Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOS 14 GM?
-
Hali.
Van valakinek tapasztalata hogy szavatossági időn belül (másfél éves a telom) hogy élhetek e szerviz igénnyel arra hogy a töltő kabel az új is, lötyög a telefonba és nem tölti minden pozícióba és ultra zavaró hogy nem mindegy hogy fogom töltés közben. Direkt vettem új kábelt de hiába ugyan olyan.. -
válasz
-Faceless- #213236 üzenetére
3ezer körül rendeltem hozzá kiváló minőségű kijelzőt ebayről, kb 10percig tartott kicserélni. Előtte soha nem csináltam ilyet.
-
Régi 3gs-t nem is lehet sim kártya nélkül aktiválni? Átalakítóval bele raktam a nanoSim-em de nem érzékeli, iTunes se aktiválja csak ki írja hogy rakjak bele sim-et.. van rá működő megoldás?
-
válasz
Laprasi991 #201393 üzenetére
Nem gyári kijelzőnél láttam már ilyet..
-
-
Hello egy kis segítség kellene.
Ha már Apple pay, van egy gondom vele.. 2 telefonon is hozza adtam ugyan azt az OTP kártyámat az egyik egy XR a másik a csajom 7plus-a. Mind a kettőnél megjelenik rendesen fizetőképesnek viszont csak az XR tudok fizetni. 7plusnal meg nem történik semmi elfogadja az ujjlenyomatot kész a fizetésre de mintha ott se lenne a terminál. Családi megosztás is be van kapcsolva közöttünk. Amikor aktiváltám az Apple payt a 7plusra jött SMS is h aktivalva stb stb. Csak használni nem tudjuk avval... beállítást néztem minden ugyan az a két telefonnal elvileg.. -
-
válasz
szabogabor10 #190585 üzenetére
Lehet épp azért szóltak nekik h első körben ne is várják ezt a verziót
Watchot se látni még.. pedig várok egy jó iphone+watch párosra jobb árba mint ha máshol venném
-
iPhone Xs
"SIM-kártyák száma 2 (Az eSIM technológia használatát egy még idén érkező szoftverfrissítés teszi majd elérhetővé)" -
válasz
Kovacs'Peter #190562 üzenetére
De.. gondolom vagyunk egy páran akik frissitgetnek folyamat
Csak a szokásos Telekomos színvonal
ajánlom h legyen eSim mostmár
-
válasz
HUTCHDB #190137 üzenetére
Telekomnál létezik már, okosórával tesztelték, sőt az új képeken már telefon is rajta van, szóval 100% az új iphone támogatása, vagy más készüléké. Linkelte már valaki, nevére nem emlékszem, hogy kapott egy papirlapot, amin volt egy QR kód, azt beolvasta és szépen az eSim chipjére mentette az adatokat, mint ha egy sim kártyáról olvasná be. Lényegében így működik, ennyire egyszerű. Azt h fizetős lenne havi szinten nem hallottam még..
-
válasz
HUTCHDB #190134 üzenetére
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az Apple azt mondaná rá, hogy itthon is él a garancia..megmondták hogy Kínai piacon lesz forgalmazva csak, innentől ők mossák kezeiket.
Hozzá teszem hogy ebből a szempontból mi Telekomosok jártunk jól az eSim-el.. Bár a Max-ba csak belefért volna a fizikai dual sim.Azt már eldöntöttem hogy leváltom a 7 plust, pedig piszok gyors még, ram 3gb és nem kevés neki. A kérdés hogy XR vagy Xs Maxicsászár. A sima Xs drágább lenne 20k-val mint az XR akkor oké, de így felejtős.
-
válasz
nederlanden #190116 üzenetére
Jaaa értem, totál kezdő vagy...
Gépre letöltőd a gyári iTunes alkalmazást, tök ingyenes. Majd csatlakoztatod a telót megnyitod az alkamazást, az látni fogja és az alkalmazáson belűl a telefonba húzod a zenéket. Ha véletlen nem menne, yotubon van video róla. Ingyenes
-
válasz
nederlanden #190113 üzenetére
Miért nem a telefonra töltőd fel? Vagy sima zene hallgatásra ott a gyári alkalmazás is. amibe offline lehet tenni zenéket..
-
válasz
mr.tamasbiro #189775 üzenetére
mire gondolsz? valaki megállít a magyar autópályán és levámoltatja a zsebedet?
-
Valaki gariztatott már úgy iPhonent hogy le járt az 1 év gari és szavatosságra hivatkozva? A telefon két oldalán kijott a kijelző összeillesztésénél a ragasztó.. mint ha az aksi felpúposodna és feszítené..
-
Azt hittem h tömítés lehet, de ragasztónak is tökéletes az állaga, gumiszerű de lágy. Nem láttam még ilyet, nem is tudom hogy lehet.. már kezdek elméleteket gyártani hogy lehet az aksi púposodott fel kicsit és nyomja szét a házat, vagy bármi más
Telefon szerint az aksim 89%-os, 10 hónapos a teló -
Járt már úgy valaki a 7-es szériával hogy a kijelző és a ház közötti gumi tömítés réteg elkezdett kijönni alóla?
Van valami tapasztalat hogy mitől lehet? Vagy azt hogyan javítják?
Szerzek csere telefonnak egy régi iPhonet, aztán beadom szervízbe garis még, hátha nem kellene rá várni heteket.. -
válasz
S. Laci #180962 üzenetére
Amikor az iPhone olyat tudott amit a többiek hírből sem, akkor szerintem az volt a legerősebb érv mellette hogy olyan egyszerűen van megoldva a telefon kezelése hogy nem is kell ismerned magát az iOS-t még is tudod használni. Igaz nem használtam több napig, csak fogdostam az X-et de épp azért nem váltottam rá, mert valahogy ez a fel-le össze-vissza húzogatom a képernyőt hogy kilépjen, belépjen azt csinálja amit akarok. Biztos hogy megszokható és lehet azt mondanám hogy nagyon jó, de valahogy nincs meg bennem az hogy megakarom tanulni. 7 plusom van egy ideje.. bár kezdem azt gondolni hogy eddig a legrosszabb iPhonom, annyi szoftveres szívásom volt már vele, meg van is hivás közben, hogy inkább kihangosítva nem telefonálok..
Bízom benne hogy visszatérnek a jólmegszokott útra
-
Tapasztalt valaki fura dolgokat 11.2.5 alatt?
Konkrétan azt csinálta a telefon előttem hogy az asztalon volt kihangosítva telefonáltam, kikapcsolta a kihangosítást bele lépett a plusz hívó hozzáadásába és randomra hozzá adott egy másik felet a beszélgetéshez
ez most mi??
Letettem a hívást..visszahív, úgyan úgy kihangosít majd úgy 3perc elteltével megint elvette a kihangosítást mint ha rányomtam volna.. pedig nem, hozzá sem értem az asztalra volt lerakva.
Ilyet még nem láttam, nem tudom hogy minek "köszönjem".. -
i7 plusz-ra mi a legrégebbi iOS amit aláír az apple?
Komolyan mondom vicc már amit itt megy..
-
válasz
B-L-A-C-K #168141 üzenetére
Hát ez az..
Vicc már de tényleg. 380ezer ezért..
Szerencsére a 7 plus-ba 3gb RAM van, erős hardver, szerintem sokáig nagyon jó vétel lesz a 7-es széria.Normálisan támogatott fizetés a teloval, vezeték nélküli töltés,gyors töltés... ezek miatt még cseréltem is volna egy jó ajánlatnál, de szimplán a töltés miatt kihagyom.
-
iPhone 8 NFC-re mást ír mint a 7plusnal...talán a 8al menne az OTP fizetés végre?
-
-
válasz
danilla #164410 üzenetére
Egyébként elég felemásak voltak a gondolataim mielőtt megvettem a 7 plust.. nincs jack, egyszer sem hiányzott ott lighting, nincs olyan nálam h egyszerre kellene tölteni és a füles is. Aku idő nagyon jó!
Home gomb... nagyon bejön. Észre sem veszem h ez nem gomb, el sem hiszem már azt h nincs ott egy benyomhato fizikai akármi.Nem bántam meg h ezt vettem, nagyon jó telefon, igazából nem is várom az újat, minden igényemet kielégíti
-
-
válasz
djstavross #163858 üzenetére
1. Sajnos nekem is drive van, nem találtam más megoldást hozzá, iOS 11 alatt lesz fajlkezelő remélem megoldás lesz rá..
4. Én ilyet használok nekem teljesen bevált eddig, kb 2 hónapja van meg
5. Használhatsz mást is, én pl iPad mini 4 adapterét használom, teljesen jó! Mondjuk 300ft-os ebayes adaptert nem használnék soha hozzá
-
-
12w-os (md836zm/a) töltöt használ valaki iphonhoz? 7plust akarnám tölteni vele, ha nem nyírja ki az aksit..
-
Szomorú.. de köszi a válaszokat.
Bár értem én hogy miért nem erőltetik, minden adót be kellene fizetni utána rendesen..
Nem akarom megnevezni, de van egy helység ahol sok időt töltök és érdekes hogy több étterembe nem lehet semmilyen kártyával se fizetni, csak kp-ba.. De ez már erősen OFF -
Valaki használja vagy esetleg tudja használni a telefonját fizetésre mint ha bankkártya lenne? Elkezdett érdekelni ez a dolog hogy működik ez hazánkban.. OTP kártyával vagy akár mobilszámlához is csaphatja
Nyilván nem az érdekel hogy vegyek sms-be pályamatricát... -
válasz
Diokhan #162860 üzenetére
Probáltam de nem jó..
Kommy: Semmi változás..
Egy másik gépre felraktam az iTunest ami még soha nem volt rajta, ezen is megprobáltam h ő szedje le magának a hivatalos legújabb frissitést de ugyan az a hiba mint az én gépemen..minden ugyan az
Nem lehet h apple rendszerébe akadt be valami?
Ha bemennék iStyle vagy iCenterbe ott szoftver frissitést vállalnak helyszínen?
-
Megpróbálkozom újra hátha valaki tud segíteni..
Beta11-ről vissza akartam állni ios 10.3.2-re. Le is töltöttem. Fejlesztői profilt töröltem.
Telefont beraktam DFU módba, betallóztam és visszaállítsra mentem.
A telefonon el is indul a vissztaállítás iTunes "visszaállítás ellenőrzése" folyamatnál tart ott ugrik a telefon kijelzőjén egy nagyon a csík, ujraindul.. itunes is írja h ujraindul a telefon 10másodperc múlva ne húzzam ki.. újraindítás után DFU modba van megint az iTunes meg írja hogy nem sikerült..Bármit csinálhatok, frissités, visszaállítás sem sem segít ugyan ez van. Többször is letöltöttem a 10.3.2 szoftvert hátha avval van a gond..de nyilván nem.
Beta11-et visszta tudom rakni.. ott amikor ujra indul nem is DFU modba jön vissza hanem úgyan úgy alma logó és folytatodik a telepités majd mikor végez szépen állíthatom be ujra a telefont, rajta a beta 11.
Telefon keresés kikapcsolva.. próbáltam úgy is h teljesen letöröl minden, be sem jelentkezek, egy gyári visszaállításos ios 11-et rakok visszta Recovery modból vagy DFU módból de semmi sem sikerült eddig.
Ahogy észreveszem amikor valami ellenőrzést végezi az iTuns telepítés után akkor az nem tetszik neki és újraindul DFU modba és írja azt ki amit a képen látszik
-
-
-
válasz
Rage47 #162794 üzenetére
Kizártnak tartom hogy a kisebbik modellbe bele rakják..
Optikai kepstabi is 2 generációt kihagyott miért pont ez ne hagyná ki..
nekem 7 plus van, jó dolog éppen de nem igen használom de ha véletlen jól jön akkor kurva jó h van
Azt hittem a mérettel lesznek gondjaim de 1nap után megszoktam -
Találkozott már valaki olyan hibával hogy otthon mind jól működik a wifiről csak az iphone nem? Nekem még nem volt ilyen, de evvel a Telekom huawei routerrel ez van..
Csatlakozik rá, evvel semmi gond, csak lassú és szakadozik
megoldást tud valaki? -
válasz
domojko #148073 üzenetére
Sajnálom hogy így jártál, nekem egyszer kellett szervizeltetni de az nagyon korrekt volt.
Garanciám épp lejárt a hétvégével és pénteken felhívtam az apple-t hogy vidéken lakom és nem tudok csak hétfőn felmenni és leadni a telefont de akkor már nincs rajta garancia... Erre át írták a telefonom garanciás idejét !!!végtelenre!!!! és mondták amikor lesz rá időm akkor vigyem el. -
-
válasz
Rage47 #146622 üzenetére
Én is megneztem ma westendbe..az i7-en amit elsőnek vettem kezembe azon nem tetszett, sima rezgesnek éreztem. Viszont a i7 plusszon érezhetően jobb volt, gondolom beállítás kérdése is. Plusz az is számít hogy a MacBook az asztalon van nyomogatás közben a telefon meg a kezedbe
-
Tudtok mondani olyan oldalt ahol magyar felirattal lehet nézni sorozatokat? Igazából azok érdekelnek amik most mennek le amerikai csatornákon!
Nem torrent és warez érdekel igazán, csak be halt a laptopom és pár sorozatról nem akarok lemaradni -
-
Ma hívtak a Telenortol, hogy az általam kiválasztott 6s gold holnap reggel viszi a futár az általam kiválasztott üzletükbe és át is vehetem
Ez azért nem rossz, hogy előre egy Ft nem kellett fizetni és még is meg kapom a megjelenési napon.
Ami meglepett az a 2ev garancia, 1ev teljeskoru +1ev gyártói -
válasz
Gsx-rr #120660 üzenetére
Én szolgáltatónál veszem már, régebben 4/4s/5/5s mind független volt, de a telefonálási, internetszolgáltatási szokásim megváltoztak a telefonszámlám sosincs 12ezer alatt, így nekem jobban megéri. Hozzá teszem nincs is már bennem az hogy évente cseréljem őket, 5s után lesz most a 6s, de csak mert lejárt a hűségem és hosszabítók! Evvel csak azt akartam le írni, hogy szerintem rajtam kívül sokan lehetnek még így, nem azért veszi szolgaltatónál mert nem tudná függetlenül, csak így kényelmesebb
Az hogy szinte minden jött-ment megveheti részletre a telefont, magával vonza azt is hogy bele lehet futni letiltós telóba, kétségtelen hogy ez is benne van. Ha használtan vennék szolgaltatós telefont, max olyantól akit ismerek.
-
B-L-A-C-K: Köszi
Laca1212: Teljesen korrekt szerintem is, sőt..már csak egy üvegfólia kellene olcsóbban valami normális!
-
Rendeltem egy NILLKIN NATURE TPU viszont 6s-re lesz, remélem jó lesz rá!
-
Hali 2 kérdésem lenne!
- 6s-re a slim Kemény tokok passzolnak amik a sima 6ra készültek vagy számít az a pár dized mili?
Nyomás érzékeny kijelző használható ugyan úgy ha van rajta uvegfolia?
-
Valakinek van infoja arról h idehaza mikor jelenik meg szolgaltatonal az i6?
-
Hali.
Melyik progit tudnátok ajánlani ahhoz hogy az iPad tartalmát megosszam a DNLA-s tv-n?
A tévé rákötve LAN kábellel az itthoni hálózatra ipad wifin ugye. -
válasz
baradi #73935 üzenetére
Én használtam 6.x iOS alatt. Ingyen volt, jó volt ha kellett, Pesten volt benne egy kis hiányosság mivel nem lett frissitve régóta. Aztán jött a 7.0 iOS majd a licens nem akart aktiválódni. Azóta nem néztem h jó lett-e.
Egyébként bárki letöltheti csak aktiválni nem tudja a teljesre csak ha vodás. Nem tudom h ki lehet-e játszani ha aktiválásig belerakunk egy vodás kártyát
-
Ha nagyobb lesz a képátmérő akkor az is elképzelhető hogy a kijelző magasság marad és csak szélesítik
-
válasz
Rage47 #73761 üzenetére
De a iPhone 6 az 5s árán nyit ez több mint valószínű, akkor szerintem max 100$ lesz a különbség a nagyobb testvér az iPhone Air javára. Ha egyáltalán lesz ilyen... Apple vezetői is beismerik hogy van kisérleti telefonjuk nagyobb kijelzővel, de hogy ezt mikor fogják bemutatni és milyen formában az rejtély és nem is feltétlen létszüksége a cégnek.
Ettől függetlenül a köv. generációs iPhone neve lehet Air 4" kijelzővel és jóval vékonyabb készülékházzal.
Szóval sok minden lehet, de egy biztos ősszel mindent megtudunkPl. amikor a 4S-em lecseréltem galaxy S4-re nagyon fura volt hogy jééé ez bazi nagy kijelző. Aztán a mindennapokban csak hátráltatott, meg piszokul hiányzott az iOS. Így hát 2hónap után visszajöttem i5re és nem bántam meg.
-
válasz
Ragnar95 #73590 üzenetére
Köszi a választ.. Hát akkor az úgy felejtős:S
És nem is akartam volna erőltetni a dolgot, ha pl a 16gb-os Air és a 64es között nem ekkor lenne árban a különbség. Ki akartam váltatni a laptopot de akkor csak az lesz a megoldás hogy veszek egy alap Air/mini2-őt és hozzá valami alap laptopot háttértárnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest