- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gzbotii #299853 üzenetére
Jön majd valami update (17.1 nemsokára), ami javít ezen szerintem. Ugye kiderült, hogy pár app (pl. social appok, Instagram, Uber) képes a háttérben pörgetni a rendszert valamiért. Én egyébként nem vettem észre különösebb merülést (nincsenek fent ilyen social appok appok csak Signal, Telegram és Whatsapp), 91% az akksim, szóval jobban merül, de nem az ios 17 óta.
-
Wajk
addikt
válasz
gzbotii #282070 üzenetére
rengeteg féle van természetesen, bár ez pont FM-es amit linkelsz. Ha van Jack csatlakozó a stabilitás/minőség és a könyebb kezelhetőség miatt inkább egy Jack/Bluetooth adaptert szoktam javasolni. Ahol nincs Jack akkor ilyen FM-es is lehet alternatíva.
#282071Meghivott: ez érdekes. gondolom a Bluetooth menüben az "Eszköztípus"-okat végigpróbáltad.
-
DaveHutt
őstag
válasz
gzbotii #281958 üzenetére
Mostanában vettem észre a 1,5 éves Airpods Pro-mon, hogy a tok marhára merül. Eddig heti egyszer töltöttem, most már 3 naponta kell, miközben sokkal kevesebbet használom a headsetet. Kikapcsoltam a Lokátor-hálózatot (Find My). Jelentkezem jövő héten, hogy mit csinál. Állítólag (reddit) ettől merülhet, mint a tank.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #281942 üzenetére
Kicsit keresgéltem fórumokon, Redditen elég sokan panaszkodnak letett állapotban merülő AirPods-okra.
Akkor lehet, hogy az Apple kottázott el valamit egy firmware frissítéssel... -
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #281942 üzenetére
Még egy dillema: ha Apple nem oldja meg a problémát (resoft, csere, bármi), akkor mennyire érné meg, venni egy másik tokot (charging case)?
Egy éves fülesben lehet még két év gondolom én. Maga a füles jól bírja, még 30%-ra se tudtam meríteni egyszer sem. De ha szoftveres probléma, és nem kimondottan az én fülesemmel van a gond, akkor adtam a *** egy pofont + kidobtam 35-40.000Ft-ot?Vagy B opcióként egy másik füles majd (biztosra nem Apple).
-
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #281406 üzenetére
Keresgéltem közben neten, egyesek szerinte a Samsung telefonok AMOLED kijelzőjével nekik nem állt fenn a probléma: [link]
Esetleg mások tapasztalata is érdekelne. Most vettem egy iPhone 12 minit, 11-esről váltottam, és a 45p nyomogatás után enyhe fejfájést érzek és szemem is nagyon kifáradt -
-
bnorci71
addikt
válasz
gzbotii #260590 üzenetére
a szöveget volt a kérdés
"Nyakig a hóban"
ez nem jön helyadatból ehez kel egy A.I. és eddig nem vettem észre hogy ezeknek az emlék albumoknak címet is adna a telefona fotó GPS adataiból nem nagy dolog összeraknia hol voltam hol készült a fotó, hisz a mappákat is rakhatod hely szerint
-
bnorci71
addikt
válasz
gzbotii #260579 üzenetére
te most mire gondolsz
12/13mini 5,4" SE2020 4,7" és 2022is ezt kapja ahogy nézem a pletykákat
Se2020-ról váltottam hidd el észrevenni a nagyobb kijelzőt cserébe viszont kisebb a befoglaló mérete a telefonnak, igaz vastagabb
nekem jobban bejön az a design, de ez ízlések és pofonok -
válasz
gzbotii #260579 üzenetére
Megkapja a 13 széria 5G-s chipjét,kb ennyi várható.
A sensorshift-es kamerát kétlem,ha esetleg azon fejlesztenek akkor max a 12 főkameráját kaphatja meg
Ennél többre nem érdemes számítani.A kijelzőre:
Nem az a lényeg hogy nagyobb a kijelző,hanem kevesebb a kihasználatlan terület,a keret,több a hasznos hely (netezésnél pl elég hasznos)
Az hogy a yt videók nagyrésze kisebb,az a tartalomgyártók “hibája”,sokan még mindig 16:9-ben vesznek fel,pedig ott 18:9 arány is.Ok,a tv-k,laptopok és tabletek 16:9 képarányúak,de szerintem a nagytöbbség többnyire telefonon youtubeozik. -
válasz
gzbotii #255328 üzenetére
Anker töltőt is használok ugye az is vezeték nélküli, az xs-t töltöttem azzal. Nem vettem észre, hogy bármit is okozott volna. Esetleg annyit vettem észre, de lehet hogy ez az én hülyeségem, hogy mintha mikor vezeték nélkülivel van töltve, akkor picit kevesebbet bír az akksi.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
gzbotii #255304 üzenetére
Az mmWave egy 5G technologia. Europaban nincs. Itt a sub 6GHz van.
Szoval az eredeti kerdezonek a valasz az, hogy az amerikai modell mukodik mindenhol, az europai viszont az mmWave halozaton nem. Azt nem tudom, hogy a global modell melyik, modellszam alapjan megmondhato. -
válasz
gzbotii #254932 üzenetére
Lehet velem van a baj,de nekem nem gond ha naponta 1x kell valamit tölteni.
Órát éjjel nem hordom (engem zavar alvásnál),tehát az hogy este az éjjeliszekrényen töltsem csak egy mozdulat rárakni a töltőt.Amúgy az SE 44mm az én használati szokásaimmal minimum 50%-on van hajnali fél5-től este 8-9-ig használva,de sokszor még 65%-ig se merül.
Ha reggel ébredésnél csattintom rá a töltőt,akkor is feltölt mire el kell indulnom itthonról.
Telefont meg estefelé zuhanyzás előtt feldugom töltőre,elalvás előtt meg lehúzom. -
Mr X
veterán
-
feddel
senior tag
válasz
gzbotii #254927 üzenetére
Nekem Garmin Instinct óránál van az, hogy mióta iOS15 van, nem jönnek meg az értesítések. Edzések átmennek telóra egyből, meg ha hívnak, azt jelzi az óra, de se viber, se email stb értesítés nincs. Már szét/össze kapcsoltam, restartok, 15.1, de semmi sem oldotta meg. Sajnálom, de akkor sem veszek AW-ot
egy olyan óra helyett amit 1-2 hetente töltök és elpusztíthatatlan. (mondjuk okosórának másodikként elfogadnám a sportóra mellé, de hogy néznék ki 2 órával)
-
válasz
gzbotii #254856 üzenetére
Nekem 3 billentyűzet van, magyar, angol (UK) és emoji.
Valamint egyel kintebb, a beállítások- általános - billentyűzetek alatt bekapcsolva minden, lejjebb görgetve is.
így van nyelvváltó bal lent, valamint ahol hiányoltad, ott az emoji ikon, és jobb lent pedig a diktálás.
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #244198 üzenetére
Tökmindegy, a X idén 4 éves konstrukcióvá érik, semmiképp nem érdemes ennyi pénzt adni érte. Én iPhone 8-at használok, amivel most még jól elvagyok, de biztosan nem adnék több mint 150k-t kvázi megegyező hardverért. Nyilván a X kamerában, kijelzőben jobb, meg van benne +1 GB RAM, de hiába új, több éves hardverért szerintem nem szabad ennyi pénzt adni.
-
Massacre14
csendes tag
válasz
gzbotii #220642 üzenetére
Hát nem tudom... kitudja ki találta meg.. csak nem mindenki ennyire profi, én még reménykedem, végülis az hal meg utoljára. De nem gondolnám, hogy kikerül MO-ról, ha meg a telót akarják használni akkor alaplapcsere 70k, amennyit a teló ér, szóval tényleg max alkarésznek, de most egy koszos suttyú elkezdi majd szétszedni? Hmm
-
pecccccccca
őstag
válasz
gzbotii #216293 üzenetére
Szerintem hetest már csak az vesz aki szivatni akarja magát. Fater is sajnos hetes mellett döntött úgy fél éve. Már mindenhova elkívánta a telefont. Lassú neki mint a sz@r.
Sokszor én is meglepődök mennyire gyöszösen tölt be oldalakat. Egymás mellett állunk, ugyan azt a wifit használjuk és ahelyett, hogy betöltene valamilyen oldalt csak pörög, teker neki, az enyém meg rég végzett. Katasztrófa.
Egyértelműen XR. -
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #216293 üzenetére
Várd meg az áprilist, elég valószínűnek tűnik, hogy még ebben a hónapban lesz Apple event a sokat pletykált új kompakt modellel, az mindkét kritériumra (méret+időtállóság) jó megoldás lehet.
Ha az nem jön be, mindenképp újabb modellt vennék, 7-esbe már csak akkor érdemes befektetni, ha tényleg rövid távra tervezel vele, és nagyon olcsón hozzájutsz.
-
niof
veterán
válasz
gzbotii #205764 üzenetére
Mondjuk ezeket az értékeket nem tudom igazából hová tenni. 78 illetve 73 órát semmilyen telefon nem bír ki, ez valami számolt érték, nem? Nekem többet mondana a SoT érték, azt kb. be tudom lőni. Vagy az, hogy az SE-vel még manapság is 50% fölött érek haza általában, ritkán merítem lejjebb, akkor egy XR mondjuk 60% körül maradna nagyjából? Vagy, mivel ugye az SE már öregedett akksival bír, esetleg még több is maradhatna benne, azonos felhasználással (ami kb. 1 óra böngészés, némi Twitter, pár Viber üzenet meg mondjuk fél óra az email-ek átfutására/írására)?
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gzbotii #204603 üzenetére
Csak példa, ha most egy garanciális, valóban tényleg kitűnő állapotban lévő 8 (+) legyen 150 ezer, akkor ez maximum esik 30 ezret, de szerintem még annyit sem. Egy 7-es árára semmiképp nem fog degradálódni.
Egyébként látszik, hogy sokan szabadulni szeretnének tőle, de hogy egy kicsit is engedjen belőle és ezáltal "belőnék" a piacot egy bizonyos árra, azt már nem.
Nyilván egy ütött-kopott, vagy rejtett hibásaktól olcsóbban akarnak majd megszabadulni, de ezek nem fogják megszabni az árát a használtpiacnak.-------------
Más:
Egyébként nagyon sok helyen olvasni, hogy lesz 1TB iPhone 11. Ami nem lenne meglepő, inkább az, ha nem jelenne meg ilyen tárhellyel. De egy ilyen készüléken mekkora lesz az árcédula? Nos, én 650 ezerre tippelem.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest