- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
szőröscica #100072 üzenetére
Igen, en direkt vettem a Reanult-val valo kooperacio elottiekbol. Elvileg alvazszam alapjan angliaban gyartottak az enyem. Vasarlas utan volt egy nagyobb 100k+ javitas, amiben a kuplung csere volt a legnagyobb munka.
Es csak tankolom es tankolom. -
tixem
addikt
válasz
szőröscica #100064 üzenetére
Igen nekem is gyanús a dolog. De mégis piszkálja a fantáziám.
A hirdetés szerint érvényes magyar okmányai vannak, műszaki 2016/4. hóig érvényes.
(#100066) endruboy1 néztük azokat is, egy-két példány ami a jelenlegi felhozatalból szóra érdemes.
Inkább az f astra kínálatot vesézzük már 3 napja, de mivel az almera is egy alternatíva azokból is van egy pár. Csak most erre ráakadtunk. -
tixem
addikt
válasz
szőröscica #100061 üzenetére
Lehet, hogy céges kocsi volt. Akkor esélyes, hogy sok km van benne. Pécsen van a kocsi, lehet, hogy rááldozunk egy kis időt és megnézzük.
Nem tudom...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #99913 üzenetére
Egyből a kis motorocska jutott eszembe, nem figyeltem a többi részletre
-
tboldi
nagyúr
válasz
szőröscica #99910 üzenetére
Gyújtás, gondolom.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szőröscica #99837 üzenetére
Szerintem a gyula kihagy. Olyan hangja van, mint amikor Simsonon megnyomod a leállítógombot egy pillanatra.
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica #99837 üzenetére
Otletem nincs, de oszinten megmondom, az a kattanas amikor majdnem leall elegge aggasztonak tunik, en nem forumon kerdezoskodnek hanem szakihoz azonnal...
aero: uhh, kemeny, de nem meglepo valahogy megsem.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #99709 üzenetére
De igen, fura szaga van, valóban. Mint a katalizátor, hasonló.
Na majd megnézem már az alját rendesebben.(#99710) tboy93:
Hát igen, nem egyszerű. Már lenyugodtam, most egy darabig marad a családban. -
-v-
addikt
válasz
szőröscica #99682 üzenetére
Hát akkor jó nektek.
időre kell menni
Nem erről van szó egyáltalán, azért mondom bele se kezdek
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szőröscica #99653 üzenetére
Nem keverem bele, egy megtörtént eset amit mindenki ismer. Nem minősítettem és külön ki is emeltem, hogy nem a bántás célom.
Szomorú eset de megtörtént, helyén kell kezelni, tisztelettel a halottnak de tanulságul az élőknek, és nem kellene elkezdeni a paulwalkerizálást.
Szerintem így van megadva a tisztelet a történetnek, hogy nem ferdítjük el egyik irányba sem.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
szőröscica #99628 üzenetére
De mi az értelme ennek? Városba fölösleges, hiszen nem tudsz a forgalomnál gyorsabban haladni.. max pályán látom értelmét ha nem elégít ki a tartós 150-en..
-
válasz
szőröscica #99624 üzenetére
Nem lambdaszonda vagy légtömegmérő? Esetleg az alapjárati szabályozó? (Csak lövöldözök
)
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica #99554 üzenetére
Most jol ertem, hogy rajtam kered szamon, hogy a kereskedo a raktaraban levo autot miert nem vitte el szoftverfrissitesre? Mert nekem fogalmam sincs, de nem is hiszem, hogy tudnom kene. Mint ahogy azt sem tudom, hogy miert olyan hulye valaki, hogy ugy teszteli az autot, hogy elindul, a problemas helyen meg lefekez. Mert ilyet amugy nem csinal senki, meg tanitjak is, hogy ilyet ne csinalj. De amugy a honda a szar, ugy altalaban.
-
Morris
veterán
válasz
szőröscica #99455 üzenetére
Ha közel van a jelenlegi lapát vége a szélvédő végéhez, akkor inkább a jelenleginél kisebbet válassz.
Szerk: Most lemértem gyorsan. Szóval az anyós oldali Bosch 21". Viszont Bosoko-ból a hülye felfogatás miatt csak 20"-os fér el.
-
Morris
veterán
válasz
szőröscica #99448 üzenetére
Nekem is bosoko van. Full ugyanaz mint a bosch. Hangja nincs, de méretben óvatosan kell választani, mert eltér a felfogatása. Én pl megrendeltem egy ugyanakkora lapátot mint a bosch (anyós oldal) és feltéve lelóg a szélvédőről.
-
hdman
őstag
válasz
szőröscica #99413 üzenetére
Várjál, most Valeo van, azelött volt Bosch, és ez a kombin volt, most mindkettőn bosoko van
tboy93: B oszloptól hátra, azaz hátsó ajtók és a csomagtérajtó. Llumar fólia lesz, itt sopronban csinálja az egyik cég. Pontos ár még nincs, kb 25 lesz.
decide: véééégre
-
válasz
szőröscica #99272 üzenetére
Az 1,8-as civic a kfki-ból kijövet az emelkedő teteje után nem sokkal már kezd melegedni. Persze ehhez 1-es, 2-es kihúzatás kell, de ilyenkor télen megéri. Amúgy jó nagy szopó volt ma fent, úgy törtek a fák hogy csak na, az egyik reggel majdnem rám zuhant... Lefele meg lezárták a műutat, csak a kerülő kaptató volt járható, persze erről csak délután 5kor szóltak. Sebaj 20 perc jégkaparás után simán lejöttünk 5en a kocsival. Remélem holnap nem kell bemenni mert még mindig le lesz zárva, szívesebben maradnék itthon
-
Buster17
addikt
válasz
szőröscica #99258 üzenetére
Azt nem néztem de olyan 1.20 körül
-
hdman
őstag
válasz
szőröscica #99239 üzenetére
Nekem nincs garázsom, télen-nyáron szabad ég alatt áll mindkét autó. A bosch életem legrosszabb döntése volt ablaktörlőtéren. Drága is,szar is. 2 hónap után már csikorgott meg nyikorgott, plusz össze-vissza töröl. A mostani valeo egy fokkal jobb, igaz az is 8k volt
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Honnan rendeled?
runner 125: Most olvastam és nem tudtam eldönteni, hogy most ez komoly vagy az egész egy vicc csak Zacskónak
-
válasz
??? nekem a suzukin 2 év alatt nem ment tönkre a valeo
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #99050 üzenetére
én is tapasztaltam már, hogy osztrák (szlovák, lengyel) benzinnel többet ment az autó, egy 10-20%-kal.
-
válasz
szőröscica #99059 üzenetére
Domi is szar cr dízel
-
válasz
Én most vertem bele megint 5k km-t Domiba. Hogy van h itthonról indulva, 2,5 tank oda az út, vissza meg 2 ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Céges Hiace hazaival nem ment el Linzig, kintivel hazajött Salzburgból. Min. 150km-ről beszélgetünk. Mínusz az enyhe emelkedő kifelé.
-
Buster17
addikt
válasz
Muter kint dolgozik és ezek a tapasztalatali.
Magyar benzinnel 1 oda utat tett meg míg osztrákkal oda vissza. Na ez a nem mindegy. -
válasz
szőröscica #98384 üzenetére
a blokkolóról azt hallottam hogy ha megfognak vele akkor cumi, a detektor viszont más tészta
-
deicide
veterán
válasz
szőröscica #98380 üzenetére
Illetve mennyire csúfítja el az autót a cucc?
-
válasz
szőröscica #98380 üzenetére
milyen messziről érzékeli a trafit? zsernyákok nem veszik észre?
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #98210 üzenetére
+1
Már egy Megane után sem akarna Swift-et.
(#98212) kornelka: És a gumi sem annyi mint 165/70R13-ra
-
roberto211
őstag
válasz
szőröscica #98208 üzenetére
Közbe vett egy Punto hgt-t állítólag melle es így már nem kell neki.
De eljön értem ezzel megyünk a műhelyébe , aztán menet közben is nézegetem majd.
Mindegy majd kiderül. Nézést megér aztán majd jelentem mi volt
-
roberto211
őstag
válasz
szőröscica #98206 üzenetére
Felhívtam délután es azt mondta az eladó (mondjuk rosszat nyilván nem mondana róla
) ,hogy nem rég vette mert egy Punto hgt-t akart venni csak akkor nem találat normálisat es megvette ezt a Peugeotot.
Mindent kicserélt rajta fék ,lengéscsillapító, meg felsorolt vagy 12dolgot de nem tudom már mit.
Bal oldalon hátul van egy kis húzás meg csomagtartoajton egy nyomódás de nyilván nem egy új autóról beszélünk. Műszakilag állítólag fullra rendbe van mert mindent kicserelt rajta. Meg autószerelő állítólag a srác.
De majd személyesen meglátom
nem kapkodom el.
-
roberto211
őstag
válasz
szőröscica #98203 üzenetére
Miről szűröd le?
Kipufogóvég meg a tető ,hogy más ? Hat mindegy, egy checket megér szerintem.
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #98162 üzenetére
Én már most a hátsó tárcsát nem tudom, de az első tárcsát 110k-nál amikor a betét cserés lett megvettük, de nem kellett felrakni, így most két Fóka 2 1.6 benzinre való tárcsánk még a garázsban pihen
-
válasz
szőröscica #98156 üzenetére
Három egymást követő számot én is le tudok nyomni a billentyűzeten 789
-
válasz
szőröscica #98097 üzenetére
Rettentő sok ilyen "elb***ott" konfigos autó van, a piros és egyéb barna színű bőrök a másik véglet, nem fogja fel, hogy soha nem fogja eladni a kocsit. Annak meg, hogy egy pont olyan elcseszett ember keressen pont ilyet, kicsi az esélye
-
-v-
addikt
válasz
szőröscica #97979 üzenetére
Az lehet, de hogy az a szervizkonyv kamu, az 100 ... kozel ennyi km van enyemben is, elso 6-7 evben ugyanoda jart szervizbe szoval nekem is hasonlo ott sok bejegyzes, na de nem ennyire
Itt a legregebbi pecset meg iras se halvanyabb a tobbinel, na persze, 7 ev utan ...
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #97979 üzenetére
Nem is a futással van a probléma, hanem a szervizkönyv eredetiségével.
-
Laraxior
titán
válasz
szőröscica #97925 üzenetére
Jamm próbálkoztam, generátor biztosan megy, mert a klímát bekapcsoltam az okés. Szerzek majd holnap egy multimétert, amíg jelez rámérek.
Még jó, hogy holnap kellett volna az autó,csessze meg. -
Laraxior
titán
válasz
szőröscica #97923 üzenetére
Az ami méri a feszt? Akkor ki kellene mérni amikor jelez hogy nincs meg az akkufesz? Mert amikor nem jelzett akkor rámérettem, akkor minden rendben volt, felkapcsoltam minden fogyasztót, akkor sem volt gond, gondolom így hébe-hóba nem mehet tönkre
Csak kicsit tartok a dologtól, mert az elején ugye generátor gond volt, és ott le is állt az autó ahogy lemerült az akkum, most nem nagyon szeretnék megállni a főút kellős közepén két város között
Mondjuk most jelenleg el sem merek vele indulni, még nem tudom, hogy oldom meg. -
válasz
szőröscica #97719 üzenetére
Én is arra gondoltam...
#97718 giigz: Köszi... már értem.
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #97073 üzenetére
pont most futottam össze egy ilyen aurissal, mentem 50+ -al szabályosan, az meg
keményenmegelőzött, közbe zebra, előzni tilos, szembe motoros, de mondom nem lépek rá a gázra, így éppen befért.
ami feltűnt, hogy az amúgy is alacsony hasmagasságához még hozzájött, hogy öten ültek benne, egy kisebb fekvőrendőrön felakadt volna ahogy néztem.
hátul szerintem elég szűkös lehet, ahogy elnéztem, nem volt őszinte a hátul görnyedő 3 ember mosolya.
nem tudom mennyibe kerül, gyanítom 5 milla környéke, annyiért már autót is adnak.
szerintem. -
-v-
addikt
válasz
szőröscica #97073 üzenetére
A J Astránál is jobban túlszervózott kormány? Úristen ..
-
brickm
őstag
válasz
szőröscica #96589 üzenetére
Értem, köszönöm.
Összeszedtem pár járművet, ami szóba jöhet a közelemben. Ha esetleg valaki megmondaná melyiket ne is nézzem, mert nem érdemes ilyen árban, vagy tuti van valami titkolt gond vele, azt megköszönném.
Első sajátnak venném igazából, annyi lenne a lényeg, hogy ne legyen egy vagyon fenntartani, ne rohadjon és ne maradjak ott vele sehol. A szívem a Toyoták felé húz.
A fogyasztásokat végig néztem mindegyik 10 alatt van(elvileg) -
albiosz
őstag
válasz
szőröscica #96540 üzenetére
An unexpected error occurred...
Na majd halnap rápróbálok még.
-
!Overdose!
őstag
válasz
szőröscica #96531 üzenetére
"Én olyan családból származom, ahol a tulajdonunkat megbecsüljük és ez az autóra is igaz."
-
Morris
veterán
válasz
szőröscica #96369 üzenetére
Bizony. Ebben egyetértünk!
-
Land
veterán
válasz
szőröscica #96362 üzenetére
Bocsánat.
Morris: Igazából már csak azzal nem vagyok képben, hogy az Octavia milyen kategória a Suberb-hez képest. Többit meg tudom nézni tesztekből is.
-
blt.62
őstag
válasz
szőröscica #95277 üzenetére
A 2002-es 2.0 HDI picassom is hiába kikímélt lassan költenem kell rá,kuplung,fűtőmotor,stb. Mi lesz akkor ha valami az adagolónál romlik el? Most még kapok érte 8-900 ezret, mert bőrös és szép. Viszont azt mondják,hogy ezek a 124-es diesel, és automata mercik örök életűek.
-
válasz
szőröscica #95277 üzenetére
Tapasztaltad?
Van itt tőlem pár km-re egy 79-s 300d aminek a futóművén kívül semmit nem kellett birizgálni ami nem kopó. Igaz nem is megy nagyon, de az eredeti >100 LE sem volt sok csak a tulajnak elég -
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #95050 üzenetére
Lupo 3L!
Krómfelni, racsing-csík, diszkrét vasalódeszka, ültetés a metróalagútig, nagyanyám kálhyacsöve a kipuff helyére, és máris sportos lesz! -
Buster17
addikt
válasz
szőröscica #95050 üzenetére
Nem mondok semmit. Lesz ami lesz, amelyik a legközelebb lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #94754 üzenetére
Jó hogy mert azzal a JAstrával ha előzni akarsz ki kell szálnod és tolnod hogy legyűrd a 93-al repesztő román kaminookat.
Am nem vok szokva ekkora távokhoz azért (is) volt fárasztó. Jól jött volna a robotpilóta.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #94768 üzenetére
Ó már hányszor leírtam, h a SUV az kocka!
Egyébként valóban elképesztő ez a szappantartó, szanaszéjjel gömbölyítősdi, nem tudom mikor szoknak le róla ismét.
Tényleg döbbenet a különbség, mondjuk számomra paradoxon az is, h SUV-on küszöbspoiler van...
mod.
Legalább volt karaktere, normális belső tere és pladonig kihasználható csomagtere.
Lassan tényleg nem lesz a G Merdzsán' kívül klasszik terepjáró forma elérhető.mod. 2
De, mellérakhatnánk az új HR-V-t is:
Embléma nélkül nehezen tudnám eldönteni h melyik melyik az elejüket tekintve.
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #94768 üzenetére
HI!
tul kocka volt mar a regi...
udv
duddukki
ps.: eladas nagyobb lesz igy
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #94758 üzenetére
HI!
vredit nem mertek letesztelni, pontosabban leteszteltek, de nem irtak ki, havon megint elso lett volna, az pedig a conti helye...
udv
duddukki
ps.: egyelore tanar ur, 3 even belul ha minden igaz doktor ur, de akkor mar kuvikkal fogok jarni
feka007: sry, az elobb pont ilyen eset volt, gondoltam leirom a mai story-t, bar sajnos egyre tobb van
ps2.: golfbol 1.6 benzin, nagyon atnezetne, patika allapotuak csaladon belul vagy ismerosi korben elmennek, sokat kell keresgelni, de maga az auto nagyon jo
ps3.: malac passat piros TDI felirattal melyik verzio lehet?
ps4.: mai kedvenc meg a ronggya ultetett 3bmw rozsdas lemezfelnin kormoranon
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #94756 üzenetére
mivel a legjobb gumi általában.
adac ide vagy oda. -
GabN73
addikt
válasz
szőröscica #94589 üzenetére
Ha dízel lenne még lehet hogy meg is venném
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #94583 üzenetére
azért az a j astra benzines motorja nem egy duratec 2.0, de mindenképp kipróbálok egy benzinest és egy dízelt is, mielőtt bármit is veszek.
viszont a kombi szerintem marad.
asszony azt mondja rá, hogy hullaszállító(#94584) giigz: franciát sose
talán laguna, de annyira rossz hírben áll, hogy elment tőle a kedvem. -
mycso
veterán
válasz
szőröscica #94060 üzenetére
No, a napokban párom astrája ugyan ezt csinálja (J 1.7ctdi). Hűtővíz min-max között és reggelente minden első indításnál nyíg, hogy alacsony a hűtővízszint.
Tegnap felöntöttem max.-ra, ma délután első beindításkor nem szólt...viszont előtte sem kellett volna.
Majd kíváncsi vagyok, hogy reggelente fog-e szólni.Jah, illetve valaki még említette a futóművét, hogy mennyire jó. Ha kanyarokban a libegős bizonytalan érzés jónak számít, akkor valóban az. Egyébként ezt leszámítva valóban nem rossz, de hát kanyarban is működjön már a futómű.
-
válasz
szőröscica #94450 üzenetére
kerestem a tobbieket, na
te mivel voltal?
-
válasz
szőröscica #94443 üzenetére
+1 Jo volt en is kint voltam. Kicsit tenyleg bmw talalkozo feelingje volt, de honda pl alig volt
voltak nagyon szep veteranok is.
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #94443 üzenetére
HI!
pluszegy en is elveztem :-))
udv
duddukki
-
Rick4
félisten
válasz
szőröscica #94193 üzenetére
Ha nőnél még, hidd el kényelmes lenne, elég 1-2 centi, meg önsúlynak 125 kiló, és kényelmesnek éreznéd. Nekem totál rendben van. Kemény az ülés, jól tart oldalt, hosszabb távon sincs gond, megállni meg úgyis a hólyagok miatt kell. Mi van jobb, ha ez nem jó?
-
válasz
szőröscica #94213 üzenetére
Én is bkv-ztam amíg át nem jelentkeztem esti képzésre, így akkor jövök be amikor mindenki megy kifele és amikor megyek haza akkor már üres a város
Dolgozni én is bkv-val járok egyébként, reggel halál bp
-
válasz
szőröscica #94208 üzenetére
Nem sokan vannak akik 190+ colosok. Pl én kényelmesen kitöltöm a teret az allroadban
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #94210 üzenetére
szerintem bp-en bkv-val fogok járni, sokkal "kényelmesebb", nem idegel ki ez a sok majom, út közbe meg netezni is tudok
havi 1-2 hosszabb útra meg nem jó egy ilyen?
ha tényleg olyan tip-top, mint aminek leírták.
amúgy is ahogy számoltam, évi 10k km lesz mostanában...(#94211) giigz : komolyan nem trollkodok.
meg fogom nézni, ha tényleg olyan, amilyennek mondják meg a képek mutatják, akkor meg is veszem.
hahu-n fent sincs. -
nesa
veterán
válasz
szőröscica #94206 üzenetére
Most a kisteher verzio miben kulonbozik PL egy pug 806 meg egy fiat scudo azonos evjaratbol, szinte ugyan az az ulles pozicio, a 806 bol kilehet pattintani elorebb vagy hatreb rakni, mig scudoba 17 es krova kell hogy kivegyed a kenyelmetlenebb tomesu (munkas auto) ulleseket.
Ulles pozicio szempontbol en nemvettem eszre extra kulonbseget a sharan es 806 kozott. -
EQMontoya
veterán
válasz
MPV elég tágas. De nem tudom, mennyire kényelmes egyébként. Az ülések kellemes plüssnek néznek ki. Rohadni viszont rohad. :S
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
akkor enm csak nekm vna bajom a kozpeso sotol a sharan es bandaja laberevel ez megnyugtat
udv
neduddki
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #94201 üzenetére
HI!
igen, csak a mutkor meg arrol volt szo, hogy a toyota is tud szar motort csinalni, most meg japan termeli az olajat...
udv
duddukki
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #94197 üzenetére
HI!
"...de japán motor van benne, nem fog elromlani."
sirva rohog...
udv
duddukki
-
nesa
veterán
válasz
Tegyuk hozza hogy neked, a nagytobbsegnek jo.
(#94195) Verbat!
Nem az ullesek beferesn van a lenyeg a fiat tipomba is betudom rakni a 3 gyereket csak egysorba a 3 szek egyszeruen szarul al meg a kicsitt nagyobb gyereket mar a kocsi ovevel kell becsatolni na ezt 1 hetig csinald napi 3-4x es a szuk szar hely szetbassza a kezed.
Meg altalaban az ulles+ tamla kikepzese sem gyerekulesre lett tervezve hanem hogy mari neni hatsoja kenyelmbe legyen. -
Gergőke88
addikt
válasz
Multkor az Opel topikba le lettem ugatva rendesen , amikor megjegyeztem hogy az 1.4 szivobenzin 87le -vel vicc kategoria a J Astraban. De ott a nagyokosok leugattak, hogy boven eleg az...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #94064 üzenetére
A tükröd nem volt behajtva az volt ott a gond.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #94064 üzenetére
Meg attól függ miből ülsz át, haver a 110lovas classicus TDI után vezette az én Euro4-es 1.6-os négyesgolfomat és már arra azt mondta mi ez a sz...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Euro5 szívó benzines, úgy meg van fojtva mint állat.
-
-v-
addikt
válasz
az Astrához képest sokkal bizonytalanabb a kormányzása
J astrának jó futóműve van ám. Amúgy mit vártál egy 1.6-os szívótól egy 1500-1600 kg-mos autóban?
A csigás 1.6 az fürgébb a 180 lóval. -
neduddki
nagyúr
válasz
szőröscica #93259 üzenetére
HI!
a megint;- )))
udv
neduddki
mod; tessek nmondani me dob at mobil felultre???
Kornelke: rokontol esmerostol legjobb megszandulasi forras vedd+/.add el neki az autojat/autodat:- )
na megygyuttukn debrecenbul, hat egy darbig nem vagyonm oda /lasd nyaraslso totyik/, ellenbn a szamolos lampicsekke nagyon teccenek
-
TaaT
nagyúr
válasz
Végre egy rendes ajánlás tőled
Bár azért az elgázosított V8-ast hiányolom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #93265 üzenetére
És tényleg. Most nézem, hogy '99-től már a Golf/Bora és Polo-kban is ilyen volt már.
-
raczger
őstag
válasz
Hát nem tudom, te hogy vagy ezzel, de én 65000 köbcenti alatt nem vennék autót [link]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
-
-v-
addikt
válasz
Egy értelmes kérdésre ez most miért is jogos ez a válasz? Viccesnek régen se volt mondjuk vicces, most meg indokoltnak se érzem a trollkodást.
-
joshua7
veterán
válasz
szőröscica #92196 üzenetére
Sok ember tájékozatlan, buta stb., eszébe sem jut, hogy urambocsá' az a szó jelent valamit más nyelven és próbál értelmet keresni neki a sajátjában. Szvsz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #92103 üzenetére
Persze, jogos, de általánosságban mondtam.
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #90328 üzenetére
Ja...
-
giigz
veterán
válasz
szőröscica #90325 üzenetére
Sedan-nak nem kell hátra ablaktörlő, a legnagyobb szakadó esőben, amikor elől már legnagyobb fokozaton megy a törlő, hátra simán látok...
-
válasz
szőröscica #90325 üzenetére
A sedan is összecsapja csak nem az üveget hanem a puttonyt.
-
kalmanchris
tag
válasz
szőröscica #90257 üzenetére
Nem érezted az iróniát a hozzászólásomban.
-
Nordik
őstag
válasz
szőröscica #90267 üzenetére
Rendben, de most ilyenért, hogy tényleg egyáltalán nem látszódik semmi és még a lökkösök se nyomódtak el fizessek neki vagy ezért ugorjon a bónuszom? Vicc az egész... persze én is ideges lennék, de rám is nyitottak már ajtót mikor benn ültem a kocsiba, semmi baj nem lett, megbeszéltük és kész.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Kikapcsolva maradt a szarkazmus érzékelőd!4!
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
ellenben romaban vezetni egy elmeny en nagyin biertam, akr csak kretan:- )
udv
neduddki
-
kalmanchris
tag
válasz
szőröscica #90231 üzenetére
Ami feltűnt nekem, hogy mennyire kevés Astra-t látni németbe, olaszba és csehbe, ahol én megfordulok. Miközben itthon szinte népautó.
(#90232) DeFranco: Tudjuk nálad mindig kész életmentő cucc van az autóban és egy kávéautomata
-
Melack
veterán
válasz
szőröscica #90228 üzenetére
Konkrétan el is tört a hűtésre szolgáló cső. Ha mobilról tudnék linkelni képet, mutatnám.
Íme: http://1drv.ms/1kUd9bJ
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #89721 üzenetére
"1.6 szívónál biztos virgoncabb"
Na látod, és van aki szerint még az 1.4 szívó is vállalható egy 1000kg+ -os autóban, és nem csak a városban.
1.2TSI, alapmotor csodákat nem kell várni tőle.
-
8th
addikt
válasz
szőröscica #89718 üzenetére
Usánkában sem véletlenül a 2.5 szívóbenzin az alapmotor a bogiban (na meg ott úgy látszik nem ment el a józan esze a törvényhozóknak). Az 1.2 TSI poloba vagy az up!-ba való lenne. A bogár dögnehéz ahhoz a motorhoz.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #89718 üzenetére
Mihez képest volt lomha?
-
Dany007
veterán
válasz
szőröscica #89493 üzenetére
A fogyasztással kapcsolatban hadd fűzzem hozzá minimális és laikus gyakorlati tapasztalatomat...
Mert amikor após Omegáját hajtottam jó egy hónapon át vegyesbe akkor az is megállt 6,5l-ben, persze csak a computer szerint. De a gyakorlat is azt mutatta, hogy jóval ritkábban kellett tankolnom, mint a 2 ezres benzines Omegát.
Pedig az egy 1998-as 2.5-ös TD kombi Omega 1,45 tonnás tömeggel. Mégis kijöttem vele pálya (140) + város 50-50%-os aránynál átlag 6,5 literből. Ebben volt több klímás út is. (de még ha fél litert csalna is a computer akkor is jó szvsz).Na most azóta eltelt vagy 15 év az autógyártásban és ott vagyunk, hogy a cikk alapján egy 1.0-s Focus durván 7 litert zabált, 1.2-es Peugeot meg 7,4-et... És súlyra egyik sincs az 1,45 tonnás Omega közelében...
Szóval na, lehet hogy valamit rosszul értelmezek vagy félreértek... meg az is biztos, hogy sokkal modernebbek és biztonságosabbak lettek azóta az autók, de most ami a konkrét fogyasztást illeti, szerintem nem egy akkora nagy szám mindez egy 1.0, 1.2 körüli autótól...
-
LógaGéza
veterán
válasz
szőröscica #89385 üzenetére
Nem a linkeltre mondja, hanem egy Civicre, amit személyesen látott
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest