- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
pr0bi #197312 üzenetére
Imagine Dragons - Natural
A letölthető mp3 mérete: 6,1MB
Az origin m4a mérete: 3,1MB
A 360p videó mp4 mérete: 9,0MB
Az Opera Mini elhasznált a háttérben: 9,9MB-ot.
Direkt nem lehet mérni, mert egyből betöltődik, ezért más videónál lenulláztam a számlálót, így léptem tovább. Saccra innen lehet a 0,9MB többlet.
A lejátszási beállításoknál még lehet csökkenteni a forgalmat (240p), de nálam minden videó után visszaáll 360p-re.
Röviden, videó méretben lehet youtube videót hallgatni.(#197315) Noxy
Jó, hogy nem találom az App Store-ban?
Linux / ClipGrab van beüzemelve. -
Ragnar95
félisten
válasz
pr0bi #157499 üzenetére
Ha dobozos telefont veszel, azzal már alapból kicsi az esélye, hogy lopott legyen, mivel dobozzal együtt ritkán lopnak telefont, ha meg számla is van mellé, akkor végképp nem lehet gond.
Illetve ahogy előttem is említettek, megfelelő értékelésű eladótól kell venni itt HA-n és nem lesz gond. -
-Ben-
veterán
válasz
pr0bi #157499 üzenetére
Attól függ.. Itt hardveraprón nyugodtan vásárolhatsz olyan embertől, aki nem frissen regisztrált (értsd: többéves regisztráció) és jó értékelései vannak. Egy független telefonban nincs olyan sok kockázat. Ha bizalmatlan vagy, akkor keress olyan eladót, aki a telefon számláját is oda tudja adni.
-
col
addikt
válasz
pr0bi #157495 üzenetére
Volt nem is kevés. Sőt a szolgáltatók többnyire még ki is cserélik ezeket az adatokat egymással, attól függetlenül, hogy nem szolgáltató függő a készülék, hiszen a behelyezett SIM kártya és az azokon tárol egyedi azonosítók (nem a telefonszám
) alapján azonosíthatóak a hálózatokon belül is.
-
Ákinard
aktív tag
Azok a pöttyök nem a járatok, hanem a megállók helyei, így nem mozognak. A mobil alkalmazáson nincs olyan, hogy pöttykénr mozognak a járatok.
Arra jó, hogy rákattintasz az adott megálló pöttyére, akkor felül bejön a neve, és arra ismét kattintva kiîrja mikor jön legközelebb járat. Ha valamelyiket azon belül is kibálasztod, a vonalcsíkon megnézheted hol jár épp az adott jármű, de csak akkor, ha van már rá bejelentkezve jármű. (Elindult már a végallomásról. )
-
Ragnar95
félisten
-
hatesz
tag
Köszi a választ!
Az i4-emen 6.1.3 után nem volt annyira gáz a 7, asszem csak a bétát próbáltam, a JB hiányzott, ezért mentem leginkább vissza, olyan nagyon lassabbnak nem éreztem a rendszert ha jól emlékszem.
Jol tudom hogy ha frissítek 6.1.3-ról, nem tudok később visszatérni rá?
Akksi időben javul valamit az i4S a 7.0.4-gyel?lajki7: köszi, valahogy meglep azért hogy most újan tud annyit az i4S mint totál ugyanazzal a rendszerrel a 3 éves naponta nyúzott i4-em (az is megvan még)
Hogy vetted észre, jobb lett a 7-tel az akksi-merülés? -
Naigen
aktív tag
Azért az már vicc kategória, hogy sok 4S-en, amin anno az ios5 hibátlanul futott, ios6-ra való frissítés után meghalt a wifi. Emiatt tegnap rákérdeztem hivatalos szervizben, hogy ha frissítek 7-re a wifi meg esetleg onnantól használhatatlan lesz, tudják ezt javítani? Azt mondja a szaki, hogy igen, alaplap cserével, 73k, vagy 74 már nem is tudom, mert nem akartam elhinni, amit hallok. Olvasgattam itt a topicot, mint átmenetileg ios használó és azt látom, hogy hú de kimagasló minőség, meg több évre szóló szoftveres támogatás, amit egy pár generációval korábbi készülékre is feltehetsz, stb. Erre mit látok a gyakorlatban? A gyártó kiad egy frissítést, amivel gyakorlatilag használhatatlanná tesz nem egy készüléket. Akinek garanciális készüléke van, az örülhet, akinek meg nem, az eladhatja alkatrész árban a telefonját.
Lényeg a lényeg, én sem frissítettem, perpill minden tökéletesen működik, igaz ahol egy androidos telefon még 1-2-es jel erősséggel fogja a wifit, ott a 4s már nem. 6.1.3-al került hozzám, így személyes tapasztalatom nincs arról, hogy ios 5-ön jobban muzsikált-e, de a fórumokat olvasgatva könnyen elképzelhető. -
privacy99
senior tag
Hát magától ne is (bár vicces erről beszélni, mert konkrétan kopik mindegyik
), de hidd el, hogy rengeteg telefon lett cserélve úgy, hogy a felhasználó "koptatta le". Tehát hozzáverem a falhoz, vagy magától lekopik, mindkét esetben beviszem. Hogy jönnek rá hogy melyiket csináltam én? Ezt pontosan tudták az emberek, ki is használták. Úgyis azonnal adnak cserét, egy makulátlan telefon megér 5 perc várakozást.
Ne kopjon, ebben igazad van, de kopik és kész. Ez köztudott. Kivétel nélkül. Ha nem is magától, kb. rálehelsz, vagy körömmel megpiszkálod, és le fog jönni. Az én első i5-öm is pillanatok alatt (1-2 hónap) megkapta a 2 éves mobiljaim kinézetét. Csak míg ez 1szer esett le, és generált magának még pár száz kopást, a többit ehhez 15-20szor kellett leejtenem.
Tehát a lényeg: hiába cserélteted, az is kopni fog.
-
atirag
őstag
Igen egyetértek. A párom 5-ösén még 6-os van és ámulok mennyivel jobb és láthatóbb a rendszer. Pedig erre is azt mondtam,hogy nem annyira informatív. De a 7-es ilyen szempontból egy átláthatatlan valami.
És sokkal gyorsabb is a régi rendszerrelA 7-es ahhoz képest csiga
Szóval ha lehetne azonnal visszamennék és remélem jailbreak-el lesz valami használható megoldás. -
m0ski
aktív tag
Eddig nem olvastam végig a cikket betűről betűre, de leírja, hogy szükséged van mentett SHSH-ra a szükséges visszaállításhoz. Korábban azt gondoltam, hogy az SHSH-t a program le tudja húzni saját szerveréről, de közben megvilágosodtam, hogy az SHSH készülékfüggő (mindig tanul valami újat az ember
), így aztán nincs olyan hogy univerzális SHSH.
Ami viszont csak akkor elérhető, ha korábban JB volt a készüléken (és akkor megvan a Cydia szerveren), vagy a frissítés előtt mentetted iFaith-el.Nekem valószínűleg azért sikerült, mert a 7-re váltás előtt JB volt a telefonon és iFaith-el csináltam SHSH mentést.
-
agabe
addikt
Nem a folyamatossággal van a gond, hanem az animációk lettek hosszabbak (új designhoz ezt találták ki újabb effektek amik szerintük jobbak) ezért többet kell várni amíg lefutnak, így a váltások között valamivel nagyobb az idő. Sok tetszik belőle, de van ahol csak "csicsa" és öncélúnak tűnik.
Ez van. Nem reménykedem benne, hogy megváltoztatják.
Ha sokat gyorsítanak rajta akkor kapkodós lesz, ezért nem fognak. -
Hát igen, én sem adnék ennyi pénzt érte. i5 is azért van, mert hűséget hosszabbítottam, és 50k volt vagy így valahogy. 210k-s áron volt egyben, annyiért biztos nem vettem volna meg. Bár a fene tudja, voltak iPhone-ok, amit függetlenül egyben kifizetve vettem meg, vagy T-nél és kérte ma függetlenitést. Csak akkor még ilyen 165-170k-s áron mozogtak, nem durr neki 210.
Criton: igen, 210k volt a 16 gigás induláskor.
-
Nem nagyon "ment át" amit írtam... nyilván, aki új vásárló és kicsit is belegondol, melyiket vegye, gondolván arra, hogy esetleg nem egy évre terezi venni és utána lecserélni, akkor nem a 4S-t fogja venni. Bár, mivel így maradt a 4S "belépő" telefonnak, csak tovább lesz rá támogatás, mint azt gondolná elsőre az ember.
"Az Apple úgy gondolja, hogy aki fejlesztő annak úgyis van Mac gépe, szóval nem olyan nagy probléma ez."
Hát, pedig ha tudná (tudja biztos, de szeretné,ha minden fejlesztőnek mac-je lenne és nem a simulátorral próbálgatnák a cuccost)....
-
ZooLee
senior tag
Ja, valaki már említette a MotorBlast játékot, én is letöltöttem pár napja, de valami elmebeteg módon szívja az akksit. A telefon teljesen felforrósodik, és egy fél órás játék leszívja a kapacitás akár 50%-át is...
Mondjuk jó a játék, úgyhogy max kétszer töltődik a kütyü naponta...
-
törölt tag
a háttérben futó alkalmazások energiafelhasználásán éppen reszelhettek valamennyit. de eddig csak annyi a feltűnő, hogy alvó üzemmódban mintha többet fogyasztana. amúgy elnézést, hogy felhoztuk a kérdést, hiszen közel sem annyira fontos, mint az lte a Vodanal, vagy a színes t-mobile felirat
-
Kashim
őstag
Ilyen gyökerek mindig lesznek, tökmindegy épp mi van náluk. Emiatt kár rosszul érezned magad. Ha meg vagy elégedve a telefonnal használd egészséggel. Semmi köze hozzá, hogy páran ilyen marha módon viselkednek. (fanok, haterek meg minden márkánál vannak szóval... ha valaki ez alapján dönti el, hogy mit vesz, nem az alapján, hogy neki mi tetszik, arról had ne mondjak véleményt)
-
C4mp3r
addikt
en nem banom, minden igenyemet kielegiti. vannak bosszanto dolgok a rendszerben, de melyikben nincsenek. az meg, hogy van olyan idiota aki azt hiszi ettol lesz meno vagy tobb nem erdekel. persze bosszanto tud lenne, ha megitelnek emiatt, de ne foglalkozz vele. en vettem egy ozaki icoat-ot igy a telefon hatuljabol csak a kamera latszik meg az alma logo miatt sem kell aggodnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest