Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
Ringman #296467 üzenetére
Nekem is magyar a fő fiókom, egy másodlagos UK fiókkal csináltam a regisztrációt, arra van rákötve a UK Paypal. Azóta nem nyúltam hozzá ahhoz a fiókhoz, csak a regeléshez kell
8.99 font emlékeim szerint 14 Prora, így 4 ezer körüli összegre jön ki. Én teljesen egyedül kötöttem meg az enyémre ez előfizetést, de van UK BIN-es kártyám, így nem volt nehéz dolgom.
-
Årpi
őstag
válasz
Ringman #296452 üzenetére
Én UK Paypal+UK Apple fiókkal toltam rá a 14 Pro-ra az AppleCare+-t legutóbb. Azóta is gond nélkül vonja (havi díjas konstrukciót választottam). A megkötés óta nem is léptem be azóta a fiókba.
boltvarazs:
Ott a ProMotion, az AOD, a dedikált 3x kamera, az acél váz az alu helyett. Szerintem ezek már önmagukban sem rosszak. Ennél nagyobb különbség eddig sem volt, most talán a Dynamic Island megérkezése miatt lehet csalóka. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Ringman #260502 üzenetére
Lidar érzékelési távolsága kb 5 méter, de inkább kevesebb. Egy szobát kényelmesen fel tudsz vele mérni, de nagyobb tereket már nem(csarnok, hangár).
Én PIX4Dcatch-et használtam, bár eddig csak fun szintjén. de egész korrektnek tűnik. lehet külön hozzáadni GCP-ket, overlap mértékét állítani, feature pointokat beállítani, bt-vel külső RTK-t használni -
válasz
Ringman #244074 üzenetére
"mit kell lementeni/iclouddal szinkronizálni visszaállítás előtt? (fotók, sms-ek, stb.)"
Mindent, amit nem akarsz, hogy elvesszen, tehát amiket meg akarsz őrizni.
"appok beállításai is benne vannak a backupban?"
Alapesetben minden benne van a backupban, tehát ott folytatod ahol abbahagytad, akár icloud backup, akár itunes. Ha icloud backupot csinálsz, akkor arra ügyelj, hogy legyen hozzá elég tárhely, a gyári alap 5 gb nem biztos, hogy elég.
Amiket eleve felhőbe szinkronizálsz (pl. névjegyek, icloud fotókönyvtár) azt maga a backup nem tartalmazza, mert azt az icloud bejelentkezéskor a felhőből szedi le. -
válasz
Ringman #244064 üzenetére
Garmin fenixet használok, az alapján írom amit írok, lehet hogy téves. A garmin app látja? Azzal tudod csatlakoztatni? Nálam több dologban is úgy működik, hogy az app-on keresztül érik el másik programok, tehát mire ott befejezett lesz a tevékenység, utána kerül át másik appba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ringman #225510 üzenetére
Kiváncsi vagyok mit is csináltál pontosan de nem értem teljesen.
Az első oldal ahol a fix 4 ikon is van lent az megmaradt. Utána már csak az alkalmazáslista a következő?
Mi ennek a gyakorlati haszna hogy iOS által rendezett sorrendben kell kiválasztanod amit szoktál indítgatni? -
aujjobba
addikt
válasz
Ringman #225510 üzenetére
Probald ki a spotlight-ot es tuti leszoksz a lapozasrol.
1. feloldod a telefont, fokepernyore jutsz
2. suhintasz lefele egyet, bejon a spotlight kereso
3. mivel a billentyuzet is azonnal megjelenik abban a pillanatban irhatod is a keresett app nevetEmelle behozni ezt az alkalmazas konyvtarat meg az ABC sorrendet, nonszensz.
-
Giovan!
addikt
válasz
Ringman #221719 üzenetére
Én nem is értem miért hagy erre lehetőséget nekik az Apple. 3rd party clipboard appok vannak egyáltalán iOS-re? Ha igen, akkor nem lehet csak rájuk korlátozni valahogy ezt a hozzáférést, vagy legalább egy kapcsolót adni a hozzáféréshez az appok számára a settingsben, mint mondjuk a kamera esetén?
-
válasz
Ringman #221524 üzenetére
Amiket kali írt, azon kívül nyugodtan kikapcsolhatod rajta a pin-kód kérését, mert feloldatlan állapotban nem tudnak telefonálni róla, és áttenni nem tudják másik készülékbe.
Egyébként lenne egy olyan előnye is, mint a multisim, de azt nagyon szűk körben lehet itthon használni.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Ringman #219196 üzenetére
Szia!
Szerintem +100 ezer forintért nem jobb választás a Pro.
Nekem a Pro van, de nem biztos hogyha újravenném akkor ezt venném.Igen, viszont a night mode az előnye.
Ha nem számít a pénz akkor vedd a Pro-t, nekem főleg ez a gondom a 11-el, hogy nem OLED.Én semmiképp se vennék alap, 64GB-os modellt. Pillanatok alatt megtelik az a kis tárhely.
Én 256GB-os modellt vásároltam, azért egy ilyen telefon ami már tud 4k@60 fps-t és néha néha vennél is fel ilyen tartalmat vele, oda a 64GB édes kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest