- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sawyer_ #219889 üzenetére
Ezekbe a készülékekbe az intel "csodálatos" modemjei kerültek, amiket nem vesz észre az ember normál esetben. Azonban ha gyenge a térerő, akkor látványos a különbség a qualcomm modemes társaikhoz képest. Az európai verziók mind intel modemmel rendelkeznek, érdemes lenne keresned egy amerikai verziót, ott az általad is gyakran használt esetben sokkal élhetőbb a készülék.
Ha nem akarsz vesződni az amerikai verzióval, akkor még fél megoldásnak ott a wifi call. Ha van wifi (normális), ahol dolgozol, de nem jó a térerő, akkor is működnek a telefon hívások.
-
atirag
őstag
válasz
Sawyer_ #219889 üzenetére
Az XS is gyenge volt ha gyenge a hálózat. De jelenleg a Pro-t mondanám a legrosszabbnak a háromból. És legalább még egy tapasztalat van aki szintén sokat beszél vele. Egy hálózatot üzemeltetünk ami miatt egyrészről sokat telefonálunk és ami miatt fontosak is a hívások.Ennél már egy ideje gondolkozom a szervizben is, de nehéz telefont szerezni amivel tudom élni az életet tovább addig is. Ráadásul kettőt
-
btudos
nagyúr
válasz
Sawyer_ #218049 üzenetére
A Telenornál biztosan nem, mert nincs ilyen szolgáltatásuk. Ha ennyi hálózati problémád van a készülékkel, én biztos szervizbe vittem volna. A legegyszerűbb, ha kipróbálod, most hogyan viselkedik a készülék, ha javult a helyzet, használd boldogan, ha nem, akkor megnézetném, nem sérült-e az antenna vagy azok csatlakozása valahol.
-
drzozo
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sawyer_ #203129 üzenetére
De elég lehet, csak figyelni kell arra, hogy ne írja felül az újabb rendszer. Ezért szokták inkább a számítógépes-archiválós backupot javasolni, mert úgy gyakorlatilag ki van zárva a felülírás.
És vagyok én, aki sosem szokott backupolni. #yolo
(#203131) Årpi: Mint Austin Powers.
-
col
addikt
válasz
Sawyer_ #199862 üzenetére
Örülök, ha ez segítség volt
A 100-as korlátra a híváslistában szerintem, azaz tudtommal nincs megoldás
A gyors-tárcsázásra én ezt használom, nekem egész jól bevált: Ismart Dialer -
válasz
Sawyer_ #197538 üzenetére
Sokat hívok én is, vagy a legutóbb hívott számokat használom a legtöbbet, vagy fentről lefelé swipe és keresés ahogy a kolléga is írta, azonnal megvan a kontakt. A kontaktok alkalmazást nálam a telefon törölte is, olyan régen használtam (ugye be lehet állítani, hogy a nem használt alkalmazásokat törölje, csak az ikonja marad meg).
-
tuzpenge
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest