- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
iPhone 15 kijelzője enyhén lekerekített? Rendeltem egy Baseus kijelző védő fóliát de ez nem ér ki a széléig ebből gondolom, hogy lekerekített. Nyilván van olyan is ami keretes de ott félek, hogy felnyomja esetleg a tok.
-
Nordik
őstag
FaceTime illetve iMessage beallitasnal ha két kártyával használom a telefont akkor a hívóazonositó mit takar? Mit befolyásol, hogy melyik van kiválasztva? -
Nordik
őstag
A One-tól kertem fuggetlenitest ami meg is történt, viszont az ő leírásuk szerint iTunes kell a folyamathoz.
Az Apple leírása szerint elég csak beletenni a másik kártyát újraindítani a telefont és kész. Ha nem lenne kártya akkor legfeljebb újra húzni. Van valakinek tapasztalata hogy mostanában hogyan működik a folyamat? Gyanítom a One leírása már rég idejét múlt.
-
Nordik
őstag
Be lehet azt állítani, hogy ha valakinek van egy céges és magán telefonszáma akkor melyik legyen az alapértelmezett? A hivaslistaban nem különbözteti meg.
-
Nordik
őstag
válasz
burgatshow #339503 üzenetére
Megpróbáltam a 3utoolst, ez egész használható és konfiguralhato a képek mentesehez.
HEIC fájlok megtekintéséhez a CopyTrans jó lehet ami beépül a képnezegetobe? Sajnos céges szinten tiltva van a Microsoft store.
-
Nordik
őstag
válasz
fery02 #339453 üzenetére
Így megőrzi a rendes formátumban és minden kiegészítő adatát a képeknek? Nem lesz telehanyva mindenféle egyéb fajlokkal?
Ugye ha gépre másolod akkor konvertál jpgre illetve kiegészítő fájlokat is másol. Van egy olyan beállítás, hogy árvitel Mac-re vagy PC-re. Itt Automatikus illetve eredetik megtartása. Valószínű át kellene állítani az utóbbira és akkor csak másol.
-
Nordik
őstag
Iphonerol iphonera költöztetésnél ha közvetlen a két telefon közötti atvitelt választom akkor viszi a fotókat is?
-
Nordik
őstag
Apple Devices biztonsági mentés tartalmazza a képeket is? Telefonon szeretném kikapcsolni az icloud Fotókat illetve ezutan, hogy iCloudba se csináljon biztonsági mentést róluk.
Vagy van egyszerűbb módja a képek biztonsági mentésére gépen?
-
Nordik
őstag
Van észrevehető különbség uzemidoben ha két SIM kártyával használok egy iPhone 15ot?
-
Nordik
őstag
Ha lehet választani a kettő közül akkor 14 vagy 16e?
-
Nordik
őstag
Airpods toknak a fedele egy minimálisan mind lötyög oldal irányban? Nemrég vásároltam egy AirPods 4et es ezt tapasztalom. Máshol olvastam, hogy ez ilyen nem kell vele foglalkozni, csak Apple cuccoknal nem ehhez vagyunk szokva.
-
Nordik
őstag
Mi lesz most a Lightning csatlakozók készülékek sorsa, hogy nem kerülhetnek már forgalomba december végétől az EU-ban? Van valamilyen határidő, hogy a cégek eladhatják a készleteiket vagy ezen keszulekek forgalmazása innentől megszűnik ujkent?
-
Nordik
őstag
Talalkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy Spotifyn zenét hallgatok, megnyitom a Facebook alkalmazást és megáll a zene. Milyen beállítást állítsak át? Airpods 4rt használok.
-
Nordik
őstag
Safari bovitmenyek engedélyezése jelenthet problémát, veszélyt? Esetemben például a DeepL bovitmeny.
-
Nordik
őstag
Ha asztali windowsos géphez is csatlakoztatom az AirPodsot bluetooth alapteren keresztül akkor hogyan dönti el, hogy éppen a telefonhoz vagy a géphez csatlakozzon? Vagy be tudom állítani, hogy a géphez csak manuálisan csatlakozzon?
-
Nordik
őstag
válasz
Sordoran #328597 üzenetére
Hallásom nekem is jó, de akkor valószínűleg ezt csak a Pro tudja. Ha megnézem a leírásokat ott is csak a Prot említi igazából, hogy tudja a másik fél beszélgetését izolalni.
Normál beszelgetésnél egyébként jó, de nekem kicsit keveset enged át. Nyilván nem tudja megkülönböztetni a zajokat és a beszédet, hogy miből mennyi mehet. Ehhez már a Pro kell.
Amit be tudok kapcsolni az a lehallgatás funkció ugye, olyankor a telefont is igénybe veszi.
-
Nordik
őstag
Tegnap a teremben láttam, hogy két srác beszélget egyiküknek Airpods a fülében. Azt nem tudom melyik verzió.
A lényeg, hogy simán hallotta a fuleses srác amit a másik mondd hiába halkan beszéltek hozza.
Ahogy olvasom AirPods Pronal elérhető bizonyos beszed hang izolacio opció ami erre való, hogy előtérbe helyezi a másik beszed hangját.
Ez csak Pró verziónál elérhető vagy ANCs Airpods 4nel is? Bár beállítást erre nem találok sehol. Itt csak simán az atengedes funkció lenne? Én úgy veszem észre szerintem nem enged át eleget főleg beszelgetesnel vagy ha éppen csak bent van a fülembe és nem hallgatok semmit. -
Nordik
őstag
Ebbe a felsorolásba az eszkozeimnél meg kellene jelennie az AirPodsnak?
-
Nordik
őstag
Vásároltam egy AirPods 4et amihez elvileg jár 3 havi Apple Music előfizetés. Hogyan tudom ezt aktiválni? Elviekben a Musicnak fel kellene ajánlani de nekem ez nem történik meg.
-
Nordik
őstag
válasz
BigBlackDog #327067 üzenetére
Nem ilyen oldalakról van szó. Vagy inkább használjam ha már van nem okoz galibát? Néhány hsznél olvastam, hogy nem éri meg bekapcsolni.
-
Nordik
őstag
Ennek a privát átlátszó opciónak jól sejtem, hogy csak hátránya van főleg céges hálózaton? Sok oldalt nem tolt be vagy csak nehezen.
Érdemes egyáltalán bekapcsolni vagy inkább csak zavart okoz?
-
Nordik
őstag
Ezt a privát atjatszó opciót érdemes használni vagy több anomáliát okoz mint hasznot?
-
Nordik
őstag
Hogyan tudok úgy torolni egy programot, hogy a biztonsági mentesei is torlodjenek? Később visszatelepitem csak erős a gyanúm, hogy a hiba a biztonsági mentése miatt van.
-
Nordik
őstag
válasz
aero. #325215 üzenetére
Pedig tényleg feldobja a fizetést ha nincs hozzadva wallethez a beszálló kártya. Szóval tényleg lehet bennük NFC.
Multkor én is megszivtam, simán képként volt meg a beszálló kártyám és ahogy a kapuhoz erintettem feldobalta a fizetést. Szerencsére a srác a kapunál simán kezelte a helyzetet.
Azota én is hozza adom wallethez az a legegyszerűbb.
-
Nordik
őstag
Mitől függ melyik program ikonja tudja ezt a sötét módot? Vagy majd ahogy frissülnek úgy lesz más? Így, hogy fele ilyen fele olyan nem néz ki jól.
-
Nordik
őstag
Foverzio valtasnal érdemes csinálni egy visszaallitast új telefonkent?
Ilyenkor telekomos esimel mi a teendő? -
Nordik
őstag
válasz
dvdbackuper #322244 üzenetére
Én is most olvasom. Csak második generációs SEnel elérhető. Nekem a régi van, 2020as.
-
Nordik
őstag
válasz
szabonagyur #322232 üzenetére
Szintén. Én várok kicsit hátha majd megoldódik.
-
Nordik
őstag
válasz
szabonagyur #322205 üzenetére
Nekem se dobja fel a frissítést az óra.
-
Nordik
őstag
válasz
ittakary #321751 üzenetére
Mondjuk felesleges gépen is backupot csinálnom ha az fotók nélkül bőven belefér az ingyenes 5gigas csomagba. Max 1 giga szokott lenni a biztonsági mentesem.
Csinaljam csak azt, hogy gépre néha lementem a képeimet itunesba? Ott gondolom könnyedén le lehet őket menteni.
Vagy mi a legegyszerűbb megoldás? -
Nordik
őstag
Hogyan allitsam be a készüléket ha nem akarok előfizetni csak a képek miatt plusz tárhelyet?
Icloud fotók kikapcsolva, biztonsági mentésnél is ki kell kapcsolni? A telefonra már le van mentve minden.
Ha kikapcsolom a biztonsági mentesnel is a fotókat akkor gépre se csinál a képekről az iTunes biztonsági mentést? Vagy az független és ott külön állítható?
-
Nordik
őstag
Mit kell kikapcsolnom ahhoz, hogy a fotókat abszolút ne szinkronizalja és ne is tegye be biztonsági menteskent az összes fotót?
Jol értem, hogy egyrészt a fotok szinkronizalasat kell kikapcsolnom illetve az icloud fotók tárhelyet?
-
Nordik
őstag
E-SIM használatakor nyugodtan kikapcsolható a PIN kód? Alapból nincs beállítva, de felesleges is?
-
Nordik
őstag
Folyamatosan keszul mindenről biztonsági mentes automatikusan. Ha vissza állítom alapra a telefont és beallitom új telefonkent majd bejelentkezek az Apple fiokomba akkor vissza rak mindent ahogy volt?
-
Nordik
őstag
Airpods 2 és 3 között átlag felhasználásra van különbség? Hangminőség teren lényegesen jobb a 3? Vagy nem éri meg azt a plusz kiadást? Akinek esetleg van vagy volt mindkettő megérte a váltást?
-
Nordik
őstag
Van különbség airpodsnal ha innen PHrol vásárolok 1 év garanciával megbízható eladotol vagy hivatalos forgalmazotol? A garancia ugyanúgy 1 év.
-
Nordik
őstag
válasz
Fritz Teufel #293425 üzenetére
“A különbség a töltésük módjában rejlik. A Lightning csatlakozón keresztül mindkét tok tölthető, a MagSafe töltőtok azonban a MagSafe töltővel és más vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis, így még simábban töltheted.”
De akkor ez mi? Ez a linkelt oldalról való. Ez kevert össze. Nekem ez alapján az jön le, hogy Lightning csatlakozó mindkét fajta tokon van és tölthető is kábelen keresztül. A Magsafe verzió viszont Magsafe toltovel is. Sőt kábel is található a dobozban.
-
Nordik
őstag
Airpods 3nal a magsafe verzió annyival tud többet, hogy magsafe töltővel toltohetem? Lightning csatlakozó nincs is rajta?
Ha képes vezeték-nélküli töltésre akkor akár a Watch toltojere is rá tehetem? Vagy az csak félmegoldás?
-
Nordik
őstag
Bár nem egészen iphoneos kérdés, de hogyan lehet azt megoldani ha az Apple Watch nemitva van akkor az ébresztése ne csak rezegjen hanem csengjen is?
Mint ahogy a telefonon is működik. Ott hiába van nemitva attól fuggetlenul az ebresztesnek van hangja. -
Nordik
őstag
Van egy bluetooth FM transmitterem az autóba. Amint beszállok az autóba csatlakozik, viszont egyből küld értesítést a navigáció ajanlott útvonalról. Mondjuk haza vagy a munkahelyemre. Ezt hol lehet kikapcsolni?
-
Nordik
őstag
Instagram. Igazából annyi, hogy nem mutatja az elérhető állapotokat az uzeneteknel.
Ha ujratelepitem egy darabig jó aztán megint nem. Próbáltam már sokmindent de semmi nem oldja meg. Általában másnapra romlik el újra mikor éjjel lefut egy biztonsági mentes. Ezért gyanakszom erre.
-
Nordik
őstag
Hogyan tudom egy adott app biztonsági menteseit torolni?
-
Nordik
őstag
Ha kényszerített ujrainditast csinálok mindig kéri, hogy adjam meg az Apple id jelszavam és jelentkezzek be. 15os rendszer alatt nem kérte. Sima ujrainditasnal se kéri. Vajon miért léptet ki?
-
Nordik
őstag
Akarok csinálni egy gyari visszaallitast a 16os rendszer miatt. Ilyenkor ti a biztonsági mentést is torlitek és teljesen tiszta telepítést csináltok?
-
Nordik
őstag
válasz
markknight #271326 üzenetére
Én is így emlékszem. Kerestem is a fordítóba de nem került bele a magyar nyelv…
-
Nordik
őstag
Amúgy valami változott a betumeretekkel kapcsolatban? Mert watchon is sokkal kellemesebb olvasni mindent. Mintha valahol nagyobbak lennének, pont azokon a helyeken ahol szükség van rá. Tetszik.
-
Nordik
őstag
Amúgy a 15.7 miért jött ki? Felraktam, de utána is úgymond csak választható a 16.
-
Nordik
őstag
Marad a 12…
-
Nordik
őstag
Vásárolt valaki most az akció kereten belül airpods 2t az MMbe?
Van egy még nagy dobozos i11hez kapott EarPods fulesem, szinte új. Kell hozza bármilyen papír vagy a fülhallgató doboza? Mert már ezek nincsenek meg. Vagy elég csak így odamegyek és elfogadják minden nélkül?
-
Nordik
őstag
válasz
BoneDragon #267420 üzenetére
Használtan vettem az SEt Gixxer88tol pont.
Hozza az almás minőséget, szeretem is, de en is azt mondom, hogy az új árát nem éri meg. Olyan sokat nem nyújt azért.
Használtan ha kifogsz egy megkímélt példányt jó árban még csak-csak.
-
Nordik
őstag
válasz
burgatshow #267247 üzenetére
Tud majd magyarul is a gyari fordító, szerintem ez is jó dolog. Csak ezert használok egyetlen Google alkalmazást.
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
válasz
veszbud22 #264333 üzenetére
Nekem 1 éves koráig 100%on volt és az utóbbi 2 hónapban leesett 96%ra. Ez egy i12.
Nem foglalkozok vele, töltöm amikor úgy tartja kedvem, van hogy csak felteszem fel órára mert éppen megyek el valahova. Ez egy használati tárgy, ha vigyázok az akksira legfeljebb fel évvel később kell csereltetnem. Annyit nem ér, hogy állandóan ezen gorcsoljek.
-
Nordik
őstag
válasz
burgatshow #264080 üzenetére
Sokan bezárják az alkalmazásokat, de ezekszerint teljesen felesleges? Én például nem szoktam, de sok ismerosnel látom, hogy lövik ki őket. Mondjuk én androidnal se foglalkoztam vele. Szerintem többet árt ha bezárod őket mint használ.
-
Nordik
őstag
Most probalgatom, de hiába van rajtam az óra, letakarom felül a face idt és ugyanúgy kéri a jelkodot, egyáltalán nem oldja fel.
-
Nordik
őstag
Hogyan működik ez a feloldás az Apple watchal funkció? Ha bármi miatt nem látja az arcomat így nem tudja feloldani viszont rajtam van az óra akkor minden esetben felold a telefon és nem kér jelkodot? Érdemes bekapcsolni? Mert már többször is felajánlotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest