- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
-
válasz
McNamara #212651 üzenetére
Utánaolvasva én azt szűrtem le, hogy a demó szoftver teljesen nem távolítható el róla (ezt hátha más jobban tudja), tehát helyet fog foglalni, illetve ha apple id-vel beaktiválásra kerül, akkor a gyártó által bármikor tiltható, mivel ezek nem kerülhetnek forgalomba.
-
-
sanyi0627
senior tag
válasz
McNamara #98679 üzenetére
Velem is volt ilyen.
Mivel nem akartam "szarakodni",bejelentkeztem másik fiókkal.Mert betelefonáltam és nem tudják törölni a b.kártya adatokat stb.Azóta inkább nem adom meg sehol semmi miatt.(persze vennék pár programot)
Én OTP-s kártyával jártam így.Egy pout fizettem ki.De előtte másfél2 hónappal.Javában vitték már az összeget,de az ingyeneshez mindenképp kérte az adatokat,ez nem tetszett... -
Ragnar95
félisten
-
agabe
addikt
válasz
McNamara #62890 üzenetére
ugyanolyan ipad 4 mint az air a 7-essel, azaz kozel sem hibatlan, de ez nem a hardver miatt van.
ha benchmarkokat nem nezegeted akkor nem lesz olyan helyzet amikor eszrevennel kulonbseget az air-hez kepest, szoval ha ar/ertek aranyt nezzuk bizony jobb a 4-es ipad. Airnel jelenleg a design-t kell megfizetni nem a teljesitmenyt. (jovore az ujnal meg majd a teljesitmenyt, nomeg fokent a most is kicsit hianyzo nagyobb ram-ot es nem a kinezetet a mostanihoz kepest) -
szentkuti11
addikt
válasz
McNamara #61133 üzenetére
A helyedben mindenképpen univerzális külső akkumulátort vennék, a tokosakat kerülném. Én személy szerint egy 10400 mAh kapacitású YooBao Magic Cube-ot használok, ez 9900 Ft a legtöbb magyar boltban, a kisebb változatok már a fenti összeg feléért is megkaphatóak. Fél év garanciát vállaltak rá, nálam már 1 éve van, viszonylag sokat használom, de nem vettem még észre, hogy veszített volna a kapacitásából. iPhone-t tölteni bőven elegendő, az iPad-et viszont kicsit lassan tölti. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, tudom ajánlani.
(Nálam körülbelül egy hétig tartja életben az iPhone-t viszonylag hardcore felhasználás mellett.)
-
-
-
turbobusa
senior tag
válasz
McNamara #10461 üzenetére
Én úgy vagyok vele most, hogy itthon venném meg, nem rendelnék.
Tokba rakom, bár nem akartam, de akkor meg lehet előzni a problémát.
Kijelzőről amit írtak az állítólag nagyon szórványos, kb olyan lehet, mint most ahogy olvastam, hogy sárgult a 4s kijelzője. Ha a napokban előjön ez akkor garanciában cserélik rögtön, bár szerintem az azonnal szembeötlik.Egyébként mért kopik a telefon? Nem értem egyszerűen az alumánium mitől kopik... Mondjuk azt se értem a fémről mért váltottak...
-
Scoobyka
addikt
válasz
McNamara #8115 üzenetére
sztem is 4S most tudja ugyanezt mint az 5 es kezben joban elfer...az uj csatinak meg sztem a kiegeszitoket gyartok is nekifekudhetnek eleg idetlen atalakitoval maszkalni...majd talan 5snel valtok. Addig elojon az 5 gyengei es jobbra csiszoljak illetve lesz egy csomo app es kiegeszito..
-
Kommy
veterán
válasz
McNamara #7688 üzenetére
véletlenül a mostani backupod ami készülne nem nagyobb mint amennyi hely van?
settings / iCloud / storage and backup / manage store / készülék kiválaszt és látod mi mennyi helyet foglal és írj a abackup máretét a felsorolás felett. Ott ki tudsz venni dolgokat is, hogy arról ne készüljön. -
válasz
McNamara #3241 üzenetére
igen, nagyon igényes cucc, és minőségi kábeleket valamint kétrekeszes puha kis (szövet)tatyót is adtak hozzá!
vadászcsiga; ilyenhez volt szerencsém anno, és azt kell mondanom, hogy nem erőltette magát halálra, elég erős napfény kellett hozz, hogy hozzávetőlegesen elfogadhatóan töltsön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest