- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kicsirics77
veterán
-
btudos
nagyúr
FaceID-nál beállítás kérdése, hogy csukott szemmel feloldjon-e.
Értem az álláspontod, való igaz, hogy a telefonok térnyerése hozott egy újfajta biztonsági rést, de megfelelő körültekintés és védelem mellett nagy problémát nehéz csinálni. Nekem a kényelem és az időm többet ér, mint az a tudat, hogy nyugodtan hozzányomhatják az ujjam a telefonhoz, nem történik semmi. Plusz aki hozzáfér az ujjamhoz és a telefonomhoz egyszerre, az nyugodtan megnézhet benne bármit.
-
btudos
nagyúr
Viszonylag sok FaceID hibás X volt, ahol maga a kameramodul hibásodott meg, máshoz nem volt köze, ettől függetlenül én nem venném meg, baromi hasznos a FaceID olyankor, amikor egy alkalmazás kódot kérne azonosításhoz, én tuti nem viselném el, ha TouchID/FaceID helyett minden alkalommal kódot kellene pötyögnöm.
-
HUTCHDB
nagyúr
Megy a keszulekvédés, kioktatást, lenézés...
Szerintem, meg neked van probléma a szemeddel, mert az én note9-én igen is hasonló minőségű videókat készített, mint az xs max.
Millio teszt van a neten, egyes szituációkban ez, másokban, meg a másik jobb.De továbbra sem értem, hogy az éjszaka FOTOZÁSHOZ ennek mi köze?
-
iTunes-ban ott a lehetőség hogy lejelszavazd a mentésedet
Watch-hoz úgy van köze, hogy, ha Watchod van és NEM jelszavazod le akkor buktad az összes Health / Activity előzményedet. Ezeket csak jelszavas mentéssel tárolja el.
iCloud mentés eleve nagyon szigorúan jelszavas, szóval oda mindig elmenti ezeket.
-
aujjobba
addikt
Ha visszateszed a mentésed, akkor nem kell utána se iCloud se 3rdparty programok.
Mivel most nincs iCloud fotó mentésed, a képeid teljes méretben kerülnek vissza a telefonodra, akkor meg ha gépre dugod simán lemásolhatod róla a DCIM mappát, megjelenik az "intézőben" a telefon tárhelye. -
btudos
nagyúr
Nem tudom, az ingyenes verzió mennyire teszi a dolgát, de ez érdekes lehet.
-
Tedd vissza a mentésed, kapcsold be az iCloud fotókönyvtárat utána az iCloud fogja menteni külön a képeket a felhőbe. Megint restore és lakhatod be újra.
Persze várd meg amíg feltölt mindent. Vagy 3uTools és szedj ki mindent a telóról. Külön biztonsági mentésből nem felrakva nem tudom, hogy van-e lehetőség akármit is kimenteni.
-
Tibee86
nagyúr
Én az iCloud backup-ot se tettem vissza soha, a biztos a szűz rendszer, ~ fél óra alatt alkalmazásokkal/beállításokkal megvoltam mindig. Igaz ez évekkel ezelőtt volt, ezek az újabb honlapon linkre kattintós tethered jb-k nem tudom, hogy működnek.
Ettől függetlenül nem biztos, hogy okoz galibát, de jailbreak-nél ezt bele kell kalkulálni. -
Noxy
veterán
Nekem kéne menteni ezt az SHSH-t?
Nem.
talán az iOS 5-n vagy a 6-n lehetett utoljára mókolni vele.
Egy kis olvasni való az SHSH-rol, 2011-tol [link]
Én még anno csináltam customFW-t de a szoftveres függetlenítés sem volt gond a 3GS-n, meg a iPhone 4-n.
De ennek már rég vége. -
-
hito
nagyúr
Remek! Töröltem az Electra-t, most meg nem tudom újratelepíteni. Hiába nyomok rá a webes felületről, az ablak felugrik, rányomok, hogy install és nem történik semmi. Közben a telepített csomagok meg (iTransmission, Filza) nem törölhető, sem a Cydia.
Tudna egy törvényen kívüli segíteni nekem? Tudom, hogy nem trendi manapság a JB
-
Az Apple csak azokban az országokban engedi a támogatást a szolgáltatóknak, ahol árulja az LTE-s órákat. Hozzáteszem, döbbenetesen kevés országban lehet kapni őket, és nem úgy tűnik, hogy ezen változtatnának a jövőben. A legjobban azt nem értem, hogy még Ausztriában se lehet kapni.
-
-
btudos
nagyúr
LumaFusion-t konkrétan profik is használják, az új iPad Pro kapcsán Jonathan Morrison elég jól körüljárta a témát, érdemes megnézni a videóit.
-
hemaka
nagyúr
Azert lehet ilyet csinalni, mert az apple nem tud remote kapcsolattal hozzaferni a mobilokhoz, hogy letorolje az appot.
Lehet, hogy van bennuk valamilyen datum a refund miatt es egy ido utan mar nem fog elindulni, mert bezarodik automatikusan, mintha crashelne, de ez csak spekulacio reszemrol. -
Pontosan, hanyagolni kell az ilyen szenny oldalakat. Hát nem tudom, ha kb 2 héttel ezelőtt vettél volna egy iPad-et, akkor lett volna lehetőséged a JB-re, mert iOS 12.1.1 Beta 3-ra vissza tudtál volna menni, és azon megy a JB is. Most se lehetetlen, csak nem normálisan van aláírva, hanem random. Minden másodpercben változik az, hogy melyik készülékhez van aláírva, de egy módszerrel még mindig vissza lehet rá menni (Persze az esély erre nem 100%). Az mondjuk érdekes hogy ez a Beta verzió több mint egy hónapig van aláírva.
-
Noxy
veterán
Pár napja belinkeltem már ezt neked. canijailbreak.com
-
törölt tag
androidon az volt a gondom, hogy nem tesz pontot ha az mondom hogy pont
Éppen ezért (bár amúgy kedvelem a robotos OS-t is, nem utálat miatt váltottam
) ott nem is használtam. iOS alatt viszont nagyon rákaptam: posztot, e-mail-t és üzenetet is gyakran így alkotok.
Gyors, kényelmes és meglepően pontos, keveset hibázik anyanyelvemen is. Jópont érte az Almának.
-
galaxys80
veterán
Rendben.
Akkor most is menni fog.
Bár nálam az nem normális kategória, hogy az icloud címem és jelszavam kell neki a telepítéshez, illetve 7 naponta újra kell telepíteni.Továbbra is tartom, hogy ha neked ezek a dolgok ennyire fontosak, akkor nem az IOS lesz a te rendszered.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudnak belèpni, mivel a fő eszközön (jelen esetben a telefonodon) engedélyezned kellett volna a bejelentkezést, és ha még arra is nyomnàl, akkor a telefonodon megjelenik 6 szám, amit nekik be kellett volna ìrni. Viszont ha ezt az apple ID-s email-t, és jelszót hasznàlod màshol, ott be tudnak lépni vele, mert ugye az emailedet, meg a jelszavadat tudják.
-
aujjobba
addikt
A helyedben kicserélném most, ha már a teló szerint is 90% alatt van.
Igaz már nincs tél, hogy a hidegben kikapcsolás elő tudjon jönni, de sanszos hogy az az akku már nem az igazi, és az akciós akku csere egy időleges dolog.
Akció nélkül úgy tudom kb. 30ezer Ft a gyári akkucsere.
Persze lehet mindenféle utángyártottat beszerezni, a feketepárduc szokta a Nohon-t ajánlani, de azért az eredeti mégiscsak más.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest