- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz
Diokhan #283025 üzenetére
Ez nekem nem egyértelmű, valaki azt mondja, a fólia véd törés ellen, valaki nem. Gondolom annak az alapja, hogy véd, csak az lehet, hogy sokszor ha leejtik, a fólia törik, és a kijelző ép maradt. De lehet a fólia jóval gyengébb, törékenyebb, és amúgy sem tört volna a kijelző?
-
rkristof
tag
válasz
Diokhan #272754 üzenetére
szerintem a szoftverek minőségével sokkal nagyobb gond van. az ios13-től kezdve mindegyik nagy release-ükben volt 2-3 olyan hiba, ami hétköznapi használat közben is előjött... és itt nem apróságokra gondolok, hogy nálam a megjelenés óta soha nem működik a shared with you, vagy hasonlók, hanem a megszakadó, elnémuló hívásokra, el nem küldött imessage-ekre...vagy a mostani verzióban a laggoló billentyűzet...
elképesztő, hogy ilyen hibákkal kiadnak szoftvereket. -
markknight
veterán
válasz
Diokhan #272754 üzenetére
Más kor volt más sztenderdekkel. Akkoriban elég buták voltak a telefonok, ma pedig annyira telített a piac, hogy ember legyen a talpán aki tud valóban hasznos, mindenki által használt igazi fícsöröket behozni. Van már hajlítható, tekerhető, csavarható, hologrammos, gamer amit akarsz.
-
tboldi
nagyúr
-
dracox
addikt
válasz
Diokhan #207151 üzenetére
Én a napokban váltottam az 5éves 5s-t egy X-re, de (egyelőre) nem bántam meg. Egy normális vékonyabb tokkal hamar meglehet szokni a kijelző méretét, a home gomb sem hiányzik már. A Face ID előtt pedig le a kalappal. Szerintem egy próbát tegyél vele, ha lehetőséged adódna majd.
-
btudos
nagyúr
válasz
Diokhan #202374 üzenetére
4G-n nem épülnek fel a hívások, se kimenő, se bejövő, így a 4G hálózatra csatlakozó telefonok se kifelé nem tudnak hívni (hiába menne 2G-n a hívás, nem váltanak le a készülékek, mert a hálózat elérhető), se fogadni nem tudnak.
PreikeStoleN: Valószínűleg ez az oka, igen.
-
agabe
addikt
válasz
Diokhan #175421 üzenetére
Egyetlen arcot lehet, de sokszor úgy csinálják ezeket a videókat, hogy akik hasonlítanak azok a szekkennelés két fázisából az első szkennelésnél az egyik arcot a másodiknál a másik arcot olvastatják be, a program meg megengedi mindkettőnek a feloldást.
Ehhez persze kell a minimum erős hasonlóság, és nem az igazi, hogy így működik, de ha csak egy arccal szkennelik be nem működik másik hasonlóval sem.
Ha találsz ikertesó kinézetű embert ne add neki oda -
Krisz0418
őstag
válasz
Diokhan #172330 üzenetére
Helló! Nekem amikor működik akkor tökéletes, minden megy rajta. Egész este nyomkodtam, zenét hallgattam rajta, instagram, facebook..játszottam is rajta hill climbet. 16%on volt, rátettem töltőre, én elaludtam. reggel nézem semmi reagálás, és azóta nem kapcsol be csak almáig eljut utána ujraindul, van olyan hogy semmi gombra nem reagál és csak percek utána hajlandó elindulni de hiába..töltőn is próbáltam ott se indul.
-
agabe
addikt
válasz
Diokhan #171046 üzenetére
Gyalulás előtt alap a full biztonsági mentés gépre ha van olyan amit tuti nem akarsz elveszteni.
Nekem nincs, elég icloud visszaállítás, meg van amikor teljesen kézzel állítom be újként, de ha meg akarnék tartani dolgokat akkor gépre mentenék amit frissítés előtt mindíg jelez a telefon is, az itunes is, szóval elfelejteni sem lehet max ignorálni -
joey04
titán
válasz
Diokhan #171031 üzenetére
Na most lehet félreértek valamit, de nekem pl a hill climb racing 2 facebookra ment, és ha ipaden indítom el, akkor meg is kérdezi, hogy a local, vagy a cloud mentést akarom használni, és ha visszaváltok iphone-ra, frissül ott is az állás ha cloud mentést választom. ios 11 van már beta óta. connected van a gamecenternél is, de amikor xiaomit használtam, akkor droidon is ment a cloud mentés, tehát biztos fb-n van a mentés. bocsi ha hülyeség, nem vagyok annyira benne, de nekem ez jött le. appon, játékon belül be lehet jelentkezni és összekapcsolni fb fiókkal.
-
agabe
addikt
válasz
Diokhan #171031 üzenetére
Vannak olyan játékok aminek az állása csak úgy marad meg, ha facebookba mentik ?
Azért a saját készüléken ott kellene lennie.
Ha más nem segít egyenlőre, akkor tegye vissza 10.3.3-at és megint menni fog, de ha lehet állítsa be a mentést saját készülékre ami után egy teljes backup szerintem azt is lementi.(#171036) Yushchenko:
jelenleg ez a helyzet.
Majd ha jóval alacsonyabb árak lesznek gsm-ekben akkor alternatíva ha valaki nem akarja kihagyni a biztosítást. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #171007 üzenetére
Jaj már megint megy a hiszti, azért mert megmertem említeni hülyeségre gondoltok?
Nem gondoltam ezzel is vérig foglak sérteni, de hát érzékeny egy világot élünk...:/
Amúgy csak jelzem másoknak is, mikor írtad a hozzászólást meg nem a menüből kérdezted hogy eltűnt e, csak szépen átírtad, eredeti kérdés az volt hogy ezeket már az iOS nem támogatja? Az hogy utólag átírtad már nem néztem, szóval ha normálisan fogalmaznál elsőnek, nem mondanám hogy hülyeségre gondoltok.
-
Kommy
veterán
válasz
Diokhan #170992 üzenetére
Igen nincsenek már benne nekem sem a telefonban, a beállításokban legalábbis most nem találtam , ahol régen voltak.
Többieknek, nem a telepíthető appokról van szó, hanem a beállításokban eddig hozzá lehetett adni a hozzáféréseket, így pl a flickr tudott automatán menteni.
-
delon
tag
válasz
Diokhan #170339 üzenetére
Én nem erre gondolok hanem a ios11 hozott egy olyan újdonságot hogy a nem használt alkalmazások ideiglenes törlése ezt hogylehet ezt a beállítást hogy lehet kikapcsolni mert véletlenül megnyomtam es azota eltűnt ez a funkció es az alkalmazas ikonja mellett egy kis felhő jelent meg ? Vissza lehet ezt vonni valahogy?
-
aujjobba
addikt
válasz
Diokhan #170319 üzenetére
Lekopogom csak egyszer jött ez elő, de nálam már 11.0.1 van, úgyhogy nem izgat igazán.
Viszont a 11-gyel rendszeresen elszállt az Apple Music is, fogta és kiugrott a lejátszásból a főképernyőre, megállt a zene is természetesen.
Nagyon remélem, hogy a 11.0.1 ezt javította, mert ez azért eléggé WTF. -
aujjobba
addikt
válasz
Diokhan #170316 üzenetére
Volt ilyen nekem is 10.3.3-mal az SE-n.
Bekapcsoltam a BT fülest, felcsatlakozott, majd elővettem a telefont hogy elindítsam a zenét.
Ekkor fogadott az üres zárképernyő, majd egyszercsak megjavult a sokadik bekapcsoló gomb nyomkodásra.
Néztem az analitika naplókat, a medialibraryd vagy libmediaD valami hasonló rendszerszolgáltatás crash-elt. -
-
aujjobba
addikt
-
rithm
csendes tag
válasz
Diokhan #163632 üzenetére
Köszi, így megoldódott!!!
Gondoltam, kipróbálom a bluetooth-t és egyben átküldök valamit (a sok közül, amit majd szeretnék). Air drop-ot eddig nem használtam, és most sem tettem volna, mert azt hittem, ha simán nem látják egymást, akkor WIFI-n keresztül sem fog működni a bluetooth.
Androidon, sőt, op. rendszer nélküli készüléken is gond nélkül lehetett küldeni.
Köszi mégegyszer! -
30z.Samu
félisten
válasz
Diokhan #163592 üzenetére
Nekem az 5-ösnek a dizájn mellett a mérete is bejön, nagyon kényelmesen el tudok rajta pötyögni egy kézzel. Kis kompakt telefon, ezért vadászom majd egy SE-re és bízom benne hogy a jövőben adnak még ki ekkora méretben telefont. Ha nem is minden évben, olyan 3-4 évente jó lenne.
Tetszenek a nagyobbak is, de az 5-ös mérete jön be jobban.
-
Totheground
addikt
válasz
Diokhan #163551 üzenetére
Tele van az internet -es a forum is- olyanokkal, akik azt sem tudjak, mi a backup meg restore, de mar a betan szorakoznak es utana ahhoz is segitseg kell, hogy visszategyek a rendeset. Amig nem ismeri valaki az alap rendszert sem, a f*sznak szorakozik egy instabil betaval.
Amugy az boritotta ki a bilit, hogy itt hajnali ketto van es most kezdett basztatni egy ismeros, hogy merul a telefon a beta miatt, hogy tudja visszatenni a veglegest. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #163470 üzenetére
Miért mi bajod vele? Évek óta oda viszem a telefonokat, hivatalos viszonteladók, és hivatalos szervizpartner.
G^zC^mp€r: Biztos 5S az, mert még csak szeptemberben lesz 4 éves...
Amúgy ha 5S-ről van szó, még tudnak adni refurbot, i5-nál már nem hinném, azt hogy ilyenkor hogy intézik ha nem tudnak adni olyat meg meg passz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diokhan #163468 üzenetére
Ezt se jól tudod sajnos, mivel létezik gyári alkatrész is amit megvehetsz bele gari lejárta után is, csak horror áron. Sőt ha betörik a kijelződ, és így cserélteted a garanciád is megmarad.
(#163466) 30z.Samu: Magadnak youtube videók alapján ki tudsz cserélni mindent, csak utángyártottnál is van jó meg rossz minőség (gyárit a fent mutatott linken tudnál venni, de mint látható abszolút nem éri meg).
Aksiban pl ezt nagyon tudom ajánlani, több 5S-be raktam már be (i5-be is van), feleségem is ilyet használ hónapok óta, nagyobb kapacitású mint a gyári, és érezhetően is tovább bírja. -
Coc@s
őstag
válasz
Diokhan #163463 üzenetére
Hát pl. ha a fullra - kikapcsolásig - merített iPhone 6-osom töltésekor mondjuk mér 1900 mAh-t, akkor kb. rendben van az akksi, hisz névelegesen 1810 mAh.
De ha mondjuk 1000-nél megáll, akkor sejthetd, hogy má csak közel 50%-os.
A telefon töltés közbeni működtetését is beleméri, ill. minden más veszteség is benne van, de talán (biztosan) pontosabb, mint a saccolós appok. -
30z.Samu
félisten
-
Coc@s
őstag
válasz
Diokhan #163458 üzenetére
Ezt a kütyüt rakod a töltőbe, vagy pl. az USB portba, amiről töltenél.
A telefont (bármi mást) ebbe dugod bele.
A kütyü méri a feszültséget és az átfolyó - a pl. telefon által felvett - áramot, és ezekből számolja a felvett energiát és ezt jelzi ki a mAh-s mezőben.Amit linkeltem, annak ráadásul több memóriahelye is van.
Bár nem hiszem, hogy ez lenne a döntő szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest