- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #51177472 #201404 üzenetére
Persze, biztonságos. A Gmail is tök jó, főleg, ha szereted hogy komplett profilt építenek rólad: merre utaztál, miket vásároltál, stb.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
félisten
válasz #51177472 #201404 üzenetére
Én Androidon kezdtem és most iPhone-on vagyok (közben volt pár év BB és WP), így alapvetően volt már tartalom a Google Drive-on is ill. a Google Photos-on is. Én az iTunes-t nem tudom mire használni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TigerCat
nagyúr
válasz #51177472 #200429 üzenetére
Alias igen, de a fő fiók címe nem. ha levelezni kell, jó az alias. Azt beállítod, majd hozzárendeled iMessage valamint Face Time hívásokhoz és a fő címet kilövöd a levelezőben. Innentől csak az utólag tetszőlegesen létrehozott címed lesz publikus és használva levelezésre, hívásokhoz, akármihez.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz #51177472 #194731 üzenetére
Nekem bejön a gyári szilikon. Legtöbbször azt használom,mert nem csúszós,mint a bőr. Most is az van,egy gyári fehér,2 hónapja nyúzom,de kopás nincs. A kollégámnak adtam el egy i7 plus-ra valót 2 éve,gyári fehér szilikon tok,a mai napig az van rajta neki és szép állapotban van. Nekem a gyári vált be a legjobban.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz #51177472 #193690 üzenetére
A Space Grey-en semmi nem látszott, az ezüstön, ha jobban megnéztem mikor karcok voltak amit egy kis polírozás egyből rendbe tett!
iGlass-t nem vettem meg, mert 40K a Max-ra.. Inkább az iProtection által hirdetett garanciával szemezek.
Igen én is biztosan eladom jövőre úgyis jön az új, de akkor is szeretem, ha jó fogással van a kezemben az a telefon és nem így ahogyan az elmúlt másfél hónapban volt..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Madwe
nagyúr
válasz #51177472 #192462 üzenetére
Az akkut lényegében egyetlen egy dolog rontja éss az a hő. Ha gyorstöltöd és jobban melegszik, romlik, ha ugynanolyan hűvös, nem romlik jobban az élettartama. Ha játék közben nem melegszik, nem rontja, ha melegszik rontja. Egyébként éves szinten általában 2 max 3% különbségről beszélünk: ha 2-3 év múlva eladod, leselejtezed, tök mindegy, ha 4-5 évig nálad lesz, akkor érdemes kímélni/akkucserét belekalkulálni a dologba.
-
dud998
őstag
válasz #51177472 #187141 üzenetére
Kint van a 3. publikus béta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
törölt tag
-
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #151473 üzenetére
Külső akkuk szintén merülni fognak a kelleténél jobban, de ha belső zsebben tartod őket, akkor valószínűleg bírni fogják azért.
Kikapcsolni fölösleges a telefont, ha belső zsebben lesz, akkor amíg nem használod, nem igazán fog merülni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #151470 üzenetére
Síelésnél használtam elég sokszor, -15 fokot és 3200m-t bírt gond nélkül. Viszont arra számíts, hogy hidegben rosszabbul bírja az akku, tehát gyorsabban is fog merülni, illetve kikapcsolhat korábban is, mint a szokásos ~2-4%.
Tokból szerintem még a survivor tokok se érnek sokat jelen problémánál, mivel a nyomást nem tudják csökkenteni jelentősen és a hőszigetelő képességük is kérdéses hogy ér-e valamit.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #151468 üzenetére
Hivatalos specifikációk:
"Environmental Requirements
Operating ambient temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C)
Nonoperating temperature: ‑4° to 113° F (‑20° to 45° C)
Relative humidity: 5% to 95% noncondensing
Operating altitude: tested up to 10,000 feet (3000 m)"Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bnorci71
addikt
válasz #51177472 #150669 üzenetére
így van észreveszi az ember
az enyémre very bad 6x%- tud
eddig 1x kapcsolt ki hétvégén elmegy 3 napot zenét hallgattam 3-4órát merült 5%-t
szóval lehet használni így is csak tudni kell 4-5óra képernyőidőt már nem bírna, mondjuk a 3hónapos samu S5mini se tudott
de azért lassan kicseréltetem az aksit"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Noxy
veterán
válasz #51177472 #150667 üzenetére
Na látod. Ennek az appnak a nézegetése olyan, mintha esőben megnéznéd az időjárás App-t, hogy tényleg esik e. Értelme semmi.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Hegyirabló
veterán
válasz #51177472 #150604 üzenetére
De látod, hogy nekem is be van állítva, még sem megy.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz #51177472 #150594 üzenetére
Ha legalább a közelgőket mutatná, de nekem még a holnapiakat sem mutatja.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
DJosef
őstag
válasz #51177472 #150203 üzenetére
(#150201,150202)
Valoszinuleg kikapcsoltatok a billentyuhangot.
(#150203)
Valoszinuleg van billentyuhang nalad.(#150155)
Na most az van, hogyha Wifin vagyok akkor betudok lepni a beallitasokban a icloud-ba, ha csak Mobilnetrol akkor nem enged be.
Otlet?[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #141265 üzenetére
Tárolja a backup őket, így ha visszarakod a backupot, visszakerülnek. Ha újként akarod beállítani a telefont, de az üzeneteket megtartanád, iBackupBot a barátod, de sajnos nem garantált, hogy az esetleges hibákat nem állítja vissza, ha bizonyos hibák megszüntetése miatt restore-oltál.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
anderledani
őstag
válasz #51177472 #139425 üzenetére
9.3.3-ból is? Kappa
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Frozzy
őstag
válasz #51177472 #138177 üzenetére
6s-re váltani a 3dtouch miatt ? esélytelen, hogy azért váltsam le a telefonomat, hogy ha erősebben nyomom akkor feljön egy plusz menü
látod pont erre mondom, hogy 2éve lassan semmit nem tett le az asztalra az apple, hogy akkora legyen a neve mint anno volt. kb i6 és iOS 8 óta megy a baromkodás
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
w333
félisten
válasz #51177472 #138172 üzenetére
mi baj a kamera app-al?
Az hogy 1000 éves és buta mint az Amerikai aki a semmiért is tapsolt !
törölhetők
Gyári alkalmazásokat lehet törölni ?
(#138174) frozzyZTE
Jól látod hogy hanyatlik, már messze nincs olyan neve mint régen ... innentől kezdve maximálisan egyetértek a 2 számjegyű piaci részesedés csökkenéssel és most hogy letettek egy nagy semmit az asztalra ez tovább fog csökkenni de erre ők is hamar rá fognak jönni, hatalmas a piac van választék bőven Android telefonokból jóval olcsóbban, mindenki többet várt és most az egész világ csalódott (teljesen jogosan)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest