- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz atala #315172 üzenetére
Az itthoni 14p és 13pm esetében ezt az OTP Bank alkalmazásnál, az adatok bevitelénél (számlaszám, összeg, közlemény, stb.) tapasztaljuk valamiért.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Topikgazda
válasz atala #313817 üzenetére
Nem szükséges hozzá az Apple ID, át lehet lépni a beállítások során.
Az én módszerem: kilépés a Lokátorból, gyári beállítások visszaállítása (“Hello” képernyő), majd eljutás a fő képernyőre. Ekkor lehet a hívást tesztelni, True Tone-t kipróbálni, Safari-ban YouTube hang tesztelő videót indítani (ez a múltkor a vevő kérése volt, tulajdonképpen érthető is).
Ilyenkor a Face ID nem érhető el, helyette a bemutató idejére egy jelkód szükséges.
Az Apple ID az Áruházból való letöltéshez és az iCloud használatához szükséges, viszont erősen korlátozott mértékben ugyan, de nélküle is működik az iPhone.
Szerk.:
Ha kész a bemutató, kb egy perc az üres iPhone újbóli visszaállítása és máris lehet átadni a telefont.#eladás #bemutató
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz atala #302968 üzenetére
Ha egyszer beállítod, utána Clock alól is elérhető az alvás mód féle ébresztő felület, tehát a Health appot már meg se kell nyitnod.
Amúgy most tippeket írjunk a problémádra vagy csak vállveregetést kérsz a háborgáshoz? Mert ezzel megint elmegy pár oldal így. Célszerűbb itt reklamálni: [link] -
M1995
aktív tag
-
M1995
aktív tag
válasz atala #302961 üzenetére
CC-ben lehúzom teljesen a ”média” hangerőt [kép] még a némító kapcsolót is, és mégis szólt a 10:50 riasztás [kép] ahogy kell, hiszen a ringtone & alerts [kép] hangerejétől függ, nem a CC fő hangerőtől, nálam ugye a ringtone & alerts gombokkal változtatása ki van kapcsolva. Működik a riasztás, mindegy CC-ben éppen hogyan van a csúszka. Bár egyébként én is az alvás mód féle ébresztést használom a jobb hangok miatt, ott valóban van külön hangerő csúszka is. Még nem aludtam el. 🙂
-
senior tag
válasz atala #298619 üzenetére
Engem valahogy, szokatlan módon, most elkerült a bugok zöme a 17-essel. A 16-os tényleg bugos volt, de itt most egyelőre csak annyi nyűgöm van, hogy nem tudok törölni egy appot sehogyan - a főképernyőről eltávolítottam, de az app könyvtárból nem tudom törölni. Biztos béna vagyok.
-
nagyúr
válasz atala #287937 üzenetére
sajnos ez ilyen, wifi priority az erősség szerinti kezelése nem megoldott
viszont most olvastam egy trükköt:
nevezd el mindegyiket ugyananarra a névre, viszont a csatornákat tedd különbözőre, (hogy ne oltsák ki egymást), és ekkor már ELMÉLETILEG tud váltogatni észrevétlenül
viszont a 2.4G-t azt továbbra is elkülöníteném az 5G-től névben is
-
vargalex
félisten
-
Sordoran
addikt
válasz atala #284431 üzenetére
Mióta iPhone-t használok (2021. október) ilyen, ez volt első zavaró dolog android után. Persze ha szándékosan hívok valakit akkor pont hogy jól jön, hogy nem kell annyit várnom. Hálózat függő is lehet amúgy, gondolom adott hálózaton belüli hívásnál gyorsabban reagál a rendszer.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Krethx
aktív tag
válasz atala #272680 üzenetére
Akkor még telepíthető OTA-n. Amit írtam is hogy nem biztos.
#272671 "Ebből azt gondolom frissíteni sem lehet már."[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
bnorci71
addikt
válasz atala #261202 üzenetére
ha tudsz rá vigyázni felesleges, ha képes vagy 1 telefont 2x összetörni mint a fiam akkor kötelező.
Én se tudok rá vigyázni veszem ki a zsebemből kicsúszik beakad már esik is eddig szerencsém volt a kijelző egyben, ha törik megy a biztosítónak."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
pecccccccca
őstag
válasz atala #261202 üzenetére
Hol fizeted ki 1,5-2 év alatt a készülék árát?
Azok a biztosítók már uzsorások. Büntető jogi kategória.
Én másfél év után mondtam le a biztosításom a készülékemre ami összesen az árának a 11%-át jelentette. Másfél év alatt egyszer javították (kijelzőt cseréltek) ~180 ezerért meg egyszer kaptam egy teljesen “újat”. Ha hozzáveszem a két önrészt is akkor sem éri el a készülék újkori árának a 30%-át. Ha csak az első javítást veszem alapul akkor is megérte a biztosítás, ehhez jön még egy komplett készülék is.Ez a cécó ami a kérdezővel történt csak valami alja biztosítónál fordulhat elő. Illetve lakás biztosításoknál. Ilyen eset pl egy Telekommal szerződésben álló biztosítónál elő sem fordulhat.
Bejelented a hibát másnap viszi el a futár és 4-5 nap múlva hozza vissza.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz atala #261047 üzenetére
Nem is placebó ez.
Nekem is megreccen a 11 pro max főleg ha több app fut a háttérben vagy hosszabb ideje játszok. Sokszor van, hogy sms-t írok és 3-4 betűvel előrébb vagyok mint amit épp beír. Ilyenkor kilövöm az appokat aztán újraindítom a telefont.
Az én telefonom esetében úgy érzem melegedés miatt lehet. 15-ös iOS előtt ilyenek nem történtek nálam.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Noxy
veterán
válasz atala #261038 üzenetére
Néha használom a 6S-t, (SIM nélkül) azon sem látom hogy belassulna vagy akadna.
Sztm ez nálad droidrol hozott megszokás + még be is segítenek a placebóba.
Ha nem unod akkor neki állhatsz naponta többször az app kilövésekhez.
Ettől majd edződik a jobb vagy a bal hüvelyk ujjad.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz atala #261016 üzenetére
Bocsi hogy megkérdezem de nem droidod volt előtte?
Se kényszerített u.indítás, sem a ki be kapcsolás sem zárja be az app-kat.
A kényszerített u.indítás leírása, hogy mikor kell használni, ott van a Sungoo linkjébe.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Razzul
őstag
válasz atala #259535 üzenetére
"De szerintem ha magánszemély vásárol, akkor is viheti 2, vagy 3 évig a hivatalos szervizbe."
Megpróbálni meglehet, és van, hogy be is veszik javításra. De az Applenek nem kötelessége a gyári garanciaidőn túl javítani a telefonokat. Ha ezt megteszik akkor jófejségből teszik, mivel amúgy elzavarhatnának a boltba ahol vetted, akkor se történne semmi.Stat crux dum volvitur orbis
-
-
Luser2000
addikt
válasz atala #258875 üzenetére
Ez a "természetesen osztódik" nem úgy értendő, hogy a kvóta feleződik (vagy a megosztásban lévők számával arányosan csökken), hanem úgy, hogy közösen használtok mondjuk 50GB-ot. Ha az általad behívott user csak 1GB-ot használ el, akkor neked ott van még 49GB.
Akivel megosztod, annak a saját user profilhoz járó kvótája megmarad (nálatok a lányod 50GB-ja), de ezen felül "fogyaszthat" a te 50GB-ból is.
Így kerek?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
MODERÁTOR
válasz atala #257834 üzenetére
Ha heif-ben készült, akkor ha eredetiben letöltöd, akkor heif-ben fogja letölteni. Értem már, hogy te azt szeretnéd, hogy az eredeti felbontásban, de jpg-ben töltse le. Ezt szerintem az icloudból nem fogod tudni csinálni, csak eredeti méret eredeti formátum, vagy ha konvertálva töltöd le, kicsinyített méret, konvertált formátum.
Ugyanakkor, nem javaslom, hogy a letöltött heif fileokat konvertáld jpg-be, és úgy tedd el, mégpedig a minőségvesztés miatt. Veszteséges formátumból veszteséges formátumba konvertálni nem jó, romolni fog a minőség. Én azt javaslom, hogy archiváld a képeket eredetiben, ahogy elkészültek, és ha 1-1 képet valamiért konvertálnod kell, mert olyan rendszeren akarod megnyitni, ami a heif-et nem támogatja, akkor ott és akkor azt az 1 képed konvertáld, de ne automatikusan az összeset.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz atala #257818 üzenetére
Nem gáz ez ha ezt előtte beállítod, hogy milyen formátumban készüljenek a fotók, videók. [kép] (JPG kép H.264 videó) Így most konvertálni kell, ha PC-n vagy más eszközön akarod megnézni.
Nem tudom mivel hogyan töltötted le, de az iCloudban mindig az eredeti felbontású képet tárolja.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ricsi0307
senior tag
válasz atala #251692 üzenetére
Tudom tudom, én ugyan ezekért hisztiztem a haveroknak hogy nesztek nagy iPhone érdemes volt váltanom. Aztán így bő fél év távlatában rájöttem hogy felesleges ezen rugózni, a legtöbb bosszantó dolog berögződött droid szokás volt és sokszor csak meg kellett tanulnom itt hogy működnek a dolgok. Azt már csak hallkan meren megjegyezni hogy nekem nem sikerült az óra appban (nem az egészségben) saját hangot hozzá adni mert nekem is az lett volna a kövi lépés hogy egy kiválasztott zenét lejjebb veszek sok-sok decibellel és azt állítom be ébresztéshez. Ebben az esetben maradhatott volna fix a csengőhang hangereje, de mondom én nem tudtam beállítani ezt se Úgyhogy én maradtam annál hogy 3 naponta meló elött tekergetem a csúszkát mint a régi vezetékes telefont
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz atala #251692 üzenetére
így lehet ébresztés hangerejét állítani (az általam használt early riser hang egyébként is emelkedő)
-
Oldman2
veterán
válasz atala #251628 üzenetére
Nekem mondhatod, csak helyeselni tudok.
Én is pár hete vagyok iOS-en, de hihetetlen milyen alap dolgok nincsenek megoldva.
Egy kezdő developer, ha átgondol alapfunkciókat, ezeket kapásból felírná.
De ha minden "elsőre" jó lenne, akkor mi lenne a következő kiadásban újdonság?
-
törölt tag
válasz atala #251628 üzenetére
Alvás módot bekapcsoltam Egészségnél, állandó ütemezés nekem se kell azt kivettem [kép] majd a normál alarm app résznél [kép] a változtatás gombra bejön a tekerős felület [kép] ahol beállítom mikor akarok kelni és alatta ott van a kedvenc hangom (early riser) és a hangerő állítás lehetőség. (a normál régi ébresztőben egészség app alvás rész nélkül nincs ez az early riser azt hiszem, én pedig erre szeretek ébredni ezért így csináltam)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kakuk.tamas
addikt
válasz atala #246254 üzenetére
Azt írtuk, hogy a WA iOS béta alatt úgy indul el, ha angolra van állítva. Mentésről szerintem egy hsz-ben volt szó.
(Sry, nem fogom visszaolvasni őket)
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Noxy
veterán
-
-
Divinity
őstag
válasz atala #245319 üzenetére
Én megtanultam az évek alatt, hogy bármennyire is hangzik jól egy egy hardver általában úgyis az agyamra megy a szoftver amit össze kókányolnak Ha android akkor Pixel, azok hozzák az iPhone stabilitását simán, viszont a Google meg nem képes egy normális hardvert összepakolni
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest