- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Atikusz #246390 üzenetére
Én a 11 Pro-t venném.
Nagyobb tárhely,akkuja kicsit jobban bírja,kamera kb hasonlóan teljesít (kivéve hogy a széleslátóban nincs éjszakai mód),plusz van benne zoomlencse.Acél ház,matt hátlap.
Az 5G hiánya sem egy fájó pont szerintem,nagy eséllyel még pár évig nem is lesz az. -
Noxy
veterán
-
aujjobba
addikt
-
válasz
Atikusz #226550 üzenetére
Nem, nem így van sajnos, már ha nagyon belemászunk a részletekbe.
Az Apple egy év korlátozott gyártói jótállás ad csak.
Az egy év teljes körű jótállást a hazai jogszabály biztosítja, de csak a hazai hivatalos viszonteladótól származó készülékekre, illetve ebben az esetben adott a második év szavatosság is. (Feltétel, hogy természetes személy legyen a vásárló, tehát fogyasztó.) -
válasz
Atikusz #226547 üzenetére
Jelenleg is csak a hazai hivatalos viszonteladóktól származó készülékekre garantált a most hatályos honos jogi szabályozás, szerintem ez várható részben a későbbiekben is.
Nem gyártóra levetítve érvényes, ellenkező esetben mindegy lenne, honnan származik a készülék, de ez ugye nem így van.
Jó lenne persze a kedvezőbb feltétel a forgalmazótól függetlenül, de a trükköző cégeknél ez kérdéses lehet, hacsak valami isteni csoda folytán el nem kezdenek ezzel komolyabban foglalkozni az illetékes hatóságok és bezárják a lehetséges kiskapukat. -
tboldi
nagyúr
válasz
Atikusz #218357 üzenetére
Nekem is Btech van most a XS Maxon, teljes kijelzős. Nem rossz, de a leírással ellentétben nincs lekerekítve a széle, mint egy Nilkinnek.
Csak kellett valami hirtelen a Media Marktból, és ez lett, aztán rajtamaradt... már egy éve. -
válasz
Atikusz #216927 üzenetére
Nekem még csak a napokban lesz 6 hónapos az XS Max, így a beégés passz, mert ennyi idő alatt nem jelentkezik, de szerintem a későbbiekben sem kell attól különösebben tartani.
Attól és is féltem a sok ujjlenyomat-olvasós készülék után - ráadásul nem is iPhone-ról váltottam most -, hogy csak Face ID lesz, de gyorsan megszoktam, sőt, kimondottan meg is szerettem ezt a megoldást, mert bár a korábbi telefonjaim is tudták - az ujjlenyomatos és társai megoldások mellett -, de nem ilyen szinten.
A sima 11 szóba sem jöhetett nálam az XS Max helyett, csak a 11 Pro vagy még inkább a 11 Pro Max majd esetleg. -
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Atikusz #216924 üzenetére
Szerintem akkor XS Max. HA lesz 9plus sok különbség szerintem nem nagyon lesz (valamivel jobb kamera, esetleg 1-2 másodperccel hamarabb töltődnek be a dolgok és az akksi valamivel tovább bírja majd).
Szerintem nem igazán éreznéd hogy lecserélted a régi telefonod egy újra. -
válasz
Atikusz #204599 üzenetére
Szia!
Ha biztonsági mentést csinálsz most, akkor 99% hogy nem lesz benne a backupban az összes teljes felbontású képed, ráadásul ha itunes mentést csinálsz, akkor icloud fotókönyvtár használata esetén abban nincsenek is benne a képek (felesleges redundancia is lenne).
Azt javaslom próbának, hogy csinálj egy telefon újraindítást, ha ez megvolt és nem oldotta meg, akkor jelentkezz ki a telefonon az icloudból, és egy negyed óra múlva jelentkezz vissza. Ha biztos vagy benne, hogy az icloudban megvan minden képed (tehát nincs feltöltetlen kép), akkor amikor a kijelentkezéskor megkérdezi, hogy törölje-e a telefonról a képeket, akkor válaszd azt, hogy igen. Amikor visszajelentkezel az icloudba, akkor a fotókönyvtárat úgy állítsd be, hogy az eredetiket töltse le.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez lesz a megoldás, de valószínűnek tartom, hogy megoldja. -
törölt tag
válasz
Atikusz #194073 üzenetére
Sziasztok!
Új belépő, leendő iOS júzer volnék.Atikusz
Igen, a 6S topikban van róla több visszajelzés is, általában pozitív kicsengéssel. Ajánlják, hiszen ez év végéig még kedvezményesen lehet kérni (9 900 Ft).A nevezett topikban érdemes visszalapoznod pár napot, ez is aktuális téma ott.
[link]
Most gondolkodom új 6S vásárlásán, emiatt böngészem a topikját...
-
-
Wajk
addikt
válasz
Atikusz #190625 üzenetére
köszi az infót. Én még maradok egy kicsit 10.3.3-on, de a feleségem 5S-ét frissítettem, azon 11.4 volt, majd nyomkodom, bár sok ellenállhatatlan fícsörrel még nem találkoztam
tudom az akksinak be kell állni, remélem pozitív visszajelzések jönnek majd erről is, a csoportosított értesítések jól jönnének
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Atikusz #180902 üzenetére
Hello, én pont 1 hete csináltam Telenornál függetlenítést, nekem is ugyanezt a baromságot mondták, hogy két hét. Elég volt az 2 napnak, semmilyen visszajelzést nem kaptam, csak kipróbáltam egy másik sim kártyával és 2 nap után ment. Semmilyen visszaállításra nincs szükség, ugyanis ahogy beteszel egy idegen kártyát, azonnal elindul az aktiválási folyamat és azonnal kiderül, hogy felmegy-e hálózatra (tehát független), vagy kiírja, hogy nem táomgatott sim. Utóbbi esetben visszateszed a régi telenoros kártyád és megpróbálod később.
-
marinea2
addikt
válasz
Atikusz #145813 üzenetére
Kollegamnak volt ios10 sima i6-ossal es olyan is hogy nem csak hogy nem reagalt, hanem nem is jelzett ki semmit. Ujrainditas segitett mar parszor..
(#145814) galaxys80: mar irtam sokszor, de csak ismetelni tudom magam. nekem 3 gb-ot szedett vissza. A 16gb-os verzional azert az a 3 nem olyan nagyon elhanyagolhato..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest