némi Toyota genetikával.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem írtál árkategóriát de egy hibird Kuga pl jó lehet. Azt vezetni is egész kellemes.
Bár ha fel lett újítva a motor az S-Max-ban és alapvetően elégedett vagy vele akkor sok értelmét nem látom eladni, pont azért mert nagyobb a használati értéke mint a piaci.
Inkább vegyél mellé egy MX5-öt nyárra.Jah ha az A3 etron be van csípődve akkor nézzél rá a VW Golf GTE-re is.
-
-v-
addikt
válasz
Dißnäëß #161522 üzenetére
Ott sok töltő van
[link] [link] és még több lesz.
Egy új apmera-e, model 3 vagy majd a long range leaf 2 már megüti a szintet range tekintetében.
Az alap leaf 2 meg e-golf még pont nem, szerintem. Ez a 110-zel nagypapázok pályán, hogy kijöjjön belőle a 200-250km range háát .. majd ha már tudja, hogy lehet 130-140nel haladni rendesen, és úgy télen fűtéssel is megvan a 300-350, az már - kávézgatással persze- tényleg használható lesz hosszabb távra is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß #161507 üzenetére
Hyundai Ioniq ilyesmi lesz pár év múlva, Kona is lesz full villany, ha jól tudom. Idő kérdése
Csak a Waze
Fura a piac, Saxo és régiek drágák az akku miatt, minimális különbség az újabb. Berlingo és hasonlók még érdekesek lehetnek, bár azoknak is random az áruk.
Fiat Pandát is nézd meg, németek építettek belőle kis sorozatban villanyosat.focvis: több rémlett, de ha szépen megy le az áruk, már csak az embereket kell rájuk nevelni pár év alatt
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß #161505 üzenetére
Copart aukción tűrhető sérüléssel - de legyen run&drive - és azt itthon javíttatva kijön 3,5m körül szerintem a végén (nézegettem és utánaszámoltam én is, itthon egyelőre 4m alatt nincsenek, de mindenkinek meg kell élni valamiből). Gyorstöltést nem tud, kb 4 óra kell neki. Range 120-140 km. Garmin navi legyen meg benne, sok adatot azon lehet nyomon követni.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß #161445 üzenetére
Első mondatot ne vedd komolyan
Na de alapvetően én beállítanám a keresőt x-y összeg közé, plusz az automata és egyéb extrák ízlés szerint, aztán végignézni kb mindent, hátha akad olyan, aminek cserélték a váltóban az olajat néha. [link] ez pl ránézésre értelmesnek tűnik, marad motorra és fényezésre is tartalék, de csak akkor fog beválni, ha általában 1-2 fővel futna (hátul lábnál Golf 4 padlólemez szűkös).
Munez: elsősorban emiatt javasoltam a VAG-ot
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dißnäëß #161437 üzenetére
Prius tetőcsomival
Régi klasszikus automatát keress, minél egyszerűbb, annál tartósabb és olcsóbb. Ha az olajat igazolhatóan cserélték a váltóban, kb egyenes következménye, hogy meg kell venni
Szerintem ebben az árban ritka lesz a gondosan karbantartott, ne szűkíts típusra, csak add meg feltételnek az automatát. A4 2.5 amúgy is érzékeny darab
1.9 90/110 lovas esetleg, konszernes vasak jók lehetnek, mert ha nem rohad eddig, kis odafigyeléssel később sem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest