- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
Massacre14 #223553 üzenetére
-
btudos
nagyúr
válasz
Massacre14 #223537 üzenetére
Szerintem ellenőrizd, hogy az iCloud-ban ott van-e minden adat, amire szükséged van a mostani telefonról, és ha igen, akkor állítsd vissza a 7-esről származó biztonsági mentést, majd a telefon le fogja húzni az iCloudban meglévő cuccokat is, és így meglesz mindened.
Arra figyelj, hogy a 6S cuccai ne backupként legyenek iCloudban, és szerintem rendben leszel. -
Noxy
veterán
válasz
Massacre14 #223515 üzenetére
de majd leszedi rá akkor ezeket?
Nem, mert ha eredetileg ott lettek volna akkor már most látnád. Fel kell tölteni 1x az iCloudba. -
herdsman12
őstag
válasz
Massacre14 #221578 üzenetére
Már régen megkérdeztem volna az Apple-támogatást.
-
válasz
Massacre14 #221578 üzenetére
Azt hiszem, hogy az utolsó ismert helyadat elvesztése után csak x napig látható.
-
Noxy
veterán
válasz
Massacre14 #221517 üzenetére
2. Miért nem jelzi nekem offline módban, ha bárki elsétál mellette vagy akár vmilyen lakásban is van kikapcsolt állapotban?
lekapcsolt, nem aktív, kikapcsolt
Ami kikapcsolt állapotban van, az nem működik.A másik meg az, hogy az Apple képtelen megoldani, vagy nem nem akarja, hogy a lezárt iPhonet csak feloldott állapotban lehessen kikapcsolni. Tudják ezt ők, de akkor nem veszel helyette másikat, ha ellopják vagy elveszted.
Erre a problémára pedig már évek óta van megoldás a Jailbrekelt telefonon a Cydiaban.
Pld ha valaki ki akarja kapcsolni a telefonom lezárt állapotban, vagy 4x rossz jelkódot ír be: [kép]
Mire elolvassa az üzenetet, addig már megkapom a beállított e-mail címre az e-mailt, a tolvaj vagy a megtaláló fotójával, + a koordinátákkal. [kép]
Ha meg kiveszi a SIM-t, akkor még mindig van rá esély hogy felmászik egy UPC Wi-Free hálózatra.
Ennyi lenne. Pedig mind ezt meg lehetne oldani egy hivatalos AppStore App-l is. (de akkor nem veszel új telefont, ha elhagyod vagy ellopják)
Ui:
Iphone 7-n az iCloud zár sem probléma, hozzáértő kezében. Erre most nem térnék ki részletesen. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Massacre14 #221517 üzenetére
Sajnos ez van. Valószínű, hogy aki megtalálta az rögtön kikapcsolta és kivette belőle a SIM-et, utána max. alkatrésznek eladta. Sajnos a frissen lopott Apple cuccok így végzik, pont az iCloud zár miatt.
-
válasz
Massacre14 #221000 üzenetére
iCloud fotókönyvtár, és iphone tárhely optimalizálása bekapcsolása. Törölni ekkor sem lehet úgy a telefonról, hogy az icloudból ne törölje szintén, de így az eredetiket az icloudban tárolja és a telefonon csak egy bélyegkép marad.
iCloud használata esetén ez a megoldásod van. -
törölt tag
válasz
Fotók beállításoknál az iphone tárhely optimalizálás funkció nem elég? Ez a telefonon lecseréli kisebb méretű, gyengébb minőségűre és csak az icloudban marad eredetiben.
Ha tényleg törölni akarsz telefonon, de felhőben maradjon, akkor az icloud fotók funkciót ki kell kapcsolni. Mert az szinkronizálja a műveleteket, azaz törölné a felhőből is.
[link] biztonsági mentés legyen, vagy először teszt fotóval nézd meg mielőtt nagyon belekavarodik az ember mit piszkál el az ember. Régi Lumiásként Microsoft Onedrive után én is először utánaolvastam az icloud máshogy működik. (onedrive hülyebiztosabb szerintem)
-
nord_
veterán
válasz
Csak úgy lehetséges, ha bekapcsolod a telefonon a tárhely optimalizálását.
Amúgy ezt miért nem kapcsolod be? Már más is javasolta...Az iCloud nem különálló háttértár, hanem egy olyan felhőszolgáltatás, ami szinkronban tartja a különböző eszközökön lévő fotókat.
-
MasterMark
titán
válasz
Abban a szálban lett leírva, amire válaszoltál.
Sőt, amire épp válaszoltál, abban is pont erről van szó...
-
Massacre14
csendes tag
válasz
Massacre14 #220961 üzenetére
Senki se tudja?
Tuti próbálta már valaki!
-
válasz
Massacre14 #220646 üzenetére
Igen ebben a sorrendben gondoltam én is.
Automatikusan készítés szerinti sorrendbe teszi majd őket. -
Hatvan9
senior tag
válasz
Massacre14 #220648 üzenetére
Konkrétan erre gondolok [kép] - Ezt hülyén oldotta meg az Apple szerintem.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Massacre14 #220647 üzenetére
Ha az iCloudból nem lépsz ki akkor nemsokra mennek az iPhone-al, az adataid és a bealításaid is biztonságban vannak elvileg ha touch ID is védte a telefont.
Sajnos ismerős körömben volt aki iCloudon keresztül távolról kijelentkezett az elvesztett/ellopott telefonból, így teljes körűen átadja a telefont a tolvaj vagy a megtaláló új tulajdonosnak.
-
herdsman12
őstag
válasz
Massacre14 #220648 üzenetére
A szolgáltatók is csak a hatóságnak adják ki az adatokat, gondolom az Apple is hasonlóan, hogy egy telefon honnan küldte az utolsó helyadatokat.
Simán tárolva lehet náluk ez az adat, kérdés, hogy kinek, mikor adják ki? -
herdsman12
őstag
válasz
Massacre14 #220637 üzenetére
Keresésről:
Az iPhone keresése menüben van az "Utolsó helyzet küldése" kapcsoló.
Ez elméletileg kritikus akksi szintnél az Apple-nek küldi a helyadatokat.
Megérdeklődném almáéknál, hogy ezt az adatot, hogy lehet megismerni, mert a leírásuk szerint 24 óra után már nem elérhető az ügyfélnek. -
gzbotii
nagyúr
válasz
" a szolgáltatókat és mindnek kiadja az IMEI számot és ha tesznek bele itthon 20-30-70-es számú kártyát (független volt a készülék) és felcsatlakozik valamelyik toronyra, akkor máris megvan az előfizető neve, címe,"
Kivéve persze, ha már nem adták el külföldre, pl romániában nincs semmi hasonló ellenőrzés. De amúgy is, iCloud záras készülék legtöbbször alkatrészként végzi - mert mást úgy sem tudnak kezdeni vele.
-
válasz
Fizess elő a nagyobb iCloud csomagra. Először töltsd fel az új telefonra a mentést hogy legyenek rajta a képek, majd utána kapcsold be rajta az iCloud fotókönyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest