- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
blu79 #183099 üzenetére
Elhiszem, bár nem olvastam róla. Viszont, 2 éve van a piacon a motor, szóval kb. az összes ezzel a motorral kiadott autó garanciális még. Gondolom az ismerőseidnek is megoldották gariban a problémát. Bár nem igazán értem, a szelepfedél tömítés vacak, vagy hol jön ki az olaj?
(#183097) focvis: Elképzelhető, abszolút nincs tapasztalatom vele. Azon gondolkozom, mikor ejtsem meg az első olajcserét. Amikor a szervizben a téligumi vásárláskor rákérdeztem az első olajcserére, furán néztek rám, hogy hát 30e km vagy 2 év... mondom hát az azért kicsit sok
(#183098) Qru: Golfon is többféle van, FL előtti és utáni, illetve más lámpatestnél máshol van. Nekem 6-os imbusz, és fehér, a lámpatest tetején van, a belső sarkánál. De van egy másik is a másik sarkában, az fekete, azzal meg oldalirányban állítható. Keress rá, és próbálgasd végig, nekem jól volt beállítva, csak túl lentre. Amint egy fordulatnyit (360 fok) feljebb állítottam, egészen más dimenzióba került a LED lámpa. Most már bejön
(#183100) richies: 1.4 TSI, a szíjas változat elvileg nagyon jó és megbízható. Az 1.5 TSI váltotta le, annak a továbbfejlesztése. Nem hiszem, hogy ezzel annyi gond lenne. De ezeket nyilván nem félmillió km-re tervezik.
-
Tin
veterán
válasz
blu79 #183087 üzenetére
Szoktam nézni, egyelőre nem látom vészesnek. Gáz akkor lenne, ha 1000 km-en beverne fél-1 litert, ezt még nem találom soknak, meg persze 1000 km autópálya alatt egy menetben teljesen normális, hogy beleeszik kicsit, a VW motorjai amúgy is lazább illesztésűek.
A "nem szabad megvenni"-t mivel indoklod? Nem igazán találtam erről a motorról rossz tapasztalatokat, a bugot meg javították, és amúgy sem vészes. 2 éve van a piacon, annyi tapasztalat még nem is lehet vele. Fogyasztásban jobb a dízel, de ez Németország, az itt most szitokszó, és pár év múlva, amikor eladom a kocsit, szeretném tudni is eladni(#183086) MunezXBK: jaja, beszéltük már, lementek az ünnepek, aztán simán. most végre pihenhetek, 12 napnyi rokonlátogatás után
(#183088) BigBlackDog: fogalmam sincs, nem ismerem azt a motort. És amúgy sem taposom a kocsinak, mert minek. Pályán meg tényleg ennyit fogyaszt, de majd beírom a fogyasztásokat és kiszámolom. És ne felejtsd, ez normális benya, amikor Magyarországon tankoltam, fél literrel több volt, az osztrák határnál az OMV benyája pedig híresen jó volt mindig is. Kenguru bug: én is azt hittem, de rákerestem, és panaszkodtak sokan. De már megoldották.
(#183091) Qru: állítsd feljebb. Én 360 fokot tekertem az állítón az óramutató járásával ellentétes irányban a lámpatest tetején, mindkét oldalon. Most teljesen jó, lehetne még feljebb, de ott már kicsit vakítana (persze úgy sem annyira mint a SUV-ok meg a korábbi BMW-k).
(#183089) kisza25: max 15e km-enként cserélni fogom az olajat. Hülye leszek kinyírni a motort ilyen "filléres" dolog elhanyagolásával. Ráadásul ahogy öregszik az olaj, úgy fogy, nincs is értelme a végén egyre többet rálocsolgatni, amikor kb 4 litert kell csak cserélni.
-
dj79
senior tag
-
válasz
blu79 #182755 üzenetére
szia... a magyar kereskedő valószínűleg nem hazudott... németből van... csak a német nepper meg Dániából hozta... gondolom párszor megtekerték az óráját... nem mintha számítana... állapotot veszünk, nem km-t... vidd el márkaszervizbe átvizsgálása ha komolyan érdekel...
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bluering Libra irodai forgószék
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest