- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
legutóbbi frissítés után tragédia az értesítés (15 pro), telegramnál ki sem jelez, gmailes app üzenetei feloldás után sem olvasható, csak van 10+ új üzenete érkezett szalagcím.
egyéni probléma, vagy másnál is előfordult ez?
#308501 BigBlackDog
köszi, megpróbálom, nálam nem volt még ilyen, újraindulni a telefon csak frissítéskor szokott, nem kapcsolom ki. -
-
Ringman
nagyúr
megváltás az új 15 pro üzemideje az se2020-hoz képest, ill mintha a bt. hatótávolsága is nagyobb lenne.
-
-
-
Ringman
nagyúr
ma sikerült elhozni egy 256-os 15 pro-t a telekomtól (tegnap foglaltam le telefonon), színből mondjuk választék nem volt, így kék lett.
-
Ringman
nagyúr
a té nem vitte túlzásba a kedvezményt, talán 30k-val olcsóbb a 256-os pro kkv3-ban. mondjuk én sem tenném, ha így is viszik a készüléket.
-
Ringman
nagyúr
a telekom nem kapkodja el az új modellek beárazását.
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
applecare+ elérhető Mo-n céges vásárlóként? vsz. veszek egy iphone 15 prot részletre (ilyen infláció mellett nincs értelme kifizetni egyben), de cégként ugye eleve 1 év gar. van rá.
hirtelen ezt a 2019-es szifon.com-os cikket találtam csak, ami szerint nem megoldható, azóta változott valami? [link]
-
Ringman
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #260504 üzenetére
Egy szobát kényelmesen fel tudsz vele mérni, de nagyobb tereket már nem(csarnok, hangár).
köszi!
nekem inkább az utóbbira lenne szükségem - tartószerkezeti elemek méreteit belőni, akkor közelebbi szerkezeteknél még működhetne a dolog, de azt meg pont le tudom mérni máshogy is, viszont fedélszékeknél vsz. kontrollnak jó lenne, hogyha a felmérés és a kiszerkesztés között nagy lenne az eltérés.
-
Ringman
nagyúr
válasz
-secret- #260501 üzenetére
köszi, akkor maradt az 1 év hivatalos apple garancia, bárhonnan is veszem.
van már app, ami a lidart értelmesen fel tudja használni felmérések készítéséhez?
ha nincs, akkor nem biztos hogy érdemes 13 pro-t vennem.
(a kamera zoom is jól jönne helyszínbejárásokon fotózva, de nem biztos, hogy csak emiatt +100k-t ráköltenék a telefonra) -
Ringman
nagyúr
sziasztok!
céges vásárlásnál továbbra is 1 év garancia van az iphone-okra?
ebből kifolyólag meg gyak. mindegy, hogy kinél veszem meg a telefont, vagy a szürkeimportos készülékeket egy éven belül sem javítják itthon a hivatalos apple-szervizek? -
Ringman
nagyúr
válasz
Zozo0525 #244073 üzenetére
igen. a probléma az, hogy egy ipaddel + egy másik iphone-nal megy a szenzorpáros, de pont az én telefonommal meg rejtélyes módon nem.
ha másképp nem megy akkor kipróbálom a factory resetet.
mit kell lementeni/iclouddal szinkronizálni visszaállítás előtt? (fotók, sms-ek, stb.)
appok beállításai is benne vannak a backupban? (első iphone-om, előtte androidjaim voltak, ott mindig szívás volt a gyári visszaállítás) -
Ringman
nagyúr
válasz
lugosi #244065 üzenetére
cadence szenzort nem látja a garmin connect (hivatalosan sem), de nincs jelentősége, a többi esetben fel sem kell tenni az appot, hogy működjön a speed/cadence sensor, a többi eszközön, amin próbáltam a szenzorokat, egyikhez sem tettem fel a garmin appot és ment vele a fordulatszámmérés.
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
iphone se 2020-szal próbálok garmin cadence+speed sensor 2 párost használni (appon keresztül, bluetooth kapcsolattal, közvetlenül a BLE eszközöket amúgy sem lehet párosítani), de nem akar működni, azonban ipaddel és iphone 12 minivel és androidos telefonnal megy, szóval nem az eszköz hibája lehet.
az app a cyclemeter, de másik appal sem működik (cadence run&bike tracker, wahoo)azon már túl vagyok, hogy elfelejtem az eszközöket az appokban, majd újra csatlakoztatom, bluetooth-beállításokban meg gyak. semmilyen állítási lehetőség nincsen.
van más opció amit érdemes kipróbálnom factory reset előtt? (ahhoz nagyon nincs kedvem)
más bt eszközzel működik a telefon - kihangosító, headset.
14.6-os ios van a telefonon.
-
Ringman
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #236457 üzenetére
tapasztalatom nincs vele, de szerintem a quadlockot nézd meg vagy az SKS tokjait, vagy a biciklis topikban érdeklődj
-
Ringman
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #236247 üzenetére
még nem volt rá érkezésem, de a probléma az ios 14.3 telepítésével kezdődött.
-
Ringman
nagyúr
válasz
catroot #236161 üzenetére
a beállításokon semmit sem módosítottam. (illetve ezután letiltottam a wifi-s hívást)
eddig nálam is így volt, most meg bontja a hívást és utána van lehetőségem felvenni az új telefonálót.
erre egyébként nincs csúszka.az előbb volt időm kikapcsolni-bekapcsolni, meglátjuk változott-e valami
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
tegnap este frissítettem 14.3-ra az se 2020-asomat.
most azt csinálja hívásoknál, hogy ha épp beszélek valakivel, akkor azonnal bontja a vonalat, mikor más hív.(hívásvárakoztatás helyett).
a telekom a szolgáltatóm.ez valami bug, vagy valamit máshogy kell beállítanom?
-
Ringman
nagyúr
az 5w-os töltőért nem kár, meg a headsetért sem, nálam maradtak a dobozban (se2)
még a felesleges papírokat kellene kiszórni a dobozból, bár gondolom a használati útmutató előírás.
ami viszont gáz, az hogy hiába új a design, a lightning csatlakozó 2020 végén is megmaradt.
(ill. az sem jó irány, hogy a nagy pro az többet tud, mint a kicsi) -
Ringman
nagyúr
most nézem, hogy a fotóknál minden fájlnévben a készítés időpontjánál a (készítés időpontja - 1 óra) van.
Mit kell tenni ahhoz, hogy a tényleges időpont szerepeljen a nevekben? -
Ringman
nagyúr
na ezzel megvagyok, maradt 12 (+4) app a kezdőképernyőn.
-
Ringman
nagyúr
az alkalmazáskönyvtár csak mindig a jobb szélső oldalon lehet, tehát csak akkor lehetne a kezdőképernyőtől egy lépésre jobbra, ha a többi appot eltüntetem (és ráadásul egyesével)?
-
Ringman
nagyúr
na ez az abc-sorrendbe rendezett app list olyan, mintha újra windows phone-t használnék
ami nem baj, sőt -
Ringman
nagyúr
válasz
CharlieDrop #225102 üzenetére
gondolom igen, csak a szíj szokott más lenni, meg van egyedi watch face.
-
Ringman
nagyúr
válasz
kalanchoe #225047 üzenetére
nálam a háttérben a macrumors frissül, ott ez van: [link]
10:23 am Uses largest 44mm Watch display. S5 chip (from last year). Cellular and non-cellular models available. Family Setup with Cellular model. SE has same accelerometer, gyroscope, altimeter as Series 6. Supports fall detection.
10:22 am New Apple Watch model that combines Series 6 design with more affordable price. Apple Watch SE. -
Ringman
nagyúr
Touch ID integrated into top button
na ez jöhetne az iphone-okba is.
szerk:
watch se csak 44 mm-esben lesz? -
Ringman
nagyúr
mai tapasztalat:
az office lens botrányos, néha szinkronizál, néha nem, onedrive loginokat elfelejti, volt hogy kétszer is meg kellett adnom úgy a loginadatokat, hogy nem kellett kilépnem az appból.
(office 365 üzletivel be sem tudtam jelentkezni)szerk:
bónusz: a fotók (jpg) számozása nem egyezik meg a készítési sorrenddel. -
Ringman
nagyúr
válasz
Totheground #221720 üzenetére
érdemes elolvasni a listát, kikről derült ki többek között (az egészet inkább nem másolnám be), pl:
News
ABC News — com.abcnews.ABCNews
Al Jazeera English — ajenglishiphone
CBC News — ca.cbc.CBCNews
CBS News — com.H443NM7F8H.CBSNews
CNBC — com.nbcuni.cnbc.cnbcrtipad
Fox News — com.foxnews.foxnews
News Break — com.particlenews.newsbreak
New York Times — com.nytimes.NYTimes
NPR — org.npr.nprnews
ntv Nachrichten — de.n-tv.n-tvmobil
Reuters — com.thomsonreuters.Reuters
Russia Today — com.rt.RTNewsEnglish
Stern Nachrichten — de.grunerundjahr.sternneu
The Economist — com.economist.lamarr
The Huffington Post — com.huffingtonpost.HuffingtonPost
The Wall Street Journal — com.dowjones.WSJ.ipad
Vice News — com.vice.news.VICE-News
szóval nem csak kínai és scam alkalmazásokról van szó. -
Ringman
nagyúr
az esimnek van tényleges előnye egyébként a dual-sim lehetőségén kívül?
-
Ringman
nagyúr
válasz
MasterMark #221265 üzenetére
ez a baj, hogy választani kell és ha felveszek egy hívást, akkor felugró ablak sincs, hanem a telefon hangszóró+mikrofon az alapértelmezett.
minden más platformon alap, hogy headset az elsődleges, amikor csatlakoztatva van.
ráadásul ha beszélek telefonon és felveszek egy másik hívást, akkor visszavált headsetről.szerk: közben 2 hsz is érkezett
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
azt be lehet állítani, hogy a bt headset legyen alapértelmezett hang ki/bemeneti eszköz, ha felveszek egy hívást és ne a telefon? (iphone se 2020)
kimenő hívásnál van választási lehetőség erre, bejövőnél nincs és elég idegesítő, hogy külön be kell ezt állítani.
-
Ringman
nagyúr
azért nézzetek egy idei és egy tavalyi eurhuf vagy usdhuf árfolyamot is
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
iphone 11-et rendelnék (céges vásárlás lesz, szóval az 1 v. 2 év garancia/jótállás nem érint), de adódott pár kérdésem:
- nextelshopot néztem, mint olcsó beszerzési hely, ami működő cégnek néz ki (van lezárt üzleti évük, stb) - itt ténylegesen gyári gar. van az iphone-okra?11 pro-val mennyivel lennék előrébb (méretre jobb lenne, de +100k-t elkölteni nem látom indokoltnak elsőre), ha:
- napsütésben is kell hasznom - a pro nagyobb fényereje jól jön (tegnap tűző napon az elvileg 550nit-es honor 10-en kb semmit sem láttam)
- helyszínbejáráskor néha jól jönne a nagyobb zoom (részletekre kell ránagyítani 6-8-10 m-ről)
- pwm nem zavar (s8plusom volt majdnem 2 évig)alapvetően erre használom a telefonom:
- telefonálás - néha napi 2-3 óra is összejön
- útvonaltervezés
- fotózás - helyszínbejárás, felmérés esetén, feltételezem a night mode jól jön pl világítás nélküli padlásokon, ahol minimális fény van - az XS-t ezért vetettem el, mint opciót - vagy ez jobb választás lenne?
- net, mail, üzenetek olvasása. játszani nem játszom, pár alkalmazást használok csak.
- videózni nem szoktamaz iphone 11-gyel kapcsolatban látatlanban még a kis felbontás miatt is van fenntartásom (most honor 10-em van - 432 ppi-vel, előtte s8+ 529 ppi-vel). ez mennyire vészes?
a fenti használati jelleg esetén megéri a 128 gb-os modell a 25-30k-s felárat?
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
iphone-ra 2 év garancia (1+1 év jótállás+kellékszavatosság) van, ha természetes személyként (aka magánszemélyként) veszem és 1 év, ha jogi személyként?
köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest