Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello,
tud valaki olyan szervizt, ahol iPhone X elolapi uveget cserenek? A kijelzo nem serult , csak egy hajszalkarc van az uvegen.
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy a News alkalmazást Mac-en hogy lehet előhozni?
iPhone-on csak átállítottam a régiót USA-ra és már meg is jelent, Mac-en is megcsináltam ezt és nem semmi.csak egy resi kellett neki.
-
törölt tag
Sosem használtam semmilyen Google cuccot vagy software-t (youtuben kívül).
iCloud Drive-al meggyűlt mostanában a bajom (melós excel fájlokkal, miegymás), kipróbáltam a Google Drive-ot és jó, kényelmesebb is használni.
mintha internet nélkül éltem volna eddig, de nem tudom mi miatt, csak olvastam, sokan óckodnak a Google-tól.
biztonságos ugyanúgy a G Drive, vagy akár a gmail is, mint az iCloud Drive és iCloud Mail? mi velük a baj?telefon, óra, laptop, tv, minded Apple, de nem bánom ha telepítenem kell rájuk a G Driveot.
-
törölt tag
válasz
Kalacskepu #200430 üzenetére
redditen azt beszélik
-
törölt tag
iCloud mail primary alias még pénzért sem módosítható?
mert akkor lehet regisztrálok egy gmailt. vagy azt olvassák?
-
törölt tag
Csak legyen Music frissites is .
-
törölt tag
megvan
-
törölt tag
válasz
MasterMark #194739 üzenetére
Pont most jártam át minden weboldalt és SEHOL nem találtam gyári szilikon tokot.
wtf -
törölt tag
iphone x-et tok nélkül használtam az elmúlt időszakban. túl bátor voltam, a sarkok pár nap alatt már karcolódtak, el sem merem képzelni hogy nézne ki a telefon pár hónap használat után.
egyetlen egy tok kb. ami tetszik, az a fehér gyári apple bőr/szilikon tok. az viszont, ahogy nézegettem eléggé kopik.
van valakinek tapasztalata vele, aki huzamosabb ideg használt gyári tokot ? -
törölt tag
AppleTV-n lehetséges valahogy iTunes Movies-ban vásárolt film alá saját feliratot rakni?
érkezik rokon, szívesen nézné magyar felirattal. -
törölt tag
iTunes Movies store-ban szokott lenni black friday?
tele a wishlistem. -
törölt tag
AppleTV 4K , meccs nezes kozben kaptam ezt a kepernyot (teljesen random):
azt kovetoen nem reagalt semmire taviranyito, ujra kellett parositsam, 80%on van az akksija.
wtf ?
ExpressVPN elofizu van a TV-n, elvileg az vedi is a tv-n levo adataim, veszelyforras lehet ez? vagy csak egy sima bug lehetett ? -
törölt tag
Van aki tok nelkul hasznal iPhone X-et?
Mennyire karcolodnak/kopnak a telefon szelei?sylex1 : latom pont most irtad. X-en nekem is csak iglass van elol, hatul rendelt uvegfolia. bumpert esetleg, de nagyon csunya az is, nem karcolodott az x-ed oldala?
-
törölt tag
Sziasztok,van lehetoseg valahogy, hogy raszurjek milyen newsletter-re vagyok feliratkozva az emailemmel ?
Ujfent eleg sok zavaro mailt kapok amikrol mind le is iratkozok, de jo lenne .bocs, ez offba ment volna.secret: kösz!
-
törölt tag
Ha már akksi, a magasabb teljesítményt igénylő játékok (pl. Fortnite, Pubg, Hearthstone) nyilván jobban is merítik az akkumulátor élettartamát.
Mennyire vészes ez, most vettem egy iphone x-et, ez előtt is és ez utánis aktívan hearthstone-ozni fogok rajta, tehát nem múlik ezen semmi, viszont nagyban rontják ezek az akksit? -
törölt tag
Használ valaki VPN-t?
ExpressVPN megeszi az akksim, ennyit nem evett korábban, csak telefoncsere óta.
Jelenleg a Twitter, safari 15-15 %, ezek a 2.3-ként használtak, az ExpressVPN pedig 29% ez az app ette a legtöbbet .
iphone x -
törölt tag
Hát, ebben az Apple Music vs Spotify témában ..
Most mindkét streaminget használom egyszerre és nem tudom melyik mellett maradjak . Sokszor váltogatok közöttük, viszont az Apple Music mindig "buta" volt.
Viszont amióta utoljára használtam, nagyon sokat változott.Ami biztos: a Spotify Daily mixek nagyon jók, ami tetszik benne, hogy régebbi zenéket is bedobál az adott előadóktól. Gombnyomásra a sok jó zene és a személyre szabott listák jók. A rádiót szoktam használni még, tetszik.
Apple music viszont:
a személyes ajánlások használhatatlanok, de.. megvagyok anélkül a 15 db ajánlás nélkül, el tudom dönteni mik azok amik érdekelnek.
Amit viszont imádok: a Beats 1 rádió. Mindig jó zenéket játszanak és előre hypeolják az adott új albumokat, megjelenéseket. Jók a műsorok is, és exkluzív tartalmak is vannak, amiket élőben az adott előadó (pl. most Travis Scott új albuma) játszik le, meg nem jelent tartalmak csak a Beats 1-en. Imádom a rádiót. Klipek, lyrics, stb.
A lejátszási listák kb. ugyan azok (A-hiphop pl a Rap Caviarral majdnem 1-1ben ugyan az).nehéz dönteni a kettő között.
-
törölt tag
Van valahogy lehetőség arra, hogy lekérjem azokat a weboldalakat, ahova regisztrálva lett korábban bármikor az email címem? icloud-os.
-
törölt tag
Music-on belülszeretném engedélezni valahogy a Szókmindó tartalmat.
iOS 12 beta van fent, nincs vele gondom, ez az első amibe belefutok, mégpedig:
Amint egy korlátozott zenét szeretnék lejátszani, feldobja, hogy engedélezzem. Amint rámegyek az engedélyezésre, nem történik semmi. iPhone-on. Hard reset, stb. volt már. Macen minden gond nélkül fut.
Próbálom manuálisan is engedélyezni, elvileg Beállítások - Általános - Korlátozások menüm olyanom viszont nincsen az Általános alatt.
Nektek ott van, vagy esetleg rossz helyen keresem? -
törölt tag
válasz
Danny365 #185731 üzenetére
A legfrissebb zenék nem feltétlen kerülnek bele a top-ba.
Spotin ugyan úgy külön felület van a legfrissebb közreműködésekre, mint a legfrissebb saját dalokra.
pl.: kép
Csak ezt hiányolom, kb. semmi mást, Music felülete jobban bejön, bár a spotify szerintem jobb listákat rak össze, az mindegy. -
törölt tag
Apple Music-on még mindig nem lehet rákeresni egy adott előadó közreműködéseire?
Már rég vissza mentem volna spotify-ról . -
törölt tag
válasz
-secret- #185592 üzenetére
Elveszett jobbos AirPod-om miatt.
istyle 32k, itt 30, de az a 2k akkor közelsem ér annyit, veszek ma egyet az iStyle-ban.érdekes, h az Apple honlapján is van szó elveszett darab cseréjéről. Biztosra mentem, négyszer beszéltem a támogatással és sajnos mindig azt a választ kaptam, hogy vásároljak teljesen új készüléket, hiába hivatkoztam a weboldalra, szerintük nincs rá lehetőség.
De sokkal olcsóbban gondolom ők sem cserélnék, nem bocsátkozom harcba .. eddig sosem volt gondom a támogatással. -
törölt tag
az almarium-pro-val van valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Sikerült elhagynom a jobb AirPods-om. Kerestem az Apple-t, ahol az értékesítési osztályt kapcsolták, majd közölték, hogy nem értékesítenek külön airpodokat, kell vegyek egy komplett új airpodsot. A csávó rám is pusholt, hogy máris megnézi h mikor kapnám meg ha most rendelnénk egyet stb.. rossz osztályra kapcsoltak sztem.
A weboldal viszont egyértelmű cseréről ír abban az esetben ha hiányzik az AirPods egy része (legyen az airpod vagy töltő).
Hétfőn újra megpróbálom, van bárkinek tapasztalata? Volt már valaki olyan ügyes mint én ? -
törölt tag
-
törölt tag
Láttam, h beszéltetek erről a Watch-al való fizetésről.
Működik ez magyar kártyával, ha igen milyen trükközéssel, mi az app, milyen a "kamat"? -
törölt tag
válasz
szabogabor10 #166006 üzenetére
Sajna pedig akkor is amikor nem szol semmi.
1-2 het, nem gond, csak na .. -
törölt tag
Ma vettem Telekomnál AirPods-ot, de sajna a bal sistereg alapértelmezetten. Vihetem vissza cserére, de másnak is volt már ilyen?
-
törölt tag
És ott a CC-ben a mobilnet kapcsoló..
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #162046 üzenetére
igen
-
törölt tag
válasz
bigdady #162038 üzenetére
Már most is megy, a handras.hu-n.
-
törölt tag
Le lehet checkolni, hogy milyen halozat fuggo vagy fuggetlen a telefon IMEI alapjan?
-
törölt tag
Beats 1-et lehet valahogy itthon hallgatni? VPN-el nem hozza be, magyar storeban vagyok. US store + vpn kéne hozzá?
-
törölt tag
válasz
Ragnar95 #151580 üzenetére
"Atlagos" nadragokat hordok en is, de vannak szukebb gatyaim is. Abszolut el fer nalam is a telo, pedig feltem ettol. Eleinte elleneztem es nem akartam Plust, jol elvoltam anno az 5s-en is. Amikor megvettem a 6s Plust sokat agyaltam, tapiztam boltban is, nagynak tunt, feltem hogy kenyelmetlen lesz. De ugy voltam vele, hogy egye-fene, max. veszek egy simat. Ehhez kepest par ora alatt megszoktam, es igazabol barmit csinalok a telefonomon sokkal kenyelmesebb igy, hogy ekkora a kijelzoje. Ha sima 6s-t fogok nem tudom elkepzelni, hogy miert valtanek vissza kissebbre, 4"-rol meg ne is beszeljunk. Szoval szintugy, nem fogok kisebbet venni en sem.
Vannak olyanok akiknek nagynak tunhet, vagy az is, de attol, hogy felsz tole bebizonyosodhat az ellenkezoje, hogy egyaltalan nem zavaro es hasznos a nagyobb kijelzo. De ezt mindenkinek maganak kell eldonteni, meg kell nezni boltban, es donteni. -
törölt tag
Az alkalmazasokat hogy tudom "kitakaritani" valahogy gep es jb nelkul?
Olvastam arrol, ha veszek egy filmet aminek nagyobb a merete mint ami szabadon van a telon, akkor megtisztitja az alkalmazasokat az iOS, viszont nem szeretnek foloslegesen filmet vasarolni. -
törölt tag
Megyunk hegyet maszni, kisebb turara kov. heten, az erdekelne, hogy milyen magassagig/hany fokig lehet felvinni a telefont?
Eselytelennek latom h vihetnem, de jo lenne par kep, ha esetleg van valami tok/kiegeszito ami erre van tervezve? -
törölt tag
Mennyitol erdemes csereltetni az aksit? Most lesz 1 eves a telo.
-
törölt tag
válasz
ateszapa748 #150622 üzenetére
DFU mod (valahogy van a 7esen is) es utana frissites.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #150603 üzenetére
2 nappal elotte nem jelzi.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #150603 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #150600 üzenetére
Megneztem, ha adsz meg neki jelzes idot jelzi a widgetben.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #150592 üzenetére
A Music widgetben is csak par albumot lehet elinditani, skippelni se lehet (bar ott a cc). Gondolom az emlekeztetok is vmi gagyi formaban van, csak a kozelgo emlekeztetoket mutatja. Csak van, oszt' kesz.
-
törölt tag
válasz
mr.tamasbiro #150587 üzenetére
Beallitasok - Altalanos - Tarhely es iCloud-hasznalat
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #150532 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
Az Uzenetek tarolja az adatokat, ez nalam mar sok GB-ot jelent, hogyan tudom kitisztitani/torolni ezeket?
-
törölt tag
AirPods-ot hozzatudom csatlakoztatni Xboxhoz, Samsung smart tvhez esetleg?
-
törölt tag
Nagyon bejon ez az Apple Music. Tetszik h nem kell bajlodni tobb eszkozon, iCloud-on egybol megjelenik mindenhol. Jok a valogatasok, foleg, h nem algoritmus alapjan keszulnek, hanem kulon team van erre is.
Nem lehet ertesitest kerni a kovetett eloadok uj kiadasairol? Regen jo volt a Connection ful, nem tudom miert tunt el. -
törölt tag
Az Apple Musicból letöltött zenét kitudom szedni mp3-ra gépen?
-
törölt tag
iOS 10.1 dev beta 1 elérhető
-
törölt tag
válasz
nederlanden #145498 üzenetére
nem lehet
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #144150 üzenetére
-
-
törölt tag
Public testereknek is elérhető a GM iOS 10.
A hivatalos majd 13-án.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #143670 üzenetére
Brutál sok, mi haverral beszéltük, hogy 30k körül még rendelünk, talán még ha picit több.. na de ez a duplája lett...
-
törölt tag
GM kint.
-
törölt tag
-
törölt tag
Picit túlárazták..
-
törölt tag
Nagyon bejön az AirPods, ha beleférős az ár, akkor jöhet.
-
törölt tag
Force touch (nyomás érzékelős) home gomb.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #143501 üzenetére
Jah, szerencsére én is átszoktattam már magam.
-
törölt tag
-
törölt tag
új public és developer béták is kint
-
törölt tag
Biztonsagi mentesbol visszalehet varazsolni a telora az uzeneteket, ha ujra raktam a telefont? Neztem par modszert de nem mukodott. Vki csinalt mar ilyet?
-
törölt tag
válasz
anderledani #140790 üzenetére
ja igen, azt elfelejtettem irni h plusz azert sem torom a rendszert, mert a tweakek 80%-a instabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest