Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Sziasztok mi lehet a gond eddig a kontakt fülnél ott volt a Saját kártya de most teljesen eltünt ios 18.1.1 a rendszer az iphone 14-en egyszerűen nem jövök rá hogy lehet vissza varázsolni
-
takessz
senior tag
Sziasztok az új frissítés óta azt tapasztalom hogy csak telefonszámot ír ki de nevet nem pedig el vannak mentve a számok, mitől lehet ez, futott már ebbe valaki bele??? iphone 14-es készülékről van szó nagyon bosszantó mert nem tudom ki hiv hiába van mentve a kontakt
-
takessz
senior tag
válasz
markknight #322368 üzenetére
Pedig ios17 be ezek kisebbek voltak
-
takessz
senior tag
Sziasztok ios18 on másnak is brutális nagyok lettek a iconom a safariba? Kicsit zavaró nekem de nem találtam hogy lehetne csökkenteni rajta a mentet könyvjelzők ikonjai lettek amúgy nálam nagyobbak
-
takessz
senior tag
válasz
Stauffenberg #320547 üzenetére
baszta megmondani, amúgy mára meg is csinálták szóval 3-4 nap ha valakit érdekel már csak valahogyan 85% os aksival kéne tenni valamit 14-es iphone on hol érdemes cserélni vagy ezt lehet e biztositoztatni esetleg?
-
takessz
senior tag
Sziasztok Vodafone-nál voltunk ma bent kértünk függetlenítést az iphone-ra ez mennyi idő általában??
-
takessz
senior tag
Sziasztok apple pay botrányba MBH banktól kapott e valaki már visszatérítést esetleg én nekik jeleztem elsőre kártya tiltás lett a vége,apple irányába próbáltam de bő 1 órás zene hallgatás utána ráuntam
-
takessz
senior tag
válasz
Lalikiraly #294611 üzenetére
Akkor jó mondjuk az tény hogy a régi XR-em meg se közelíti ott nem tudom mit csináltak almáék de nagyon lassan közel 3-3.5év alatt lett 89% os az akkui állapota
-
takessz
senior tag
Sziasztok novemberbe lesz 1 éves iphone 14-nél 99%-os az aksi mennyire számít rossznak?? ekkora idő alatt ez az avulás??
-
takessz
senior tag
Sziasztok el ajándékoztam egy régi iphone-om viszont már nincs a fiokomhoz csatolva illetve az illetővel csunyán össze is vesztem a telefon imei számát tudom mivel gariba cserélt telefon itt a papirja amin rajta az új telo imei száma le lehet valahogyan korlátoztatni illető ne tudja használni soha többé?? esetleg icloud zárat kérni rá
-
takessz
senior tag
Sziasztok ki milyen töltöfej-et ajánlana 14-hez nézegetem de vagy én vagyok vak de gyári 20w adaptert nem találok... Veszprém környékén
-
takessz
senior tag
Sziasztok sajna belefutottam abba hogy vodafonál vettem IPhone 14-et amikor megjött és tettem bele a 30 as kártyát ért a meglepi nem független esetleg valakinek ötlete hogy tudnám 2 év elött függetleníteni??
-
takessz
senior tag
Sziasztok Xr-röl mire lenne érdemes vallatni??
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
Valaki csinált már olyant hogy visszatérítést kért egy szolgáltatás miatt, menyi idő mire jóváíródik a bankszámlán általában??
-
takessz
senior tag
Végre Xr-re is megjött az akku százalék jelző gondolom akkor a többi elmaradt készülék is megkapta
-
takessz
senior tag
Ritka csúnya lett ez az új lezárt képernyő
-
takessz
senior tag
Sziasztok aki BB-os még mindig fent ál a probléma nem lehet icloud+ kártyával fizetni!? sajnos reggel próbáltam de nem akarja az igazságot
-
takessz
senior tag
Sziasztok sajnos betelt az icloudom ma próbáltam bankkártyával vásárolni icloud+-t de sikertelen a dolog fedezett van a kártyán bőséggel, illetve szoktam vele külföldön is vásárolni szóval nem értem a hiba okát valaki tudna esetleg segíteni ha az számít valamit hogy Budapest Bank-os a kártya viszont dombornyomott ezért sem értem miért utasítja el az apple
-
takessz
senior tag
Sziasztok sikerült a órát működésre bírni beadta a frissítést ez menyi idő kb??8.3 Wach OS de kegyetlen lassú
-
takessz
senior tag
Sziasztok kaptam egy apple watch-ot de nem tudom frissíteni igy beállítani se tudna valaki segíteni mi a fortély?? Azt irja nem sikerült a frissités mert nincs internet kapcsolat pedig z van
-
takessz
senior tag
Sziasztok van valakinek még probléma a Walet-el a hozzá adott kártya egyik napról másikra nem akar működni
-
takessz
senior tag
válasz
burgatshow #246871 üzenetére
De ha távolodok akkor jó lesz!!
#246872 MasterMark kb 25 cm talán amit kicsit sokallok de be tudom lehet nem gyári szintű modul van benne mert nem hivatalos szervizben lett cseréltetve
-
takessz
senior tag
Sziasztok nem régiben új kamera modult kapott a telefon és azt tűnt fel hogy nagy közeli tárgynál homályos a kép és gyakorlatilag nem tud fokuszálni rá már nem tudom ez az új kamera modul miatt van vagy a szoftver?? tehát igy itt a a szöveget már nem tudja kifokuszálni
esetleg akinek még modulhoz nem nyúltak hozzá annak is ilyen az XR-en??
-
takessz
senior tag
Noh jelentem síkeres volt a kamera modul csere 41.999 ft ért végre nincsenek foltok benne remélem pár évig ez igy is fog maradni
-
takessz
senior tag
ha lejárt a jótállás lehet ki bővíteni valahogyan? plusz pénzért?? lehet hülye kérdés de nem találtam ilyent!
-
takessz
senior tag
válasz
herdsman12 #245723 üzenetére
hát mar
megrendelték a mondult kiváncsi leszek rá valószínűsítem azért dolgoznak ilyen áron mert full monopol helyzetbe vannak a megyében nekem fura ez a modul csere is mert olvastam hogy Apple nem igen szokott eladni gyári alkatrészt viszont eladóknak -
takessz
senior tag
válasz
herdsman12 #245720 üzenetére
icenter Veszprém de gondolom ebbe van munkadíj is
-
takessz
senior tag
válasz
herdsman12 #245698 üzenetére
Az lesz sajna 46000 ft nem tudom kell e félni a modul cserétől vagy teljesen gyárit tudnak belle tenni???
-
takessz
senior tag
válasz
herdsman12 #245698 üzenetére
remélem nem de ha igen akkor mitől sérült volna meg a telefon nem esett le vizet se kapott érdekes lenne
-
takessz
senior tag
Sziasztok egy kamera lencse tisztitás XR milyen összeget ölel fel kb???
-
takessz
senior tag
válasz
kakuk.tamas #245600 üzenetére
Sajna már lejárt a garancia róla csak biztosítás van rajta
-
takessz
senior tag
válasz
mindthecrap #245597 üzenetére
Vajon ezt be tudom biztositásozni??
-
takessz
senior tag
válasz
MasterMark #226125 üzenetére
Megszoktam már szimplán ennyi amúgy!! de mint írtam java részt némítva van a telefon!!
-
takessz
senior tag
Sziasztok ez új fúnkció hogy ha csörög és ránézzél az XR-re megfordítod a telefont pl akkor a csengő hang kicsit elhalkul ez ki kapcsolható vagy szokjam meg!! elég gyakran van némán a telőm így csak most vettem észre!!
-
takessz
senior tag
Sziasztok XR-en nagyon tökéletes az ios 14 de egy kérdésem lenne valaki rájött már hogy kamerába belelépek azt a kis narancssárga pont-ot a hálózat jelző felett el lehet tüntetni ne jöjjön elő??
-
takessz
senior tag
Aha az szép
nem tudom miért nem javítják ki nagyon zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest