- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
plus44 #198448 üzenetére
Nálam ugyan ez van mint nálad lesz. A fő kártya az esim (saját) a céges a fizikai. A netet az esimről kapja, emailek jönnek mennek. Nem veszek észre semmi hangminőség romlást a cégesen. Minden számhoz be lehet állítani, hogy melyik számról menjen a kimenő hívás, de ha csak híváslitából ráböksz az elsődlegesen fog kimenni. Névjegyzék-kontaktba belépsz-hívás indít és úgy már tudja....meg lehet szokni. Mivel dual standby, ha az egyiken telefonálsz a másik nem elérhető, ezért a cégest ráirányítottam a sajátra így ha beszélek a sajáton a cégesre bejövő hívás szépen becsörög és mint hívásvárakoztatásnál át tudod venni. November óta használom dual simmel és nekem az elejétől fogva megy a hotspot. Használom én is nap mint nap.
-
INMOTEP
őstag
válasz
plus44 #198448 üzenetére
Én nem használom 4g- n soha ,3g re van állitva .Nálam főleg azért mert sokszor járok olyan helyeken ahol nincs 4g hálózat ,és ha 4g re van állítva fixen akkor nem nagyon van térerő az ilyen helyeken és internet sincs ..... .Ha átállitom 3g re akkor semmi gond nincs ,full a térerő szinte mindenütt ahol járok .Az internet nekem réadésul nem tünik lassabbak mint 4g -n .Legalább is amire én használom .Hivásminőségben nincs változás
-
Ragnar95
félisten
válasz
plus44 #141344 üzenetére
Az előfizetés nem vándorol át csak úgy egyik accountodról a másikra, tehát fix marad, viszont abban nem vagyok biztos, hogyha kijelentkezel azzal az accounttal, amivel előfizettél Apple Musicra, akkor továbbra is tudod használni a szolgáltatás, sőt, valószínűbbnek tartom, hogy csak addig megy, amíg az előfizetéshez tartozó accounttal vagy bejelentkezve.
-
joey04
titán
-
-
bandigno
senior tag
válasz
plus44 #42613 üzenetére
jól belakott 5.1.1-en is előjön néha itt-ott kis megakadás, bár a spotlightot nem használom! érzem azért 2-3 hetente, hogy nem árt neki egy restart! Ha ez megmarad 6.1.3-nál, és nem romlik, akkor talán frissítek
üzemidő mennyit romlott? 5-10% körül? ...ja és köszi a visszajelzést! Neked is vadászcsiga!
-
válasz
plus44 #42569 üzenetére
Egy pixelt sem változott
Most raktam be pshop-ba. Mint azt írta is valaki, ahogy mozgatod a telót, úgy mozognak az ikonok is a térhatás elérése miatt, így nem ugyanabban a pozícióban lett a 2 screenshot készítve, így alapból egymásra rakva csak az alsó fix ikonok vannak full egymáson. Kicsit igazítva a felsők is.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
plus44 #21604 üzenetére
Itt egy leírás pl., de ahogy olvastam, te is ezt írtad le nagyjából.
Ha létrehozod itunes-ba az aac verziót, akkor ott kellene lennie az .m4a verziónak az \Tunes\iTunes Music mappába.Möhe: Ebbe a progiba be lehet állítani, hogy emelkedő legyen a csengőhang hangereje? ébresztő hangnak kellene olyan, hogy szinte 0-áról induljon, és nagyon lassan hangosodjon, mert sajnos hiába húzom le a hangerőt az iTunes-ba, akkor is elég hangos marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest