- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Fel kell iratkozni ilyen készlet értesítőkre, telekomnál szokott 1-1 darab beesni.
De sietni kell vele, Vodafonnál úgy jártam, hogy beraktam a kosárba és mire végigvittem volna a vásárlást, kiírta, hogy nincs raktáron, tehát valaki elhappolta előlem úgy, hogy egy normális shopnak ilyenkor már be kéne foglalnia a készletből ha valaki a kosárba teszi.. Mellesleg a rám tukmált máj vodafon fiókba azóta se tudtam belépni (elveszett jelszó nem érkezik meg) szóval nagy káosz az online jelenlétük.
-
markknight
veterán
Nekem a Sierra Blue élőben jöbban bejött, tényleg nem olyan mint a képeken, ezért is választottam azt. Az asztroszürke/grafit/fekete-ből (hívjuk aminek akarjuk) annyi olyan iPhone-om volt már mint a szemét
btw: Zöld jöhetett volna idén, a 11 Pro-nál nekem telitalálat volt
-
csaba1203
addikt
-
trebrona
nagyúr
1. Gmail-t használok mai napig, saját alkalmazásával. (jobban működik, mint droidon)✓
2. GMaps-et csak a helyelőzmények miatt használok, de működik. Navira ugyanúgy működne. ✓
4. GPhotos-ba szinkronizálom a fotóimat most is. ✓
3. YT premium, music nem használom, de ugyanúgy működne.✓Any question?
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Ha ennyire piszkálja a csőröd, akkor vegyél egy 13-at.Az általad említett appokat iOS-en is eléred, ha nagyon muszáj. Persze az már más kérdés, hogy az Apple megfelelője nekem mennyire lenne működőképes. Én pár hete vettem meg első iOS készülékem egy évtizednyi android után. Nem bántam meg.
-
Lehet de nem 100%. Nekem a kamerával vannak korábban nem látott bugjaim 14.2 alatt, például indul a kamera és fekete a kamera képe. Vagy helyrejön néhány másodperc alatt (4-6-ra kell gondolni, sokszor ennyi idő alatt elszalasztottam amit le akartam kapni), vagy crashel a kamera app és újra elindítom akkor oké.
Konkrétan a kamera app nálam nagyon problémás a jelenlegi ios alatt, egyértelműen rosszabb, bugosabb mint eddig bármikor (előtte nálam sose volt gond vele, folyamatosan és nagyon sokat használom). -
natë
nagyúr
Akkor most melyik a jobb: az OTA vagy az iTunes?
A végeredményt tekintve gyakorlatilag nincs különbség, mert mindkét esetben ugyanazok a fájlok kerülnek végül a rendszerbe. Az összes különbség a fájlok módosításának módszeréből adódik. Technikai szempontból egyetlen különbség van: az OTA frissítésnél az Apple másfajta SHSH-t ad, hiszen nem egy teljes rendszert kell aláírnia, csak változásokat, míg az iTunes-szal történő frissítésnél viszont teljes SHSH blob szükséges. Ennek összesen a jailbreak szempontjából van adott esetben szerepe a jailbreakben használt megoldásoktól függően. -
kchris78
veterán
ezeket a 3D uvegeket fel lehet tenni ujra? Most X utan a promaxra feltetettem ujra es most ugrott be hogy par honap utan szelen elkezd bemenni a kosz/elvalik picit es az idegesito volt, mert most nagyon profin fel van teve (appsolute-ban szereztem be, nem ertem ra most olcson kivarni, kivancsi is vagyok milyen markat tettek fel).
-
burgatshow
Topikgazda
Nem tudom nekem sem az iStyle-lal (2 iPhone javítás és 1 Mac javítás), sem az iCentre-rel (bevizsgálás) nem volt bajom. Bevittem, korrektül megcsinálták / megoldották amit akartam, viszonylag gyorsan (1 héten belül megvolt a Mac javítása futárral, telefonok is 2-3 napon belül).
Sőt sogórnőm az XR-jét vitte be iStyle-ba mert elkoszolódott a hangszóró előtti rács, ingyen és bérmentve kipucolták neki. -
bodorjanos
aktív tag
Nekem a egy iphone 8-asom van, aminek botrányosan el-el ment a hangja. gari lejárata előtt elégeltem meg, hogy ezt csinálja és felküldtem az istyle-ba. Tőlük bekérte a európai apple szerviz és pár hét múlva küldtek egy cserekészüléket a régi helyett. Antenna vagy rádió hibát írtak a munkalapra, már nem emlékszem. Mondjuk továbbra se vagyokl megelégedve az iphone 8 hívás minőségére, de ez már az én bajom. Igazából a túlzásba vitt zajszűrés miatt, ha elfordítom a fejem kicsit a telefontól, már drasztikusan romlik a hangminőség...
-
-
Szabi®
addikt
Becsapod a nem Xr tulajokat a butaságokkal.Az összes befektető pénzügyi várakozásait alulmúlta az Xr,egésszen addig amíg decemberig az apple nem mondta azt hogy "milyen jól fogy" ,Persze jöttek az országokból kért rendelések adatai,ami szerint is mindenki csökkentette az Xr-ek rendelését,mert nem fogyott
A másik : Az Xr kijelzője nem éri el az Iphone 8 szintjét se,kisebb a kontraszt,és a fényerő nitje is jelentössen kisebb.
De igazatok van tulajok "tényleg jobb" -
Pl aki a google szolgáltatásait nem hajlandó használni, annak nagyon is van értelme, plusz az icloud fotókönyvtárnak inkább abban jön elő az erőssége, hogy a különböző eszközeiden szinkronban tartja a fotókat, tehát azonnal eléred ugyanazokat a fotókat, albumokat számítógépen, apple tv-n, ipad-en stb. Nekem nagyon jól jön, hogy ha állítok a színeken, fehéregyensúlyon, vagy retusálok valamelyik képen, akkor az összes eszközön a frissített változatot látom automatikusan.
A telefonon a tárhely optimalizálása opciót választva nagyon tárhelytakarékosan lehet elérni így az összes képet a felhőből. -
Szabi®
addikt
Ez a "rohadtul kényelmes" kijelentésed nem tudom igazából értelmezni,,,amíg touch id-s iphoneok voltak csak, addig azok kényelmetlennek hatottak rád ?
Nekem nem kényelmetlen hüvelykujjal feloldani,sztem a 8-asba ez kimondottan gyors is .
De kinek mi,egyébként a fenti véleményem apropója nem a használat volt,hanem hogy kiirtanak mindent amivel nem is olyan régen eladták a készülékeketEz már csak egy mellékág lett részedröl ,lángos,forrósság stb.....
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest