- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Zolom89 #223260 üzenetére
Nem csak simán televan rakódva a töltőnyílásod porral, és az miatt nem tud bekattanni a töltő? Velem ugyanez volt, iPhone 6S és Galaxy S9 telefonomnál nagyjából 1-1,5 év körül jött elő. Fogj egy fogpiszkálót és óvatosan szedd ki belőle a szemetet.
Ne lepődj meg ha akár 8-10 alkalommal is bele kell nyúlnod, durván sok por is összegyűlhet.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Zolom89 #213237 üzenetére
Már cseréltem kijelzőt többször, csak SE-hez nem találtam jó márkát ebay-en sem. Bárhol nézem mindenütt csak a noname szarokat találtam, de Pinzheng-re meg nem akarok várni 2 hónapot aztán 50-50, hogy épségben megjön... (mást meg nem ismerek)
Ha megvan még esetleg egy linket tudnál küldeni?
-
-
-
-
-
MasterMark
titán
válasz
Zolom89 #180966 üzenetére
A gesztusvezérlés nem hogy megszokható, hanem egyenesen sokkal természetesebb, intuitívabb úgy kezelni egy telefont. A képernyőn lévő gomboknak meg így pláne semmi értelme.
Olyannyira meg lehet szokni pár nap alatt, hogy kezedbe adnak egy másmilyen telefont, és próbálod húzkodni, és kell pár pillanat mire leesik, hogy ja ez nem úgy megy.
Bízom benne, hogy ez lesz a jól megszokott út...
-
agabe
addikt
válasz
Zolom89 #167981 üzenetére
Nekem is kiirta 63% toltottsegnel, hogy ment 3,5 orat a 16-bol a feltoltes ota, de igazabol nem, ha osszeadtam a progik kepernyon toltott idejet akkor 2,5ora koruli ido jott ki (ebbol 50 perc telefonalas volt ami jobban meriti mint a legtobb app) szoval tenyleges hasznalat 6ora korul egy toltessel lehet ami nem rossz, de ne higyjuk el azokat amikor a telo 8orat vagy tobbet ir ki es meg van benne 11%
Ja es ez ios verzitol fuggetlen, mert sokkal tobbet a 10-essel se birt a plus modell, es nem is fog, de az a 6 ora [vagy esetleg 6,5) eleg jo ertek SOT-ra scak nem kell csodat remelni, hogy majd “kozel” egy ipad hasznalati idejet fogja hozni mert sosem fogja. -
oba
addikt
válasz
Zolom89 #164411 üzenetére
Nekem van egy drága fülesem amit jó lenne használni vele. Ott az átalakító, de az meg egyrészt röhejesen néz ki, másrészt mint lentebb is mutatta valaki, nagyon sérülékeny kis bizbasz. Amit tuti egyszer el fogok hagyni vagy ilyesmi. Ezzel együtt tényleg jó kis készülék a 7 Plus, én sem bántam meg a vételt. A screen/body ratio lehetne jobb, emiatt (és az amoled kijelző miatt) várom az iPhone 8 -at.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zolom89 #162859 üzenetére
Sziasztok
Ugyan ez a problémám van IOS 11 beta telepítése után ,mint Zolom89-nek volt. Akárhogyan szeretném visszarakni a jelenleg aláírt IOS 10.3.2-t a telepítés végén mindig felugrik a probléma ablak. Próbáltam már DFU módban betallózva ,vagy akár ráhagyva az itunes-ra a frissítést ,több usb porton keresztül ,több PC-n is kipróbálva mindig frissen telepített aktuális iTunes-al.
Most ott tartok ,hogy szervizbe kell vinnem a készüléket mert nem tudom használni ,iTunes kijelző van csak rajta.Vlki találkozott már ilyennel és sikerült megoldania ,örök hálám lenne...
-
-
-
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Zolom89 #162839 üzenetére
Én nemrég egy sima 6-oson gond nélkül visszaálltam 10.3.2-re. Előtte csináltam teljes visszaállítást, a csumpi telót mindenféle zavaró elemek nélkül az ipsw-t betallózva gond nélkül visszaállítottam. Nem kellett még itunes vagy dfu-ba sem rakni, csak egyszerűen visszaállítani és ahhoz betallózni a megfelelő ipsw-t.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Zolom89 #150474 üzenetére
Nekem a 10-re frissítés óta van ilyen gondom, 2db 5S telefonnal. Mindkettőt kicserélték, szakadozás megmaradt. Jelszót elfelejti, mondták, hogy ne használjak speciális karaktereket, de nem számít. TP-Link 741ND
Kicserélt telefonomat újként állítottam be, hogy azt a rakás alkalmazást ne töltse le. Fotók szinkronizálásánál az optimizálás bekacsolva maradt. Átállítottam az eredeti megőrzésére, de továbbra is a tömörített képek jöttek le. Teljes visszaállítást csináltam, szinkronizálás pillanatába átkapcsolok az eredetire, de továbbra is az optimalizált képek jönnek le. Mi lenne a megoldás
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zolom89 #120718 üzenetére
Regelj be, 2 perc az egész és te is tudsz rendelni.
TechN7ne: Eladó függő, de általában nem szoktak gondok lenni, több éve rendelek már. Olyan volt hogy nem kaptam már meg, vagy esetleg hibás volt valami, ilyenkor kell írni az eladónak és visszaküldi a pénzed, vagy küld másik terméket.
Ez 1.5 hét alatt megjött, de amúgy más terméknél változó, leggyorsabb 2 nap volt, legrosszabb 2.5 hónap.
-
privacy99
senior tag
válasz
Zolom89 #45771 üzenetére
Sajnos erős a gyanúm, hogy ezt az egészet az úr rögzítette a belső rendszerükben, mert elég sokat írogatott meg kattintgatott. Kaptam is egy munkalapot vagy mit, amin minden le van írva (fizetnem kell a cseréért stb.).
Csináltam egy restore-t, beállítottam újként, de semmi nem változott. Olyan, mintha a zöld csík egyre erősebb lenne
Mivel az elmúlt pár napban jelent meg, az a gyanúm, hogy még nem érte el a végleges "formáját"..
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest