- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz
HUN_Sector #287655 üzenetére
Nálam is ugyan ez van, pont most akartam ide írni. Tegnap még jó volt, mai napra egyik ios eszközön(12,15) se megy. Nem értem mi lehet ez.
-
pr0bi
senior tag
Pár napja frissítettem SE-met 10.3.3-ról 12.3.1-re. Kicsit féltem a dologtól de nem bántam meg, most is piszok gyors a telefonom, talán még jobb is mint volt.
-
pr0bi
senior tag
válasz
herdsman12 #197319 üzenetére
Köszönöm hogy megnézted, számok tekintetében reálisan jön ki, sajnos nem nyerő ez a módszer.
Youtube++ -t én sem találtam a store-ban. -
pr0bi
senior tag
válasz
herdsman12 #197311 üzenetére
Opera miniből szépen megy minden ha onnan nyitod meg. Csak még nyitott kérdés mekkora adatforgalmat generál, normál esetben kb. négyszeres lehet a különbség ami jelentős így viszont a telefon sleep-ben van végig, kijelző kikapcsolva csak a zene szól. Jelezz vissza ha sikerült megnézned, én is teszek majd egy próbát, kíváncsi vagyok. Köszi előre is.
-
pr0bi
senior tag
Youtube videó háttérben történő lejátszása esetén, ha control centerből irányítom és csak hangot hallom, teljes adatforgalmat generál mintha a videót nézném vagy csak az audiót tölti le? Nem tudja valaki?
-
pr0bi
senior tag
Létezik olyan ingyenes app "régi" telefonokra amivel hasonló megvilágítású portré-stúdiófotókat lehet csinálni mint az új telefonokkal?
-
pr0bi
senior tag
Múlt hét közepe óta teljesen véletlenszerűen kapok nem létező emlékeztetőket amiben egy B betü van csak semmi más. Ha rámegyek persze nincs mögötte semmi, legutóbb kitörölte a teljes Emlékezetők mappát is mindenestül. Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
pr0bi
senior tag
válasz
Diokhan #159131 üzenetére
500 Ft-os Ázsia centeres üvegfóliát használok 4 éve, mai napig úgy néz ki ahogy ráraktam sehol nem jött fel, hibátlan és véd. Ezek után már senki nem tud meggyőzni a több ezer forintos termékekről mert erős lehúzásnak tartom. Csak a "nevet" és a "csomagolást" fizettetik meg.
-
pr0bi
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy SE esetében hogyan alakulnak a piaci árak. Szokott még ilyenkor csökkenni a kifutó modellek ára? (16/64)
-
pr0bi
senior tag
Az Apple mikor szokta legkorábban bejelenteni ha valamilyen Event lesz? Gondolok itt a márciusban esedékes bejelentésekre.
-
pr0bi
senior tag
Jogos, ezekre nem gondoltam. Ennek tudatában szerintem elég kockázatos használt piacon vásárolni, az "írunk letiltás ellen papírt" semmit nem érnek.
-
pr0bi
senior tag
Nem tudjátok, hogy független telefonokat is tudnak tiltani valamilyen oknál fogva? Volt már rá példa?
-
pr0bi
senior tag
Ha most szeretném lehet hivatalos úton upgradelni régebbi iOS-t felfelé (7-ről 9-re mivel újabb már nem támogatott) vagy már ezt is tiltják Almáék?
-
pr0bi
senior tag
Hova érdemes mostanság vinni hardveres javításra (4S bekapcsoló gomb) a telefonokat? iSamurai-t néztem ott 6000 Ft-ért javítják a hibát. Van jobb alternatíva vagy nem úszom meg olcsóbban sehol?
-
pr0bi
senior tag
Az új home "gomb" alatt azt a technológiát kell érteni amiről eddig mindenki beszélt, hogy teljesen eltűnik és egy síkban lesz az üvegfelülettel vagy ez csak egy köztes megoldás? Néztem videókat de nem tudtam kideríteni.
-
pr0bi
senior tag
Szeretnék függetleníteni egy Telekomos 4S-t. Ha minden igaz 15000 Ft-ba kerül hűségidőn túl. Van valami más módja is ennek vagy csak rajtuk keresztül járható a dolog hivatalosan? Nem tűnik valami nagy dolognak, tulajdonképpen csak egy request az apple felé vagy nem?
-
pr0bi
senior tag
Lehet Facetime-olni csak Apple ID-vel sim kártya nélkül? (pl. iPhone hív iPad-et)
-
pr0bi
senior tag
Google Maps támogatja már az offline navit IOS-en? Nem szeretném feleslegesen frissíteni. Előre is köszi.
-
pr0bi
senior tag
Bug vagy beállítási hiba, hogy addig nem lehet iMessage-t küldeni iphone-ról amíg a másik fél nem küld el legalább 1 ilyen üzenetet? Névjegyzékben a partnernél csak egy iphone tel. szám van beírva, amikor én írok egyből átvált a szövegmező, partnernél sima üzenetként megy ki. Van valakinek ötlete? Előre is köszi!
Beállításokban iMessage engedélyezve, ki-be jelentkezés megtörtént, beállítások megegyeznek a két eszközön (iOS 7.2)
-
pr0bi
senior tag
válasz
szekfizsolt #94137 üzenetére
Ezt egész jól összefoglaltad. Minden csak viszonyítás kérdése, olyan gyors biztos nem lesz mint 7-el volt vagy az előtt 6-al.
-
pr0bi
senior tag
BKK Futárt használja valaki? Szerintem valami nem kerek nálam (4S), bárhova megyek a térképen nem frissíti a járatok helyzetét, folyamatosan egy helyben áll az összes pont. Ha rámegyek kiírja az adatait, ezen kívül semmi nem történik, az én változó helyzetem rendesen mutatja a gps. Így kb. használhatatlan.
-
pr0bi
senior tag
válasz
Kicsirics77 #88604 üzenetére
Nem értem miért kell így sz*patni az embereket, hadd döntse már el mindenki, hogy mit szeretne használni és innentől reklamációnak helye nincs.
-
pr0bi
senior tag
válasz
szekfizsolt #88123 üzenetére
Nálam is kiakad a GPS, ugyan ezt tettem.
-
pr0bi
senior tag
Új ios app updatek mennyire szokták elrontani a korábbira optimalizált csomagot?
-
pr0bi
senior tag
iTunes gyári visszaállítás gombja mindig a készüléken futó ios-t állítja vissza vagy ha van új akkor arra frissíti? Még soha nem kellett restore de most az alig 2 hónapos 4S 8 Gb rendszeresen megfagy
-
-
pr0bi
senior tag
A tárolóhely menüben törölhető a dokumentumok és adatok adat anélkül, hogy eltűnjön a komplett alkalmazás? Ezek lényegében a felesleges, becachelt adatok vagy mit tárol az alkalmazástól külön?Valahol màr sokszor nagyobb mint maga az alkalmazás mérete.
-
pr0bi
senior tag
Eddig a 7.0 számomra legidegesítőbb hibája az volt, hogy 1-15%-nál kikapcsolt a telefon minden előzmény nélkül. Sajnos hétvégén megint leállt 5%-nál 7.1-el is, hatalmasat csalódtam. Bosszantóbb mint a lassulásos jelenség amikor életet mentene használhatatlan az egész. Meglepő módon 6.x.x-ig minden rendben volt.
-
pr0bi
senior tag
Belehet állítani valahol, hogy zárolt képernyő feloldása után ne tűnjenek el az olvasatlan emlékeztetők, értesítések ha újra visszazárom? Nagyon zavaró.
Ezen kívül nem tudom hol tárolja a telefon a mentett jelszavakat. Hiába törlök minden safari előzményt utána is automatikusan kitölti a mezőket. -
pr0bi
senior tag
Mennyibe kerül gyári új alkatrészekből fekete iphone 4-ből fehéret varázsolni?
-
pr0bi
senior tag
Van már valami jb tweak ami ios 6 designt visszahozza? Ikonokról olvastam már.
-
pr0bi
senior tag
Flipps HD-t használja/használta valaki mostanában? Lehet csak én nem látom de teljesen eltűnt belőle a Fotótár (+videók) streamelési lehetősége. Van esetleg valami jó alternatívája ennek a programnak ami tudja ezt a funkciót és ingyenes?
-
pr0bi
senior tag
Kicsit kiakadtam pár napja a legutóbbi ibook frissítésen de ahogy látom nem vagyok egyedül. Hogy a p*csába gondolja ezt az apple? És még van képük odaírni, hogy "beautifull new design". Az ember azt hinné már nincs lejjebb de ismét bebizonyítják az ellenkezőjét. Mert ők megtehetik. Kezd már nagyon betelni a pohár az egész ios7 designnak nevezett sz*rjával.
-
pr0bi
senior tag
válasz
madgie #58942 üzenetére
Nekem szerencsére az S van így tudok élni vele de jelen állapotában nem érzem, hogy ezt kéne használnom. Sokkal stabilabb volt a 6.1.3 minden szempontból, a kinézetről ne is beszéljünk. Szerintem hirdesd nyugodtan aki ért egy kicsit is hozzá tudni fogja, hogy csak előnye származhat belőle. Én a helyedben visszatenném rá és aki akarja majd upgradeli magának, lehet nagyobb lenne a keletje
m0ski: sajnos nincs lementett shsh-m, utólag belegondolva nagy hiba volt így frissíteni.
-
pr0bi
senior tag
válasz
hatesz #58656 üzenetére
Tegnap betértem egy iStyle-ba, muszáj volt megnéznem milyen az i5(s) / c mert soha nem fogtam még a kezemben. Egyből feltűnt, hogy mennyivel könnyebb a mostani 4s-hez képest már szinte bóvli hatása volt az egésznek főleg a C-nek. Ellentétben láthatóan folyamatosabb volt az ios de nem volt akkora eget verő a különbség. Utólag átgondolva ugyan ezen a véleményen vagyok, sokkal minőségibb a 4-es széria minden tekintetben beleértve a kezelhetőséget is.
-
pr0bi
senior tag
Nem igazán értem, mitől függ, hogy gomb (elfogad zöld ,elutasít piros) vagy csúsztatással felvétel jelenik meg ha hívnak?
-
pr0bi
senior tag
válasz
-secret- #57681 üzenetére
Ha nagyon sokat vagy úton, szerintem jobban megéri egy különálló, rendeltetésszerű GPS. Egyébként én főleg azért vettem iphone-t mert egy jó all-in alternatívára volt szükségem és ebben tényleg jó. Gyorsan talál holdakat és viszonylag pontos is, ha hirtelen el kell valahova navigálnom magam nem jelent problémát. Apple Maps is nagyon jól használható szerintem belföldön legalábbis.
-
pr0bi
senior tag
válasz
whitezo88 #57247 üzenetére
Színinvertálásnál kb így néz ki az ios 7 csak fekete volt a háttér. Nem is igazán értem ezt a funkciót, van akinek ez bejön vagy minek van?
Ezt a k*rva nagy processzorigényt (A7) se igazán tudom hova tenni. 3D alkalmazásoknál, játékoknál még megértem (már aki ilyen célra használja a telefont) de hogy az animációk, transparency miért ilyen erőforrás igényes...
-
pr0bi
senior tag
-
pr0bi
senior tag
Pár napja valaki linkelt egy megoldást amivel lehet downgradelni mindenféle shsh nélkül ios 6.x.x-re. Mi volt az oldal címe? Thx.
-
pr0bi
senior tag
Ilyet kiír egy emlékeztetőre: "... 19 perce Szundikálás". Elnézést az érintettektől de finoman szólva buzisra vették a figurát. Van még pár érdekes fordítás ami a 6-ban nem volt.
-
pr0bi
senior tag
Frissítettem 7-re. App store (US regisztráció) viszont nem működik most.
- Köze van e frissítéshez? Lehet tiltják már a régiókat?
- Karbantartás van?-Ki lehet kapcsolni valahogy ezt a billentésre mozgó hátteret? Szerintem ezek miatt (is) akadozik i4-en.
-
pr0bi
senior tag
iOS 7 GM hátterek jó minőségben
Nagyon elgondolkodtam a jövő heti frissítésen. Nekem továbbra sem tetszik az új külső, szerintem ocsmány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest