- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Víz Elek #137168 üzenetére
Az APR-eknek látnia kéne akkor is a rendszerükben a cserét, de ettől függetlenül kapnod kellett volna egy szerviz munkalapot még akkor is, ha nem cserélték volna a telefont.
Azzal juthatsz egyedül előrébb a problémáddal, ha felhívod az Apple-t/valamelyik APR-t és megkérdezed, hogy ők mit látnak, garanciális-e még a telefonod. -
Ragnar95
félisten
válasz
Víz Elek #137161 üzenetére
A telefonos műszaki támogatás időtartama 90nap a vásárlástól számítva és ez nem indul újra. Tehát ez nem egyezik meg a garanciával.
Az újraindult garanciát a legtöbb esetben amúgy sem látod az Apple rendszerében, hanem a szerviz munkalappal tudod igazolni, ha valamiért az APR-ek sem látnák a belső rendszerükben, de nekik látniuk kell alapból. -
válasz
Víz Elek #134881 üzenetére
szia,
home + power újraindítás, ha az nem segít, akkor itunes alól visszaállítás/restore és beállítani a telefont újnak, korábbi rendszerrő készített mentést nem visszahúzni és próba úgy, ha akkor is prüblémás a működés, akkor mehet a garis ügyintézés.
hardveres hiba esetén kicserélik a készüléket, de nem újra, hanem annak megfelelő gyárilag felújítottra.
azonos típusra cserélnek - még a szín sem térhet el -, kicserélésre mindig van a gyártónak refurbished készülék még a régebbi típusokból is. -
TheMarci
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Víz Elek #118427 üzenetére
Az első dátum a telefonos technikai support, a második a normál garanciális időszak lejáratát jelöli.
Hacsak nem akarsz sokat beszélgetni a supporttal, akkor semmi jelentéseMNorbi96 (#118414):
nem is figyeltem, de tényleg..nem ugrik, hanem ott áll amikor bejön. érdekes. -
Noxy
veterán
válasz
Víz Elek #116462 üzenetére
Kikapcsolod a telót, majd a home gombot nyomva rá dugod a gépre. (Előtte iCouldból kijelenkezel) iTunest elindítod vissza állítja legutolsó FW. Letölti telepíti.
A végen rákérdez a telefon, hogy akarod beállítani. Ott lessz hogy iCould mentésből. Bejelentkezel, oszt vársz amíg megcsinálja. -
kchris78
veterán
válasz
Víz Elek #113341 üzenetére
szerintem megéri valaki szerint nem... De valakinek nem fut a google maps, nekem nincs problemam semelyik appal.. A Safarin viszont valamit reszeltek mert eddig ha index főoldalról átmentem cikkolvasásra, majd egy bal-jobb suhintással vissza akartam lépni akkor eddig az indexet újratöltötte (ami elég idegesítő volt) most meg nem!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Víz Elek #113167 üzenetére
Refurb teló nem dobozban érkezik, ahogy előttem írták, csak buborékfóliában fogod kapni valószínűleg, de dobozt tuti nem kapsz, hiszen a szerviz is anélkül kapja az Apple-től.
gabormgp: nagyon nem így kellHa regisztrált fejlesztő vagy, OTA-n fel tudod rakni, de még csak UDID reg se kell, felmegy anélkül is. És shift+restore se feltétel, shift+update-el is felmegy.
-
heidrich
senior tag
válasz
Víz Elek #112847 üzenetére
Víz Elek:
Szia!
Én az i6-omat múlt hétfőn adtam fel, kedden volt ott és pénteken adták fel az "újat" és hétfőn vagyis tegnap jött meg, jó szar is de az most lényegtelen. Egyébként leírtam szépen a papírra, hogy a visszaküldést futárral kérem de elnézték a dolgot és küldtek egy mailt csütörtökön, hogy átvehetem... Hívom őket aztán szoltam, hogy Szegedre kéne szállítani, így másnap pénteken adták fel. Ha nem nézik el már lehet péntekre itt lett volna.
------
Egyébként annyira elment az életkedvem az egész iPhonetól, hogy az hihetetlen... Holnap mehetek szerválni olyan csavarhúzót ami kell a Szifonhoz, próbálok minimálisan húzni rajta hátha segít, vicc az egész.
Most nézem jobb oldalt az öveg és a fém közti műanyag perem se teljesen egyenletes, van egy pont ahol kissé hégagosabb -
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Víz Elek #110023 üzenetére
99%-ban új készülék, anyagi vonzata nincs. "Új" készüléket kapsz, vagyis előzőleg leadott jó alkatrészekből új házban összerakott készüléket, ami azonos egy újjal.
Viszont ha szolgáltatós a készülék szolgáltatóhoz vidd, mert ott újra fog indulni az 1 év garancia, hivatalos apple szervizekben meg ezt nem adják meg (vagyis csak ritkán).
-
206 cc
senior tag
válasz
Víz Elek #108804 üzenetére
Némi infó az újdonságokról.....
-
Tin
veterán
válasz
Víz Elek #105656 üzenetére
nekem is csinált ilyet, még a 8.1.2-vel. egyik napról a másikra 2x olyan gyorsan kezdett merülni.
csontra lemerítés (kikapcsolásig), pár órás pihentetés kikapcsolva, néha megpróbálhatod bekapcsolni hogy még jobban merüljön, majd töltőre dugod, és feltöltöd 100%-is, aztán még pár órát töltőn hagyod, végül home+bekapcs-al reseteled, és miután beindult, lehúzhatod töltőről és használhatod.
ez kireseteli az akku statisztikát, és pontosabb lesz a jelzés. töltés közben ne húzd le a telót, a legjobb estig lemeríteni, este pihentetni, és éjszaka töltőn hagyni.
nekem ez megoldotta és megint jó lett.
egyébként, elég erős a napfény néhány napja, attól is merülhet jobban, hogy automatikus fényerővel maxra veszi.
-
madle
őstag
válasz
Víz Elek #105607 üzenetére
Nálam is tökéletes a térerő, Viber, meg a Telefon App megy sokat általában, de igazából nem idegeskedem rajta, mert mindig van napközben üres 2 órám, amikor van időm feltölteni, meg éjszakánként nem használom így ha este 20% van hátra az még bőven kihúzza reggelig.
Egész estékre sem szoktam rajta hagyni a töltőn, mindig addig töltöm amíg kell, meg olyan 15-20%-nál nem merül le jobban.Most azért tegyük hozzá volt 7 óra használat melynek nagy része telefonálás illetve eddig 1 nap 4 óra üzemidő
-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest