- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Downsampling #232299 üzenetére
06 80 983 435 ingyenes apple szám
vagy
új ID [link] -
válasz
Downsampling #232299 üzenetére
Létrehozni így, megváltoztatni viszont csak jelszóval lehet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Downsampling #211113 üzenetére
Az iStyle-nál 9900 forint a gyári akkumulátor csere, 25 ezer forintért az utángyártott akku méretes lehúzás.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Downsampling #211106 üzenetére
Nekem számlával kicserélték volna az akkumulátort a 6s-ben szavatossági időben az icentre-ben, csak időközben eladtam a telefont.
-
Norbi.
őstag
válasz
Downsampling #211106 üzenetére
" Őt is egyből az iStyle-ba irányították, és érdekes módon 3 nappal korábbi időpontot kapott, mint én (egyszerre foglaltam), már hétfőre. "
- Lehet például nincs bent raktáron kijelző. Akksit 1 órán belülre szokták átvenni, kijelzőt inkább aznapra, lehet nem maradt már annyi szabad idő, sok oka lehet.
"A két cég között ég és a föld a működési protokoll. Nálam pl. a vodás hölgy leginkább azzal volt elfoglalva, hogy hosszabbítsam meg a szerződésem, illetve vegyek új készüléket. "
- Ilyen mindenhol van, ha nincs meg a kvótájuk előfizura, vagy bármire, akkor átmennek agresszívbe mindenhol.
" Ja, és azt is mondta, hogy nem éri meg cseréltetni az akksit, már csak ezért is vegyek náluk új iPhone-t."
- Ez már csak azért is vicces, mert az iStlye 10ezer forintért cseréli fizetősbe az akksit.
"a budakalászi Voda-üzlettől 30 méterre van egy független Apple szerviz, ők pl hétfőn 25 ezer forintért 15 perc alatt cserélnék ki a kijelzőmet."
- Az utángyártott, a gyári 62.000ft i7 esetén. Azt már én sem cseréltetném ki annyiért. -
törölt tag
válasz
Downsampling #211093 üzenetére
Az indoklásuk szerintem is vicc a beépített akkus mobilok korában, ha unatkozol ezen a szálon is lehet asztalt csapkodni. Viszont egyszerűbb neked és nekik is legalább nyomtassák ki a dokumentumokat és irány az istyle, persze ehhez előbb ki kell fogni egy értelmes vodás ügyintéző aki megérti ezzel a megoldással mindenki jól jár normális hangnemben rendezve.
-
Norbi.
őstag
válasz
Amikor az akkumlátor beépített alkatrész, akkor ugyan azoknak a garanciális feltételeknek kell rá vonatkozni, mint bármelyik alkatrészre. (Kiszedhető akkus készülékeknél tartozéknak minősül)
Ha első tulajdonos vagy és te nevedre szól a hozzá kapcsoló számla, akkor kötelesek kiadni. -
bnorci71
addikt
válasz
bemész a Vodába és kérsz egy számlamásolatot.
MM nekem simán kikereste amikor kellett nem hiszem, hogy a Voda ezt ne tenné meg -
aujjobba
addikt
válasz
Downsampling #196978 üzenetére
Olyan nincs, hogy “beleirhat a runtastic-ba”.
Ha egy appnak olvasás jogot adsz akkor az app olvashatja az adatokat amik valamilyen módon az egészség-be rögzítve lettek.
Az írás jog meg azt, hogy az app is hozzáadhat adatot az egészség-hez, pl pulzus mérés értéket vizbevitelt akármit.
De olyan hogy az egészség “írjon bele” más appba olyan nincs.Ha a runtastic szeretne adatot átvenni akkor olvasás jog kell neki, és ő olvassa ki ahogy akarja, nem fordítva, az egészség nem írja bele.
-
Clemi
veterán
válasz
Downsampling #196976 üzenetére
Egyszerűsítve, ha egy másik alkalmazással edzek, amit az egészség alkalmazás naplóz és rögzít, megjelenik, megjelenhet-e a Runtastic progress menüjében, mint elvégzett edzés, ha már egyszer a Runtastic adatokat olvashat ki az egészség alkalmazásból, azokat az adatokat, amik a képen látszanak.
A Watch-ot ki is vehetjük a képletből, mert nem az a lényeg. -
Clemi
veterán
válasz
Downsampling #196973 üzenetére
Igen hogyne. Mindenhol minden, de csak a Runtastic felől jönnek át az adatok.
-
válasz
Downsampling #196893 üzenetére
nálam jól elemez, nem egyedül vagyok. amúgy mozgás alapján is tud csak nem szeretem a párna alá rakni a telot
-
galaxys80
veterán
válasz
Downsampling #196772 üzenetére
Vereségre ítélt.🤣
Te teljesen kész vagy.😂 -
Totheground
addikt
válasz
Downsampling #196765 üzenetére
Na pont emiatt a stílus miatt.
-
Totheground
addikt
válasz
Downsampling #196740 üzenetére
A kommentjeid alapján inkább a második lesz az.
-
válasz
Downsampling #196725 üzenetére
Szerintem az azért túlzás, hogy egy 320 kbit-es jól rippelt és tömörített MP3 és a CD között "brutálisan" hallható különbség lenne. Plusz pláne telefonon.
-
válasz
Igazad van. Csak ugye a Tidal-t nem ismerve nehéz tudni,hogy a minőségben milyen különbség van.Így már egyértelmű a fölénye.
-
Aaron14
őstag
válasz
Oké. Így már mindent értek! 😅
-
válasz
Downsampling #196721 üzenetére
-
Aaron14
őstag
válasz
Downsampling #196719 üzenetére
Hol jönnek ki a különbségek? Én őszintén monitor hangfalakon se hallottam ki a Spotify Premium és a Tidal Hi-Fi közötti különbséget.
Viszont a felülete WOW! Nagyon sokat fejlődött még a régi Tidal-hoz képest és a gyorsaságon is sokat csiszoltak!
-
válasz
Downsampling #196719 üzenetére
Én nem ismerem. Viszont ajánlották itt korábban. Ilyen jó minőség? Na akkor valószínűleg meglesem.
-
sethi
senior tag
válasz
Downsampling #196446 üzenetére
Megjártam én is a kínai gagyikkal. Utánaolvastam és a Belkin Rockstart ajánlják ami működik is. Nagyon drága de tényleg jó
-
Zjunior
veterán
válasz
Downsampling #196307 üzenetére
Jo akkor a hasznalt arat ne mondjam.
Kb 120£ ... -
Zjunior
veterán
válasz
Downsampling #196302 üzenetére
Ne mondd mar...
Uk ban volt 199£ újonnan boltból.... -
-Solt-
veterán
válasz
Downsampling #196292 üzenetére
Már lassan kívülről tudom a manualt, de egyszerűen nem jövök rá, hogy mit állítottam át amitől működött ezelőtt... azért köszi!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Downsampling #196290 üzenetére
Természetesen: [link]
-
Noxy
veterán
válasz
Downsampling #196262 üzenetére
Azért van, mert az előfizetés mellé INGYEN adta a UPC. (ConnectBox)
Figyi nekem a 2.4 GHz-n is át tolja a full HD filmet a KODI-ra. iPhone-ra meg mi a f..nak? Ha arréb megyek 2m már nincs. -
hemaka
nagyúr
válasz
Downsampling #193569 üzenetére
Most is az a valasz.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Downsampling #193529 üzenetére
Hogyne lenne, erre tessék
-
herdsman12
őstag
válasz
Downsampling #193390 üzenetére
A komplet album másolás, jobb audió beállítások, stb miatt a VOX lejátszót és a 3uTools-t használom. Nem kell playlist, se borítókép, ügyesen leszedi a netről és eredeti sorrenben nyomja a zenét.
Szerk: Közbe megnéztem és látom, hogy az összes albumomban sorszámozva vannak a számok, fenti lemez A1, A2, B1, stb, így sorrend kérdésben most bizonytalan vagyok.
-
domojko
senior tag
válasz
Downsampling #193390 üzenetére
-
válasz
Downsampling #192977 üzenetére
Iglass Pro
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #190242 üzenetére
Azért nem állított vissza szerintem, mert az akksid eléggé le volt merülve. Nekem az icloud backup szünetel ha 80% alatt van az akksi és sehol, nem írja ezt a rendszer a fotók megnyitásakor derült ki. Szóval lehet, hogy akkor pakolta volna vissza a pakkot amikor rá van dugva az áramra :/
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #190230 üzenetére
Azért mert ha az iOS-nek nincs helye, először elkezd tisztítani. Kiszedi a cache fájlokat facebookból, instábol és tidalból/spotify-ból is. Ott ő a letöltött zenét úgy érzékeli, hogy szemét, ezért azt eltávolítja. Ha így sincs hely, akkor megkérdezi, hogy letörölheti-e addig az appot amíg hely nem lesz. Fizikailag nem lesz a telón, de egy felhő ott marad az ikonja mellett és az ikon is megmarad. A 800 megabájtos frissítés meg nem azt jelenti, hogy annyi helyet emészt fel. iPhone X-re 1,30 giga volt talán az update, a nyers ipsw pedig majdnem 3 giga. Szóval a 800 megát amit letöltesz, azt ő kitömöríti és ki tudja mennyi lesz. Szóval azért nem volt az befoglalva, mert kitömörítés után a rendszer saját maga alól kicsapja a régit és az új kitömörített lesz az éles ami már csak pár száz megával több mint előzőleg volt.
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #190203 üzenetére
Ez így működik. Nem csak a tidalost törli, hanem az apple musicosat is. Valahogy másképp kezelik ezek a zenelejátszók a számokat, mint mondjuk a dokumentumkezelők a fájlokat. Szóval az iOS gyalul keményen.
-
allein
addikt
válasz
Downsampling #190203 üzenetére
Szia. Nekem is 8+ van, simán felment a frissítés és valóban több lett a szabad tárhely. Viszont van egy i6-om, erre nem akar települni a frissítés,le van töltve de nem nem telepíti, hibát jelez.
-
scabiosa82
tag
válasz
Downsampling #187017 üzenetére
Megpróbálok majdnem mindenre válaszolni:
- nem tudom, hogy kinek a találmánya a formátum, de igazából mindegy, mert ők alkalmazzák (vagy csak ők)
- írtam korábban, hogy én is a win képnézőjét használom a pluginnal, de az nekem szörnyen lassan nyitja meg. Alig egy hete vettem a lenovo ideapad 320-at, nem csúcs gép, de azért egy képpel csak megbírkózik. Sima jpg-vel igen, de a fényképek-heic plugin kombóval az i7-tel lőtt heic képeket "brutál" lassan.
- a raw részhez nem tudok mit szólni. Nem vagyok fotós, nem ismerem ezeket a dolgokat. Én a munkámból kifolyólag fényképezek rengeteget, raktári címkéket, stb. Plusz a családom, a gyerek hamar felnő, elfelejtjük a fontos, szép pillanatokat.
- Nem küldtem el senkit sehova. Ha azt akarom tenni, akkor azt négyszemközt, vagy privátban és okkal, nem azért, mert nem egyezik valamiben a véleményünk. Valóban használtam egy gyermek számára nem szép szavakat, de ahogy láthatod 1-1 betűt kihagyva, hogy éreztessem, nem gorombáskodni akarok. Illetve egyikőtök neve sem volt megemlítve, csak alma vagy win,
- Nekem ez az első normális fotómasinám
- Nekem aztán eszem ágában sincs kötözködni. Elfogadom, ha valakinek más a véleménye. Azt nem tudom elfogadni, ha feltesz az ember egy kérdést, mert járatlan a témában, hogy ki milyen képnéző/szerkesztő programot ajánl ehhez a csoda formátumhoz, és elkezd jpgzni, meg hogy mi nekem a bajom azzal, mikor leírtam, hogy abban vannak a fotóim és nem akarok konvertálásba időt ölni. Ha ezt én olvasom valakitől, akkor nyilván nem mást akatok lenyomni a torkán, max ajánlani, és ha tudok tanácsot adni, mert hasonló cipőben járok, azt leírom. Egyébként meg semmit.
- Ha az almáék pénzt fektetnének valamelyik cég képnéző szirszarjába, hogy ezzel magát a formátumot is népszerűsítse, az szerintem egy jó dolog lenne. És igen, ha lenne, fizetnék érte.Na ennyi. Bocsi, ha félreérthető voltam.
-
scabiosa82
tag
válasz
Downsampling #187009 üzenetére
Fontosnak nem fontos, de praktikusabb lenne a méret miatt. Sok képet lövök, az ingyenes 5 giga hamar megtelt, és hamar meg fog az 50 is, pedig a heic formátumon van. A jpeg mennyivel is több? 2*,3*? Szóval nem akarom túlmagyarázni. Persze ott van a google fotók, aminél tök mindegy hogy mekkora méretű a kép, de biztos ami biztos jobb szeretem duplán a cuccaimat==>icloud. Tudom azt is, hogy van nagyobb csomag is, de szerintem senki nem szarja a zsét, és ha lehet kisebb a fájlméret, akkor persze hogy hajlik az ember az újítások felé.
Na mindegy, ahogy látom sokan nem így vagytok ezzel. Ahogy már írtam vidit akarok szerkeszteni a képekből, de utólag szembesültem vele, hogy nem tudok. Mármint win pc-n. Most vettem laptopot, eddig telón ez nem volt gond, szóval csak most szembesültem ezzel az dologgal. Ha valaki ismer olyan képnézőt winre és akár vidi szerkesztőt, ami ismeri az almáék új formátumait, légyszi az írjon, a jpeg fanok kötözködése nem érdekel. Ha nem lesz más megoldás, magamtól is visszaállítom arra, de ha nem kell, annak jobban örülnék. -
válasz
Downsampling #186890 üzenetére
Én ma akartam üzletben kártyával fizetni, nem mastercardom van, és azt mondták, hogy országos leállás van, és nem is ment a kártyás fizetés.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Downsampling #185906 üzenetére
Persze a telefon - videó dolgot értem. Meg a hangminőség fontosságát is. Csak azt nem, hogy telefonnal felvett videónál hol jön ki, hogy sztereoban lett felvéve vagy sem. De mégegyszer, nem kötekszek, csak kíváncsi vagyok
-
hemaka
nagyúr
válasz
Downsampling #185902 üzenetére
Eleg gaz, de talan a kovetkezobe sikerul ezt a hatalmas extrat belevarazsolniuk... :-)
-
univerzita
addikt
válasz
Downsampling #181124 üzenetére
Most próbáltam. Beléptem a ICloud.com -ra és onnan eltüntettem a képeket. Szinkronizálás és a tabletrő is eltüntettem. Máj kiválasztottam egy másikot és bemásoltam majd megjeln a tableten de csak a ICloud címnél. A nevemnél ( baloldalt) ott nem. Oda bemásoltam a tabletrő ugyan aszt a képet és ott is megjelent és jó. Ha segít....
-
Downsampling
senior tag
válasz
Downsampling #181121 üzenetére
Megnéztem az iCloud.com-on, ott rendben van a képem, de újra beállítottam. Ellenben a telón még mindig nincs semmi? Össze kéne őket szinkronizálni? Hogyan?
-
univerzita
addikt
válasz
Downsampling #181121 üzenetére
Gépről lépj be.
-
univerzita
addikt
válasz
Downsampling #181118 üzenetére
Esetleg próbáld meg a ICloud.com -ra menni és ott (ha lehet) képet vissza tenni.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Downsampling #181117 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy kell kilépni az iCloud-ból, illetve valahonnan kiléptem, akkor be tudtam állítani képet, de ahogy rányomtam a "Kész"-re, megint eltűnt. Utána visszaléptem (Apple ID-t kért, meg jelszót)...
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Downsampling #181115 üzenetére
Lépj ki, majd vissza az iCloudba. Nekem is volt régebben, ez megoldotta.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Downsampling #181106 üzenetére
Ne nyomj rá az editre, csak húzd fel és ott vannak ezek az opciók.
-
faki_
senior tag
válasz
Downsampling #181104 üzenetére
A kép alatt vannak a lehetőségek Effektek néven vagy keresel célprogramot (pl. Motion Stills).
-
aujjobba
addikt
válasz
Downsampling #180908 üzenetére
Van ingyenesen elérhető ios használati útmutató, érdemes olvasgatni, nekem is volt benne újdonság.
[link] -
MasterMark
titán
válasz
Downsampling #180905 üzenetére
Bal oldalt van egy némító pöcök a hangerő gomboknál.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180905 üzenetére
A telefon oldalán, a hangerőgombok felett.
-
Farkas86
senior tag
válasz
Downsampling #180897 üzenetére
A pöcök ha el van állítva akkor is néma marad ha maxon van a hangerő.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180897 üzenetére
Akkor tuti, hogy a csúszka volt, arról nincs különösebb visszajelzés a kijelzőn.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180895 üzenetére
Vagy a némítócsúszkát húztad el a telefon oldalán, vagy bekapcsoltad a ne zavarjanak módot.
-
oszy
veterán
válasz
Downsampling #180842 üzenetére
Akkor jó!
Nekem még régebben kellett!
De lehet, hogy először fent kell lennie, aztán törölhető.
-
oszy
veterán
válasz
Downsampling #180765 üzenetére
3uTools. De ahhoz kell a gépen iTunes-nak lenni.
Marha jó és egyszerű program!
-
aujjobba
addikt
válasz
Downsampling #180825 üzenetére
Léteznek dallam felismerő szoftverek, ezt nem tagadtam.
A Facebook és a YouTube is alkalmaz ilyet, hogy ne tölts fel jogvédett tartalmat.
Ez nem a tudtod nélkül történik.De az ios alap hangjegyzet appja szerintem pont nem ilyen.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Downsampling #180789 üzenetére
3utools nekem gond nélkül felvitte a flac-et, és fizetni se kellett érte.
-
univerzita
addikt
válasz
Downsampling #180789 üzenetére
Esetleg a 3uTools -al próbáld meg( hasonló mint a Syncios).De pl.a VLC -re wifin is felmásolhatod ( kezeli a FLAC -et.)De látom már működik.
-
spider80
őstag
válasz
Downsampling #180787 üzenetére
Arra nem figyeltem,hogy FLAC formátum kell. mkv-t másolgatok rá mindig,arra ingyenes.
-
spider80
őstag
válasz
Downsampling #180770 üzenetére
Én csak synciost raktam fel. Itunes soha nem volt a gépemen. És megy minden.
-
talamasca
senior tag
válasz
Downsampling #180767 üzenetére
Viszont az iTunes uninstall után nem vagyok benne biztos, hogy az elsorolt programok működni fognak...
Már a windows.os géped van. 🧐 -
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180765 üzenetére
iMazing, 3utools, Syncios...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Downsampling #180675 üzenetére
Én sem szaroznám le, mert volt Lumia telefonom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Downsampling #180676 üzenetére
Én nem azt mondtam most melyik a jobb vagy melyik a nem, hanem a tényt hogy ez egy elég zárt rendszer, régen is ilyen volt, most is, és valószínű ilyen is lesz. Akinek több beállítási lehetőség kell pl kamera app-ban ha sajnos ha nem, azt csak app-okkal tudja kiváltani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Downsampling #180670 üzenetére
iOS egy sokkal zártabb rendszer mint egy android vagy bármilyen más telefoné, így nem is meglepő hogy ilyenekhez külön app kell.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
A gyári app is app.
-
galaxys80
veterán
válasz
És van annak jelentősége?
-
csacsi67
addikt
válasz
Downsampling #180666 üzenetére
Pláne, hogy a Lumia RAW-ban is képes fotózni, jobb felbntással, (az I7-es még biztosan nem tudott, az I8-ról pedig csak azt hiszem, hogy nem tud).
Ez óriási baki amitr le irtál mi melött le irsz valamit tájékozodj.
-
Clemi
veterán
válasz
Downsampling #180634 üzenetére
kb most tart ott az Apple a telefonjaival, ahol a Nokia a Lumáikkal már 3-4 éve. Eddig azt használtam, és furcsa is volt, hogy a sima 8-as felbontásra még most is jóval gyengébb, mint egy 3-4 éves Lumia 930
... és akkor még a L950-ről nem is beszéltünk a 2K felbontásával a vezeték nélküli töltésével.... de az csak a hardver volt ami tényleg tuti volt, de a rendszer... na az akasztott kis sokszor napi szinten, mármint hogy valami állandóan hiányzott, ha valami alkalmazást kerestem.
Azóta mióta I7 valahogy minden a helyére került
bár a vezeték nélküli töltés és a jobb kamera azért hiányzik.
-
MasterMark
titán
válasz
Downsampling #180634 üzenetére
Nagy eső után Lumia 625-el megcsúsztam egy lépcsőházban (pont a kezemben volt, és gyakorlatilag eldobtam), és a telefon egy fél emeletet pattogott le a lépcsőn. Nem tört el semmi rajta.
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #180608 üzenetére
Én nem raknék rá. Nyomogathatod a 1000-10000 forintig terjedő fóliát, a készülék "helyett". Csorbul az iPhone élmény vele elég szépen. No meg a kijelzőn is torzít, a zsír is másképpen fest rajta..
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Downsampling #180611 üzenetére
Nekem XPRO 3D van már 2 éve a telefonokon. 6S, 7, X, és most a 8-on. Csak ajánlani tudom.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180611 üzenetére
A gyártó oldaláról, vagy eBay/AliExpress.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Downsampling #180608 üzenetére
Nekem mondjuk abszolút semmi bajom a Nillkin 3d CP+ MAX-szal (szintén 8 Plus, de előtte a 7-esen is az volt).
Tokból nekem a gyáriak (szilikon és bőr egyaránt), valamint a Just Mobile TENC váltak be eddig.
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #180527 üzenetére
Ezek ilyen sajátosságok, majd belejössz mit és hogy használj. Meg fogod benne találni az örömöd és rájössz majd, hogy nem olyan rossz dolog ám ez. Legalább kordában van tartva a user mit és hogy használjon, ne eszetlenül keverjen mindent. Amikor Androidra váltottam 2 hétig (kemény időszak) akkor folyamatosan azt éreztem, hogy a telefon tele van mocsokkal, rengeteg cuccal ami nem is érdekel, napjába hatszor sipákolt mindig valami baromság miatt, a filesystem maga volt a bolondokháza és még sorolhatnám.
-
markknight
veterán
válasz
Downsampling #180523 üzenetére
Igen. Vagy iTunes-szal a FLAC zenét átkonvertálod ALAC-ra, az az Apple High quality zenetípusa.
Pofon egyszerű az iTunes-os téma: Az Apple gagyi portokat ír windowsra. A iCloud for Windows kliens nem szinkronizál, befagy, eltűnnek adatok stb. Erről írtam is, hogy 5 fájlt 8 óra alatt nem volt képet feltölteni a helyére. Az iTunes meg csak valami webes wrap, de az is rohadt igénytelen és lassú. Mac-en egy fokkal jobb. Én azt tanácsolom, ha jót akarsz magadnak, kerüld az iTunes-t nagy ívben. A zenéid másold be egy app-ba, simán kábellel, ja, és lődd ki az automatikus szinkronizálás fícsört. Rádugod a telefont, megkeresed a telepített alkalmazásoknál azt ami lejátssza a zenéket, majd belehúzod őket. Ekkor szinkronizálás nélkül felmásolja azokat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Downsampling #180513 üzenetére
Mondjuk az nehezen az Apple sara, hogy nincs abban az országban bankkártyád, ahol laksz/aminek a nyelvét beszéled és emiatt amelyik országhoz tartozó AppStore-ba szeretnél regisztrálni
Az hogy adott országhoz tartozó store csak adott országban kiállított bankkártyát fogad el egyáltalán nem Apple hülyeség, gyakorlatilag az összes online alkalmazásboltban így van (pl Xbox Live-on ugyanez a helyzet), cserébe semmi nem akadályoz meg benne, hogy regisztrálj magadnak több felhasználói fiókot különböző országokba, sőt, a legtöbb ország store-jában gift carddal is tudsz fizetni.
Értem én, hogy kellemetlenül érint téged ez a szituáció, de azért jó lenne tisztában lenni vele, hogy neked elég egyedi az eseted és nyilvánvaló okokból nem tud minden egyedi esetet lefedni egyik cég szabályzata sem. -
válasz
Downsampling #180509 üzenetére
Downsampling@akarmi.hu emaillel csinálsz egy magyar fiókot, nem adsz hozzá bankkártyát
Downsampling@akarmi.sk emaillel csinálsz egy szlovákot és hozzáadod a kártyád.mindenki örül - de ezt már fentebb is írták
szerk:
tboldi: legyen -
bandigno
senior tag
válasz
Downsampling #180505 üzenetére
esetleg feltöltöd ilyen ajándék kártyával az ID-det? hirtelen nem ugrik be mi is a neve...vagy az itthon nem is megy?
-
válasz
Downsampling #180505 üzenetére
wp-re 1640huf
egyébként ha írsz a váltásról a runtastic ügyfélszolinak, akkor adnak egy promókódot és iphone-on is tudod használni a pro változatát az app-nak.
-
válasz
Downsampling #180500 üzenetére
a runtastic app 1490huf - és itt is szokott akciós lenni - az éves díjas premium membership platformfüggetlen
-
Ragnar95
félisten
válasz
Downsampling #180498 üzenetére
AppStore-ban jelentkezz ki a mostani accountodból, majd kezdj el letölteni egy ingyenes appot, ekkor fel fog jönni a regisztrálás lehetőség és regisztráció közben ki fogod tudni választani, hogy melyik országhoz tartozó AppleID-t hozz létre.
Az AppleID-k közti váltáshoz csak simán az AppStore appon belül kell kijelentkezned az egyik accountból, majd bejelentkezni a másikba. Nem fog egyik app sem jelszót kérni. Az egyetlen nehézség akkor adódhat, ha használsz Apple Musicot és azon belül is az iCloud Music Library be van kapcsolva, mert sajna ha az AppStore-ban kijelentkezel az accountodból, kidob az Apple Musicból is és kézzel újra be kell kapcsolni visszajelentkezés után az iCloud Music Libraryt és újra le kell tölteni offline használatra a zenéket. -
Ragnar95
félisten
válasz
Downsampling #180454 üzenetére
Nem, bármikor átrakhatod az Apple ID-dat másik országba, nem kell a telefonon semmilyen visszaállítás hozzá. Neked kell eldöntened, hogy számodra mi az egyszerűbb, a szlovák AppStore használata fizetős appokhoz vagy egy magyar bankszámla nyitása... Én amúgy azt ajánlanám, hogy a fizetős appokhoz nyiss egy szlovák accountot, illetve legyen egy magyar accountod is, amihez nincs megadva bankkártya, így eléred az összes appot a magyar store-ból, ha pedig fizetős appot vennél, csak átjelentkezel a szlovák accountodra.
-
válasz
Downsampling #180454 üzenetére
Nem kell visszaállítás, az iTunes & App Store menüben könnyen át tudod állítani.
Ha magyarra állítod a nyelvet, szerintem az App Store is magyar lesz, függetlenül, hogy szlovák ID-val vagy belépve. -
Ragnar95
félisten
válasz
Downsampling #180452 üzenetére
Egyszerűbb lenne az Apple ID-dat átrakni abba az országba, ahol van bankszámlád... Nem a telefon régióját kell átállítani, hanem az Apple ID-dét.
-
válasz
Downsampling #180449 üzenetére
Adott régiós Apple ID-hez csak az adott régióban kibocsátott kártyát lehet hozzácsatolni.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Downsampling #180440 üzenetére
Na, a régió gondot megoldottam egy teljes visszaállítással (most már nem német a fél iPhone). Bankkártya-ügyben pedig holnap hívom az Apple-t.
-
aujjobba
addikt
válasz
Downsampling #180440 üzenetére
Egész biztosan nem Maestro az a kártya?
Azt nem fogadja el az Apple semmilyen formában. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Downsampling #180435 üzenetére
"Van egy csomó alkalmazás (pl iTune, Runtastic, stb.) aminek van ugye próbaverziója, de ezek is csak akkor indulnak el a próbaidőszakra, ha van megadott fizetési módom. Ez elég fura! Tehát a póbaidőszak végén mindenképp meg kell majd vennem?"
Nem, ha lemondod, akkor nem von le semmit. Csak az áll a dolog mögött, hogy ha megadod mindig a bankkártyádat, akkor nem fogsz tudni végtelen új fiókot gyártani magadnak, amivel mindig benyomod a próbaidőszakot. -
20ár
tag
válasz
Downsampling #180405 üzenetére
Sync.me alkalmazás pont ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest