- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
-
Rage47
veterán
válasz anderledani #321718 üzenetére
minden iphone-ra, úgy látom
-
Noxy
veterán
válasz anderledani #319663 üzenetére
Ja, majd szólnak esetleg a futárnak, hogy kapcsolja már ki.
Az amatőrség nem itt kezdődik.
Tudnék egy regényt írni arról, hogy hogyan kerültek anno hozzánk a telefonok javításra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
EasyLife
aktív tag
válasz anderledani #319663 üzenetére
Apple szervizbe mondták, hogy alaplapot kell cserélni de már ők csak pénzért csinálnák meg. Nem kapcsolt be és nagyon melegedett. Nem értem miért olyan szuper titkos a szerviz helye, hogy ezen rugoznak. Alaplap cserénél úgyis elveszik minden róla. Akksi nélkül meg nem mutatja hol van. Engem meg aztán végkép nem érdekel hol van, amúgy is azt mondták, hogy pénzt kapok vissza mert már nem árulják ezt a típust, így már vettem egy újat náluk.
-
sgeza
veterán
válasz anderledani #319391 üzenetére
Attól még lehet, hogy működne.
-
vargalex
félisten
-
victorhun7
tag
válasz anderledani #311293 üzenetére
Bruh Akkor megérte -10Gb
-
MODERÁTOR
válasz anderledani #309241 üzenetére
Ezt még nem figyeltem, hogy a heic-en jobban jönne az élesítés mint a jpg-n, de simán lehet.
Viszont a heic-nek van egy nagy előnye a jpg-vel szemben, hogy csatornánként 10 bites a színeket illetően, ez több beavatkozást tesz azért lehetővé, illetve kisebb is a fileméret, ami szintén előny. -
Jocohun
tag
válasz anderledani #307203 üzenetére
Az lenne még a kérdésem tőled, hogy az iPhone keresést be kapcsoltam és a Bluetooth nak is be kell e lennie kapcsolva ezen felül? Tehát annak van köze hozzá? Mivel nincs más eszközöm így ki kapcsoltam a Bluetooth. Illetve a Saját helyzet megoszást akkor ki is kapcsolhatom?Annak nincs köze az iPhone keresésnek ha elhagyom vagy ellopják. Amúgy Oyan ismerősöm se családtagom nincs akinek van iPhone vagy bármi apple, hogy megosszam velük a tartózkodási helyem.
-
Jocohun
tag
válasz anderledani #307203 üzenetére
Köszi. Hát természetesen nem csak ne haragudj de ez az első apple termékem és még nem nagyon ismerek mindent sőt főleg a lokátort. Pl tegnap raktam fel ide, hogy felakarták törni a apple fiókomat és sejtettem, hogy ez lehetett de még itt nem kérdeztem rá pontosabban, hogy valóban ez volt meg vajon be is léphettek e ezt nem tudttam de mostmár tudom.
-
Sungoo
addikt
válasz anderledani #307079 üzenetére
Nincs “elmélet”. A SOT az utolsó befejezett töltés, és a következő töltés előtt “ mérendő”. Ha e kettő közt rátöltesz, az fals.
-
MVM-Next
kezdő
válasz anderledani #307072 üzenetére
Csak a lényeg nem látszik, hogy mennyit töltötted. Így a 8-9,5 óra SOT teljesen irreleváns. Semmi értelme nincs ilyet kiírni. Csak e-penis növelésére alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz anderledani #307066 üzenetére
Fbook fel sincs telepítve szándékosan a jelenlegi telefonomra.
Messenger keveset használom, Instagrammot pedig még kevésbé.
Vibert a fentiekhez képest kisit talán többet.Próbálom a képernyőidőt egyre jobban csökkenteni, és a social media detoxot pedig fent tartani.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Sungoo
addikt
Így nagyon sokunknak még a 10 óra is meglenne.
-
esbii22
őstag
Ugye a lényeg az lenne mennyit megy el egy töltéssel. Tehát éjjel feltöltöd, elkezded reggel 100%-al a napot és mondjuk 20%-nál rakod töltőre. 5-6 óránál több nem jönne ki. Nyilván telefon és felhasználó függő.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz anderledani #307051 üzenetére
Te mit értesz SOT alatt? Mert a 9 óra lehetetlen.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
MVM-Next
kezdő
Fotó, videó és játékok nélkül otthon mire megy el 8-9,5 óra SOT?!?
-
tothjozsi96
addikt
Az az igazság hogy ez az otthoni felhasználás wifi-n az egy teljesen más környezet, mint mondjuk egész nap mozgásban vagy és mobilnetről használod a telefont. Nálam is teljesen más számok jönnek ki hogyha wifi-n vagyok és itthon nyomkodom a telefont. Nekem inkább az utóbbi volna lényeges hogy akkor bírja a telefon hogyha mozgásban vagyok, és ne kelljen azon gondolkodni hogy mikor kell rátöltenem meg hogy rátudok-e tölteni, van-e töltési lehetőség ahol vagyok. Mondjuk pont most vettem powerbank-ot..
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #305521 üzenetére
Valaki?
nagyjából arra jutottam hogy a yettel (lehet nem ott vásárolt telefonra is) és a QProtection vaniPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
herdsman12
őstag
válasz anderledani #303824 üzenetére
Az Apple oldaláról tiszta az egy év gari. [link]
A többiről az EMAG tudna nyilatkozni, kérdezz rá, aztán dobd be ide a választ. -
herdsman12
őstag
válasz anderledani #303793 üzenetére
Gyorsan beleolvasva úgy nézem, hogy marad az eredeti időpont, max + 90 nap. [link]
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #303744 üzenetére
Ha 2021 novemberi vásárlás, akkor újraindul a jótállás, vagy nem? Ha mindent kicseréltek.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Rage47
veterán
válasz anderledani #303744 üzenetére
Fuh, jól megjáratták. A felénél majdnem írtam, hogy inkább hívd fel a Supportot.
-
esbii22
őstag
válasz anderledani #293206 üzenetére
Care Center is megér egy próbát szerintem.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
waccamár
senior tag
válasz anderledani #293206 üzenetére
Na ez tök érdekes - nekem az almáriumban van pozitív és árkád istyle-ban negatív tapasztalatom. Így tudjon dönteni az, akinek még egyikkel sincs tapasztalata
-
veterán
válasz anderledani #286147 üzenetére
Pontosan 😂
-
col
addikt
válasz anderledani #285589 üzenetére
Hát azért annál lényegesen több és pontos adatokat is ír ki, pedig nekem nincs bekapcsolva a diag.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
bigdady
nagyúr
válasz anderledani #285051 üzenetére
Nem frissitettem még
-
gippazoid
senior tag
válasz anderledani #281577 üzenetére
Valami biztosan más. A Nokia telón is feltűnt az AMOLED-eshez képest.
Ha kicsit nagyobb a körmöm és írok rajta, akkor kopog, mintha belül üreges lenne és visszhangozna. Az AMOLED meg nem. Az masszív, vastag, egyben lévő, tömör valaminek érződik.
Tapintásra is azonnal észre veszem a különbséget. Elég csak hozzáérnem a képernyőhöz a két eltérő technológiás kijelzőn.Gippazoid Novelties Inc.
-
whitezo88
nagyúr
válasz anderledani #280228 üzenetére
Megoldódni látszik a probléma, csak megint beleszaladtam abba hogy nem olyan helyre vittem ahol 100%ig értenek hozzá. Megfelelő eszköz kell hozzá és megoldható, neveket nem írok, 2. helyen mondták megoldható csak a spec. kütyüre kell frissítés hogy kezelje a legújabb szoftvert, ami egybevág azzal amit pl ifixit írt. Utólag okosnak lenni nekem is késő.
Amúgy ha leejtem és pofára esik, az attól tartok nem garanciaprobléma, egyéb biztosítás nem volt már rá. Ha a további garanciára gondolsz, lehet, de sokkal többe került volna tudtommal ha oda viszem szerintem ahol hivatalosan csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anderledani #279481 üzenetére
Az egy security update, csak az a készülék kapja meg, amire nem telepíthető iOS 16.
-
kakuk.tamas
addikt
Kb egy hétig volt elérhető a 15.7.2. Aki addig frissített, az frissített, aki nem, az így járt…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
plejik
addikt
Szerintem nem is fogja már.. De nálam a 13 pro-n a 16.2 vel semmi gondom nem volt. 14 pro-n is teljesen jól megy.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
kakuk.tamas
addikt
válasz anderledani #277680 üzenetére
Kilesték a buliban?! Vagy valami naaaaagyon egyszerű volt…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
veterán
válasz anderledani #277128 üzenetére
Az egy év az aktiválástól, a 2-3 a vásárlástól szerintem.
-
Mátésum
aktív tag
válasz anderledani #276691 üzenetére
Én egyáltalán nem haragszom, de elég határozott a véleményed 😀 országútit nem nyomok, de egyáltalán nem életveszélyes zaj átengedéssel, bringaúton, reggel, meló előtt egy kis flow a 20 km alatt, míg beérek. Mtb-zek. Szeretem a csendet, természetet. De ha hajtani megyek és már majdnem meghalok felfelé, azon át tud lendíteni egy kis Deftones 🤘szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. És amíg nem a kulacstartómban a villogó bluetooth hangszóróból áradó bármit erőltetem a környezetemre, addig nincs baj
-
lmno
őstag
Transparency módban nem lesz életveszélyes. MTB-nél felfelé tekerésnél tudom elképzelni.
Egyébként bringázás közben én sem hallgatok zenét, csak gyalogosan, az ANC mindig be van kapcsolva. Igazából észnél kell lenni, meg pl. ha bármikor kiveszed az egyiket, már egyből átrakja transparency-be. -
SharpSA
veterán
+1
Nálam még a városi és gyalogos közlekedés közbeni használat is érthetetlen, be is tiltanám, mert veszélyes az illető valószínűsíthető figyelmetlensége miatt.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
MODERÁTOR
válasz anderledani #276610 üzenetére
Ezt a módszert nem ismerem. Ha azt mondod, elhiszem. (De gondolom, csak az itunes biztonsági mentésből, nem az icloudból. Nem?)
-
Noxy
veterán
válasz anderledani #276596 üzenetére
Tipmix válaszok 1:1
Pedig csak meg kellene nézni a beállításokban, a bizt.. mentés részleteknél. [kép]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz anderledani #276596 üzenetére
És azt a biztonsági mentést le tudom valahogy tölteni hogy a fotókhoz hozzá jussak? Mert sehol nem találom hogy lehetne letölteni.
Smoke some weed nigga!
-
akosxyz
senior tag
válasz anderledani #275691 üzenetére
Én igen céges telóm egy 6s
-
törölt tag
válasz anderledani #275199 üzenetére
Gyorsabban merül, mint szokott, és időnként szaggat, valamikor melegszik is.
-
Aaron14
őstag
válasz anderledani #274275 üzenetére
Igen, 2021 előtt, Telekomnál vásárolt.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz anderledani #274220 üzenetére
Én még annyival egészíteném ki a kérdést, hogy pl. Telekom-tól vásárolt telefont szavatossági időben hova érdemes vinni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
válasz anderledani #274220 üzenetére
Nekem igaz eddig csak egyszer volt dolgom szervizzel,de bennem pozitív csalódás volt az iCentre szervize.
Kamera modult cseréltek gariban a 13 Pro-ban.
2 munkanap alatt kész volt és pont ugyanúgy kaptam vissza a telót mint ahogy leadtam.Sehol sem lett karc vagy sérülés,nyoma se lett a megbontásnak.
Nem mondom hogy ez a legjobb szerviz a világon,sok tapasztalatom nincs velük,de az az egy ami van az határozottan pozitív. -
burgatshow
veterán
válasz anderledani #273694 üzenetére
Amúgy tökre nincs fent sehol, hogy a 15.7-et még nem írná alá az Apple, szóval teljesen normális, hogy fel tudtad telepíteni.
A lényeg: a 15.7 még nincs visszavonva, még a developer oldalról is letölthető a 15.7:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz anderledani #273682 üzenetére
Visszarakni nem tudod ha nincs aláírva, újabbra frissíteni miért ne tudnád?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz anderledani #273682 üzenetére
OTA telepítéshez szükséges béta profil vagy simán felmegy Finder/iTunes-on keresztül?
-
Bilux
veterán
válasz anderledani #273351 üzenetére
Nem rossz
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Joachim21
őstag
válasz anderledani #273351 üzenetére
Neked milyen az 5Gs tapasztalat? Nekem Budapesten annyira nem jó, nem érzem sem gyorsnak, sem a 4G-nél gyorsabbnak sem hűűű de mennyire királynak amikor 5G-vel netezek. Ugyanígy telekom hálózaton én is.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
kchris78
veterán
válasz anderledani #269112 üzenetére
ez hány wattot jelent? 20W? az alap 10W-hoz képest? Vagy 5? Melegszik közben? Elvileg a melegedés öli meg inkább..
-
vargalex
félisten
válasz anderledani #264823 üzenetére
A telefon által mutatott 0% az nagyon nem 0%-os akku töltöttséget jelent...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Gáben81
senior tag
válasz anderledani #262231 üzenetére
Ja ez a régi eladott telóm, csak kölcsön visszakértem .
-
TTomax
félisten
válasz anderledani #261123 üzenetére
AQUA is az…
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Courage_7
aktív tag
válasz anderledani #260653 üzenetére
és Neked volt valami érdemi az értesítési szövegben? már ha elolvastad előtte...
-
Gáben81
senior tag
válasz anderledani #260341 üzenetére
Ezek mind megvoltak, már a tizennégyes iOS nél is ezt csinálta, de minden fő
verziónál tiszta telepítést csinálok. -
Gáben81
senior tag
-
Razzul
őstag
válasz anderledani #259965 üzenetére
Na és a 14.8.1-hez képest? A hipersebességnyi ugrás amúgy mit jelent?
Stat crux dum volvitur orbis
-
burgatshow
veterán
válasz anderledani #259965 üzenetére
Ha meg tudnam mondani mikor volt utoljara stabil iOS a telefonjaimon…
-
rAY.BAN
tag
válasz anderledani #259490 üzenetére
Köszi, bár telenornál csak 256GB-s verzió van 359 990 Ft-ért. (15.000 kedvezménnyel)
-
félisten
válasz anderledani #259120 üzenetére
Mi lett a CPU órajeleddel végül?
-
pecccccccca
őstag
válasz anderledani #259120 üzenetére
Ja értem.
Nekem nincs tapasztalatom az újabb típusokkal.
Ennyire rossz a helyzet i11-től felfele, hogy egy i8p jobb képeket készítene? Csak nem.Humorban nincs helye tréfának!
-
Pfiucska
aktív tag
válasz anderledani #258697 üzenetére
Erre nem is gondoltam meg soha de tenyleg nagyon kenyelmetlen lenne ennyire lent gepelni
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Gubu0101
veterán
válasz anderledani #256434 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos Nekem a 15.2 mar orvosolta ezt a hibat.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
nrg.960
tag
válasz anderledani #256434 üzenetére
Fogok, de az a jövőhéten esedékes, ahol most tartózkodom ott nagyon gyenge a wifi, mobilnettel meg nem lehet lefrissíteni ezt a csodát..
Nem vagyok a szavak embere..
-
félisten
válasz anderledani #255690 üzenetére
Neztem azota is tobbszor, de nem ragad be egyik telo sem.
-
Chereiose
addikt
válasz anderledani #256234 üzenetére
Ahha, mondjuk ott már indokoltabb lesz egy akksi csere inkább.
fordjee: szerintem simán megveheted annyiért, ilyen felhasználásra szerintem egy 11 is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz anderledani #256219 üzenetére
És mikor esik le a teljesítménye, 80% körüli akksival?
-
félisten
válasz anderledani #256219 üzenetére
Most váltott át a 15.2-vel, 15.1.1 alatt néztem direkt és a régi szöveg volt.
-
veterán
válasz anderledani #256170 üzenetére
Nem csak a 8000-es apple törlőkendő jó hozzá?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz anderledani #256151 üzenetére
Nincs bekapcsolva hogy a Facebookban automatikusan induljanak el a videók? Mert ha be van, akkor gondolom ezért marad abba a zene. Ez az alapértelmezett beállítása a Fb-nak, ez az első amit kikapcsolok, ha telepítem az appot.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Sordoran
addikt
válasz anderledani #256123 üzenetére
Akkor miért nem kapcsolod ki rá az iCloud-ot? Én is kinyomtam, hiszen online játék, ha újra kell rakni újra bejelentkezem és ugyan onnan folytatom. Totál felesleges róla biztonsági mentést csinálni, hiszen nincs offline mentés.
Persze ez nem magyarázat miért csinálja így, de ennél a játéknál (is) felesleges a biztonsági másolat.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
MODERÁTOR
válasz anderledani #256123 üzenetére
Hát ez jópofa. Teljesen felesleges, és még adatmozgást is generál feleslegesen.
-
félisten
válasz anderledani #255722 üzenetére
Ja azt hittem kint vagy US-ben valamiért
Nem tudom mi köze lehet hozzá, tipp csak
-
félisten
válasz anderledani #255710 üzenetére
Hmm tényleg még említve sincs ilyen gond.
A Tied US verziós? Esetleg ha 5G-t kilövöd?
-
félisten
válasz anderledani #255708 üzenetére
Google nem dobott hasonló esetet neked?
Ez olyasmi kb. mint egy időben csinálta nekem a laptopom, hogy átraktam akksira majd vissza a gépet és az Intel speedstep beragadt valami energia takarékos módban. Gondolom itt sem jár mindig fullon a CPU, ha iddle van akkor lemegy és vissza kéne de nem megy.
-
félisten
válasz anderledani #255704 üzenetére
Amúgy az előbb megnyitottam az appot és elsőre nekem is lement 2760 környékére, de utána vissza is ment a 3240-re.
-
kagzer
aktív tag
válasz anderledani #255704 üzenetére
Egy próbát megér szerintem, nekem olyan gondom volt, hogy a képernyőidő az előző telefonom adatait akarta gyűjteni és mindig üres volt (érdekesen a widget mutatta), néha egy-egy újraindítás után rendbejött.
Olyannyira az előző eszközt akarta, hogy átnevezését is láthattam így (a lányok örökölte meg az XR-em és kipróbáltuk).
Emellett még volt jópár dolog ami nem igazán akart helyesen működni és mióta teljesen új telefonként lett beállítva megszűntek. -
félisten
válasz anderledani #255701 üzenetére
Nekem mind 0-ról van most beállítva a 15 megjelenésével mondjuk. Semmi sem költözött át korábbi eszközről.
-
félisten
válasz anderledani #255695 üzenetére
Mindkettő utolsó elérhető legfrissebb, nem beta, tehát 15.1.1 és 15.1
SE2016/Mini4-t tudom még akár megnézni, bár elég régiek ahhoz, hogy magától belassuljon
[ Szerkesztve ]
-
félisten
i13: ez ugye szinte ua.
Kényszerített után, CPU marad a 3240-en
Nyelv csere után OK
Régió váltás után OKXr:
Kényszerített után, CPU marad a 2496-on
Nyelv csere után OK
Régió váltás után OKNézzek még több eszközt?
-
Tibee86
nagyúr
Egy hónapja se unatkozott ennyire senki, hátha majd most...
-
balinlin
senior tag
válasz anderledani #255623 üzenetére
Igen egyeznek.
A másodikra tényleg választ vársz? Megkérdeztem, hogy lehet-e (nagyobb esélyt látok, hogy nem). Erre érkezik egy olyan válasz, hogy miért akarom megváltoztatni, mint sok más kérdés esetén is almás fórumon.
A válasz egyszerű egyébként: csak az egyik szokott nálam lenni, az sincs nagyon használva fizikai formájában, pont az Apay miatt. -
csaba1203
addikt
válasz anderledani #255546 üzenetére
Gyártója válogatja egyébként milyen agresszív a készülék ram kezelése....
Nem hinném, hogy más eredmények jönnének ki.
Amúgy ez a 12Gb memória számomra már parasztvakítás kategória. -
csaba1203
addikt
válasz anderledani #255540 üzenetére
Arra értettem 6Gb rammal is ugyanez lenne a helyzet droid vonalon.....
-
csaba1203
addikt
válasz anderledani #255526 üzenetére
Mi ebben a durva?
Droid 6Gb rammal is tudja ugyanezt... -
nord_
veterán
válasz anderledani #255525 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a szifonosokat?
-
veterán
válasz anderledani #255523 üzenetére
Nem egészen 1 hete háromezerpárszáz volt ikiegen BF alkalmából.Én is ott vettem az AllignMastert 4550-ért.
-
OCTAMD
őstag
válasz anderledani #255486 üzenetére
Magsafe verziós?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
bkiky01
senior tag
válasz anderledani #255486 üzenetére
Szerintem azért eléggé nagy szám, főleg emag bf áron.
-
félisten
válasz anderledani #255359 üzenetére
És hogy tudom kikapcsolni, hogy a képek ne legyenek benne? Eddig nem csinálta ezt, ahogy írtam ugyanezen beállításokkal futok mindenhol és csak az alap 5GB csomagom van.
-
nagyúr
válasz anderledani #255308 üzenetére
Köszönöm!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
xhege
veterán
válasz anderledani #255270 üzenetére
Jogos. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem meredek.
-
Laca1212
őstag
válasz anderledani #255212 üzenetére
Igen, de akkor így kellett volna írnia a nagy kijelentését. És úgy nincs félreértés.
Amúgy az általad említetteken kívül még van bőven 3 év garis korrekt használt, hivatalos helyről származó, nem hiteles, stb. Csak át kell nézni papírokat, megvan e minden eredetet igazoló, stb. Nem egy agysebészet ez.
-
OCTAMD
őstag
válasz anderledani #255212 üzenetére
Látni Te nagyjából vágod,ennyi
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
bigrock
addikt
válasz anderledani #255090 üzenetére
Természetesen, 27%-os ÁFA-s számlát adnak róla - elmondásuk szerint.
-
Qtyii
tag
válasz anderledani #254829 üzenetére
Ma reggel se2020 is alig volt görgethető, talán órajel gond de a kijelző is kicsit ugrált.. újraindítás oldotta meg
-
félisten
válasz anderledani #254829 üzenetére
Van alternatívája a programnak? Akkor megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Diablo IV
- Mobil flották
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest